NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)
Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)Nem kellett sok√°ig v√°rni... Esetleg m√°r kit√∂rt a h√°bor√ļ (csak nem az NWO √°ltal tervezett)? A Keshe Alap√≠tv√°ny felh√≠v√°sa kiverte a biztos√≠t√©kot! Mint az el√Ķz√Ķ √≠r√°somban besz√°moltam r√≥la ( Link ), minden korm√°ny vezet√©se √©rtes√≠t√©st kapott a Magrav-technol√≥gia sz√©lesk√∂r√Ľ elterjeszt√©si lehet√Ķs√©g√©r√Ķl.
Obama m√°r reag√°lt, mivel az √ļj technol√≥gia meg tudja zavarni, illetve blokkolni tudja a kommunik√°ci√≥s rendszereket minden frekvenci√°n. A rendszer megzavarhatja a kommunik√°ci√≥s vonalakat, √©s blokkolja a megadott kommunik√°ci√≥ minden felhaszn√°l√°s√°t r√©gi√≥k, ak√°r t√°voli pontok k√∂z√∂tt is. Ez azt jelenti, hogy minim√°lis er√Ķfesz√≠t√©ssel b√°rmelyik m√Ľholdas adat√°tvitelt blokkolni tudja. Tesztelt√©k a rendszert 4 √©vvel ezel√Ķtt, √©s l√°tt√°k az eredm√©nyt. Ha a rendszer √°ltal haszn√°lt er√Ķk akt√≠van ker√ľlnek kiv√°laszt√°sra egy bizonyos ter√ľleten, a m√°sik oldal nem tud inform√°ci√≥t k√ľldeni a c√≠mzettnek (l√Ķttek a dr√≥noknak, de a HAARP-nak, √©s a tudatm√≥dos√≠t√°snak is).

A k√∂zelm√ļltban elfogadott amerikai rendelet bizony√≠tja, hogy aggodalomra ad okot a fejlett a technol√≥gia bizonyos m√Ľveletek v√©grehajt√°sa sor√°n. S√Ķt arra is r√°vil√°g√≠t, hogy az USA-nak nincs olyan rendszere, amely k√©pes legy√Ķzni egy ilyen er√Ķs √©s fejlett technol√≥gi√°t √©s a rendelet elfogad√°s√°nak seg√≠ts√©g√©vel pr√≥b√°lja b√ľntetni. Ez szolg√°l, mintegy √ľr√ľgyk√©nt arra, hogy a Keshe Alap√≠tv√°ny egy b√Ľn√∂s szervezet.
Az alap√≠tv√°ny tov√°bbra is nyitott, √©s megh√≠vja az amerikai tud√≥sokat, m√Ľk√∂djenek egy√ľtt vel√ľk, hogy fel tudj√°k haszn√°lni a technol√≥gi√°t az √Ľrhaj√≥k v√©delm√©ben a vil√°g√Ľrben. Ezt a technol√≥gi√°t is kifejlesztette a Keshe Alap√≠tv√°ny, ez√©rt az √Ľrhaj√≥k a vil√°g√Ľrben semmilyen kock√°zatos m√°gneses sug√°rz√°snak nincsenek kit√©ve, √≠gy a rendszerek √©s az utasok biztons√°gban utazhatnak √°t ezeken a k√∂rzeteken. Ez is szerepel a szabadalmi bejelent√©sekben.

Az √ļj technol√≥gia blok√°dja a elektrom√°gneses mez√Ķk inform√°ci√≥ tov√°bb√≠t√°s√°t meg tudja akad√°lyozni egy nagy c√©lter√ľleten az √Ľrben. Ily m√≥don az inform√°ci√≥k √°tad√°s√°nak ellen√Ķrz√©s√©t is a m√Ľholdak r√©sz√©r√Ķl (az USA bajban lesz a Ir√°nnal, de minden glob√°lis megfigyel√©ssel kapcsolatban).

Egy mondatban: "√údv√∂z√∂lj√ľk a val√≥s t√©rtechnol√≥gi√°t" ......

A technol√≥gi√°t felaj√°nlott√°k az amerikai korm√°nynak is, amikor k√©szen √°llnak annak elfogad√°s√°ra, hogy Ir√°n nukle√°ris ter√ľleten dolgoz√≥ tud√≥sai nem felt√©tlen√ľl k√©pviselik az amerikai nemzetelleness√©get.

A világbéke érdekében vagyunk itt, hogy az emberiség képes legyen csatlakozni az egyetemes közösséghez. - jelentette ki az alapítvány.

√úzenet√ľnk az amerikai eln√∂kh√∂z:

Obama eln√∂k √ļr!


Megtal√°ltuk a m√≥dj√°t, hogy vil√°gb√©ke meg√Ķrizhet√Ķ legyen az √ļj technol√≥gia fejleszt√©se r√©v√©n, az eg√©sz emberi faj v√©delm√©ben. Rem√©lj√ľk, el√©g nyitott, els√Ķ meghallgat√°sra, √©s majd kiad egy rendeletet, ami vil√°gb√©k√©t hozhat. L√©teznek olyan id√Ķk, amelyek lehet√Ķv√© tenn√©k az ellens√©g er√Ķsebb t√°mad√°s√°t, mert az emberek szeretn√©k megtudni, hol van a gyenge pontja az amerikai v√©delmi rendszernek.

A k√∂zvetlen technol√≥gia demonstr√°ci√≥j√°ra h√≠vjuk meg √Ėnt √©s a kabinetj√©t, egy semleges ter√ľleten, ahol az ir√°ni eln√∂k is jelen lehet, √©s ahol senki sem csal a m√°sik k√°r√°ra, hogy mindannyian meg√©rts√ľk az alapvet√Ķ v√°ltoz√°sokat amelyek sz√ľks√©gesek az emberis√©g √©rdek√©ben. Besz√©lj√ľnk egy igazi vil√°gb√©k√©r√Ķl.

Az √©n utols√≥ interj√ļmban Los Angelesben azt mondtam: Alak√≠tsuk √°t a katonai gy√°rakat az USA-ban, hogy √≠gy biztos√≠tsuk az er√Ķforr√°sokat. Az amerikai √Ľrszervezetek √©s a h√°bor√ļs eszk√∂z√∂k a h√°bor√ļ mozgat√≥rug√≥i, az egyetemes b√©ke eszk√∂zeiv√© v√°ln√°nak.
Az amerikai rep√ľl√Ķg√©p-anyahaj√≥k csak nagyobb m√ļzeumok lesznek, vas madaraknak, amikor a Magravs technol√≥gia hat√©konyan alkalmazhat√≥, √©s a kifut√≥p√°ly√°ik tele F16 √©s F18 g√©pekkel, mert ezek a g√©pek nem rep√ľlnek tov√°bb, ha egyszer az elektronikai Magravs-technol√≥gia zavar. Ezek a rep√ľl√Ķg√©pek √©s hadihaj√≥kat A-t√≥l Z-ig √ļjra hasznos√≠tani kell.

Obama eln√∂k, k√©rj√ľk, hogy meg√©rtse ezt a v√°ltoz√°st, √©s hadd mutassam meg, hogy a technol√≥gia okozza ezt. Ezut√°n k√©rj√ľk, a vil√°gb√©k√©t egy k√∂z√∂s asztaln√°l megk√∂tni.
K√©rj√ľk, jelentkezzen be egy rendeletettel, az igazi b√©ke √©s nem a gag a tudom√°ny √©s a technol√≥gia √©rdek√©ben... Ez nem b√ľszkes√©g k√©rd√©se. Nem egy csoport vagy orsz√°g b√ľszkes√©ge, de mindannyiunk el√Ķrehalad√°s√°r√≥l, az emberi faj √ļj magass√°gokba emel√©se √©s meg√©rt√©se √©rdek√©ben az egyetemes teremt√©s √©rdek√©ben, amelyben mindannyiunknak megvan a helye.

Belgiumban a nagykövet és a konzul a korábbi megbeszélések és levelezés alapján, közvetlen hozzáférést biztosít a további kommunikációhoz.

√údv√∂zlettel egy b√©keszeret√Ķ embert√Ķl, aki kifejlesztette ezt a nagy teljes√≠tm√©ny√Ľ technol√≥gi√°t az emberis√©g jav√°ra.


/MT Keshe/

A 2012. √°prilis 23-√°n kiadott "eln√∂ki rendeletet" csak c√≠m√©ben id√©zem, angolb√≥l b√°rki leford√≠thatja a google translate seg√≠ts√©g√©vel, de a tartalm√°r√≥l √≠rok egy kis el√Ķzetest "kedvcsin√°l√≥nak a ford√≠t√°shoz:

A rendelet gyomorforgat√≥... de arr√≥l √≠r, hogy "rosszindulat√ļ technol√≥gi√°k" alkalmaz√°sa, s√ļlyos emberjogi vissza√©l√©sek (pont Obama mondja ezt?), sz√°m√≠t√≥g√©pes √©s h√°l√≥zati zavarok, megfigyel√©s etc. mind Ir√°n √©s Sz√≠ria nyak√°ba van varrva. Hablatyol tov√°bb√° a szabad kommunik√°ci√≥r√≥l, amit jelenleg is √Ķk korl√°toznak, hamis√≠tanak, valamint nemzetbiztons√°gi √©rdekekkel takargatja gazd√°i sz√°nd√©kait.
Sajnos Eur√≥p√°t is "fi√≥ktelep√©nek" tartva, korl√°tozni pr√≥b√°lja, de ez√©rt kellenek az ingatlanaink is, nem csak orsz√°gaink √°llamvagyona. Ellen√Ķrz√©si jogait mindenre kiterjeszti, amit √©s akiket az USA fennhat√≥s√°ga al√° tudtak vonni.

Sajnos az rendelet linkje az elnöki portálon azt írja ki, hogy a hozzáférés "tiltott" ( Link , és Link ), de angolul mégis megszerzve így szól:

Copy of the Presidential Decree:


THE WHITE HOUSE
Office of the Press SecretaryFor Immediate Release April 23, 2012EXECUTIVE ORDER

-----------------------BLOCKING THE PROPERTY AND SUSPENDING ENTRY INTO THE
UNITED STATES OF CERTAIN PERSONS WITH RESPECT TO GRAVE
HUMAN RIGHTS ABUSES BY THE GOVERNMENTS OF IRAN AND SYRIA
VIA INFORMATION TECHNOLOGYBy the authority vested in me as President by the Constitution and the laws of the United States of America, including the International Emergency Economic Powers Act (50 U.S.C. 1701 et seq.) (IEEPA), the National Emergencies Act (50 U.S.C. 1601 et seq.), section 212(f) of the Immigration and Nationality Act of 1952, as amended (8 U.S.C. 1182(f)), and section 301 of title 3, United States Code,


I, BARACK OBAMA, President of the United States of America, hereby determine that the commission of serious human rights abuses against the people of Iran and Syria by their governments, facilitated by computer and network disruption, monitoring, and tracking by those governments, and abetted by entities in Iran and Syria that are complicit in their governments’ malign use of technology for those purposes, threaten the national security and foreign policy of the United States. The Governments of Iran and Syria are endeavoring to rapidly upgrade their technological ability to conduct such activities. Cognizant of the vital importance of providing technology that enables the Iranian and Syrian people to freely communicate with each other and the outside world, as well as the preservation, to the extent possible, of global telecommunications supply chains for essential products and services to enable the free flow of information, the measures in this order are designed primarily to address the need to prevent entities located in whole or in part in Iran and Syria from facilitating or committing serious human rights abuses. In order to take additional steps with respect to the national emergencies declared in Executive Order 12957 of March 15, 1995, as relied upon for additional steps in subsequent Executive Orders, and in Executive Order 13338 of May 11, 2004, as modified in scope and relied upon for additional steps in subsequent Executive Orders, and to address the situation described above, I hereby order:


Section 1. (a) All property and interests in property that are in the United States, that hereafter come within the United States, or that are or hereafter come within the possession or control of any United States person, including any foreign branch, of the following persons are blocked and may not be transferred, paid, exported, withdrawn, or otherwise dealt in:

(i) the persons listed in the Annex to this order; and
(ii) any person determined by the Secretary of the Treasury, in consultation with or at the recommendation of the Secretary of State:

(A) to have operated, or to have directed the operation of, information and communications technology that facilitates computer or network disruption, monitoring, or tracking that could assist in or enable serious human rights abuses by or on behalf of the Government of Iran or the Government of Syria;

(B) to have sold, leased, or otherwise provided, directly or indirectly, goods, services, or technology to Iran or Syria likely to be used to facilitate computer or network disruption, monitoring, or tracking that could assist in or enable serious human rights abuses by or on behalf of the Government of Iran or the Government of Syria;

(C) to have materially assisted, sponsored, or provided financial, material, or technological support for, or goods or services to or in support of, the activities described in subsections (a)(ii)(A) and (B) of this section or any person whose property and interests in property are blocked pursuant to this order; or

(D) to be owned or controlled by, or to have acted or purported to act for or on behalf of, directly or indirectly, any person whose property and interests in property are blocked pursuant to this order.

(b) The prohibitions in subsection (a) of this section apply except to the extent provided by statutes, or in regulations, orders, directives, or licenses that may be issued pursuant to this order, and notwithstanding any contract entered into or any license or permit granted prior to the effective date of this order.

Sec. 2. I hereby determine that the making of donations of the type of articles specified in section 203(b)(2) of IEEPA (50 U.S.C. 1702(b)(2)) by, to, or for the benefit of any person whose property and interests in property are blocked pursuant to this order would seriously impair my ability to deal with the two national emergencies identified in the preamble to this order, and I hereby prohibit such donations as provided by section 1 of this order.

Sec. 3. The prohibitions in section 1 of this order include but are not limited to:

(a) the making of any contribution or provision of funds, goods, or services by, to, or for the benefit of any person whose property and interests in property are blocked pursuant to this order; and

(b) the receipt of any contribution or provision of funds, goods, or services from any such person.

Sec. 4. I hereby find that the unrestricted immigrant and nonimmigrant entry into the United States of aliens who meet one or more of the criteria in section 1 of this order would be detrimental to the interests of the United States, and I hereby suspend the entry into the United States, as immigrants or nonimmigrants, of such persons. Such persons shall be treated as persons covered by section 1 of Proclamation 8693 of July 24, 2011 (Suspension of Entry of Aliens Subject to United Nations Security Council Travel Bans and International Emergency Economic Powers Act Sanctions).

Sec. 5. (a) Any transaction by a United States person or within the United States that evades or avoids, has the purpose of evading or avoiding, causes a violation of, or attempts to violate any of the prohibitions set forth in this order is prohibited.

(b) Any conspiracy formed to violate any of the prohibitions set forth in this order is prohibited.

Sec. 6. Nothing in section 1 of this order shall prohibit transactions for the conduct of the official business of the United States Government by employees, grantees, or contractors thereof.

Sec. 7. For the purposes of this order:

(a) the term “person” means an individual or entity;

(b) the term “information and communications technology” means any hardware, software, or other product or service primarily intended to fulfill or enable the function of information processing and communication by electronic means, including transmission and display, including via the Internet;

(c) the term “entity” means a partnership, association, trust, joint venture, corporation, group, subgroup, or other organization;

(d) the term “United States person” means any United States citizen, permanent resident alien, entity organized under the laws of the United States or any jurisdiction within the United States (including foreign branches), or any person in the United States;

(e) the term “Government of Iran” means the Government of Iran, any political subdivision, agency, or instrumentality thereof, including the Central Bank of Iran, and any person owned or controlled by, or acting for or on behalf of, the Government of Iran; and

(f) the term “Government of Syria” means the Government of the Syrian Arab Republic, its agencies, instrumentalities, and controlled entities.

Sec. 8. For those persons whose property and interests in property are blocked pursuant to this order who might have a constitutional presence in the United States, I find that because of the ability to transfer funds or other assets instantaneously, prior notice to such persons of measures to be taken pursuant to this order would render those measures ineffectual. I therefore determine that for these measures to be effective in addressing the two national emergencies identified in the preamble to this order, there need be no prior notice of a listing or determination made pursuant to section 1 of this order.

Sec. 9. The Secretary of the Treasury, in consultation with the Secretary of State, is hereby authorized to take such actions, including the promulgation of rules and regulations, and to employ all powers granted to the President by IEEPA as may be necessary to carry out the purposes of this order. The Secretary of the Treasury may redelegate any of these functions to other officers and agencies of the United States Government consistent with applicable law. All agencies of the United States Government are hereby directed to take all appropriate measures within their authority to carry out the provisions of this order.

Sec. 10. The Secretary of the Treasury, in consultation with the Secretary of State, is hereby authorized to determine that circumstances no longer warrant the blocking of the property and interests in property of a person listed in the Annex to this order and to take necessary action to give effect to that determination.

Sec. 11. This order is not intended to, and does not, create any right or benefit, substantive or procedural, enforceable at law or in equity by any party against the United States, its departments, agencies, or entities, its officers, employees, or agents, or any other person.

Sec. 12. The measures taken pursuant to this order with respect to Iran are in response to actions of the Government of Iran occurring after the conclusion of the 1981 Algiers Accords, and are intended solely as a response to those later actions.

Sec. 13. This order is effective at 12:01 a.m. eastern daylight time on April 23, 2012.

BARACK OBAMA

THE WHITE HOUSE,
April 22, 2012.

ANNEX


Individual
1. Ali MAMLUK [director of the Syrian General Intelligence Directorate, born 1947]

Entities
1. Syrian General Intelligence Directorate
2. Syriatel
3. Islamic Revolutionary Guard Corps
4. Iranian Ministry of Intelligence and Security
5. Law Enforcement Forces of the Islamic Republic of Iran
6. Datak Telecom


  HozzŠszůlŠsok
#31 | Tulok - 2012.07.23. 17:32:18
M√°r eln√©z√©st, hogy belesz√≥lok, de a "deus ex machina" (Isteni k√∂zbeavatkoz√°s), nem biztos, hogy a legjobb rem√©nyforr√°s. Ez k√∂zvetlen√ľl nem nektek sz√≥l, hanem azoknak, akik m√°sokra v√°rnak, √©s ut√°na Isten dics√©rik az√©rt, hogy tett valamit. Nem csod√°ra kell v√°rni...
Tenni is kell az√©rt, hogy √ļgy alakuljon a helyzet, ahogy szeretn√©nk! M√©g miel√Ķtt b√°rki azt mondan√°, hogy mit tud tenni egy√©nk√©nt, gondoljon arra, hogy mindenki hozz√°tesz egy kicsit a k√∂z√∂s c√©l megval√≥sul√°s√°hoz (ha nem csak malmozik) . Nem v√©letlen√ľl tartja a mond√°s, hogy "sok kicsi sokra megy"...
#32 | janipapa - 2012.07.23. 18:19:04
Amikor ezt a cikket elolvastam rögtön Keshe Alapítvány jutott az eszembe!
http://kulfold.ma...place=srss
#33 | Tulok - 2012.07.23. 18:56:34
Van benne valami "janipapa"! M√°r a 80-as √©vekben is akadtak probl√©m√°k a szovjetek kamcsatkai radar -√©s l√©zerb√°zisa miatt azon a "k√∂rny√©ken". Akkor egy nagy teljes√≠tm√©ny√Ľ (kb. 400 MW) radarrendszer v√°gta t√∂nkre az agyonm√Ľszerezett amerikai g√©peket (a zsiguli nem fog le√°llni egy hidrog√©nbomba okozta elektrom√°gneses l√∂k√©shull√°m ut√°n).
Az amerikai pil√≥t√°k nem v√©letlen√ľl isten√≠tett√©k a MiG 29-est, mert mint mondt√°k, "abban m√©g a pil√≥ta ir√°ny√≠t".
A plazmareaktor-technol√≥gia val√≥sz√≠n√Ľleg ott van az oroszokn√°l is, de MT Keshe is meggondolja, kinek adja oda a "hadi-verzi√≥t".
#34 | Livia - 2012.07.23. 21:13:10
Sziasztok! Rem√©lem, siker√ľl a terv√ľket megval√≥s√≠tani.
#35 | Renegat - 2012.07.24. 00:13:30
Az MT Keshe plazmareaktor illetve Magravs technol√≥gia m√°r m√Ľk√∂dik minden bizonyoss√°ggal, ennek 2012.szeptember 21.-√©n sz√©les k√∂rben tan√ļi lehet√ľnk a z √ļj technol√≥gia meg√≠g√©rt -semleges ter√ľleten t√∂rt√©n√Ķ- bemutat√°sakor.Nem az USA-ban lesz a bemutat√≥ term√©szetesen, mert ott Obamba betiltotta, s√Ķt terrorista cselekedetnek nyilv√°n√≠totta m√©g a technol√≥gia megval√≥s√≠t√°s√°t, alkalmaz√°s√°t is .Hogy mi√©rt?Egyszer√Ľ:-megsz√Ľnne a fosszilis energiakitermel√Ķk √©s az energiaszolg√°ltat√≥k hatalm√°nak monop√≥liuma-elesne a hatalom az extra ad√≥bev√©telekt√Ķl-megsz√Ľnne a fogyaszt√≥k (AZ EMBEREK) kiszolg√°ltatott helyzete √©s energiaf√ľgg√Ķs√©ge.A h√°bor√ļk √©rtelmetlenn√© v√°ln√°nak, forradalmas√≠tan√° a k√∂zleked√©st, az eg√©szs√©g√ľgyet √©s a vil√°g√©lelmez√©st is.S√ļlyos k√∂rnyezetv√©delmi probl√©m√°kat oldana meg. Ez mind szemben √°ll az NWO √©s az USA vil√°gm√©ret√Ľ gonosz terveivel.Sz√°mukra, a hatom sz√°m√°ra a biztos√≠t√©kot az jelenti -az √©let minden ter√©n- hogy az emberek min√©l nagyobb v√©dtelen kiszolg√°ltatotts√°gi helyzetben legyenek. Ez√°ltal √∂rd√∂gi hatalmuk korl√°tlan kiterjeszt√©se √©s gyakorl√°sa terveik szerint val√≥sulhat meg.Rem√©lem nem fog megt√∂rt√©nni, mint ahogy kor√°bbi hozz√°sz√≥l√°somban kifejettem ezt. Meger√Ķs√≠teni k√≠v√°nom a plazmareaktor l√©tez√©s√©t a k√©tked√Ķk r√©sz√©re, √≠me az al√°bbi link az egyik bizonys√°ga:
(a legfels√Ķ vide√≥t aj√°nlom figyelmetekbe!)

http://translate....Y8T2XFbaKw
#36 | Tulok - 2012.07.24. 01:35:00
Eml√©keztet√Ķ√ľl: szeptemberre jelentett√©k be a nemesg√°zmotor (plazmamotor), a hidegf√ļzi√≥s reaktor, √©s a szil√°rdtest-gener√°tor forgalomba hozatal√°t is, tal√°n nem v√©letlen√ľl!!!
Obamb√°nak √©s gazd√°inak lesz mi√©rt vakargatni a fej√©t, de ennek √∂r√∂m√©re tov√°bbi kett√Ķ tal√°lm√°nyt m√©g szint√©n felteszek ide az oldalra hamarosan ismertet√©sre. Hat olyan berendez√©s lesz √©v v√©g√©re, amelyik k√ľl√∂n-k√ľl√∂n is nagy √©rv√°g√°s, amolyan "lefejez√©ses", lesz az olajb√°r√≥knak.

hungarianrealnews.com/images/news/keshe-foundation.jpg
#37 | piskota - 2012.07.24. 08:35:54
T√∂bb jelz√©s is arra utal, hogy nem √ľres bl√∂ffel √°llunk szemben, de legink√°bb meggy√Ķz√Ķ az USA adminisztr√°ci√≥j√°nak, valamint Izrael helyi zsid√≥b√©renc eln√∂ki helytart√≥j√°nak reakci√≥ja, reag√°l√°sa!
Elv√°rhat√≥, hogy az emberis√©g v√©gre mag√°ra tal√°ljon, s az ilyen √©s hasonsz√Ķr√Ľ emberis√©gellenes, a soviniszta-rasszista zsid√≥ gy√Ľl√∂lk√∂d√©st k√©pvisel√Ķ elemeket kiiktassa!
Gyzolt√°n
#38 | piskota - 2012.07.24. 08:50:43
Elnézve a fenti formatervezett autós képet, ami csak karosszériának látszik ugyan, mégis némi kételyt ébreszt bennem...
Amennyiben ez az iz√© kerekeken tal√°lni gurulni, csak sz√Ľk√≠tett t√°vols√°g√ļ korm√°nyzott ker√©kp√°rt tud elt√Ľrni, a z√°rt karossz√©ria miatt, amely viszont stabiliz√°ci√≥s probl√©m√°kat vethet fel...
√ćgy, ink√°bb illusztr√°ci√≥nak tekintem...
Gyz
#39 | Tulok - 2012.07.24. 13:05:58
Zolik√°m! Fenn√°ll annak a vesz√©lye, hogy olaj, fegyver, p√©nz helyett energiatermel√Ķ berendez√©sek fogj√°k kirobbantani a bank√°rkaszt ellen√ľnk, vagyis a nyugat n√©pe elleni h√°bor√ļt. A kelet ilyen szinten j√≥l √°ll, mert bels√Ķ ellens√©ggel is meg kell k√ľzdenie az NWO-nak. Az emberek sz√°m√°ra, mindenki sz√°m√°ra egy√©rtelm√Ľv√© fog v√°lni, hogy el akarj√°k z√°rni a szabad energiatermel√©s el√∂l, vagyis r√°juk akarj√°k k√©nyszer√≠teni, hogy a sokszor dr√°g√°bb energi√°jukat haszn√°lj√°k.
Ez gyakorlatilag azt fogja jelenteni, hogy blokkolt fegyverzet mellett, r√∂vid id√Ķn bel√ľl a saj√°t haderej√ľk is sz√©tsz√©led, ill. ellen√ľk fordul. Obamba ett√Ķl f√©l, √©s mellette remeg a t√∂bbi "miskolci kocsonya".
√Čvek √≥ta erre v√°r sokunk, mert az √ļj, mindenki sz√°m√°ra el√©rhet√Ķ, olcs√≥ technol√≥gia m√°r t√∂bb, mint sz√°z √©ve el van fojtva. Ez az igazi technikai forradalom, amit nem lehet tov√°bb elnyomni.
Ami az √°ltalam berakott illusztr√°ci√≥t illeti, az ir√°ny√≠tott antigravit√°ci√≥s terekkel gyakorlatilag m√©g az √ľtk√∂z√©sek, balesetek is megakad√°lyozhat√≥k.
A teljes irányítás már régóta kidolgozott (kivéve az antigravitációs motort).
#40 | Tulok - 2012.07.24. 22:14:54
M√©g egy, "jelent√©ktelen apr√≥s√°g"! Rem√©lem szeptemberig nem t√∂r ki a h√°bor√ļ...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [7 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum