NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)
T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen...    (Fontos!)A n√©h√°ny h√≥napja kirobbant LIBOR-csal√°si botr√°ny ut√°n, 2012. okt√≥ber 25-√©n New Yorkban adt√°k be az USA t√∂rt√©nelm√©nek a legnagyobb kereset√©t a bank√°rok szervezett b√Ľn√∂z√©si √©s p√©nzmos√°si tev√©kenys√©ge ellen a joghat√≥s√°ghoz. A csal√°st a legmagasabb korm√°nypoz√≠ci√≥kban l√©v√Ķk, √©s a bank√°rok k√∂vett√©k el √∂n√©rdekb√Ķl. Az √∂sszeg, ami a bankok, amerikai partnereik, √©s vegyesv√°llalatok elleni keresetben szerepel, √©s amely √∂sszeget l√°that√≥an nem a leg√ľgyesebben pr√≥b√°ltak tiszt√°ra mosni, 43.000 milli√°rd doll√°r. Nem √≠rtam el! 43 billi√≥ doll√°r, vagy le√≠rva bet√Ľkkel, negyvenh√°romezer milli√°rd doll√°r. A pert, a Spire Law Group, LLP √ľgyv√©di iroda kezdem√©nyezte, melyr√Ķl a CNBC az iroda √°ltal kiadott sajt√≥k√∂zlem√©nyt megjelentetve sz√°molt be. M√°snap a CNBC vez√©rigazgat√≥j√°nak k√©t gyermek√©t meggyilkolt√°k. A lak√°stulajdonosok szerte az orsz√°gban t√∂megesen ny√ļjtottak be keresetet, a 2012. √°prilis 23-√≥ta hat√°lyos Spire t√∂rv√©nyre hivatkozva. Perelhet√Ķ minden nagyobb banki √°llom√°nykezel√Ķ, √©s le√°nyv√°llalataik, de nyomoz√°s folyik a Kajm√°n-szigetek, a Man-sziget, Luxembourg √©s Malajzia vonatkoz√°s√°ban is.

Miel√Ķtt a folytatn√°nk, n√©h√°ny sz√≥ban √∂sszefoglaln√°m a p√©nz√ľgyi v√°ls√°g, majd gazdas√°gi v√°ls√°gg√° kiterjed√©s√©nek, "kit√∂r√©s√©nek" k√∂r√ľlm√©nyeit. Els√Ķsorban az eur√≥pai vonzatait, mivel jelenleg is ez hat√°rozza meg az IMF, Vil√°gbank √©s az EKB szab√°lyoz√°sait, √©s most m√°r az ESM (Eur√≥pai Stabilit√°si Mechanizmus) n√©pnyomor√≠t√≥ l√©p√©seit is, √©s mert sokan m√°r el is felejtett√©k mivel tudtak v√°ls√°got kirobbantani a bank√°rok, a "befektet√Ķik" √©s b√Ľnt√°rsaik, a korrupt politikusok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel, √©shogy mik, kik id√©zt√©k el√Ķ a jelenlegi nyomor√ļs√°gos helyzetet.

A bevett f√°ma szerint, a n√©gy √©ve kit√∂rt gazdas√°gi -√©s p√©nz√ľgyi v√°ls√°got, az amerikai bankok t√ļlhitelez√©sei okozt√°k hamis, vagy irre√°lisan magas likvidit√°si fedezetek igazol√°s√°nak sz√°nd√©kos elfogad√°s√°val. Tal√°n m√©g a legt√∂bben, akik feln√Ķttk√©nt √©ltek a 1990-es √©vek elej√©n, eml√©keznek Magyarorsz√°g privatiz√°ci√≥s folyamataira. A minden √°ron privatiz√°l√°s szabadrabl√°sa sor√°n gazdagodtak meg milli√°rdosaink, mivel "elvileg" mindenki sz√°m√°ra nyitott√° v√°lt a k√∂zvagyon fosztogat√°si lehet√Ķs√©ge. Az√©rt elvileg, mert nyilv√°nval√≥, hogy ez a tev√©kenys√©g els√Ķsorban azoknak √°llt, akik "kapcsolati t√Ķk√©vel" √©s megfelel√Ķen magas poz√≠ci√≥val rendelkeztek, vagy rokons√°gban √°lltak v√°llalatvezet√Ķkkel, k√∂ztisztvisel√Ķkkel, politikusokkal. A hitelhez jut√°s, c√©gek, v√°llalatok felv√°s√°rl√°sa potom √∂sszegek√©rt, lehet√Ķv√© tette b√°rki sz√°m√°ra, aki kapott hitelt, vagy hozz√° tudott jutni egy√©b k√ľlf√∂ldi forr√°shoz, hogy fill√©rek√©rt vegyen meg ("protekci√≥val") hatalmas vagyonokat, meglopva, kirabolva ezzel azokat akiknek a tulajdon√°t k√©pezte. A hitelek egy jelent√Ķs r√©sz√©nek csak kapcsolati t√Ķkefedezete volt, amit r√©gen √©s most is, "koma, s√≥gor, j√≥bar√°t" kapcsolatnak nevez√ľnk, de kieg√©sz√ľl m√©g n√©h√°ny jelz√Ķvel, √ļgymint elvt√°rs, p√°rtt√°rs, b√Ľnt√°rs, tettest√°rs, megvesztegetett, √©s megveszteget√Ķ.
A bankok ilyen-olyan fedezet mellett hiteleztek, √©s a hitelek egy bizonyos r√©tegnek ny√ļjtott r√©sze azonnal √°tker√ľlt egy bankkonszolid√°ci√≥s gy√Ľjt√Ķsz√°ml√°ra, amit id√Ķr√Ķl-id√Ķre, a bank cs√Ķdbejut√°s√°t elker√ľlend√Ķ, az √°llam, a "p√©nzint√©zet cs√Ķdj√©nek elker√ľl√©se" indok√°val, a lakoss√°gi ad√≥kb√≥l √©s k√ľls√Ķ hitelekb√Ķl kifizetett, √©s amit soha nem fizettek vissza a "megseg√≠tett" bankok, p√©nzint√©zetek.

Mindezt az√©rt eml√≠tem meg, mert az USA eset√©ben is hasonl√≥ m√≥dszereket alkalmaztak a hitelez√©sekkel kapcsolatban, de mivel a bankok gyakran nem a saj√°t befektet√Ķik p√©nz√©vel, hanem els√Ķsorban eur√≥pai bankokt√≥l felvett k√∂lcs√∂n√∂kkel oldott√°k meg a p√©nzhez jut√°st.
Az alacsony, sokszor 15-20% fedezet√Ľ, vagy fedezet n√©lk√ľli hitelek, az √≥ri√°si t√∂rleszt√©si √∂sszegek, √©s a mag√°nszf√©r√°ban t√∂rt√©n√Ķ munkan√©lk√ľlis√©g n√∂veked√©se miatt sorra bed√Ķltek, amit az ipar kitelep√≠t√©se is egyre jobban egy v√°ls√°gspir√°lba kergetett.
A cs√Ķdbe ment bankok k√°r√°t legt√∂bb esetben az eur√≥pai bankoknak kellett "lenyelni", ami el√Ķsz√∂r a 3000 milli√°rd doll√°ros eur√≥pai Londoni Ingatlanalapot null√°zta ki, majd a bankcs√Ķd elker√ľl√©se v√©gett, az EU tagorsz√°gai vettek fel hatalmas hiteleket az IMF-t√Ķl √©s a Vil√°gbankt√≥l, hogy felt√Ķk√©s√≠ts√©k a ter√ľlet√ľk√∂n m√Ľk√∂d√Ķ, de bankkonzorciumok tulajdon√°ban l√©v√Ķ p√©nzint√©zeteket.

A bankok megseg√≠t√©s√©re adott p√©nzeket a bankok soha nem adt√°k vissza, m√©g akkor sem, mint 2010-ben, √©s ut√°na is, amikor a bankok extraprofittal z√°rtak, amit anyav√°llalataik nyomban ki is vittek az orsz√°gokb√≥l, de vissza nem fizettek semmit. Magyarul: a bankoknak felvett hitelek t√∂rleszt√©s√©t fizesse ki a lakoss√°g, az √°tadott "megseg√≠t√Ķ csomagot" √©s a hasznot pedig benyelik a bankok.
A hitelek tov√°bbi nagy h√°nyad√°t a bankokkal tulajdonosi szinten azonos multinacion√°lis v√°llalatok "szerezt√©k" meg politikusi k√∂zbenj√°r√°s √©s r√©szesed√©s fej√©ben. Az elad√≥s√≠t√°si folyamatok m√©g a "v√°ls√°g kit√∂r√©se" el√Ķtt elkezd√Ķdtek, korrupt politikusok tev√©keny r√©szv√©tel√©vel, aminek eredm√©nyek√©nt m√°ra √∂sszeomlott a g√∂r√∂g, spanyol √©s portug√°l eg√©szs√©g√ľgyi rendszer, √©s hamarosan Eur√≥pa tov√°bbi perif√©ri√°ra tolt orsz√°gaiban is hasonl√≥ lesz a helyzet.

A sz√∂vets√©gi per, amely az USA New York Brooklyn-i Ker√ľleti B√≠r√≥s√°g√°n (√úgysz√°m: 12-cv-04269-JBW-RML) mag√°ban foglalja az √∂sszes jelz√°loghitelpiac tilt√°s√°nak k√©relm√©t, √©s a 43 billi√≥s p√©nzmos√°s felperesei √°ltal, a b√Ľncselekm√©nyben r√©szt vev√Ķk azonos√≠t√°s√°t. Ezek (de nem kiz√°r√≥lag) a k√∂vetkez√Ķ szem√©lyek:


- Eric Holder, mint magánszemély (de facto Attorney General);
- Helyettes f√Ķ√ľgy√©sz Tony West, a v√°dlott testv√©re, California f√Ķ√ľgy√©sz Kamala Harris, szem√©lyes min√Ķs√©g√ľkben;
- John Corzine, New Jersey egykori kormányzója;
- Robert Rubin, kor√°bbi p√©nz√ľgyminiszter √©s bank√°r;
- Timothy Geithner, Treasury Secretary, mint magánszemély;
- Vikram Pandit, a k√∂zelm√ļltban visszavonult eln√∂ke Citigroupnak;
- Valerie Jarrett, vezet√Ķ tan√°csad√≥ a Feh√©r H√°zban;
- Anita Dunn, az Obama-adminisztráció korábbi "kommunikációs igazgatója";
- Robert Bauer, Anita Dunn f√©rje √©s f√Ķtan√°csad√≥ja Obama √ļjrav√°laszt√°si kamp√°ny√°nak;
- bankárok, partnerek és informátorok.

A per v√°djai kiterjednek m√©g az USA Patriot ACT, az Ir√°n elleni szankci√≥k, az embarg√≥, zsarol√°s √©s befoly√°sol√°s, a Corrupt Organizations Act, valamint m√°s √°llami √©s sz√∂vets√©gi t√∂rv√©nyek megs√©rt√©s√©re. A ker√ľleti b√≠r√≥s√°g a Spire t√∂rv√©ny, √©s LLP nev√©ben, az eg√©sz USA-ban a lak√°stulajdonosok, a New York-i ad√≥fizet√Ķk, √©s bevonva m√°s ad√≥fizet√Ķket, a k√°rp√≥tl√°si t√∂rv√©nyek nev√©ben j√°r el. Az el√Ķir√°nyzatok szerint a c√©l, az azonnali le√°ll√≠t√°sa a lak√°stulajdonosok elleni pereknek, √©s 43 billi√≥ doll√°r visszafizet√©se a bank√°rok r√©sz√©r√Ķl, valamint a vizsg√°latot v√©gz√Ķ f√ľggetlen megb√≠zott Neil Barofsky, a TARP program egykori rendszergazd√°ja tev√©kenys√©g√©nek t√°mogat√°sa.
Mivel az Obama-adminisztr√°ci√≥ m√©g nem √°ll√≠tott egy bank√°rt sem b√≠r√≥s√°g el√©, m√©g ugyanezekt√Ķl vesz fel hitelt kamp√°nyc√©lokra. A bank√°rok ellen ind√≠tott per, amely a bank√°r-√∂sszeesk√ľv√Ķk b√Ľn√∂ss√©g√©t bizony√≠tja, egy√©rtelm√Ľen a Wall Street-et jel√∂li meg b√Ľnelk√∂vet√Ķk√©nt.
A p√©nzmos√°s √ļtvonala Sv√°jcban, az Isle of Man, Luxemburg, Malajzia, Ciprus √©s olyan szervezetek, amelyek ellen√Ķrzik a korm√°nyokat, √©s az ami az USA √©rdekeivel ellent√©tes lenne...
A ker√ľleti b√≠r√≥s√°gra, a Spire Law Group, LLP √°ltal beny√ļjtott int√©zked√©s egyetlen a vil√°gon, amely eset√©ben a bank√°rok mint alperesek szerepelnek a list√°kon. √Črdekes m√≥don, sem a Securities and Exchange Commission (US SEC), sem a Federal Deposit Insurance Corporation (Bet√©tbiztos√≠t√°si Alap), sem az Egyes√ľlt √Āllamok legf√Ķbb √ľgy√©sz√©ge, sem pedig (egy√©b) f√Ķ√ľgy√©sz nem kfog√°solta a pert a bank√°rok ellen, √©s √≠gy √©l a k√∂r√∂z√©s 43.000 milli√°rd doll√°rral kapcsolatban.

A pert v√°rhat√≥an megpr√≥b√°lj√°k elh√ļzni, de az √©rintettek t√∂mege, √©s az USA ter√ľlet√©n k√≠v√ľl, els√Ķsorban Eur√≥pa kifosztott lakoss√°ga is, jogosan k√∂vetelheti vissza elrabolt, kizsarolt p√©nz√©t, vagyon√°t, mert a 43 billi√≥ doll√°rt nem csak az USA lakoss√°g√°t√≥l, de az EU tagorsz√°gok lakoss√°g√°t√≥l is elvett√©k, nyomorba tasz√≠tva a n√©pess√©g tekint√©lyes h√°nyad√°t, visszavetve, lerombolva a gazdas√°gokat, ellehetetlen√≠tve, esetleg meg√∂lve, hal√°lba kergetve embereket.
B√≠r√≥s√°g el√© kell √°ll√≠tani a csal√≥ bank√°rokat, √©s t√°rstettes politikus gazember b√Ľnt√°rsaikat is, √©s szigor√ļan el√≠t√©lni, az okozott k√°r megt√©r√≠t√©s√©vel, halmazati b√ľntet√©sk√©nt!
J√ļliusban "A vil√°g p√©nz√ľgyi p√∂ceg√∂dre" c√≠m√Ľ √≠r√°somban adtam jelz√©st a Rupert Murdoch m√©dia leleplez√Ķ besz√°mol√≥ja alapj√°n a k√∂vetkeztet√©seimr√Ķl a vil√°gm√©ret√Ľ LIBOR-csal√°ssal kapcsolatban. Link
Akkor el√Ķre vet√≠tettem, hogy "Jellemz√Ķen a vil√°gm√©ret√Ľ csal√°sban a p√©nzmos√°s sz√°lai bontakoznak ki", √©s imm√°r l√°that√≥k is azok a "sz√°lak", b√°r ilyen "vaskos sz√°lakra" senki sem sz√°m√≠tott...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | piskota - 2012.10.28. 09:32:10
Na ez az!
Szépen bemutatod Amerikát!
B√°r tudom, hogy tudod fokozni is...
T√©nyleg, mi√©rt nem hozod fel r√©gebbi √≠r√°sod, ahol az USA er√Ķsen s√°nt√≠t√≥ sz√∂vets√©gi rendszer hi√°nyoss√°gaira, buktat√≥ira, hatalmi vissza√©l√©seire mutatt√°l r√°?
Gyz
#2 | Tulok - 2012.10.28. 13:33:04
Val√≥ban "szebben is" be tudn√°m mutatni az USA-t, ami nem eg√©sz Amerika, de √≠gy is sokakban v√°lt ki h√°nyingert m√°r az is, amit felteszek az oldalara, pedig ez m√©g csak a j√©ghegy cs√ļcsa.
Vissza√©l√©sekb√Ķl m√°r ez is t√∂bb a sokn√°l, √©s az√©rt √≠rtam err√Ķl a botr√°nyr√≥l, mert t√∂bbek k√∂zt ennek is k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy korrupt √©s minden aljass√°gra kaphat√≥ politikusaink a mai szintre tudt√°k z√ľlleszteni az orsz√°got (b√°r "nem neh√©z a b√©k√°t a t√≥nak ugrasztani"Wink. A genetikailag k√≥dolt aljass√°g √©s nemtelens√©g gy√≥gy√≠thatatlan betegs√©g!
#3 | fapipa - 2012.10.28. 14:17:42
Mindig csodáltam a "világlátta", és jólinformált irásaidat, de most még én is kiakadtam ezen a cikken, ugyanis el se tudom képzelni, hogy honnan, vagy mi módon szeded össze az infóidat. Még a MOSZAD vagy az Információs Hivatal (Konspirációs Hivatal ) is megirigyelhetné a leirtakat . Gratula !!! talán elkezd már omlani a piramis ??
#4 | piskota - 2012.10.28. 15:12:32
Wiiking!
"√Ālmodoz√°s az √©let megront√≥ja, mely kancsalul festett egekre n√©z!"
Persze, hogy jó lenne, hogy kívánatos lenne ez is , az is, csak éppen nem cseng össze a lehetségessel..,sajnos!
Vágyainkkal szemben ellenségeink nagyon is valósan cselekszenek!
Ez persze nem z√°rhatja ki, hogy e t√∂bb √©vtizedes √Ķr√ľlt rendszert, esetleg valami hasonl√≥, elrugaszkodott kezdem√©nyez√©ssel lehets√©ges megd√∂nteni...
Kulcsk√©rd√©s, hogy a S√≥lyom, Kuncze, Bajnai, Orb√°n-Gyurcs√°ny, Draskovics, Matolcsi, Medgyessy, Demszky f√©l√©k, a t√∂bbi gazemberrel egy√ľtt elt√Ľnjenek az orsz√°g √©let√©b√Ķl!
Lazán, ahogy jött soroltam a neveket...
Lehetséges lenne, hogy a zsidóság kapcsán mind érintett?
Gyz
#5 | Hegel - 2012.10.28. 15:41:59
http://komlomedia...londonbol/

√Čs tov√°bbgy√ľr√ľzik majd a kadhafif√©le stori eur√≥p√°n is???
#6 | Tulok - 2012.10.28. 16:11:33
Tivadar! A legt√∂bb neten keresg√©l√Ķnek k√©t hib√°ja van. Az egyik, hogy csak a megszokott port√°ljait n√©zi meg nap mint nap, √©s a m√°sodik, hogy ez miatt nem c√©lir√°nyosan keres inform√°ci√≥kat.
Mivel √≠r√°saim t√ļlnyom√≥ r√©sze a nagy eg√©sz fel√ľlr√Ķl t√∂rt√©n√Ķ megk√∂zel√≠t√©s√©n alapul, ez√©rt t√∂bbnyire olyan ter√ľleteket vizsg√°lok, ami oka valaminek, √©s nem kiz√°r√≥lag csak az eredm√©nye. Minden Magyarorsz√°gon zajl√≥ esem√©nynek megvan a "nagy eg√©szbe" illeszked√Ķ eleme, csak meg kell keresni a hi√°nyz√≥ mozaikokat.

Tibi! Lehet, hogy nem ezen a Karácsonyon, de fel lesz "díszítve" az ország nagyon sok lámpaoszlopa....

Zolik√°m! V√©letlenek, f√Ķleg ilyenek, nincsenek, ahogy a LIBOR-botr√°nyt is Murdock szell√Ķztette meg!
A jelenlegi ellopott p√©nzek p√©nzmos√°si botr√°nya k√©t dolgot is felt√©telez. Nem v√©letlen, hogy az offshore-paradicsomok is l√°t√≥k√∂rbe ker√ľlnek, mert a bank√°rkaszt fels√Ķ vezet√©se nem akar er√Ķs "k√∂z√©poszt√°lyt". Igaz√°b√≥l semmif√©l√©t sem akar, de ezt m√©g nem vett√©k √©szre a k√©t k√©zzel lopkod√≥ √©rintett politikusok, √©s a mag√°t elitnek tart√≥, lop√°sban csal√°sban jelesked√Ķ b√Ľnt√°rsaik.
Ha ki szeretn√©m iktatni azokat, aki √∂sszefogva ellenem tudnak t√°madni, √©s eszk√∂z√∂kkel, anyagi h√°tt√©rrel, rendelkez√©si joggal erre k√©pesek is, a legjobb, ha a t√∂megek haragj√°ra b√≠zom az√°ltal √Ķket, hogy kiteregetem a szennyes√ľket.
A m√°sik haszon ebb√Ķl, hogy az el√©gedetlens√©g, felh√°borod√°s okozta "k√°osz" nem k√≠v√°natos a rendszeret√Ķ emberek sz√°m√°ra, ez√©rt a felel√Ķss√©gre von√°sok mellett, lehet√Ķs√©get ad a k√°osz megsz√ľntet√©s√©re hivatkozva az ir√°ny√≠t√°s teljes k√∂zpontos√≠t√°s√°ra is.
Az √°ltalad felsorolt f√©rgek, m√©g azt hiszik, hogy a v√©gtelens√©gig lehet h√ľly√≠teni a n√©pet, √©s lopni, mint el√Ķtte, de ez nagy t√©ved√©s. Aki most l√°t√≥k√∂rbe ker√ľl "r√©gi politikusk√©nt", az els√Ķk k√∂z√∂tt ker√ľl be√°ldoz√°sra.
#7 | Tulok - 2012.10.28. 17:39:53
Tibi! A vihar el√Ķtti csend stimmel, de nem olvastad el el√©g figyelmesen azt amit √≠rtam. Nem a nagytakar√≠t√°s kezd√Ķd√∂tt el, hanem csak a selejtez√©s. Ebben mi csak v√©grehajt√≥k √©s nem koordin√°torok lesz√ľnk.
Nem minden politikus és milliárdos lesz tagja azonnal az NWO-nak, mihelyst összelop valamennyit a másokéból.
Az NWO legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°s√°nak pont ez a probl√©m√°ja, de sz√°m√≠tottak r√°, ez√©rt √ľtemezt√©k is a megold√°st, aminek v√©grehajt√°sa van most folyamatban..
#8 | vizilo - 2012.10.28. 18:01:45
En csak arra lennek kivancsi hogy milyen vallasuak voltak a legtöbben gondolom mar a kerdes föltevese is antiszemita..!!
#9 | piskota - 2012.10.28. 18:08:56
Laci!
Tartok t√Ķle, hogy ezek az √∂nleleplez√©sek, amin azt√°n elr√°g√≥dnak a n√©pek egy darabig, mind-mind csak id√Ķnyer√©s c√©lj√°b√≥l lett sziv√°rogtatva...
M√©g nem √©rzik el√©g felk√©sz√ľltnek a t√∂megekkel szemben. M√©g fenn√°ll a vesz√©ly, hogy a hi√°nyos ment√°lis felk√©sz√≠t√©s v√©gett, m√©g nem teljesen droidok a "rendv√©delmi er√Ķk", m√©g okozhatn√°nak meglepet√©st...
M√©g nem el√©gg√© sz√©lesk√∂r√Ľ a dr√≥n h√°tt√©r...
Szóval taktikát, stratégiát sejtek a háttérben, meg további aljas szándékokat!
Gyz
#10 | Krisi - 2012.10.28. 18:13:28
Valoban kezdik felgongyoliteni a "szalakat"...kulonben ez a video sem "johetett volna letre"...
"...nemzetkozi program reszekent adosodnak el...nemzetvedelemre szorulnak..." ez a video elejen...az adas ideje: 2012 06.21.
"...Ki all a hatterben?..." 36:00-kor
"...az arnyekbankokbol erkezett..." 39:04-kor
....
....
Menekulesi ut a bankok devizacsapdajabol 3. Varga Istvan(...es ez fent van a vilaghalon!!...??)
http://komlomedia...2012062106

SmileCoolFrown

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 50% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum