NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)
T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen...    (Fontos!)A n√©h√°ny h√≥napja kirobbant LIBOR-csal√°si botr√°ny ut√°n, 2012. okt√≥ber 25-√©n New Yorkban adt√°k be az USA t√∂rt√©nelm√©nek a legnagyobb kereset√©t a bank√°rok szervezett b√Ľn√∂z√©si √©s p√©nzmos√°si tev√©kenys√©ge ellen a joghat√≥s√°ghoz. A csal√°st a legmagasabb korm√°nypoz√≠ci√≥kban l√©v√Ķk, √©s a bank√°rok k√∂vett√©k el √∂n√©rdekb√Ķl. Az √∂sszeg, ami a bankok, amerikai partnereik, √©s vegyesv√°llalatok elleni keresetben szerepel, √©s amely √∂sszeget l√°that√≥an nem a leg√ľgyesebben pr√≥b√°ltak tiszt√°ra mosni, 43.000 milli√°rd doll√°r. Nem √≠rtam el! 43 billi√≥ doll√°r, vagy le√≠rva bet√Ľkkel, negyvenh√°romezer milli√°rd doll√°r. A pert, a Spire Law Group, LLP √ľgyv√©di iroda kezdem√©nyezte, melyr√Ķl a CNBC az iroda √°ltal kiadott sajt√≥k√∂zlem√©nyt megjelentetve sz√°molt be. M√°snap a CNBC vez√©rigazgat√≥j√°nak k√©t gyermek√©t meggyilkolt√°k. A lak√°stulajdonosok szerte az orsz√°gban t√∂megesen ny√ļjtottak be keresetet, a 2012. √°prilis 23-√≥ta hat√°lyos Spire t√∂rv√©nyre hivatkozva. Perelhet√Ķ minden nagyobb banki √°llom√°nykezel√Ķ, √©s le√°nyv√°llalataik, de nyomoz√°s folyik a Kajm√°n-szigetek, a Man-sziget, Luxembourg √©s Malajzia vonatkoz√°s√°ban is.

Miel√Ķtt a folytatn√°nk, n√©h√°ny sz√≥ban √∂sszefoglaln√°m a p√©nz√ľgyi v√°ls√°g, majd gazdas√°gi v√°ls√°gg√° kiterjed√©s√©nek, "kit√∂r√©s√©nek" k√∂r√ľlm√©nyeit. Els√Ķsorban az eur√≥pai vonzatait, mivel jelenleg is ez hat√°rozza meg az IMF, Vil√°gbank √©s az EKB szab√°lyoz√°sait, √©s most m√°r az ESM (Eur√≥pai Stabilit√°si Mechanizmus) n√©pnyomor√≠t√≥ l√©p√©seit is, √©s mert sokan m√°r el is felejtett√©k mivel tudtak v√°ls√°got kirobbantani a bank√°rok, a "befektet√Ķik" √©s b√Ľnt√°rsaik, a korrupt politikusok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel, √©shogy mik, kik id√©zt√©k el√Ķ a jelenlegi nyomor√ļs√°gos helyzetet.

A bevett f√°ma szerint, a n√©gy √©ve kit√∂rt gazdas√°gi -√©s p√©nz√ľgyi v√°ls√°got, az amerikai bankok t√ļlhitelez√©sei okozt√°k hamis, vagy irre√°lisan magas likvidit√°si fedezetek igazol√°s√°nak sz√°nd√©kos elfogad√°s√°val. Tal√°n m√©g a legt√∂bben, akik feln√Ķttk√©nt √©ltek a 1990-es √©vek elej√©n, eml√©keznek Magyarorsz√°g privatiz√°ci√≥s folyamataira. A minden √°ron privatiz√°l√°s szabadrabl√°sa sor√°n gazdagodtak meg milli√°rdosaink, mivel "elvileg" mindenki sz√°m√°ra nyitott√° v√°lt a k√∂zvagyon fosztogat√°si lehet√Ķs√©ge. Az√©rt elvileg, mert nyilv√°nval√≥, hogy ez a tev√©kenys√©g els√Ķsorban azoknak √°llt, akik "kapcsolati t√Ķk√©vel" √©s megfelel√Ķen magas poz√≠ci√≥val rendelkeztek, vagy rokons√°gban √°lltak v√°llalatvezet√Ķkkel, k√∂ztisztvisel√Ķkkel, politikusokkal. A hitelhez jut√°s, c√©gek, v√°llalatok felv√°s√°rl√°sa potom √∂sszegek√©rt, lehet√Ķv√© tette b√°rki sz√°m√°ra, aki kapott hitelt, vagy hozz√° tudott jutni egy√©b k√ľlf√∂ldi forr√°shoz, hogy fill√©rek√©rt vegyen meg ("protekci√≥val") hatalmas vagyonokat, meglopva, kirabolva ezzel azokat akiknek a tulajdon√°t k√©pezte. A hitelek egy jelent√Ķs r√©sz√©nek csak kapcsolati t√Ķkefedezete volt, amit r√©gen √©s most is, "koma, s√≥gor, j√≥bar√°t" kapcsolatnak nevez√ľnk, de kieg√©sz√ľl m√©g n√©h√°ny jelz√Ķvel, √ļgymint elvt√°rs, p√°rtt√°rs, b√Ľnt√°rs, tettest√°rs, megvesztegetett, √©s megveszteget√Ķ.
A bankok ilyen-olyan fedezet mellett hiteleztek, √©s a hitelek egy bizonyos r√©tegnek ny√ļjtott r√©sze azonnal √°tker√ľlt egy bankkonszolid√°ci√≥s gy√Ľjt√Ķsz√°ml√°ra, amit id√Ķr√Ķl-id√Ķre, a bank cs√Ķdbejut√°s√°t elker√ľlend√Ķ, az √°llam, a "p√©nzint√©zet cs√Ķdj√©nek elker√ľl√©se" indok√°val, a lakoss√°gi ad√≥kb√≥l √©s k√ľls√Ķ hitelekb√Ķl kifizetett, √©s amit soha nem fizettek vissza a "megseg√≠tett" bankok, p√©nzint√©zetek.

Mindezt az√©rt eml√≠tem meg, mert az USA eset√©ben is hasonl√≥ m√≥dszereket alkalmaztak a hitelez√©sekkel kapcsolatban, de mivel a bankok gyakran nem a saj√°t befektet√Ķik p√©nz√©vel, hanem els√Ķsorban eur√≥pai bankokt√≥l felvett k√∂lcs√∂n√∂kkel oldott√°k meg a p√©nzhez jut√°st.
Az alacsony, sokszor 15-20% fedezet√Ľ, vagy fedezet n√©lk√ľli hitelek, az √≥ri√°si t√∂rleszt√©si √∂sszegek, √©s a mag√°nszf√©r√°ban t√∂rt√©n√Ķ munkan√©lk√ľlis√©g n√∂veked√©se miatt sorra bed√Ķltek, amit az ipar kitelep√≠t√©se is egyre jobban egy v√°ls√°gspir√°lba kergetett.
A cs√Ķdbe ment bankok k√°r√°t legt√∂bb esetben az eur√≥pai bankoknak kellett "lenyelni", ami el√Ķsz√∂r a 3000 milli√°rd doll√°ros eur√≥pai Londoni Ingatlanalapot null√°zta ki, majd a bankcs√Ķd elker√ľl√©se v√©gett, az EU tagorsz√°gai vettek fel hatalmas hiteleket az IMF-t√Ķl √©s a Vil√°gbankt√≥l, hogy felt√Ķk√©s√≠ts√©k a ter√ľlet√ľk√∂n m√Ľk√∂d√Ķ, de bankkonzorciumok tulajdon√°ban l√©v√Ķ p√©nzint√©zeteket.

A bankok megseg√≠t√©s√©re adott p√©nzeket a bankok soha nem adt√°k vissza, m√©g akkor sem, mint 2010-ben, √©s ut√°na is, amikor a bankok extraprofittal z√°rtak, amit anyav√°llalataik nyomban ki is vittek az orsz√°gokb√≥l, de vissza nem fizettek semmit. Magyarul: a bankoknak felvett hitelek t√∂rleszt√©s√©t fizesse ki a lakoss√°g, az √°tadott "megseg√≠t√Ķ csomagot" √©s a hasznot pedig benyelik a bankok.
A hitelek tov√°bbi nagy h√°nyad√°t a bankokkal tulajdonosi szinten azonos multinacion√°lis v√°llalatok "szerezt√©k" meg politikusi k√∂zbenj√°r√°s √©s r√©szesed√©s fej√©ben. Az elad√≥s√≠t√°si folyamatok m√©g a "v√°ls√°g kit√∂r√©se" el√Ķtt elkezd√Ķdtek, korrupt politikusok tev√©keny r√©szv√©tel√©vel, aminek eredm√©nyek√©nt m√°ra √∂sszeomlott a g√∂r√∂g, spanyol √©s portug√°l eg√©szs√©g√ľgyi rendszer, √©s hamarosan Eur√≥pa tov√°bbi perif√©ri√°ra tolt orsz√°gaiban is hasonl√≥ lesz a helyzet.

A sz√∂vets√©gi per, amely az USA New York Brooklyn-i Ker√ľleti B√≠r√≥s√°g√°n (√úgysz√°m: 12-cv-04269-JBW-RML) mag√°ban foglalja az √∂sszes jelz√°loghitelpiac tilt√°s√°nak k√©relm√©t, √©s a 43 billi√≥s p√©nzmos√°s felperesei √°ltal, a b√Ľncselekm√©nyben r√©szt vev√Ķk azonos√≠t√°s√°t. Ezek (de nem kiz√°r√≥lag) a k√∂vetkez√Ķ szem√©lyek:


- Eric Holder, mint magánszemély (de facto Attorney General);
- Helyettes f√Ķ√ľgy√©sz Tony West, a v√°dlott testv√©re, California f√Ķ√ľgy√©sz Kamala Harris, szem√©lyes min√Ķs√©g√ľkben;
- John Corzine, New Jersey egykori kormányzója;
- Robert Rubin, kor√°bbi p√©nz√ľgyminiszter √©s bank√°r;
- Timothy Geithner, Treasury Secretary, mint magánszemély;
- Vikram Pandit, a k√∂zelm√ļltban visszavonult eln√∂ke Citigroupnak;
- Valerie Jarrett, vezet√Ķ tan√°csad√≥ a Feh√©r H√°zban;
- Anita Dunn, az Obama-adminisztráció korábbi "kommunikációs igazgatója";
- Robert Bauer, Anita Dunn f√©rje √©s f√Ķtan√°csad√≥ja Obama √ļjrav√°laszt√°si kamp√°ny√°nak;
- bankárok, partnerek és informátorok.

A per v√°djai kiterjednek m√©g az USA Patriot ACT, az Ir√°n elleni szankci√≥k, az embarg√≥, zsarol√°s √©s befoly√°sol√°s, a Corrupt Organizations Act, valamint m√°s √°llami √©s sz√∂vets√©gi t√∂rv√©nyek megs√©rt√©s√©re. A ker√ľleti b√≠r√≥s√°g a Spire t√∂rv√©ny, √©s LLP nev√©ben, az eg√©sz USA-ban a lak√°stulajdonosok, a New York-i ad√≥fizet√Ķk, √©s bevonva m√°s ad√≥fizet√Ķket, a k√°rp√≥tl√°si t√∂rv√©nyek nev√©ben j√°r el. Az el√Ķir√°nyzatok szerint a c√©l, az azonnali le√°ll√≠t√°sa a lak√°stulajdonosok elleni pereknek, √©s 43 billi√≥ doll√°r visszafizet√©se a bank√°rok r√©sz√©r√Ķl, valamint a vizsg√°latot v√©gz√Ķ f√ľggetlen megb√≠zott Neil Barofsky, a TARP program egykori rendszergazd√°ja tev√©kenys√©g√©nek t√°mogat√°sa.
Mivel az Obama-adminisztr√°ci√≥ m√©g nem √°ll√≠tott egy bank√°rt sem b√≠r√≥s√°g el√©, m√©g ugyanezekt√Ķl vesz fel hitelt kamp√°nyc√©lokra. A bank√°rok ellen ind√≠tott per, amely a bank√°r-√∂sszeesk√ľv√Ķk b√Ľn√∂ss√©g√©t bizony√≠tja, egy√©rtelm√Ľen a Wall Street-et jel√∂li meg b√Ľnelk√∂vet√Ķk√©nt.
A p√©nzmos√°s √ļtvonala Sv√°jcban, az Isle of Man, Luxemburg, Malajzia, Ciprus √©s olyan szervezetek, amelyek ellen√Ķrzik a korm√°nyokat, √©s az ami az USA √©rdekeivel ellent√©tes lenne...
A ker√ľleti b√≠r√≥s√°gra, a Spire Law Group, LLP √°ltal beny√ļjtott int√©zked√©s egyetlen a vil√°gon, amely eset√©ben a bank√°rok mint alperesek szerepelnek a list√°kon. √Črdekes m√≥don, sem a Securities and Exchange Commission (US SEC), sem a Federal Deposit Insurance Corporation (Bet√©tbiztos√≠t√°si Alap), sem az Egyes√ľlt √Āllamok legf√Ķbb √ľgy√©sz√©ge, sem pedig (egy√©b) f√Ķ√ľgy√©sz nem kfog√°solta a pert a bank√°rok ellen, √©s √≠gy √©l a k√∂r√∂z√©s 43.000 milli√°rd doll√°rral kapcsolatban.

A pert v√°rhat√≥an megpr√≥b√°lj√°k elh√ļzni, de az √©rintettek t√∂mege, √©s az USA ter√ľlet√©n k√≠v√ľl, els√Ķsorban Eur√≥pa kifosztott lakoss√°ga is, jogosan k√∂vetelheti vissza elrabolt, kizsarolt p√©nz√©t, vagyon√°t, mert a 43 billi√≥ doll√°rt nem csak az USA lakoss√°g√°t√≥l, de az EU tagorsz√°gok lakoss√°g√°t√≥l is elvett√©k, nyomorba tasz√≠tva a n√©pess√©g tekint√©lyes h√°nyad√°t, visszavetve, lerombolva a gazdas√°gokat, ellehetetlen√≠tve, esetleg meg√∂lve, hal√°lba kergetve embereket.
B√≠r√≥s√°g el√© kell √°ll√≠tani a csal√≥ bank√°rokat, √©s t√°rstettes politikus gazember b√Ľnt√°rsaikat is, √©s szigor√ļan el√≠t√©lni, az okozott k√°r megt√©r√≠t√©s√©vel, halmazati b√ľntet√©sk√©nt!
J√ļliusban "A vil√°g p√©nz√ľgyi p√∂ceg√∂dre" c√≠m√Ľ √≠r√°somban adtam jelz√©st a Rupert Murdoch m√©dia leleplez√Ķ besz√°mol√≥ja alapj√°n a k√∂vetkeztet√©seimr√Ķl a vil√°gm√©ret√Ľ LIBOR-csal√°ssal kapcsolatban. Link
Akkor el√Ķre vet√≠tettem, hogy "Jellemz√Ķen a vil√°gm√©ret√Ľ csal√°sban a p√©nzmos√°s sz√°lai bontakoznak ki", √©s imm√°r l√°that√≥k is azok a "sz√°lak", b√°r ilyen "vaskos sz√°lakra" senki sem sz√°m√≠tott...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Renegat - 2012.10.28. 18:23:22
Tegnapi h√≠r:A CNBC p√©nz√ľgyi h√≠r√ľgyn√∂ks√©g ezen a h√©ten besz√°molt az Egyes√ľlt √Āllamok legnagyobb banki p√©nzmos√°si √©s zsarol√°si per√©nek t√∂rt√©net√©r√Ķl, melyben a Banksterek √©s a vel√ľk kooper√°l√≥ √∂sszeesk√ľv√Ķk -Holder f√Ķ√ľgy√©sz-helyettes, Tony West f√Ķ√ľgy√©sz, a s√≥gora Kamala Harri California f√Ķ√ľgy√©sz, Jon Corzine (New Jersey volt korm√°nyz√≥ja), Robert Rubin bankster, Timothy Geitner p√©nz√ľgyminiszt√©riumi titk√°r, Vikram Pandit (a Citigroup k√∂zelm√ļltban lemondott, √©s kegyvesztett igazgat√≥tan√°cs√°nak eln√∂ke), Valerie Jarrett (a Senior Feh√©r H√°z tan√°csad√≥ja), Anita Dunn (az Obama-adminisztr√°ci√≥ kor√°bbi "kommunik√°ci√≥s igazgat√≥ja"Wink, Robert Bauer (Anita Dunn f√©rje √©s Obama √ļjrav√°laszt√°si kamp√°ny√°nak vezet√Ķ jogtan√°csosa), valamint n√©h√°ny kollabor√°ns "Banksters" √©s azok le√°nyv√°llalatainak vezet√Ķi a v√°dlottak. A t√∂meges csal√°s-rabl√°s 43000000000000 $-ra r√ļg, mely tartalmazza az USA korm√°nya √°ltal biztos√≠tott TARP √©s m√°s „bailout” p√©nzeket.(A Troubled Asset Relief Program (TARP) egy olyan program, melyet az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°nya a p√©nz√ľgyi szektor meger√Ķs√≠t√©s√©re adott ki a jelz√°loghitel v√°ls√°g idej√©n 2008.okt√≥ber 3.-√°n, az akkori amerikai eln√∂k George W. Bush al√°√≠r√°s√°val. A bailout p√©nzek pedig b√Ľncselekm√©nyekben szerzett, zavarosban hal√°szott √©s mosott p√©nzek. A CNBC h√≠r√ľgyn√∂ks√©g besz√°mol√≥j√°t k√∂vet√Ķ 1 √≥ra mult√°n a CNBC aleln√∂ke Kevin Krim olyan h√≠reket kapott, hogy a gyerekeit √©s dad√°jukat meg√∂lt√©k, nagyon gyan√ļs k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt. Az els√Ķ besz√°mol√≥k szerint a dada felel√Ķs a gyilkoss√°gok√©rt, aki √°ll√≠t√≥lag sz√ļr√≥ eszk√∂zzel (k√©ssel) √∂lte meg a gyermekeket. Ugyanakkor ugyanezen t√∂bbs√©gi h√≠rforr√°sok k√©s√Ķbb jelentett√©k, hogy igen val√≥sz√≠n√Ľtlen a t√∂rt√©net, mivel √ļgy lett be√°ll√≠tva az eset, mintha a dada v√°gta volna el a saj√°t tork√°t, miut√°n a k√©t gyermekgyilkoss√°got elk√∂vette, ami teljes k√©ptelens√©g. A rend√Ķrs√©g a szomsz√©dok –a gyermekek sikoltoz√°s√°ra felfigyelve- bejelent√©s√©re megjelent, de nagyon kev√©s inform√°ci√≥t adtak ki. Nagyon √ļgy t√Ľnik, nagyon val√≥sz√≠n√Ľ, hogy ezek a gyilkoss√°gok √∂sszef√ľgg√©sbe hozhat√≥k a CNBC Banksztereket elmarasztal√≥ t√°j√©koztat√°s√°val –tudtukra adva m√©sz√°rl√°ssal, hogy a „leger√Ķsebb hatalom” a banszter-maffia, ami semmit√Ķl sem riad vissza, ha p√©nzr√Ķl √©s hatalomr√≥l van sz√≥. V√°rhat√≥, hogy a h√≠rek k√∂z√∂tt e t√°rgyban el lesz t√°vol√≠tva a CNBC, √©s hogy m√°s h√≠r√ľgyn√∂ks√©geket is elriasztanak a tov√°bbi inform√°ci√≥k k√∂zl√©s√©t√Ķl.Tulokot id√©zve:-ez m√°r t√©nyleg a „p√©nz√ľgy hatalom p√∂ceg√∂dre”.Vagy van m√©g lejjebb is?Angry
Forr√°s:
http://planet.inf...er-lawsuit
#12 | buzogany - 2012.10.28. 19:03:44
T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen...

Szerintem is!
A Illulminati Hierarchia
http://translate....ePsuUtjQSw

No mert ha ezeket látom a lámpavason, minden kételyem szerte foszlott:

- Rothschild (Bauer és Bower) - Pindarosz

- Bruce

- Cavendish (Kennedy)

- De Medici

- Hanover

- Habsburg

- Krupp

- Plantagenet

- Rockefeller

- Romanov

- Sinclair (St. Clair)

- Warburg (Banco del)

- Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Akikr√Ķl itt a cikkben sz√≥ van csak csicsk√°k! Grin
#13 | Tulok - 2012.10.28. 19:26:27
Az eg√©sz hangulatkelt√©s. Err√Ķl √≠rtam m√°r az el√Ķz√Ķ k√©t hsz.-emben, √©s a "A vil√°g p√©nz√ľgyi p√∂ceg√∂dre" c√≠m√Ľ √≠r√°somban is. Viszont a helyzet pont ford√≠tott, mint amit Zoli gondol. Nem magukat √©rzik felk√©sz√ľletlennek, hanem a t√∂megek nem el√©g m√©rgesek, l√°zad√°sra hajl√≥k m√©g. M√°r kor√°bban is t√∂bbsz√∂r le√≠rtam, hogy az NWO-nak nincs sz√ľks√©ge ennyi csicsk√°ra, fosztogat√≥ra, ez√©rt a sz√ľks√©ges ritk√≠t√°st egy√ļttal felhaszn√°lj√°k a helyzet elm√©rges√≠t√©s√©re is, amellett, hogy bizonyos, m√°s esetben diktat√≥rikusnak min√Ķs√≠thet√Ķ l√©p√©seiket, ilyen megvil√°g√≠t√°sban a t√∂megek m√°r j√≥ cselekedetnek fogj√°k tekinteni. Had hulljon a f√©rgese, √©s akkor valamelyest buzog√°ny is megnyugszik, de arra nem kell sz√°m√≠tani, hogy mindenkit lefejeznek!
Viszont, ha ez valakit boldog√≠t, a jelenlegi √©s kor√°bbi illegitim "magyar" korm√°nyok tagjai √©s sleppj√ľk szint√©n megy a levesbe m√©g el√Ķtt√ľnk, mert ezt a posv√°nyt vel√ľnk akarj√°k eltakar√≠ttatni.
#14 | 328 - 2012.10.29. 00:14:35
Wiiking! Tibi! Vigyázz a cejtgájszt videókkal, 3,14 imre oldlon is ki volt tárgyalva itt is hogy miféle félre forgatós cucc az!Részigazságok sok-sok manipulációval!
#15 | Tulok - 2012.10.29. 04:55:46
Tibi! Mindennek elj√∂n az ideje, √©s nem kell m√°r sokat v√°rni r√°. Akik most egym√°st kikezdik parancsra, az a rabl√≥elit. Mint eml√≠tettem, vil√°gviszonylatban nem terveznek milli√≥s nagys√°grend√Ľ ir√°ny√≠t√°st, ez√©rt kell sz√°mukra a glob√°lis megfigyel√©si rendszer ki√©p√≠t√©se, ami al√≥l kevesen lesznek "felmentve". A t√∂bbi, m√©g a k√∂zeli kiszolg√°l√≥ik is, magukon fogj√°k viselni a "fenevad b√©lyeg√©t", ami adott esetben egy implant√°tum lesz, ami megfigyelhet√Ķv√©, √©s ak√°r b√°rmikor meg√∂lhet√Ķv√© is teszi hordoz√≥j√°t. Nem felt√©tlen√ľl rizsszem m√©ret√Ľ chipekre kell gondolni, mivel a nanorobot-technol√≥gi√°t nem v√©letlen√ľl fejlesztik √Ķr√ľlt temp√≥ban. Csak √≠gy tudn√°nak ki√©p√≠teni egy olyan rendszert, amiben meg tudj√°k tartani a hatalmat, egy ideig. Ezt √Ķk is tudj√°k, √©s az "√Ķk" alatt senki ne gondoljon a jelenlegi politikus csicsk√°kra. √ēk az √°ldozati farokok lesznek, hogy ne b√°ntsam a b√°r√°nyokat...
Megkapj√°k j√≥lmeg√©rdemelt jutalmukat, hisz az√©rt √°rult√°k el olyan szorgalmasan n√©p√ľket. Az 500 milli√≥ba nincsenek betervezve k√∂p√∂nyegforgat√≥ konspir√°torok, mert logik√°tlan √©s indokolatlan lenne a "tervez√Ķk" r√©sz√©r√Ķl. Mindezen gondosan √©s alaposan el√Ķk√©sz√≠tett tervezetek ellen√©re ott marad az a bizonytalans√°gi t√©nyez√Ķ, hogy a tudat mikor kezd olyan m√≥don √©s szinten v√©dekezni, amit nem tudnak kezelni.
#16 | piskota - 2012.10.29. 06:18:23
Laci!
Term√©szetesen j√≥ lenne, erre is t√∂reksz√ľnk, kataliz√°tork√©nt k√∂zrem√Ľk√∂dni, befoly√°solni az esem√©nyeket...
Viszont, amint azt a b√Ķr√ľnk√∂n √©rezhetj√ľk, hogy √©let- √©s l√©tfelt√©teleink folyamatosan romlanak, lehetetlen√ľlnek el, ennek ar√°ny√°ban a lehet√Ķs√©geink is sz√Ľk√ľlnek!
Ellens√©geink jelenleg, ezt a folyamatot uralj√°k, k√©zben tartj√°k. Arra is van gondjuk, figyelm√ľk, hogy az egyens√ļlyra vigy√°zzanak. Se a g√∂r√∂g, se a spanyol, se a portug√°l esem√©nyek nem bor√≠tott√°k az egyens√ļlyt... Egyed√ľl Izland volt, mely √°tmeneti gondot okozott, de az sem bizonyult √°t√ľt√Ķ erej√Ľnek!
A volt Magyarország, jelenleg magyar-tartomány, tekintetében sem láthatunk mást. Ugyanaz a zsidó brancs, hatalmi horda marakodik látszólag a biztosan uralt hatalomért, akik eddig is tették!
Tovább, nem is merem fejtegetni a kérdést, mert a kilátásaink a rosszabbnál is rosszabbak!
Gyz
#17 | Hegel - 2012.10.29. 11:46:40
√údvSmile
Az ahogy az emberek még nem "kelnek" fel és látnak neki a "balhénak" nem é e mégis a tudatosodást mutatja?
Ugyanis egyenl√Ķre nincs megfelel√Ķ ir√°nyit√°sa. Nincs elhivatott ember aki tervszer√ľen vezetn√© a "balh√©t" √Čs ha az egyre forkozod√≥ szorit√°sn√°l, majd mint a k√°v√©f√∂z√∂ robban a j√≥n√©p m√°r viszont sz√°mukra is kezelhetetlenn√© v√°lik, √©s a TUDAT ami eddig is teremt√Ķ er√Ķ volt az emberen kereszt√ľl, takarit rendesen.

Ugyanis egyénenként ha hallgatom az embereket piacon buszon utcán járva kelve bizony tudják a dolgokat csak a mikéntjét a megoldásnak nem!

Ett√Ķl nem birk√°k csak √©let√ľnkben a t√∂bbezer √©vet tekintve ilyen h√°boru m√©g nem volt, igy ezt a szitu√°ci√≥t nem tudjuk m√©g j√≥l kezelni mint megoldand√≥ feladatot.

A technika t√ļln√∂tte az embert s√Ķt kezelhetetlenn√© v√°lt ak√°r a haszn√°l√≥ik r√©sz√©r√Ķl is.
L√°sd csernobili haarp, vegyipermet, id√Ķj√°r√°sbefoly√°sol√°s,√©s egy√©b "term√©szeti" katasztr√≥f√°kat amelyeket az ember felel√Ķtlens√©ge v√°ltott ki!

Arról pedig hadd ne beszéljek az anyák egyáltalán nem akarnak felfordulást a gyermekeik védelmét nézve!

M√°rpedig a n√©pess√©g fele n√Ķ k√©rem al√°ssanSmile
#18 | Hegel - 2012.10.29. 12:15:11
Jut eszembe viikingnek irogatva ilyen fegyverek ellen a banki dolgokon t√ļl m√©g hogyan l√©phetne fel az egyszer√ľ ember?http://hungarianr...admore=289 l√°sd az ut√≥ls√≥ pontokat f√Ķleg ahol bolyg√≥k√∂zi alapj√°ban v√©ve?????

Az utca n√©pe legyen b√°rmilyen nem√ľ tud ezekr√Ķl.....a banyekok meg trotyik is de √©rthetetlen m√°r sz√°mukra az ellene val√≥ v√©dekez√©s.

Bizony magamr√≥l tudom ugyan arra a probl√©m√°ra ami ma √°ll fenn nincs v√°laszom mint volt 20-40 √©vvel ezel√Ķtt. Az "√©let" benne a megold√°si technik√°k elsuhantak mellett√ľnk. M√°ra m√°s megold√°s sz√ľks√©ges. Ugyan akkor viszont el√∂reged√Ķ t√°rsadalomban √©l√ľnk erg√≥ a megold√°st a tapasztalataink nem prefer√°lj√°k. A fiatalokra v√°r a megold√°s megtal√°l√°sa, m√°s a szeml√©let√ľk! (√©n sokat tanulok t√Ķl√ľk 40 k√∂r√ľli a bar√°ti k√∂r√∂m)


Obégatni pedig másokra minek? - na az a Birkaság helyett: bunkóság! fotelból.

√Čs a t√∂bbs√©g a f√∂ld√∂n az utca embere egyszer√ľ gondolkod√°s√ļ √©szlel de nehezebben √©rti az uj technik√°k √°ltali zavart. Sok 30-40 √©ves a PC-t se tudja kezelni h√°√°√°t gondoljatok ebbe bele.

(34 √©ves koromig kerekes k√ļtb√≥l k√©zzel mostamPC???kezel√©se a 50-60 √©vesekn√©l? √©s a haditechnik√°t fenti link √©rteni vagy kiv√©deni? Nah lehet m√©g meg√©rem ujb√≥l a 34 √©ves tehnol√≥gi√°tSmileCool
#19 | Tulok - 2012.10.29. 18:21:24
A feljelent√©s teljes dokumentuma itt tal√°lhat√≥, az els√Ķ t√≠z oldal csak nevek √©s c√©gek felsorol√°sai,
Case 1:12-cv-04269-JBW-RML Document 36 Filed 10/25/12: http://translate....JLcfxlHC2A

A feljelent√©s lek√∂zl√©se ut√°ni napon a CNBC aleln√∂ke, Kevin Krim k√©t gyermek√©t √∂lt√©k meg gyan√ļs k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt k√©ssz√ļr√°sokkal, majd a dada "elv√°gta a saj√°t nyak√°t". A rend√Ķrs√©g kev√©s inform√°ci√≥t ad. A gyilkoss√°gok elrettent√©s√ľl szolg√°lnak brut√°lis megf√©leml√≠t√©ssel a m√©dia-szervezetek sz√°m√°ra, √©s sz√°m√≠tani lehet arra, hogy az √∂sszes "elemet elt√°vol√≠tj√°k" ebben az √ľgyben.
#20 | Hegel - 2012.10.29. 22:07:54
Hogy a dada nem önmaga vágta el a saját torkát az ziher!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 50% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum