NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)
Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)Nem kellett sok√°ig v√°rni... Esetleg m√°r kit√∂rt a h√°bor√ļ (csak nem az NWO √°ltal tervezett)? A Keshe Alap√≠tv√°ny felh√≠v√°sa kiverte a biztos√≠t√©kot! Mint az el√Ķz√Ķ √≠r√°somban besz√°moltam r√≥la ( Link ), minden korm√°ny vezet√©se √©rtes√≠t√©st kapott a Magrav-technol√≥gia sz√©lesk√∂r√Ľ elterjeszt√©si lehet√Ķs√©g√©r√Ķl.
Obama m√°r reag√°lt, mivel az √ļj technol√≥gia meg tudja zavarni, illetve blokkolni tudja a kommunik√°ci√≥s rendszereket minden frekvenci√°n. A rendszer megzavarhatja a kommunik√°ci√≥s vonalakat, √©s blokkolja a megadott kommunik√°ci√≥ minden felhaszn√°l√°s√°t r√©gi√≥k, ak√°r t√°voli pontok k√∂z√∂tt is. Ez azt jelenti, hogy minim√°lis er√Ķfesz√≠t√©ssel b√°rmelyik m√Ľholdas adat√°tvitelt blokkolni tudja. Tesztelt√©k a rendszert 4 √©vvel ezel√Ķtt, √©s l√°tt√°k az eredm√©nyt. Ha a rendszer √°ltal haszn√°lt er√Ķk akt√≠van ker√ľlnek kiv√°laszt√°sra egy bizonyos ter√ľleten, a m√°sik oldal nem tud inform√°ci√≥t k√ľldeni a c√≠mzettnek (l√Ķttek a dr√≥noknak, de a HAARP-nak, √©s a tudatm√≥dos√≠t√°snak is).

A k√∂zelm√ļltban elfogadott amerikai rendelet bizony√≠tja, hogy aggodalomra ad okot a fejlett a technol√≥gia bizonyos m√Ľveletek v√©grehajt√°sa sor√°n. S√Ķt arra is r√°vil√°g√≠t, hogy az USA-nak nincs olyan rendszere, amely k√©pes legy√Ķzni egy ilyen er√Ķs √©s fejlett technol√≥gi√°t √©s a rendelet elfogad√°s√°nak seg√≠ts√©g√©vel pr√≥b√°lja b√ľntetni. Ez szolg√°l, mintegy √ľr√ľgyk√©nt arra, hogy a Keshe Alap√≠tv√°ny egy b√Ľn√∂s szervezet.
Az alap√≠tv√°ny tov√°bbra is nyitott, √©s megh√≠vja az amerikai tud√≥sokat, m√Ľk√∂djenek egy√ľtt vel√ľk, hogy fel tudj√°k haszn√°lni a technol√≥gi√°t az √Ľrhaj√≥k v√©delm√©ben a vil√°g√Ľrben. Ezt a technol√≥gi√°t is kifejlesztette a Keshe Alap√≠tv√°ny, ez√©rt az √Ľrhaj√≥k a vil√°g√Ľrben semmilyen kock√°zatos m√°gneses sug√°rz√°snak nincsenek kit√©ve, √≠gy a rendszerek √©s az utasok biztons√°gban utazhatnak √°t ezeken a k√∂rzeteken. Ez is szerepel a szabadalmi bejelent√©sekben.

Az √ļj technol√≥gia blok√°dja a elektrom√°gneses mez√Ķk inform√°ci√≥ tov√°bb√≠t√°s√°t meg tudja akad√°lyozni egy nagy c√©lter√ľleten az √Ľrben. Ily m√≥don az inform√°ci√≥k √°tad√°s√°nak ellen√Ķrz√©s√©t is a m√Ľholdak r√©sz√©r√Ķl (az USA bajban lesz a Ir√°nnal, de minden glob√°lis megfigyel√©ssel kapcsolatban).

Egy mondatban: "√údv√∂z√∂lj√ľk a val√≥s t√©rtechnol√≥gi√°t" ......

A technol√≥gi√°t felaj√°nlott√°k az amerikai korm√°nynak is, amikor k√©szen √°llnak annak elfogad√°s√°ra, hogy Ir√°n nukle√°ris ter√ľleten dolgoz√≥ tud√≥sai nem felt√©tlen√ľl k√©pviselik az amerikai nemzetelleness√©get.

A világbéke érdekében vagyunk itt, hogy az emberiség képes legyen csatlakozni az egyetemes közösséghez. - jelentette ki az alapítvány.

√úzenet√ľnk az amerikai eln√∂kh√∂z:

Obama eln√∂k √ļr!


Megtal√°ltuk a m√≥dj√°t, hogy vil√°gb√©ke meg√Ķrizhet√Ķ legyen az √ļj technol√≥gia fejleszt√©se r√©v√©n, az eg√©sz emberi faj v√©delm√©ben. Rem√©lj√ľk, el√©g nyitott, els√Ķ meghallgat√°sra, √©s majd kiad egy rendeletet, ami vil√°gb√©k√©t hozhat. L√©teznek olyan id√Ķk, amelyek lehet√Ķv√© tenn√©k az ellens√©g er√Ķsebb t√°mad√°s√°t, mert az emberek szeretn√©k megtudni, hol van a gyenge pontja az amerikai v√©delmi rendszernek.

A k√∂zvetlen technol√≥gia demonstr√°ci√≥j√°ra h√≠vjuk meg √Ėnt √©s a kabinetj√©t, egy semleges ter√ľleten, ahol az ir√°ni eln√∂k is jelen lehet, √©s ahol senki sem csal a m√°sik k√°r√°ra, hogy mindannyian meg√©rts√ľk az alapvet√Ķ v√°ltoz√°sokat amelyek sz√ľks√©gesek az emberis√©g √©rdek√©ben. Besz√©lj√ľnk egy igazi vil√°gb√©k√©r√Ķl.

Az √©n utols√≥ interj√ļmban Los Angelesben azt mondtam: Alak√≠tsuk √°t a katonai gy√°rakat az USA-ban, hogy √≠gy biztos√≠tsuk az er√Ķforr√°sokat. Az amerikai √Ľrszervezetek √©s a h√°bor√ļs eszk√∂z√∂k a h√°bor√ļ mozgat√≥rug√≥i, az egyetemes b√©ke eszk√∂zeiv√© v√°ln√°nak.
Az amerikai rep√ľl√Ķg√©p-anyahaj√≥k csak nagyobb m√ļzeumok lesznek, vas madaraknak, amikor a Magravs technol√≥gia hat√©konyan alkalmazhat√≥, √©s a kifut√≥p√°ly√°ik tele F16 √©s F18 g√©pekkel, mert ezek a g√©pek nem rep√ľlnek tov√°bb, ha egyszer az elektronikai Magravs-technol√≥gia zavar. Ezek a rep√ľl√Ķg√©pek √©s hadihaj√≥kat A-t√≥l Z-ig √ļjra hasznos√≠tani kell.

Obama eln√∂k, k√©rj√ľk, hogy meg√©rtse ezt a v√°ltoz√°st, √©s hadd mutassam meg, hogy a technol√≥gia okozza ezt. Ezut√°n k√©rj√ľk, a vil√°gb√©k√©t egy k√∂z√∂s asztaln√°l megk√∂tni.
K√©rj√ľk, jelentkezzen be egy rendeletettel, az igazi b√©ke √©s nem a gag a tudom√°ny √©s a technol√≥gia √©rdek√©ben... Ez nem b√ľszkes√©g k√©rd√©se. Nem egy csoport vagy orsz√°g b√ľszkes√©ge, de mindannyiunk el√Ķrehalad√°s√°r√≥l, az emberi faj √ļj magass√°gokba emel√©se √©s meg√©rt√©se √©rdek√©ben az egyetemes teremt√©s √©rdek√©ben, amelyben mindannyiunknak megvan a helye.

Belgiumban a nagykövet és a konzul a korábbi megbeszélések és levelezés alapján, közvetlen hozzáférést biztosít a további kommunikációhoz.

√údv√∂zlettel egy b√©keszeret√Ķ embert√Ķl, aki kifejlesztette ezt a nagy teljes√≠tm√©ny√Ľ technol√≥gi√°t az emberis√©g jav√°ra.


/MT Keshe/

A 2012. √°prilis 23-√°n kiadott "eln√∂ki rendeletet" csak c√≠m√©ben id√©zem, angolb√≥l b√°rki leford√≠thatja a google translate seg√≠ts√©g√©vel, de a tartalm√°r√≥l √≠rok egy kis el√Ķzetest "kedvcsin√°l√≥nak a ford√≠t√°shoz:

A rendelet gyomorforgat√≥... de arr√≥l √≠r, hogy "rosszindulat√ļ technol√≥gi√°k" alkalmaz√°sa, s√ļlyos emberjogi vissza√©l√©sek (pont Obama mondja ezt?), sz√°m√≠t√≥g√©pes √©s h√°l√≥zati zavarok, megfigyel√©s etc. mind Ir√°n √©s Sz√≠ria nyak√°ba van varrva. Hablatyol tov√°bb√° a szabad kommunik√°ci√≥r√≥l, amit jelenleg is √Ķk korl√°toznak, hamis√≠tanak, valamint nemzetbiztons√°gi √©rdekekkel takargatja gazd√°i sz√°nd√©kait.
Sajnos Eur√≥p√°t is "fi√≥ktelep√©nek" tartva, korl√°tozni pr√≥b√°lja, de ez√©rt kellenek az ingatlanaink is, nem csak orsz√°gaink √°llamvagyona. Ellen√Ķrz√©si jogait mindenre kiterjeszti, amit √©s akiket az USA fennhat√≥s√°ga al√° tudtak vonni.

Sajnos az rendelet linkje az elnöki portálon azt írja ki, hogy a hozzáférés "tiltott" ( Link , és Link ), de angolul mégis megszerzve így szól:

Copy of the Presidential Decree:


THE WHITE HOUSE
Office of the Press SecretaryFor Immediate Release April 23, 2012EXECUTIVE ORDER

-----------------------BLOCKING THE PROPERTY AND SUSPENDING ENTRY INTO THE
UNITED STATES OF CERTAIN PERSONS WITH RESPECT TO GRAVE
HUMAN RIGHTS ABUSES BY THE GOVERNMENTS OF IRAN AND SYRIA
VIA INFORMATION TECHNOLOGYBy the authority vested in me as President by the Constitution and the laws of the United States of America, including the International Emergency Economic Powers Act (50 U.S.C. 1701 et seq.) (IEEPA), the National Emergencies Act (50 U.S.C. 1601 et seq.), section 212(f) of the Immigration and Nationality Act of 1952, as amended (8 U.S.C. 1182(f)), and section 301 of title 3, United States Code,


I, BARACK OBAMA, President of the United States of America, hereby determine that the commission of serious human rights abuses against the people of Iran and Syria by their governments, facilitated by computer and network disruption, monitoring, and tracking by those governments, and abetted by entities in Iran and Syria that are complicit in their governments’ malign use of technology for those purposes, threaten the national security and foreign policy of the United States. The Governments of Iran and Syria are endeavoring to rapidly upgrade their technological ability to conduct such activities. Cognizant of the vital importance of providing technology that enables the Iranian and Syrian people to freely communicate with each other and the outside world, as well as the preservation, to the extent possible, of global telecommunications supply chains for essential products and services to enable the free flow of information, the measures in this order are designed primarily to address the need to prevent entities located in whole or in part in Iran and Syria from facilitating or committing serious human rights abuses. In order to take additional steps with respect to the national emergencies declared in Executive Order 12957 of March 15, 1995, as relied upon for additional steps in subsequent Executive Orders, and in Executive Order 13338 of May 11, 2004, as modified in scope and relied upon for additional steps in subsequent Executive Orders, and to address the situation described above, I hereby order:


Section 1. (a) All property and interests in property that are in the United States, that hereafter come within the United States, or that are or hereafter come within the possession or control of any United States person, including any foreign branch, of the following persons are blocked and may not be transferred, paid, exported, withdrawn, or otherwise dealt in:

(i) the persons listed in the Annex to this order; and
(ii) any person determined by the Secretary of the Treasury, in consultation with or at the recommendation of the Secretary of State:

(A) to have operated, or to have directed the operation of, information and communications technology that facilitates computer or network disruption, monitoring, or tracking that could assist in or enable serious human rights abuses by or on behalf of the Government of Iran or the Government of Syria;

(B) to have sold, leased, or otherwise provided, directly or indirectly, goods, services, or technology to Iran or Syria likely to be used to facilitate computer or network disruption, monitoring, or tracking that could assist in or enable serious human rights abuses by or on behalf of the Government of Iran or the Government of Syria;

(C) to have materially assisted, sponsored, or provided financial, material, or technological support for, or goods or services to or in support of, the activities described in subsections (a)(ii)(A) and (B) of this section or any person whose property and interests in property are blocked pursuant to this order; or

(D) to be owned or controlled by, or to have acted or purported to act for or on behalf of, directly or indirectly, any person whose property and interests in property are blocked pursuant to this order.

(b) The prohibitions in subsection (a) of this section apply except to the extent provided by statutes, or in regulations, orders, directives, or licenses that may be issued pursuant to this order, and notwithstanding any contract entered into or any license or permit granted prior to the effective date of this order.

Sec. 2. I hereby determine that the making of donations of the type of articles specified in section 203(b)(2) of IEEPA (50 U.S.C. 1702(b)(2)) by, to, or for the benefit of any person whose property and interests in property are blocked pursuant to this order would seriously impair my ability to deal with the two national emergencies identified in the preamble to this order, and I hereby prohibit such donations as provided by section 1 of this order.

Sec. 3. The prohibitions in section 1 of this order include but are not limited to:

(a) the making of any contribution or provision of funds, goods, or services by, to, or for the benefit of any person whose property and interests in property are blocked pursuant to this order; and

(b) the receipt of any contribution or provision of funds, goods, or services from any such person.

Sec. 4. I hereby find that the unrestricted immigrant and nonimmigrant entry into the United States of aliens who meet one or more of the criteria in section 1 of this order would be detrimental to the interests of the United States, and I hereby suspend the entry into the United States, as immigrants or nonimmigrants, of such persons. Such persons shall be treated as persons covered by section 1 of Proclamation 8693 of July 24, 2011 (Suspension of Entry of Aliens Subject to United Nations Security Council Travel Bans and International Emergency Economic Powers Act Sanctions).

Sec. 5. (a) Any transaction by a United States person or within the United States that evades or avoids, has the purpose of evading or avoiding, causes a violation of, or attempts to violate any of the prohibitions set forth in this order is prohibited.

(b) Any conspiracy formed to violate any of the prohibitions set forth in this order is prohibited.

Sec. 6. Nothing in section 1 of this order shall prohibit transactions for the conduct of the official business of the United States Government by employees, grantees, or contractors thereof.

Sec. 7. For the purposes of this order:

(a) the term “person” means an individual or entity;

(b) the term “information and communications technology” means any hardware, software, or other product or service primarily intended to fulfill or enable the function of information processing and communication by electronic means, including transmission and display, including via the Internet;

(c) the term “entity” means a partnership, association, trust, joint venture, corporation, group, subgroup, or other organization;

(d) the term “United States person” means any United States citizen, permanent resident alien, entity organized under the laws of the United States or any jurisdiction within the United States (including foreign branches), or any person in the United States;

(e) the term “Government of Iran” means the Government of Iran, any political subdivision, agency, or instrumentality thereof, including the Central Bank of Iran, and any person owned or controlled by, or acting for or on behalf of, the Government of Iran; and

(f) the term “Government of Syria” means the Government of the Syrian Arab Republic, its agencies, instrumentalities, and controlled entities.

Sec. 8. For those persons whose property and interests in property are blocked pursuant to this order who might have a constitutional presence in the United States, I find that because of the ability to transfer funds or other assets instantaneously, prior notice to such persons of measures to be taken pursuant to this order would render those measures ineffectual. I therefore determine that for these measures to be effective in addressing the two national emergencies identified in the preamble to this order, there need be no prior notice of a listing or determination made pursuant to section 1 of this order.

Sec. 9. The Secretary of the Treasury, in consultation with the Secretary of State, is hereby authorized to take such actions, including the promulgation of rules and regulations, and to employ all powers granted to the President by IEEPA as may be necessary to carry out the purposes of this order. The Secretary of the Treasury may redelegate any of these functions to other officers and agencies of the United States Government consistent with applicable law. All agencies of the United States Government are hereby directed to take all appropriate measures within their authority to carry out the provisions of this order.

Sec. 10. The Secretary of the Treasury, in consultation with the Secretary of State, is hereby authorized to determine that circumstances no longer warrant the blocking of the property and interests in property of a person listed in the Annex to this order and to take necessary action to give effect to that determination.

Sec. 11. This order is not intended to, and does not, create any right or benefit, substantive or procedural, enforceable at law or in equity by any party against the United States, its departments, agencies, or entities, its officers, employees, or agents, or any other person.

Sec. 12. The measures taken pursuant to this order with respect to Iran are in response to actions of the Government of Iran occurring after the conclusion of the 1981 Algiers Accords, and are intended solely as a response to those later actions.

Sec. 13. This order is effective at 12:01 a.m. eastern daylight time on April 23, 2012.

BARACK OBAMA

THE WHITE HOUSE,
April 22, 2012.

ANNEX


Individual
1. Ali MAMLUK [director of the Syrian General Intelligence Directorate, born 1947]

Entities
1. Syrian General Intelligence Directorate
2. Syriatel
3. Islamic Revolutionary Guard Corps
4. Iranian Ministry of Intelligence and Security
5. Law Enforcement Forces of the Islamic Republic of Iran
6. Datak Telecom


  HozzŠszůlŠsok
#1 | fapipa - 2012.07.17. 22:59:57
nagy szenzáció szagot érzek Tulok !!!

legalább feliratozva ezt a videót Keshe vel le kellene forditani

http://youtu.be/f...

http://youtu.be/f...
#2 | utazo - 2012.07.17. 23:12:14
Tulok!
Megint fején találtad a szöget.
Mint √≠rtad, az establishment nem akar b√©k√©t. √Ėk a hatalmat akarj√°k minden√°ron. A vakol√≥k m√°r √°tkeltek a Rubikonon. A j√≥zan √©sz nem √°ll√≠tja meg √∂ket egyenl√∂re. Bemutathatnak nekik ak√°rmit, elnyomj√°k az kiutat mutat√≥t, vagy mell√∂zik. De ne adjuk fel.
Majd ha pofán vágták öket, akkor változik valami. Nem elég a technológia fejlödése, ha nem fejlödik a erkölcs is párhuzamosan. S jelenleg erkölcsröl nem eshet sok szó.
Isten √°ldjon.
#3 | Tulok - 2012.07.17. 23:38:28
Az ötlet nem rossz Tivadar, de a két link ugyanaz, és 1 óra 40 perces az anyag. Nem kis munka lenne... ha vállalná valaki.
A felfedezés valóban szenzációs, bár akadnak konkurensek is, igaz, kisebb volumenben.
Rem√©lem nem tudj√°k elbalt√°zni, √©s megfelel√Ķen biztos√≠tott√°k magukat MT Keshe-√©k.

Utaz√≥! Egyik el√Ķz√Ķ √©letemben √°cs lehettem (sz√∂g√ľgyileg), de abban is igazad van, hogy az illumin√°tusok m√°r t√ļl vannak minden hat√°ron. Gyakorlatilag err√Ķl √≠rok m√°r j√≥ ideje.
Rem√©lhet√Ķen nem vagyunk az utols√≥ pillanat ut√°n...
#4 | piskota - 2012.07.18. 09:31:00
Laci!

...csak h√°l√°s k√∂sz√∂netemet tudom kifejezni fel√©d, ahogy figyelemmel k√≠s√©red a vil√°g √©lenj√°r√≥ technol√≥gi√°j√°nak fejl√Ķd√©s√©t, id√Ķt, f√°radts√°got, energi√°t nem k√≠m√©lve!
Az√©rt k√ľl√∂n h√°l√°s vagyok, hogy nagyj√°b√≥l √©rted, de legal√°bb is sejted e technol√≥gi√°k miben l√©t√©t. Ezen kereszt√ľl fel tudod v√°zolni nek√ľnk, kev√©sb√© t√°j√©kozott olvas√≥idnak a sematikus v√°ltozatot, hogy n√©mi fogalmunk legyen.
Miel√Ķtt az euforikus √∂r√∂m elhatalmasodna, hogy az emberis√©g megtal√°lta a b√∂lcsek k√∂v√©t, nem √°rt szemben√©zni bizonyos folyamatokkal...
Leegyszer√Ľs√≠tve:
...amint a r√©z-bronz fegyvereket felv√°ltotta a vas-ac√©l fegyver, amint "vet√©lkedett" a haj√≥√°gy√ļ √©s a p√°nc√©lzat, amit azt√°n a rep√ľl√Ķg√©p-anyahaj√≥k megjelen√©se annull√°lt, amint az ismeretlen b√©ke, illetve az √°ltal√°nos, elhatalmasodott h√°bor√ļs id√Ķszakban is teljes er√Ķb√Ķl tart, folyik az inform√°ci√≥s, a technol√≥giai harc, a puszt√≠t√≥bb, szigor√ļbb jobb fegyverek√©rt, elj√°r√°sok√©rt!
E folyamat töretlensége óvatosságra int az események megítélésében...
Gyzolt√°n
#5 | fapipa - 2012.07.18. 10:59:50
Zoli
igazad van a folyamat t√∂retlens√©g√©vel kapcsolatban, de el√Ķbb ut√≥bb meg kell hogy t√∂rj√∂n ez a folyamat, mert kih√ļzza a j√≥ Isten al√≥lunk a s√°mlit.
#6 | Arany - 2012.07.18. 11:46:47
"rosszindulat√ļ technol√≥gi√°k"...

Ami m√°r nem csak az √Ķ birtokukban van, az r√∂gt√∂n rosszindulat√ļ lesz!

Még néhányszor meg kell nyomni azt a "reset" gombot, hogy észheztérjenek...

√Čs az is lehet, hogy a teljes bukta akkor fog bek√∂vetkezni, ha - mint Navarre √≠rta -, az elektromos √°ram mint olyan, a mai min√Ķs√©gben nem fog m√Ľk√∂dni.
Ez√©rt is kell az emberis√©gnek a t√ļl√©l√©s m√≥dszereit megismerni, √©s "visszaeml√©kezni"!
#7 | Tulok - 2012.07.18. 14:08:07
Zolik√°m! A m√Ľszaki-tudom√°nyos √©rdekl√Ķd√©s v√©gigk√≠s√©rte az eddigi √©letem, √©s meghat√°rozza a h√°tral√©v√Ķt is. Mi√≥ta egyre nagyobb m√©rt√©kben vissza√©lnek az energiatermel√©s lehet√Ķs√©geivel, k√ľl√∂n√∂sen fontoss√° v√°lt ez a t√©mak√∂r, √©s m√©g "kulcsabb" poz√≠ci√≥ba ker√ľlt.
A fegyverek fejl√Ķd√©s√©nek megeml√≠t√©se j√≥ megl√°t√°s. Ahogy az el√Ķz√Ķ topicban epsion belinkelte a Keshe Alap√≠tv√°ny k√∂zlem√©ny√©t az amerikai drone √ļj technol√≥gi√°val t√∂rt√©n√Ķ ir√°ni elfog√°s√°r√≥l, mutatja mennyire r√©sze lehet a tov√°bbi fegyverkez√©snek, egyenl√Ķre m√©g ellent√©tes el√Ķjellel. Ez t√∂bb konzekvencia levon√°s√°t is lehet√Ķv√© teszi. Az els√Ķ, hogy a fosszilis energiahordoz√≥k kitermel√©s√©re √©p√ľl√Ķ gazdags√°g k√©pvisel√Ķi elvesz√≠tik hatalomforr√°saik ut√°np√≥tl√°s√°t. A m√°sodik lehet a f√ľgg√Ķs√©gek felold√°sa, illetve drasztikus cs√∂kenn√©se, p√°rhuzamosan a v√©dekez√©s lehet√Ķs√©geinek sz√°mottev√Ķ n√∂veked√©s√©vel. Ez mag√°ban hordozza a zsoldoshadseregek sz√©tsz√©led√©s√©t.
Ahogy Tivadar is megjegyezte, a kor√°bbi folyamatok megt√∂r√©se a legl√©nyegesebb, √©s az Arany √°ltal eml√≠tett, bank√°r-b√©rencek √°ltal "rosszindulat√ļnak" nevezett technikai fejl√Ķd√©s sem meg√°ll√≠that√≥.
Az ut√≥bbi 100 √©v fosztogat√°sainak eredm√©nye egy halom √≥cskavas birtokl√°s√°t jelentheti, ami hozz√°vet√Ķleg olyan, mintha a lovagkor v√©g√©n a kir√°ly betiltotta volna a megjelen√Ķ l√Ķfegyvereket, mert lovagok p√°nc√©ljain csak egy lyuk jelezte, hogy felbontott√°k a k√©tl√°bon j√°r√≥ marhakonzervet. A "felvil√°gosultabb" szomsz√©d √∂njel√∂lt "√ľln√∂k" lev√©ve vaskalapj√°t, √©s alkalmazva az √ļj technol√≥gi√°t, gy√Ķzhetett, de ilyen fafej√Ľs√©g nem nagyon fordult el√Ķ.
K√ľl√∂n√∂sen fontos a Keshe Alap√≠tv√°ny r√©sz√©r√Ķl, hogy √ļgy szegez ultim√°tumot Obama sz√°jszervel ell√°tott potroh√°nak, hogy Ir√°n m√°r birtok√°ban van a technol√≥gi√°nak, teh√°t a II. Vh.-s n√©met majdnem bevethet√Ķs√©get el√©rt atombomba majdnemszer√Ľs√©ge elmarad.
#8 | Hegel - 2012.07.18. 20:47:55
Drukkolok hogy a h√°boru 3.0 elmaradjon. Ui gyerekeim vannak s√Ķt unok√°im.Viszont hogyan t√ľnnek el a nemkiv√°natos elemek a MO ter√ľlet√©r√Ķl? ez is l√©tk√©rd√©s.
#9 | Tulok - 2012.07.19. 03:59:30
Hegel! A legkevesebb a persona non grata elemek elt√°vol√≠t√°sa. Sok lelkes v√°llalkoz√≥ szellem√Ľ ember van, aki megoldan√° ak√°r m√°r most is ezt a "probl√©m√°t".
√Čn m√°st√≥l tartok...
A j√≥ h√≠r elaltathatja az embereket. K√©sz√ľlj√ľnk a legrosszabbra, mert akkor m√©g √©rhet benn√ľnket kellemes meglepet√©s.
Pont ez√©rt azt tan√°csolom, hogy senki ne √°lljon le a kutat√°sokkal, fejleszt√©sekkel, √©s f√Ķleg ha azt √≠g√©rik neki, hogy az √ļj, megv√°ltozott, de szennyezett vil√°gunkat lecser√©lheti egy jobbra, ne d√Ķlj√∂n be ennek.
K√ľl√∂n√∂sen akkor ne, ha "felemelked√©st" √≠g√©rnek egy sz√©p v√°r√≥csarnokban, √©s azt mondj√°k, hogy csak azokat a holmikat vigye mag√°val, amihez szem√©lyesen k√∂t√Ķdik, mert "t√ļloldalon" mindene meglesz.
Ez az aj√°nlat m√°r valahonnan ismer√Ķs...
(Semmit sem adnak ingyen, maradjunk gyanakvók!)
#10 | hunsaman - 2012.07.19. 08:53:32
Ez igazán jó hír! Biztos van alapja, keressetek rá googleban így magyarul: Keshe alapítvány.
Majd próbáljátok ki ugyanezt pl. Yahoo-ban.
Eredmény?

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [7 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum