NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)
T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen...    (Fontos!)A n√©h√°ny h√≥napja kirobbant LIBOR-csal√°si botr√°ny ut√°n, 2012. okt√≥ber 25-√©n New Yorkban adt√°k be az USA t√∂rt√©nelm√©nek a legnagyobb kereset√©t a bank√°rok szervezett b√Ľn√∂z√©si √©s p√©nzmos√°si tev√©kenys√©ge ellen a joghat√≥s√°ghoz. A csal√°st a legmagasabb korm√°nypoz√≠ci√≥kban l√©v√Ķk, √©s a bank√°rok k√∂vett√©k el √∂n√©rdekb√Ķl. Az √∂sszeg, ami a bankok, amerikai partnereik, √©s vegyesv√°llalatok elleni keresetben szerepel, √©s amely √∂sszeget l√°that√≥an nem a leg√ľgyesebben pr√≥b√°ltak tiszt√°ra mosni, 43.000 milli√°rd doll√°r. Nem √≠rtam el! 43 billi√≥ doll√°r, vagy le√≠rva bet√Ľkkel, negyvenh√°romezer milli√°rd doll√°r. A pert, a Spire Law Group, LLP √ľgyv√©di iroda kezdem√©nyezte, melyr√Ķl a CNBC az iroda √°ltal kiadott sajt√≥k√∂zlem√©nyt megjelentetve sz√°molt be. M√°snap a CNBC vez√©rigazgat√≥j√°nak k√©t gyermek√©t meggyilkolt√°k. A lak√°stulajdonosok szerte az orsz√°gban t√∂megesen ny√ļjtottak be keresetet, a 2012. √°prilis 23-√≥ta hat√°lyos Spire t√∂rv√©nyre hivatkozva. Perelhet√Ķ minden nagyobb banki √°llom√°nykezel√Ķ, √©s le√°nyv√°llalataik, de nyomoz√°s folyik a Kajm√°n-szigetek, a Man-sziget, Luxembourg √©s Malajzia vonatkoz√°s√°ban is.

Miel√Ķtt a folytatn√°nk, n√©h√°ny sz√≥ban √∂sszefoglaln√°m a p√©nz√ľgyi v√°ls√°g, majd gazdas√°gi v√°ls√°gg√° kiterjed√©s√©nek, "kit√∂r√©s√©nek" k√∂r√ľlm√©nyeit. Els√Ķsorban az eur√≥pai vonzatait, mivel jelenleg is ez hat√°rozza meg az IMF, Vil√°gbank √©s az EKB szab√°lyoz√°sait, √©s most m√°r az ESM (Eur√≥pai Stabilit√°si Mechanizmus) n√©pnyomor√≠t√≥ l√©p√©seit is, √©s mert sokan m√°r el is felejtett√©k mivel tudtak v√°ls√°got kirobbantani a bank√°rok, a "befektet√Ķik" √©s b√Ľnt√°rsaik, a korrupt politikusok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel, √©shogy mik, kik id√©zt√©k el√Ķ a jelenlegi nyomor√ļs√°gos helyzetet.

A bevett f√°ma szerint, a n√©gy √©ve kit√∂rt gazdas√°gi -√©s p√©nz√ľgyi v√°ls√°got, az amerikai bankok t√ļlhitelez√©sei okozt√°k hamis, vagy irre√°lisan magas likvidit√°si fedezetek igazol√°s√°nak sz√°nd√©kos elfogad√°s√°val. Tal√°n m√©g a legt√∂bben, akik feln√Ķttk√©nt √©ltek a 1990-es √©vek elej√©n, eml√©keznek Magyarorsz√°g privatiz√°ci√≥s folyamataira. A minden √°ron privatiz√°l√°s szabadrabl√°sa sor√°n gazdagodtak meg milli√°rdosaink, mivel "elvileg" mindenki sz√°m√°ra nyitott√° v√°lt a k√∂zvagyon fosztogat√°si lehet√Ķs√©ge. Az√©rt elvileg, mert nyilv√°nval√≥, hogy ez a tev√©kenys√©g els√Ķsorban azoknak √°llt, akik "kapcsolati t√Ķk√©vel" √©s megfelel√Ķen magas poz√≠ci√≥val rendelkeztek, vagy rokons√°gban √°lltak v√°llalatvezet√Ķkkel, k√∂ztisztvisel√Ķkkel, politikusokkal. A hitelhez jut√°s, c√©gek, v√°llalatok felv√°s√°rl√°sa potom √∂sszegek√©rt, lehet√Ķv√© tette b√°rki sz√°m√°ra, aki kapott hitelt, vagy hozz√° tudott jutni egy√©b k√ľlf√∂ldi forr√°shoz, hogy fill√©rek√©rt vegyen meg ("protekci√≥val") hatalmas vagyonokat, meglopva, kirabolva ezzel azokat akiknek a tulajdon√°t k√©pezte. A hitelek egy jelent√Ķs r√©sz√©nek csak kapcsolati t√Ķkefedezete volt, amit r√©gen √©s most is, "koma, s√≥gor, j√≥bar√°t" kapcsolatnak nevez√ľnk, de kieg√©sz√ľl m√©g n√©h√°ny jelz√Ķvel, √ļgymint elvt√°rs, p√°rtt√°rs, b√Ľnt√°rs, tettest√°rs, megvesztegetett, √©s megveszteget√Ķ.
A bankok ilyen-olyan fedezet mellett hiteleztek, √©s a hitelek egy bizonyos r√©tegnek ny√ļjtott r√©sze azonnal √°tker√ľlt egy bankkonszolid√°ci√≥s gy√Ľjt√Ķsz√°ml√°ra, amit id√Ķr√Ķl-id√Ķre, a bank cs√Ķdbejut√°s√°t elker√ľlend√Ķ, az √°llam, a "p√©nzint√©zet cs√Ķdj√©nek elker√ľl√©se" indok√°val, a lakoss√°gi ad√≥kb√≥l √©s k√ľls√Ķ hitelekb√Ķl kifizetett, √©s amit soha nem fizettek vissza a "megseg√≠tett" bankok, p√©nzint√©zetek.

Mindezt az√©rt eml√≠tem meg, mert az USA eset√©ben is hasonl√≥ m√≥dszereket alkalmaztak a hitelez√©sekkel kapcsolatban, de mivel a bankok gyakran nem a saj√°t befektet√Ķik p√©nz√©vel, hanem els√Ķsorban eur√≥pai bankokt√≥l felvett k√∂lcs√∂n√∂kkel oldott√°k meg a p√©nzhez jut√°st.
Az alacsony, sokszor 15-20% fedezet√Ľ, vagy fedezet n√©lk√ľli hitelek, az √≥ri√°si t√∂rleszt√©si √∂sszegek, √©s a mag√°nszf√©r√°ban t√∂rt√©n√Ķ munkan√©lk√ľlis√©g n√∂veked√©se miatt sorra bed√Ķltek, amit az ipar kitelep√≠t√©se is egyre jobban egy v√°ls√°gspir√°lba kergetett.
A cs√Ķdbe ment bankok k√°r√°t legt√∂bb esetben az eur√≥pai bankoknak kellett "lenyelni", ami el√Ķsz√∂r a 3000 milli√°rd doll√°ros eur√≥pai Londoni Ingatlanalapot null√°zta ki, majd a bankcs√Ķd elker√ľl√©se v√©gett, az EU tagorsz√°gai vettek fel hatalmas hiteleket az IMF-t√Ķl √©s a Vil√°gbankt√≥l, hogy felt√Ķk√©s√≠ts√©k a ter√ľlet√ľk√∂n m√Ľk√∂d√Ķ, de bankkonzorciumok tulajdon√°ban l√©v√Ķ p√©nzint√©zeteket.

A bankok megseg√≠t√©s√©re adott p√©nzeket a bankok soha nem adt√°k vissza, m√©g akkor sem, mint 2010-ben, √©s ut√°na is, amikor a bankok extraprofittal z√°rtak, amit anyav√°llalataik nyomban ki is vittek az orsz√°gokb√≥l, de vissza nem fizettek semmit. Magyarul: a bankoknak felvett hitelek t√∂rleszt√©s√©t fizesse ki a lakoss√°g, az √°tadott "megseg√≠t√Ķ csomagot" √©s a hasznot pedig benyelik a bankok.
A hitelek tov√°bbi nagy h√°nyad√°t a bankokkal tulajdonosi szinten azonos multinacion√°lis v√°llalatok "szerezt√©k" meg politikusi k√∂zbenj√°r√°s √©s r√©szesed√©s fej√©ben. Az elad√≥s√≠t√°si folyamatok m√©g a "v√°ls√°g kit√∂r√©se" el√Ķtt elkezd√Ķdtek, korrupt politikusok tev√©keny r√©szv√©tel√©vel, aminek eredm√©nyek√©nt m√°ra √∂sszeomlott a g√∂r√∂g, spanyol √©s portug√°l eg√©szs√©g√ľgyi rendszer, √©s hamarosan Eur√≥pa tov√°bbi perif√©ri√°ra tolt orsz√°gaiban is hasonl√≥ lesz a helyzet.

A sz√∂vets√©gi per, amely az USA New York Brooklyn-i Ker√ľleti B√≠r√≥s√°g√°n (√úgysz√°m: 12-cv-04269-JBW-RML) mag√°ban foglalja az √∂sszes jelz√°loghitelpiac tilt√°s√°nak k√©relm√©t, √©s a 43 billi√≥s p√©nzmos√°s felperesei √°ltal, a b√Ľncselekm√©nyben r√©szt vev√Ķk azonos√≠t√°s√°t. Ezek (de nem kiz√°r√≥lag) a k√∂vetkez√Ķ szem√©lyek:


- Eric Holder, mint magánszemély (de facto Attorney General);
- Helyettes f√Ķ√ľgy√©sz Tony West, a v√°dlott testv√©re, California f√Ķ√ľgy√©sz Kamala Harris, szem√©lyes min√Ķs√©g√ľkben;
- John Corzine, New Jersey egykori kormányzója;
- Robert Rubin, kor√°bbi p√©nz√ľgyminiszter √©s bank√°r;
- Timothy Geithner, Treasury Secretary, mint magánszemély;
- Vikram Pandit, a k√∂zelm√ļltban visszavonult eln√∂ke Citigroupnak;
- Valerie Jarrett, vezet√Ķ tan√°csad√≥ a Feh√©r H√°zban;
- Anita Dunn, az Obama-adminisztráció korábbi "kommunikációs igazgatója";
- Robert Bauer, Anita Dunn f√©rje √©s f√Ķtan√°csad√≥ja Obama √ļjrav√°laszt√°si kamp√°ny√°nak;
- bankárok, partnerek és informátorok.

A per v√°djai kiterjednek m√©g az USA Patriot ACT, az Ir√°n elleni szankci√≥k, az embarg√≥, zsarol√°s √©s befoly√°sol√°s, a Corrupt Organizations Act, valamint m√°s √°llami √©s sz√∂vets√©gi t√∂rv√©nyek megs√©rt√©s√©re. A ker√ľleti b√≠r√≥s√°g a Spire t√∂rv√©ny, √©s LLP nev√©ben, az eg√©sz USA-ban a lak√°stulajdonosok, a New York-i ad√≥fizet√Ķk, √©s bevonva m√°s ad√≥fizet√Ķket, a k√°rp√≥tl√°si t√∂rv√©nyek nev√©ben j√°r el. Az el√Ķir√°nyzatok szerint a c√©l, az azonnali le√°ll√≠t√°sa a lak√°stulajdonosok elleni pereknek, √©s 43 billi√≥ doll√°r visszafizet√©se a bank√°rok r√©sz√©r√Ķl, valamint a vizsg√°latot v√©gz√Ķ f√ľggetlen megb√≠zott Neil Barofsky, a TARP program egykori rendszergazd√°ja tev√©kenys√©g√©nek t√°mogat√°sa.
Mivel az Obama-adminisztr√°ci√≥ m√©g nem √°ll√≠tott egy bank√°rt sem b√≠r√≥s√°g el√©, m√©g ugyanezekt√Ķl vesz fel hitelt kamp√°nyc√©lokra. A bank√°rok ellen ind√≠tott per, amely a bank√°r-√∂sszeesk√ľv√Ķk b√Ľn√∂ss√©g√©t bizony√≠tja, egy√©rtelm√Ľen a Wall Street-et jel√∂li meg b√Ľnelk√∂vet√Ķk√©nt.
A p√©nzmos√°s √ļtvonala Sv√°jcban, az Isle of Man, Luxemburg, Malajzia, Ciprus √©s olyan szervezetek, amelyek ellen√Ķrzik a korm√°nyokat, √©s az ami az USA √©rdekeivel ellent√©tes lenne...
A ker√ľleti b√≠r√≥s√°gra, a Spire Law Group, LLP √°ltal beny√ļjtott int√©zked√©s egyetlen a vil√°gon, amely eset√©ben a bank√°rok mint alperesek szerepelnek a list√°kon. √Črdekes m√≥don, sem a Securities and Exchange Commission (US SEC), sem a Federal Deposit Insurance Corporation (Bet√©tbiztos√≠t√°si Alap), sem az Egyes√ľlt √Āllamok legf√Ķbb √ľgy√©sz√©ge, sem pedig (egy√©b) f√Ķ√ľgy√©sz nem kfog√°solta a pert a bank√°rok ellen, √©s √≠gy √©l a k√∂r√∂z√©s 43.000 milli√°rd doll√°rral kapcsolatban.

A pert v√°rhat√≥an megpr√≥b√°lj√°k elh√ļzni, de az √©rintettek t√∂mege, √©s az USA ter√ľlet√©n k√≠v√ľl, els√Ķsorban Eur√≥pa kifosztott lakoss√°ga is, jogosan k√∂vetelheti vissza elrabolt, kizsarolt p√©nz√©t, vagyon√°t, mert a 43 billi√≥ doll√°rt nem csak az USA lakoss√°g√°t√≥l, de az EU tagorsz√°gok lakoss√°g√°t√≥l is elvett√©k, nyomorba tasz√≠tva a n√©pess√©g tekint√©lyes h√°nyad√°t, visszavetve, lerombolva a gazdas√°gokat, ellehetetlen√≠tve, esetleg meg√∂lve, hal√°lba kergetve embereket.
B√≠r√≥s√°g el√© kell √°ll√≠tani a csal√≥ bank√°rokat, √©s t√°rstettes politikus gazember b√Ľnt√°rsaikat is, √©s szigor√ļan el√≠t√©lni, az okozott k√°r megt√©r√≠t√©s√©vel, halmazati b√ľntet√©sk√©nt!
J√ļliusban "A vil√°g p√©nz√ľgyi p√∂ceg√∂dre" c√≠m√Ľ √≠r√°somban adtam jelz√©st a Rupert Murdoch m√©dia leleplez√Ķ besz√°mol√≥ja alapj√°n a k√∂vetkeztet√©seimr√Ķl a vil√°gm√©ret√Ľ LIBOR-csal√°ssal kapcsolatban. Link
Akkor el√Ķre vet√≠tettem, hogy "Jellemz√Ķen a vil√°gm√©ret√Ľ csal√°sban a p√©nzmos√°s sz√°lai bontakoznak ki", √©s imm√°r l√°that√≥k is azok a "sz√°lak", b√°r ilyen "vaskos sz√°lakra" senki sem sz√°m√≠tott...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#31 | viktor - 2012.11.01. 22:22:44
piskota!Ha most elkezden√©m be√≠rni a neveket ami esetleg t√∂bb oldalt is kit√∂ltene √©s minden n√©v m√©g be is perelne b√°r jogtalanul.Mivel nem √©n vagyok a Messi√°s-ezt elker√ľlend√Ķ a kock√°zat ebben az esetben nem √°ll fent mert nem neves√≠tettem senkit.Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl aki b√Ľn√∂s √©s olvassa tudja mir√Ķl √©s kikr√Ķl van sz√≥.Az is biztos,hogy ett√Ķl m√©g a r√∂h√∂g√Ķg√∂rcs√∂n k√≠v√Ľl m√°s reakci√≥t nem v√°rhatunk t√Ķl√ľk.Nem az√©rt mert hitetlenek hanem mert tudatlanok.Annyira but√°k,hogy m√©g az igazs√°got sem √©rtik meg.Mert t√©veszm√©ben √©lnek.Ha holnap kivenn√©d al√≥la a miniszteri sz√©ket egyb√Ķl megv√°ltozna az igazs√°gban vetett t√©vhite.Akik viszont" tudnak" eleve tudj√°k,hogy igen s√ļlyos b√Ľnt k√∂vetnek el.√Čs sz√°m√≠t√°som szerint ezek kel legyenek t√∂bbs√©gben.A b√Ľn√∂ss√©g defin√≠ci√≥√°t nem szeretn√©m most ragozni.√Črti aki √©rti.Az viszont biztos,hogy a b√Ľn√∂s√∂k eddig mindig megkapt√°k m√©lt√≥ b√ľntet√©s√ľket.Nem is Isten b√ľntet√©s√©re gondolok mert azt am√ļgy is leszarj√°k,hanem e-vil√°gi retorzi√≥kra,amire nagy es√©llyel sz√°m√≠thatnak.
Sz√°mos p√©ld√°t fel lehetne sorolni sokkal nagyobb nevekkel,akik m√©g valakik voltak √©s m√©gis k√∂t√©len v√©gezt√©k.Mit lehet ezek ut√°n m√©g pontos√≠tani?Hagyjunk ki esetleg egy-k√©t j√≥ hiszem√Ľ embert?Vagy mit v√°rsz t√Ķlem aki maga is b√Ľn√∂snek vallja mag√°t mert ez √ľgyben nem tett semmit?Vagy mert nincs b√°tors√°gom n√©v szerint v√°dolni a fels√Ķbb vezet√©st az elm√ļlt 30-40-50 √©vben?H√°t v√°dolom az √∂sszeset ak√°rhogy h√≠vj√°k. Minisztert√Ķl,√°llamtitk√°rig,k√©pvisel√Ķkkel egy√ľtt.S√Ķt v√°dolom az el√Ķz√Ķ rendszer korm√°nytisztvisel√Ķit is kiv√©tel n√©lk√ľl akik a mi haz√°nk ellen cselekedtek.V√°dolok minden vezet√Ķt aki nem a haza √©s a n√©p √©rdek√©ben cselekszik most √©s a m√ļltban egyar√°nt.V√°dolom azokat is akik ez ellen hatalmukn√°l fogva tehettek volna √©s m√©gsem tettek.
V√°dolom azokat is akik tudtak r√≥la √©s m√©gis hallgattak.√Čs v√°dolom azokat is akik e b√Ľn√∂ket m√©g csak ezut√°n fogj√°k elk√∂vetni.
#32 | Renegat - 2012.11.01. 22:59:31
Viktor!Szorosan kapcsol√≥dik az √°ltalad j√≥l megfogalmazottakhoz.Kicsit hossz√ļ, de √©rdemes v√©gighallgatni Dr. Dr√°bikt√≥l.T√∂m√∂rebben tal√°n √∂ssze sem lehetne foglalni a t√©m√°t, mert rendk√≠v√ľl √∂sszetett a t√∂rt√©net.

http://www.youtub...wGPFPXwfso
#33 | Tulok - 2012.11.01. 23:01:06
B√°r nem teljes a n√©vsor, de jelenleg is t√∂bb, mint 500 volt √©s jelenlegi politikus gazember ellen van beadva feljelent√©s a Legfels√Ķbb √úgy√©szs√©gen bizony√≠t√©kokkal al√°t√°masztva. Magam is rendelkezem j√≥n√©h√°nnyal, szerz√Ķd√©s -√©s helyrajzi sz√°mokkal ell√°tva, tan√ļkkal, dokumentumokkal al√°t√°masztva, de ezek a zsid√≥-b√©renc korm√°nyok nem fogj√°k t√°rgyaltatni, mert ha erre sor ker√ľlne, Izraelest√Ķl, USA-t√≥l, Eur√≥p√°st√≥l bukna az eg√©sz rabl√≥banda.
#34 | viktor - 2012.11.01. 23:56:11
Az√©rt egyet ne felejts√ľnk el.Magyarorsz√°g m√©g mindig el van szigetelve tech nikailag is ez a szerencse √©s fizikailag is.A hat√°rok m√©g m√Ľk√∂dnek √©s magyarok a hat√°r√∂r√∂k is.A probl√©ma ott van ha egy nem sz√°m√≠tott hatalomv√°lt√°sn√°l kinek a parancs√°t fogadn√°k el.A jelenlegi helyzetben b√°rmikor el√Ķad√≥that ilyen szitu√°ci√≥.
Mivel a hadsereg l√©tsz√°ma √©s fel√ľgyelete a vezet√Ķk befoly√°sol√°s√°t is figyelembe v√©ve,ebben a helyzetben d√∂nt√©sk√©ptelen lenne.(Mert szerintem ezt v√°lasztan√°k)A bel√ľgyi rend√Ķrs√©gi szervek kez√©be menne √°t a hatalom.Ez addig nem is lenne baj am√≠g nem a t√ľntet√©sek ellen haszn√°ln√°k fel.De az √°llamellenes szervezked√©s mindig b√Ľncselekm√©nynek sz√°m√≠tott jogilag m√©g akkor is ha jogos.Az √°llam √°ltal elk√∂vetett bel√ľgyi terror viszont nem b√Ľncselekv√©ny,hanem jogos reakci√≥ a kizs√°km√°nyol√°s v√©delm√©ben,ami szerint√ľk szint√©n jogos.B√°r a szerint√ľk is kre√°lt jogszab√°lyba ez nem igen f√©r bele,m√©gis lehet alkamazni b√Ľntetlen√Ľl ha korm√°ny √©s nem √°llami √©rdekeket szolg√°l.Az√©rt kel megk√ľl√∂nb√∂ztetni mert a korm√°ny √©rdeke nem azonos az √Āllam√©rdekkel √©s ezt sokan √∂sszeszeretn√©k mosni tudatosan.Az √°llam √∂r√∂k a korm√°ny viszont n√©gy √©vente v√°ltozik.A n√©gy √©v nagyon kev√©s de ahhoz el√©g,hogy kiismerj√ľk az akkori korm√°ny sz√°nd√©k√°t m√©g akkor is ha be akar csapni.Ha m√°sk√©pp nem a zseb√ľnk√∂n meg√©rezz√ľk.Ez pedig a Fidesz korm√°ny alatt m√©g v√©konyabb lett.Most m√°r volt miniszteri bevall√°s szerint is a Fidesz ez√©rt lett megv√°lasztva(ez m√°r felt√©telezi a v√°laszt√°si csal√°st is)Amire viszont bizony√≠t√©k a 19-√≥ra ut√°ni szavaz√°s enged√©lyez√©se.A volt miniszter szavai szerint ami megtekinthet√Ķ a youtubon az Egely interj√ļban.Ha nem is pontosan de arr√≥l sz√≥l,hogy a Fidesz korm√°ny szerepe az orsz√°g v√©gleges kizs√°km√°nyol√°sa lehet√Ķleg anarchia n√©lk√ľl.
Hogy k√∂zben a korm√°ny esetleg meggondolta mag√°t √©s ezt a b√Ľnt nem fogja elk√∂vetni,ennek l√©p√©seit egyenl√Ķre nem l√°tjuk.Am√≠g ez √≠gy van addig k√©nytelenek vagyunk elhinni a volt miniszter szavait.
#35 | viktor - 2012.11.02. 00:06:01
"B√°r nem teljes a n√©vsor, de jelenleg is t√∂bb, mint 500 volt √©s jelenlegi politikus gazember ellen van beadva feljelent√©s a Legfels√Ķbb √úgy√©szs√©gen bizony√≠t√©kokkal al√°t√°masztva."√Čs ett√Ķl azt√°n kurv√°ra beszartak,mivel a legf√Ķbb √ľgy√©szt is √Ķk v√°lassz√°k meg.
#36 | viktor - 2012.11.02. 00:34:57
Ha j√≥l l√°tom, m√°rpedig j√≥l l√°tom.Az √°llamcs√Ķd m√°r t√©ny.Ha bevallj√°k ha nem.A korm√°ny ett√Ķl f√ľggetlen√Ľl nem hajland√≥ lemondani.Most pr√≥b√°lj√°k foltozni a lyukakat.Ebb√©li b√Ľn√ľk nem csek√©ly √©s nem is lehet csak az el√Ķz√Ķ korm√°nyra fogni.A baj az,hogy nem is √©rdekli √Ķket √©s nem √©rzik √°t a kis emberek probl√©m√°it akik az orsz√°got alkotj√°k.A nyugd√≠jasok vagy h√°romilli√≥ ember 15-ezer forintos t√°mogat√°sa nem fog √©rni szart sem.A k√∂zpontos√≠tott p√©nzek eloszt√°sa eleve hib√°s.A mez√Ķgazdas√°g t√°mogat√°s√°t a leny√ļlt nyugd√≠jakb√≥l k√©tezer milli√°rdal kelett volna t√°mogatni.Az orsz√°g adoss√°g√°llom√°ny√°ra halaszt√°st kelett volna k√©rni a gazdas√°gi helyzet javul√°s√°ig,ahogy Izland is k√©rte.A Nemzeti Bank Monet√°ris jog√°r√≥l sz√≥l√≥ szerz√Ķd√©st semmiss√© kel ny√≠lv√°n√≠tani amit a Fidesz √≠r m√©g al√° ha j√≥l eml√©kszem 2002-ben.Ebben az √©vben sz√ľletett egy korm√°nyhat√°rozat is a devizahitelekkel kapcsolatban is ami miatt a f√©l orsz√°g jelenleg a kilakoltat√°s el√Ķtt √°ll.Ebb√Ķl is l√°tszik mennyire n√©pi p√°rt a Fidesz.A t√∂bbi ut√°na k√∂vetkez√Ķ is s√°ros,hogy ezt a hat√°rozatot nem semmis√≠tett√©k meg.Olyan nem l√©tezik,hogy ezt senki nem l√°tta.Teh√°t az eg√©sz egy banda √©s egy sz√°nd√©k vezeti √Ķket.Ne d√Ķljetek be a p√°rtoknak.
#37 | Krisi - 2012.11.02. 00:40:36
"...nagy latszatharcok aran..."-(es sok-sok magyar csalad tonkre tetelevel...,hogy fordulnanak fel.az EZT OKOZOK..)
"Ami Lengyel K√°roly level√©t illeti, a benne foglaltakkal Orb√°n teljes m√©rt√©kben tiszt√°ban van, ahogy a tan√°csad√≥i is! Gyakorta √ļgy l√°tszik, hog nem l√°t, nem hall a korm√°ny, √©s id√Ķnk√©nt s√ľketnek is tetteti mag√°t. Viszont az el√Ķny√∂s helyzeti lehet√Ķs√©g kiakn√°z√°s√°t al√°rendelt√©k egy t√°volabbi c√©lnak, amibe be vannak kalkul√°lva a jelenleg zajl√≥ esem√©nyek, amit igaz√°b√≥l nem mi kezdt√ľnk el feszegetni, hanem j√≥r√©szt a m√©dia ir√°ny√≠tott h√≠rver√©s√©nek k√∂sz√∂nhet√Ķ a t√°rsadalom "megmozdul√°sa".
A lev√©lben szerepel√Ķ felvet√©sek v√°rhat√≥an (nagy l√°tszatharcok √°r√°n), meg fognak val√≥sulni, mert Izrael Magyarorsz√°got haszn√°lja az EU sz√©tbomb√°z√°s√°ra."
http://hungarianr...4#comments

Hat,igen...minket tonkre tehetnek,az EU-t nem...
http://hu.scribd....OVETSEGNEK

Uzenem a "kukkolokkal":
A nyuszi sosem fogja szeretni a rokat.Az antilop sosem fogja szeretni a krokodilt.A kifosztott "devizaalapu" forinthiteles es csaladja,rokonsaga,sosem fogja szeretni a hazat,lakasat csalassal,eroszakkal megszerzo,"szegeny","menekulo" Kozel-Kelet-ieket.
A magyar nemzet nem felejti az elmult evek (1989-tol) gyotrelmeit es azok OKOZOIT.SmileFrownCool
#38 | Gyula - 2012.11.02. 00:44:59
Tulok birkatyukos videók csak nekem nem jönnek be az operával vagy másnak sem. köszi Gyula.
#39 | viktor - 2012.11.02. 01:35:23
krisi! Sajnos j√≥l l√°tod √©s majdnem minden szavad igaz is lehetne. √Čs m√©gis azt mondom √°tl√°tunk a hamiss√°gon √©s tesz√ľnk ellene nem kevesen. K√©pesek vagyunk m√©g egy 56-n√°l is kem√©nyebb √ľtk√∂zetre az "elittel"m√©g ha vesz√≠ten√©nk is, de soha fel nem adjuk. Ez√ļttal viszont m√°sk√©ppen lesz mert lesznek t√°mogat√≥ink.
#40 | Tulok - 2012.11.02. 04:08:46
Viktor! A magyar hat√°r√Ķr√∂k k√∂z√ľl legt√∂bben m√©g azt sem tudj√°k, hogy illegitim korm√°nyokat szolg√°ltak √©s szolg√°lnak a mai napig. Sajnos az emberek nagy t√∂bbs√©ge sem tudja ezt, elfogadva, hogy h√ľly√©nek n√©zik. N√©melyek m√©g b√ľszk√©k is r√°. Elvileg, √©s nemzetk√∂zi jog szerint is, az sz√°m√≠t √°llam ellenes szervezked√©snek, ha egy legitim rendszert t√°madnak, de 1944. m√°rcius 19. √≥ta nincs legitim magyar korm√°ny, legitim alkotm√°ny √©s magyar korm√°ny sem, csak idegenek √°ltal felb√©relt √©s hatalomban tartott gyarmati helytart√≥ ir√°ny√≠t√°s.
Hogy mi jogos, √©s mi nem, nem √Ķk d√∂ntik el, viszont er√Ķszakkal mindent megtehetnek. Ak√°r igazs√°gos M√°ty√°s-kir√°lyt is j√°tszhat Orb√°n vagy az ebben a szerep√©ben is k√©jes v√≠zi√≥it √°t√©l√Ķ Gyurcs√°ny. Ett√Ķl m√©g azok maradtak, akik voltak. F√©rgek! Innent√Ķl nincs √©rtelme korm√°ny, vagy √°llam√©rdekr√Ķl besz√©lni, mert egyik sem l√©tezik. N√©gy √©vente csak egym√°st v√°ltj√°k, √©s mint l√°thattuk 2010-ben, 2/9-ed is el√©g volt, hogy kiki√°lts√°k magukat t√∂bbs√©gnek, √©s erre hivatkozva d√∂ntsenek helyett√ľnk, a nev√ľnkben, pedig nem kaptak r√° felhatalmaz√°st, √©s ezt j√≥l tudj√°k.
Ami pedig a feljelent√©seket illeti, van mit√Ķl f√©lni√ľk, mert megb√≠z√≥ik is "selejteznek". A m√©g keleti blokk szinten is t√ļl h√ľly√©ket kisz√≥rj√°k, mert rontja az √°zsi√≥jukat. Nyugaton ennek t√∂red√©k√©√©rt m√°r valagba r√ļgn√°nak politikusokat, de ez m√°s vil√°g. Itt az emberek egy demokratikus jogok megismer√©s√©t√Ķl mentes rendszerb√Ķl ker√ľltek √°t egy rabl√≥kapitalista, kifoszt√°sra l√©trehozott, √©s megt√©veszt√©sen alapul√≥ rendszerbe.
Az √°llamcs√Ķd is relat√≠v fogalom. Elvileg akkor van √°llamcs√Ķd, amikor a gazdas√°g produktuma, a nemzeti √∂sszterm√©k (GDP) volumen√©t meghalad√≥ kiad√°sokkal ker√ľl szembe, √©s kiegyenl√≠t√©s√©re nincs kil√°t√°s. A virtu√°lis p√©nzrendszerben b√°rmikor lehet√Ķs√©g van, hogy ez az √©rt√©k magasabb politikai √©rdekeknek megfelel√Ķen v√°ltozzon.
J√≥ p√©lda r√° 2011. nyara, amikor 3000 milli√°rd ker√ľlt befizet√©sre a nyugd√≠jkassz√°kb√≥l, √©s az √°llamad√≥ss√°g 82%-r√≥l 70-p√°r sz√°zal√©kra cs√∂kkent, majd Orb√°n megb√≠z√°sos kitart√≥ √°lh√Ķsk√∂d√©se miatt 82,6%-ra n√Ķtt novemberre, de ez most megint 70 p√°r sz√°zal√©k, pedig nem fizett√ľnk be semmi √ļjabb, nagyobb √∂sszeget.
A kem√©nyebb √ľtk√∂zetben igazad lesz, mert most nagyban j√°tszanak az ellenfelek, t√∂bb ellens√©get szabad√≠tva magukra. Nem adjuk fel, mert nem adhatjuk fel. Nincs m√°s v√°laszt√°sunk, √©s tavaszra Eur√≥pa lakoss√°ga t√ļlnyom√≥ r√©sz√©nek sem lesz.

Krisi! K√∂zel-keleti kaz√°r zsid√≥ r√©gen sem volt, most sincs, legfeljebb a k√∂zelm√ļltban ott sz√ľletett. Ezek lesznek a "menek√ľltek". A szefardokat ott hagyj√°k Ir√°nnal "Nagy Izraelt √©p√≠teni", vagyis sz√©tl√∂vetni, az arabokkal.

Gyula! A vide√≥k √°ltal√°ban az adobe flash player-hez vannak k√∂tve. Ha oper√°n nem j√∂n be, pr√≥b√°ld meg Chromon, vagy Fire Fox-on. Ha ott sem j√∂n be, "a hiba az √∂n k√©sz√ľl√©k√©ben van". Ha az oper√°n k√≠v√ľl a t√∂bbin bej√∂nnek, az oper√°ban van a hiba.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 50% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum