NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)
T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen...    (Fontos!)A n√©h√°ny h√≥napja kirobbant LIBOR-csal√°si botr√°ny ut√°n, 2012. okt√≥ber 25-√©n New Yorkban adt√°k be az USA t√∂rt√©nelm√©nek a legnagyobb kereset√©t a bank√°rok szervezett b√Ľn√∂z√©si √©s p√©nzmos√°si tev√©kenys√©ge ellen a joghat√≥s√°ghoz. A csal√°st a legmagasabb korm√°nypoz√≠ci√≥kban l√©v√Ķk, √©s a bank√°rok k√∂vett√©k el √∂n√©rdekb√Ķl. Az √∂sszeg, ami a bankok, amerikai partnereik, √©s vegyesv√°llalatok elleni keresetben szerepel, √©s amely √∂sszeget l√°that√≥an nem a leg√ľgyesebben pr√≥b√°ltak tiszt√°ra mosni, 43.000 milli√°rd doll√°r. Nem √≠rtam el! 43 billi√≥ doll√°r, vagy le√≠rva bet√Ľkkel, negyvenh√°romezer milli√°rd doll√°r. A pert, a Spire Law Group, LLP √ľgyv√©di iroda kezdem√©nyezte, melyr√Ķl a CNBC az iroda √°ltal kiadott sajt√≥k√∂zlem√©nyt megjelentetve sz√°molt be. M√°snap a CNBC vez√©rigazgat√≥j√°nak k√©t gyermek√©t meggyilkolt√°k. A lak√°stulajdonosok szerte az orsz√°gban t√∂megesen ny√ļjtottak be keresetet, a 2012. √°prilis 23-√≥ta hat√°lyos Spire t√∂rv√©nyre hivatkozva. Perelhet√Ķ minden nagyobb banki √°llom√°nykezel√Ķ, √©s le√°nyv√°llalataik, de nyomoz√°s folyik a Kajm√°n-szigetek, a Man-sziget, Luxembourg √©s Malajzia vonatkoz√°s√°ban is.

Miel√Ķtt a folytatn√°nk, n√©h√°ny sz√≥ban √∂sszefoglaln√°m a p√©nz√ľgyi v√°ls√°g, majd gazdas√°gi v√°ls√°gg√° kiterjed√©s√©nek, "kit√∂r√©s√©nek" k√∂r√ľlm√©nyeit. Els√Ķsorban az eur√≥pai vonzatait, mivel jelenleg is ez hat√°rozza meg az IMF, Vil√°gbank √©s az EKB szab√°lyoz√°sait, √©s most m√°r az ESM (Eur√≥pai Stabilit√°si Mechanizmus) n√©pnyomor√≠t√≥ l√©p√©seit is, √©s mert sokan m√°r el is felejtett√©k mivel tudtak v√°ls√°got kirobbantani a bank√°rok, a "befektet√Ķik" √©s b√Ľnt√°rsaik, a korrupt politikusok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel, √©shogy mik, kik id√©zt√©k el√Ķ a jelenlegi nyomor√ļs√°gos helyzetet.

A bevett f√°ma szerint, a n√©gy √©ve kit√∂rt gazdas√°gi -√©s p√©nz√ľgyi v√°ls√°got, az amerikai bankok t√ļlhitelez√©sei okozt√°k hamis, vagy irre√°lisan magas likvidit√°si fedezetek igazol√°s√°nak sz√°nd√©kos elfogad√°s√°val. Tal√°n m√©g a legt√∂bben, akik feln√Ķttk√©nt √©ltek a 1990-es √©vek elej√©n, eml√©keznek Magyarorsz√°g privatiz√°ci√≥s folyamataira. A minden √°ron privatiz√°l√°s szabadrabl√°sa sor√°n gazdagodtak meg milli√°rdosaink, mivel "elvileg" mindenki sz√°m√°ra nyitott√° v√°lt a k√∂zvagyon fosztogat√°si lehet√Ķs√©ge. Az√©rt elvileg, mert nyilv√°nval√≥, hogy ez a tev√©kenys√©g els√Ķsorban azoknak √°llt, akik "kapcsolati t√Ķk√©vel" √©s megfelel√Ķen magas poz√≠ci√≥val rendelkeztek, vagy rokons√°gban √°lltak v√°llalatvezet√Ķkkel, k√∂ztisztvisel√Ķkkel, politikusokkal. A hitelhez jut√°s, c√©gek, v√°llalatok felv√°s√°rl√°sa potom √∂sszegek√©rt, lehet√Ķv√© tette b√°rki sz√°m√°ra, aki kapott hitelt, vagy hozz√° tudott jutni egy√©b k√ľlf√∂ldi forr√°shoz, hogy fill√©rek√©rt vegyen meg ("protekci√≥val") hatalmas vagyonokat, meglopva, kirabolva ezzel azokat akiknek a tulajdon√°t k√©pezte. A hitelek egy jelent√Ķs r√©sz√©nek csak kapcsolati t√Ķkefedezete volt, amit r√©gen √©s most is, "koma, s√≥gor, j√≥bar√°t" kapcsolatnak nevez√ľnk, de kieg√©sz√ľl m√©g n√©h√°ny jelz√Ķvel, √ļgymint elvt√°rs, p√°rtt√°rs, b√Ľnt√°rs, tettest√°rs, megvesztegetett, √©s megveszteget√Ķ.
A bankok ilyen-olyan fedezet mellett hiteleztek, √©s a hitelek egy bizonyos r√©tegnek ny√ļjtott r√©sze azonnal √°tker√ľlt egy bankkonszolid√°ci√≥s gy√Ľjt√Ķsz√°ml√°ra, amit id√Ķr√Ķl-id√Ķre, a bank cs√Ķdbejut√°s√°t elker√ľlend√Ķ, az √°llam, a "p√©nzint√©zet cs√Ķdj√©nek elker√ľl√©se" indok√°val, a lakoss√°gi ad√≥kb√≥l √©s k√ľls√Ķ hitelekb√Ķl kifizetett, √©s amit soha nem fizettek vissza a "megseg√≠tett" bankok, p√©nzint√©zetek.

Mindezt az√©rt eml√≠tem meg, mert az USA eset√©ben is hasonl√≥ m√≥dszereket alkalmaztak a hitelez√©sekkel kapcsolatban, de mivel a bankok gyakran nem a saj√°t befektet√Ķik p√©nz√©vel, hanem els√Ķsorban eur√≥pai bankokt√≥l felvett k√∂lcs√∂n√∂kkel oldott√°k meg a p√©nzhez jut√°st.
Az alacsony, sokszor 15-20% fedezet√Ľ, vagy fedezet n√©lk√ľli hitelek, az √≥ri√°si t√∂rleszt√©si √∂sszegek, √©s a mag√°nszf√©r√°ban t√∂rt√©n√Ķ munkan√©lk√ľlis√©g n√∂veked√©se miatt sorra bed√Ķltek, amit az ipar kitelep√≠t√©se is egyre jobban egy v√°ls√°gspir√°lba kergetett.
A cs√Ķdbe ment bankok k√°r√°t legt√∂bb esetben az eur√≥pai bankoknak kellett "lenyelni", ami el√Ķsz√∂r a 3000 milli√°rd doll√°ros eur√≥pai Londoni Ingatlanalapot null√°zta ki, majd a bankcs√Ķd elker√ľl√©se v√©gett, az EU tagorsz√°gai vettek fel hatalmas hiteleket az IMF-t√Ķl √©s a Vil√°gbankt√≥l, hogy felt√Ķk√©s√≠ts√©k a ter√ľlet√ľk√∂n m√Ľk√∂d√Ķ, de bankkonzorciumok tulajdon√°ban l√©v√Ķ p√©nzint√©zeteket.

A bankok megseg√≠t√©s√©re adott p√©nzeket a bankok soha nem adt√°k vissza, m√©g akkor sem, mint 2010-ben, √©s ut√°na is, amikor a bankok extraprofittal z√°rtak, amit anyav√°llalataik nyomban ki is vittek az orsz√°gokb√≥l, de vissza nem fizettek semmit. Magyarul: a bankoknak felvett hitelek t√∂rleszt√©s√©t fizesse ki a lakoss√°g, az √°tadott "megseg√≠t√Ķ csomagot" √©s a hasznot pedig benyelik a bankok.
A hitelek tov√°bbi nagy h√°nyad√°t a bankokkal tulajdonosi szinten azonos multinacion√°lis v√°llalatok "szerezt√©k" meg politikusi k√∂zbenj√°r√°s √©s r√©szesed√©s fej√©ben. Az elad√≥s√≠t√°si folyamatok m√©g a "v√°ls√°g kit√∂r√©se" el√Ķtt elkezd√Ķdtek, korrupt politikusok tev√©keny r√©szv√©tel√©vel, aminek eredm√©nyek√©nt m√°ra √∂sszeomlott a g√∂r√∂g, spanyol √©s portug√°l eg√©szs√©g√ľgyi rendszer, √©s hamarosan Eur√≥pa tov√°bbi perif√©ri√°ra tolt orsz√°gaiban is hasonl√≥ lesz a helyzet.

A sz√∂vets√©gi per, amely az USA New York Brooklyn-i Ker√ľleti B√≠r√≥s√°g√°n (√úgysz√°m: 12-cv-04269-JBW-RML) mag√°ban foglalja az √∂sszes jelz√°loghitelpiac tilt√°s√°nak k√©relm√©t, √©s a 43 billi√≥s p√©nzmos√°s felperesei √°ltal, a b√Ľncselekm√©nyben r√©szt vev√Ķk azonos√≠t√°s√°t. Ezek (de nem kiz√°r√≥lag) a k√∂vetkez√Ķ szem√©lyek:


- Eric Holder, mint magánszemély (de facto Attorney General);
- Helyettes f√Ķ√ľgy√©sz Tony West, a v√°dlott testv√©re, California f√Ķ√ľgy√©sz Kamala Harris, szem√©lyes min√Ķs√©g√ľkben;
- John Corzine, New Jersey egykori kormányzója;
- Robert Rubin, kor√°bbi p√©nz√ľgyminiszter √©s bank√°r;
- Timothy Geithner, Treasury Secretary, mint magánszemély;
- Vikram Pandit, a k√∂zelm√ļltban visszavonult eln√∂ke Citigroupnak;
- Valerie Jarrett, vezet√Ķ tan√°csad√≥ a Feh√©r H√°zban;
- Anita Dunn, az Obama-adminisztráció korábbi "kommunikációs igazgatója";
- Robert Bauer, Anita Dunn f√©rje √©s f√Ķtan√°csad√≥ja Obama √ļjrav√°laszt√°si kamp√°ny√°nak;
- bankárok, partnerek és informátorok.

A per v√°djai kiterjednek m√©g az USA Patriot ACT, az Ir√°n elleni szankci√≥k, az embarg√≥, zsarol√°s √©s befoly√°sol√°s, a Corrupt Organizations Act, valamint m√°s √°llami √©s sz√∂vets√©gi t√∂rv√©nyek megs√©rt√©s√©re. A ker√ľleti b√≠r√≥s√°g a Spire t√∂rv√©ny, √©s LLP nev√©ben, az eg√©sz USA-ban a lak√°stulajdonosok, a New York-i ad√≥fizet√Ķk, √©s bevonva m√°s ad√≥fizet√Ķket, a k√°rp√≥tl√°si t√∂rv√©nyek nev√©ben j√°r el. Az el√Ķir√°nyzatok szerint a c√©l, az azonnali le√°ll√≠t√°sa a lak√°stulajdonosok elleni pereknek, √©s 43 billi√≥ doll√°r visszafizet√©se a bank√°rok r√©sz√©r√Ķl, valamint a vizsg√°latot v√©gz√Ķ f√ľggetlen megb√≠zott Neil Barofsky, a TARP program egykori rendszergazd√°ja tev√©kenys√©g√©nek t√°mogat√°sa.
Mivel az Obama-adminisztr√°ci√≥ m√©g nem √°ll√≠tott egy bank√°rt sem b√≠r√≥s√°g el√©, m√©g ugyanezekt√Ķl vesz fel hitelt kamp√°nyc√©lokra. A bank√°rok ellen ind√≠tott per, amely a bank√°r-√∂sszeesk√ľv√Ķk b√Ľn√∂ss√©g√©t bizony√≠tja, egy√©rtelm√Ľen a Wall Street-et jel√∂li meg b√Ľnelk√∂vet√Ķk√©nt.
A p√©nzmos√°s √ļtvonala Sv√°jcban, az Isle of Man, Luxemburg, Malajzia, Ciprus √©s olyan szervezetek, amelyek ellen√Ķrzik a korm√°nyokat, √©s az ami az USA √©rdekeivel ellent√©tes lenne...
A ker√ľleti b√≠r√≥s√°gra, a Spire Law Group, LLP √°ltal beny√ļjtott int√©zked√©s egyetlen a vil√°gon, amely eset√©ben a bank√°rok mint alperesek szerepelnek a list√°kon. √Črdekes m√≥don, sem a Securities and Exchange Commission (US SEC), sem a Federal Deposit Insurance Corporation (Bet√©tbiztos√≠t√°si Alap), sem az Egyes√ľlt √Āllamok legf√Ķbb √ľgy√©sz√©ge, sem pedig (egy√©b) f√Ķ√ľgy√©sz nem kfog√°solta a pert a bank√°rok ellen, √©s √≠gy √©l a k√∂r√∂z√©s 43.000 milli√°rd doll√°rral kapcsolatban.

A pert v√°rhat√≥an megpr√≥b√°lj√°k elh√ļzni, de az √©rintettek t√∂mege, √©s az USA ter√ľlet√©n k√≠v√ľl, els√Ķsorban Eur√≥pa kifosztott lakoss√°ga is, jogosan k√∂vetelheti vissza elrabolt, kizsarolt p√©nz√©t, vagyon√°t, mert a 43 billi√≥ doll√°rt nem csak az USA lakoss√°g√°t√≥l, de az EU tagorsz√°gok lakoss√°g√°t√≥l is elvett√©k, nyomorba tasz√≠tva a n√©pess√©g tekint√©lyes h√°nyad√°t, visszavetve, lerombolva a gazdas√°gokat, ellehetetlen√≠tve, esetleg meg√∂lve, hal√°lba kergetve embereket.
B√≠r√≥s√°g el√© kell √°ll√≠tani a csal√≥ bank√°rokat, √©s t√°rstettes politikus gazember b√Ľnt√°rsaikat is, √©s szigor√ļan el√≠t√©lni, az okozott k√°r megt√©r√≠t√©s√©vel, halmazati b√ľntet√©sk√©nt!
J√ļliusban "A vil√°g p√©nz√ľgyi p√∂ceg√∂dre" c√≠m√Ľ √≠r√°somban adtam jelz√©st a Rupert Murdoch m√©dia leleplez√Ķ besz√°mol√≥ja alapj√°n a k√∂vetkeztet√©seimr√Ķl a vil√°gm√©ret√Ľ LIBOR-csal√°ssal kapcsolatban. Link
Akkor el√Ķre vet√≠tettem, hogy "Jellemz√Ķen a vil√°gm√©ret√Ľ csal√°sban a p√©nzmos√°s sz√°lai bontakoznak ki", √©s imm√°r l√°that√≥k is azok a "sz√°lak", b√°r ilyen "vaskos sz√°lakra" senki sem sz√°m√≠tott...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#21 | Seraf - 2012.10.30. 06:17:37
Csatlakozva a cikkhez és stílusosan fogalmazva - Bár lassan, de azért alakulnak a dolog .

YouTube Videů
#22 | spartakusz - 2012.10.30. 20:43:50
T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

VAL√ďBAN - √ČS AZT HISZED, HOGY √ČN OSTOBA VAGYOK? AZT! √ČS L√ĀTOD EZ A BAJOID - HOLNAP MEGYEK SZOMBATHELYRE . √ČRTED. NEM. NEM √ČRTED. HA NEM √ČRTEM √ČS MIND ANNYIUNK√ČRT -
√ďH √öRAM TEREMT√ēM - MI√ČRT OSTOB√ĀK ENNYIRE √ēK!

szer-e-tett
spariY.Y.
#23 | Seraf - 2012.10.31. 10:16:57
Kedves Hegel .

Nagyon √©rdekes a megl√°t√°sod : " 34 √©ves koromig kerekes k√ļtb√≥l k√©zzel mostam ... lehet
még megérem ujból a 34 éves tehnológiát " ; Einstein is valami ilyesmire gondolhatott, de
sokkal zordabb eredm√©nyt / j√∂v√Ķk√©pet jel√∂lt meg, ha az a bizonyos bek√∂vetkezik. Minden -
esetre -és komolyan- neked drukkolok .

ALBERT EINSTEIN
Azt nem tudom, hogy a harmadik vil√°gh√°bor√ļt milyen fegyverekkel
fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel .
#24 | buzogany - 2012.10.31. 17:51:49
ALBERT EINSTEIN. Ajjajaj.
Talán még ezt a nagy "szólását" is lopta. Grin
#25 | Hegel - 2012.10.31. 18:18:47
Rem√©lem nem neki lesz igaza, √©n pedig j√≥l kij√∂v√∂k a kerekes kuttal (van hidrofor is a vil√°gonSmilemeg az udvari budival is..s√Ķt.
Azt hiszem ott bazilik√°ztuk el hogy mindent ma m√°r csatorn√°zunk √©s a foly√≥kba eresztj√ľk a szennyvizet holott annak a f√∂ldben lenne helye. Na nem a vegyiszennyviznek hanem a t√°pcsatorn√°√©nak...szikkasztva majd a s√ľreje szalm√°val t√∂zeggel keverve vissza a f√∂ldbe..pihenni hagyva k√©t √©v mulva remek tr√°gya! Ma meg???? Minden √©l√Ķvizet elmocskosit.

Lehet pl vasban l√°ttam a h√°z ugy volt meg√©pitve hogy a fsz-mellett l√©v√Ķ tr√≥nhelyis√©g egy vastag cs√∂vel √∂sszek√∂tett√©sben volt az em√©szt√Ķvel(2akn√°s..telepit√≥ szikkaszt√≥) √©s a hideg ellen is v√©dve de m√©gis.
OK tudom v√°rosban ez neh√©z de m√°r pont ott csatorn√°znak szint√©n dimbes dombos, csak √°temel√Ķkkel lehet megoldani.
Aki nem fizeti vagy köt rá annak jelzálog megy a birtokára.Hajrá faxa.
#26 | Tulok - 2012.10.31. 20:02:20
Amikor az emberis√©gnek m√°r csak "botokra √©s k√∂vekre" telik, ahhoz el kell telni n√©h√°ny ezer √©v s√∂t√©ts√©gnek, de m√©g akkor is megmaradnak a jelenlegi civiliz√°ci√≥ romjai. Egy rozsdamentes ac√©lr√ļd, s√∂r√∂s√ľveg mindig akad m√©g hogy ne kelljen k√∂vekkel botokkal verekedni, de abb√≥l nehezen lenne IV. Vil√°gh√°bor√ļ, hacsak √°t nem √ļssz√°k a tengereket, √≥ce√°nokat...
Einstein f√©lrebesz√©lt. Amir√Ķl sz√≥lni akart, az m√°r nem ennek az emberis√©gnek lesz a Vil√°gh√°bor√ļja, √©s nem a negyedik.
Am√ļgy kor√°bban m√°r sz√©tk√ľldtem a Posta-oldalon az egyszer√Ľ √©s olcs√≥ akt√≠vszenes v√≠zsz√Ľr√Ķ rajz√°t, ami teljesen megtiszt√≠tja a vizet a k√©miai szennyez√Ķd√©sekt√Ķl. A biol√≥giaira is kidolgoztam egy olcs√≥ mentes√≠t√Ķt, ami elpuszt√≠tja a bakt√©riumokat, v√≠rusokat, √©s kiindul√°si k√©sz√ľl√©ke a baloldalon l√©v√Ķ GPR-Zapper k√©pre katintva megjelen√Ķ Biorezonancia k√©sz√ľl√©k. A berendez√©s az al√°bbi, mikroszk√≥p alatt k√©sz√ľlt vide√≥n l√°that√≥ m√≥don m√Ľk√∂dik, √©s v√≠ztiszt√≠t√°sra is alkalmas ha kieg√©sz√≠tem rozsdamentes √©rintkez√Ķlemezekkel. Ha gondolj√°tok, ebb√Ķl is √∂ssze√°ll√≠tok egy cikket.
YouTube Videů
#27 | 328 - 2012.11.01. 17:24:45
V√°rjuk a cikket, ak√°r a tabud√∂nt√∂get√Ķ t√©makezel√©ssel √©s a hivataloss√°g elemz√©s√©vel! Hegel,mindenki! A sz√≥m√°gi√°ra vigy√°zzunk, amikor a patyomkin/falanxter kult√ļra ilyen-olyan szegleteir√Ķl besz√©l√ľnk, azt √©n sose t√∂bes sz√°m els√Ķ szem√©lyben teszem.. nem mondom sose hogy mi az emberis√©g √≠gy-√ļgy.. elt√©r√Ķ k√©pess√©g√ľ √©s √∂ntudat√ļ egy√©nek halmaza vagyunk, amiben nagyon sok a k√∂z√∂s pont, √°tfed√©s, √°that√°s (interpenetr√°ci√≥) De! pl. szerintem ez a csatorn√°z√°s stb. tipikusan azt mutatja meg, hogy valami aminek valamikor volt n√©mi alapja, az m√°ra egy t√ļlterjeszkedett dologg√° v√°lt, √≠gy a csatorn√°z√°s amikor nem tudsz kimaradni bel√Ķle, mert azt a p√©nzt amit akarnak mindenk√©ppen behajtj√°k rajtad... ha nem t√°rsulsz, akkor m√©g t√∂bbe ker√ľl.. Londonban a csapv√≠zb√Ķl ki lehetett mutatni a kok√≥t, stb-t. idehaza tegnap √©s ma d√©lbud√°n igencsak √©lvezhetetlen csapvizet volt pechem inni, √≠gy a csatorn√°z√°s, stb. tiszt√≠t√°s hat√©konys√°g√°t igencsak megk√©rd√Ķjelezem, de persze csak a magam nev√©ben.. Abban Hegelnek mindenk√©ppen igaza van, hogy √©szrevette aprobl√©m√°t √©s a lehets√©ges megold√°sok egyik√©t, csak azt javaslom elker√ľlni hogy magunkra vegy√ľk az √≥diumot.. Grin Ha j√≥l tudom ma m√°r az is neh√©z hogy k√∂zm√ľves√≠t√©s mentes telket √©p√≠t√©sre vegyen valaki, a kiskapu azok a telekk√∂nyvileg tanya, lak√≥h√°z stb √©p√ľletek, amik l√°that√≥ak f√Ķ√ļt ,aut√≥p√°lya mellett pl. kecskem√©ti nagy z√≥n√°ban √©s j√≥r√©sz√ľk l√°that√≥an d√Ķl √∂ssze. (magyarul ha √ľres telket most vesz vki, akkor k√∂telez√Ķ ak√∂zm√ľveket bevezetni, de ha van elad√≥ √°ram, g√°z, stb. n√©lk√ľli tanya a hal√°l f....el√ľlet√©n akkor az m√©g egyel√Ķre fung√°lhat ezek n√©lk√ľl.
#28 | viktor - 2012.11.01. 17:39:21
Tal√°n m√©g a legt√∂bben, akik feln√Ķttk√©nt √©ltek a 1990-es √©vek elej√©n, eml√©keznek Magyarorsz√°g privatiz√°ci√≥s folyamataira. A minden √°ron privatiz√°l√°s szabadrabl√°sa sor√°n gazdagodtak meg milli√°rdosaink, mivel "elvileg" mindenki sz√°m√°ra nyitott√° v√°lt a k√∂zvagyon fosztogat√°si lehet√Ķs√©ge.(ez viszont neves√≠thet√Ķ) Az√©rt elvileg, mert nyilv√°nval√≥, hogy ez a tev√©kenys√©g els√Ķsorban azoknak √°llt, akik "kapcsolati t√Ķk√©vel" √©s megfelel√Ķen magas poz√≠ci√≥val rendelkeztek, vagy rokons√°gban √°lltak v√°llalatvezet√Ķkkel, k√∂ztisztvisel√Ķkkel, politikusokkal. A hitelhez jut√°s, c√©gek, v√°llalatok felv√°s√°rl√°sa potom √∂sszegek√©rt, lehet√Ķv√© tette b√°rki sz√°m√°ra, aki kapott hitelt, vagy hozz√° tudott jutni egy√©b k√ľlf√∂ldi forr√°shoz, hogy fill√©rek√©rt vegyen meg ("protekci√≥val"Wink hatalmas vagyonokat, meglopva, kirabolva ezzel azokat akiknek a tulajdon√°t k√©pezte. A hitelek egy jelent√Ķs r√©sz√©nek csak kapcsolati t√Ķkefedezete volt, amit r√©gen √©s most is, "koma, s√≥gor, j√≥bar√°t" kapcsolatnak nevez√ľnk, de kieg√©sz√ľl m√©g n√©h√°ny jelz√Ķvel, √ļgymint elvt√°rs, p√°rtt√°rs, b√Ľnt√°rs, tettest√°rs, megvesztegetett, √©s megveszteget√Ķ.
Akkor megvan a p√©nz nem?Hol a vagyonelkobz√°s?Mi az a t√∂rv√©ny ami mentes√≠ti √Ķket?Nincs ilyen paragrafus vagy nincs olyan ember aki √©rv√©nyt szerezzen neki?Itt az id√Ķ ,hogy legyen.A politikus b√Ľncselekm√©nyek nem √©v√ľlhetnek el.Az ilyenek b√ľntet√©se pedig hatv√°nyozott kel ,hogy legyen.Hol a precedens?Nincs?Akkor az eg√©sz cs√ľrhe b√Ľn√∂z√Ķ √©s ak√©ppen is kel b√°nni vel√ľk.A Nemzeti vagyonkezel√Ķnek k√©ne hivatalb√≥l feljelent√©st tennie ez √ľgyben.Mivel nem teszi meg √Ķ is s√°ros.A Nemzeti vagyonlelt√°rt k√©ne el√Ķsz√∂r is kiharcolni aminek a korm√°nyok egy√∂ntet√Ľen ellen√°lnak,p√°rtokt√≥l f√ľggetlen√Ľl.A Nemzeti vagyonlelt√°r ugyanis az √∂sszes p√°rtot lebuktatn√°.Ez a lelt√°r nem csak a f√∂ldalapr√≥l sz√≥l,holott ezt √©rtik sokan ez alatt.Az orsz√°g akkori vagyon√°r√≥l,ami 1989-et jelenti senki nem sz√°molt el.Ezt sokan 100 ezer milli√°rdra becs√ľlik.De ha csak a fele igaz.Feltehetj√ľk-e a k√©rd√©st,hogy hol van a p√©nz?Feltehetj√ľk √©s fel is kel tenn√ľnk mert ez minden ember p√©nze amit a politikusok kezeltek.Az orsz√°g szabadrabl√°s√°t kiz√°r√≥lag politikusok k√∂vett√©k el ami sz√°madatokkal bizony√≠that√≥.1989-√≥ta felt√ľn√Ķen meghatv√°nyoz√≥dtak a politikus milli√°rdosok ami m√°r maga is bizony√≠t√©k.T√∂bbmilli√≥s fizet√©sekb√Ķl sem lehet milli√°rdokat √∂sszehozni p√°r √©ven bel√ľl.Teh√°t egy gazdag √©s milli√°rdos politikus csal√≥ √©s b√Ľn√∂z√Ķ m√©g akkor is ha √ľzlettel magyar√°zza bev√©tel√©t.Venezuel√°ban az ilyen politikusok mind b√∂rt√∂nben vannak,teljes vagyonelkobz√°ssal a csal√°djaikra is kiterjed√Ķen.Mivel √ļgy szeretn√©k elt√ľntetni vagyonukat,hogy rokonaik nev√©re iratj√°k.
N√°lunk ugyan√≠gy m√Ľk√∂dik a dolog.Orb√°n Viktor feles√©ge is t√∂bbsz√∂r√∂s milli√°rdos.Hogy mib√Ķl azt nem tudom.Cs√°nyi S√°ndor sem tudn√° bebizony√≠tani a milli√°rdokat amit szerinte becs√ľlettel keresett.Ez a definici√≥ is e leve nonszensz.Azt elfogadom,hogy ezek beteg emberek.Viszont √ļgy √≠gy is kel kezelni √Ķket.Vagyis beteg emberek vezetik ma Magyarorsz√°got.Ezt a mai helyzetben nem engedhetj√ľk meg magunknak.Egy Matolcsi f√©le eszement meggondolatlan,fel nem m√©rt √∂tlet,nem k√©pezheti Magyarorsz√°g j√∂v√Ķj√©t.Egy dilett√°ns gazdas√°gi vezet√Ķ hib√°s √∂tleteit csak egy dilett√°ns vezet√Ķ fogadhatja el.V√©lem√©nyem szerint Orb√°n Viktor maga sem norm√°lis √©s nem alkalmas egy orsz√°g vezet√©s√©re .Ezt √Ķ persze m√°sk√©pp gondolja betegs√©ge miatt de nem √°rtana egy pszichi√°triai vizsg√°lat ami f√ľggetlen a miniszt√©riumokt√≥l.Ezek √°ll√≠tom,hogy semmilyen teszten nem menn√©nek √°t.
A csaucseszku szindr√≥ma egy j√≥ elnevez√©s lenne sz√°mukra. √Čn fizet√©s n√©lk√ľl is v√°llaln√°m a tan√°csad√≥i szerepet.
#29 | piskota - 2012.11.01. 18:28:51
Viktor!
Szép! Elegánsan visszafogott vagy!
Eg√©sz j√≥l be lehet sz√Ľk√≠teni, hat√°rolni, neves√≠teni azt a k√∂rt, melyet √©rintesz! Az el√©g √°ltal√°nos megfogalmaz√°snak t√Ľnik, hogy a politikusok...
Szerintem, itt nyugodtan elengedheted magad, nem fog senki szemrehányást tenni, ha pontosítasz...
Gyz
#30 | Krisi - 2012.11.01. 19:35:23
Viktor!
"...Mikor 70-ezerb√Ķl kel meg√©lni egy h√°romtag√ļ csal√°dnak,akkor a FIDESZ embl√©ma ezen nem seg√≠t semmit...."
Tegnap,egy betelefonalo (kubinyitamas.hu-n) megdobbento adatokat kozolt:a KSH szerint (ellenorizheto ),egy felnott ember LETMINIMUMA kb.netto 84 ezer Ft/honap.
A hivatalos (,gondolom,a kormany altal tamogatott!!!!) MINIMUM kereset kb.netto 60 ezer Ft/ho (ez a segedmunkara vonatkozik),illetve kb.netto 70 ezer Ft/ho (ez a szakmunkas bizonyitvannyal is rendelkezokre vonatkozik).
Ezek szerint ma,Magyarorszagon tudatos -,azaz kormany altal tamogatott- orszag-es nemzetvesztes folyik.Ennek celja-a magyar nemzet irtasan kivul-a tudatos (kormany altal tamogatott) "lazadasba hajtott,ketsegbe esett,ezert gondolkodni sem tudo " embermilliok GYARTASA.
Amit remelek az az,nem mindenki vesziti el a jozan,gondolkodni kepes eszet....es nem dol be a "megvaltast igero" ujabb es ujabb csoportosulasoknak.SmileFrown
A kerdes csakis ez lehet:Hol van a magyar nemzet vagyona?Hol van a nemzeti vagyon 1 emberre eso resze?Mert ez utobbi segithet minden magyaron,kiveve a rablokat.Ez utobbiakon csak a zarka maganya segithet,ahol elgondolkodhatnak azon,mennyi bunt kovettek el a magyar nemzet ellen.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 50% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum