NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Saj√°t energi√°val az NWO ellen
Saj√°t energi√°val az NWO ellenA jelenlegi, mesters√©gesen el√Ķid√©zett katasztr√≥f√°lis helyzet probl√©m√°inak megold√°s√°hoz t√∂bb t√©nyez√Ķ tudja hozz√°seg√≠teni az emberis√©get. Ebb√Ķl az egyik, a t√ļlszaporodott bank√°rkaszt sz√°mottev√Ķ megritk√≠t√°sa √©s ivartalan√≠t√°sa, amib√Ķl az els√Ķt maga a Bilderberg Group is t√°mogat, a m√°sodik pedig ad√≥dik az els√Ķb√Ķl, mint term√©szetes sz√ľks√©glet√ľnk (b√°r ennek a jelzett csoport m√°r nem olyan nagy h√≠ve). Mivel a "term√©szetes kiv√°laszt√≥d√°s folyamata" id√Ķig√©nyes, √©s k√∂nnyebb a hatalm√°t√≥l, vagyis a fosszilis energiahordoz√≥k birtokl√°s√°t√≥l megfosztott, vagy √©rt√©k√©nek k√∂zel null√°ra reduk√°l√°s√°val mindk√©t eml√≠tett c√©lkit√Ľz√©st megval√≥s√≠tani, s√ļlyponti szerepet kap az olcs√≥ √©s szinte korl√°tlan energia termel√©s√©nek megval√≥s√≠t√°sa.

Napunk, √©s a vil√°gmindens√©g korl√°tlan energiaforr√°s. Megcsapol√°s√°ra sz√°mos k√≠s√©rlet mutat fel rendk√≠v√ľl j√≥ eredm√©nyt, b√°r a fent eml√≠tett t√°rsas√°g hatalma fenntart√°sa √©rdek√©ben igyekszik megakad√°lyozni minden energetikai √°tt√∂r√©s megval√≥sul√°s√°t. Szerencs√©re nem mindet lehet, mert az energiatermel√©s "reformj√°val" m√°r a f√©l vil√°g foglalkozik, √©s nem minden csatorn√°t tudnak elt√∂mni.
Egy hatalmas √°talakul√°si folyamat indult el, √©s egyre nagyobb lend√ľletet vesz. Nicola Tesla t√∂bb, mint egy √©vsz√°zaddal ezel√Ķtt azt mondta, hogy a vil√°gegyetem b√°rmely pontj√°n meg lehet csapolni az energi√°t, √©s nem felt√©tlen√ľl robban√°s a kiindul√°si pont, amit p√©ld√°ul Schauberger turbin√°ja is j√≥l mutatott. A kutat√°soknak egyre nagyobb lend√ľletet adnak a hidrog√©n √°talak√≠t√°si, vagy √∂rv√©nyhat√°sok (Flettner-rotor).

Sokan m√©g csak napelemekben, sz√©lmotoros gener√°torokban l√°tj√°k a megold√°st, √©s gyakorlatilag a gazdas√°gi v√°ls√°g kirobbant√°sa is energetikai alap√ļ. A folyamat elind√≠t√≥i k√∂z√∂tt ott tal√°lhat√≥ a Bilderberg energetikai sz√°rnya, a R√≥mai-klub √©s mentora Aurelio Peccei a "N√∂veked√©s hat√°rai" el√Ķrejelz√©s√©vel. A n√©pess√©grobban√°s r√©mk√©p√©b√Ķl alakultak ki a z√∂ld mozgalmak √©s mint Andreas Clauss megjegyezte, most m√°r eg√©szs√©gesebb egy h√°zat fel√©p√≠teni vid√©ken, mint egy Z√∂ld P√°rti h√°zat, mert az aki hangosan tapsol ennek, EU szinten, a fantasztikusan m√©rgez√Ķ "energiatakar√©kos" rendszerek mellett teszi le a voks√°t.

A fotovoltaikus napelemek (PVS) vizsg√°lata tanulm√°nyokon alapul, az IPCC √°ltal kifejlesztve elfogadt√°k a mintegy 23.000 x er√Ķsebben kibocs√°tott √ľvegh√°zhat√°st okoz√≥ g√°zokat, k√∂zben hivatalosan betiltott√°k a sz√©n-dioxid (CO2) kibocs√°t√°st. Ozzie, vend√©gprofesszor, a University of California, Berkeley egyetemr√Ķl, bemutatja √ļj k√∂nyv√©t "Z√∂ld Illuz√≥k" c√≠mmel (2012. j√ļnius, University of Nebraska Press ), amelyben le√≠rja tanulm√°nyai eredm√©ny√©t a t√©m√°ban.
Di√≥h√©jban, bemutatja a PVS nem megfelel√Ķ b√°rmilyen m√≥don hozz√°j√°rulni, hogy ellens√ļlyozz√°k a sz√©n-dioxid kibocs√°t√°st. √Čppen ellenkez√Ķleg, haszn√°latuk nagy mennyis√©g√Ľ ipari g√°zokat termel, ami oka, hogy m√©rgez√Ķ hat√°sa jelent√Ķs √©s hossz√ļ t√°v√ļ √©ghajlati k√°rokat okoz. T√∂bbek k√∂z√∂tt a keletkez√Ķ g√°zok, hexafluoroethane (C2F6), a nitrog√©n-trifluorid (NF3), √©s a k√©n-hexafluorid (SF6) nagy mennyis√©gben jelenik meg a napenergia ipar termel√©s√©ben.

Hexafluoroethan (C2F6) egy g√°z, ami extr√©m stabilit√°s√°b√≥l ad√≥d√≥an 10.000 √©vig marad a l√©gk√∂rben, √©s alacsonyan fekv√Ķ ter√ľletre √∂sszpontos√≠t, jelenl√©te l√©gszomjhoz √©s fullad√°shoz vezet.

A nitrog√©n-trifluorid (NF3) m√©rgez√Ķ g√°znak min√Ķs√ľl, √©s mint a fent eml√≠tett Hexafluoroethan, tiszt√≠t√≥szerk√©nt haszn√°lhat√≥ a szil√≠cium fel√ľletek el√Ķ√°ll√≠t√°s√°sa sor√°n. √úvegh√°zhat√°st okoz√≥ g√°z, 17000-szer nagyobb k√°ros hat√°ssal rendelkezik, mint a CO2 , √©s 740 √©v a leboml√°sa a l√©gk√∂rben. Bel√©gz√©s eset√©n k√°ros√≠thatja a t√ľd√Ķt, √©s az oxig√©n felsz√≠v√≥d√°s√°t a v√©rbe, ami azt√°n negat√≠v szinten v√°ltoztatja meg hemoglobint, √©s amely egyfajta v√©rszeg√©nys√©get (an√©mia) okoz.

K√©n-hexafluorid (SF6) 23 000-szer nagyobb m√©rt√©k√Ľ √ľvegh√°zhat√°st okoz√≥ g√°z, mint a CO2 . 800-3200 √©v a leboml√°si ideje, √©s fullad√°st okozhat, bel√©legezve hal√°los. Egy√©bk√©nt ezt a g√°zt az orvosi ter√ľleten haszn√°lj√°k, mint kontrasztanyag, √©s a szem√©szet ter√ľlet√©n.

Az "emberi jogok v√©delm√©re hivatkozva" Jugoszl√°vi√°ban, Afganiszt√°nban, L√≠bi√°ban √©s m√°sutt, ur√°ntartalm√ļ l√∂ved√©kek "gondoskodnak" √≥ri√°si kiterjed√©s√Ľ ter√ľletek leszennyez√©s√©r√Ķl ur√°nporral. Az utols√≥ sz√∂g a kopors√≥ba a 14 h√≥nappal ezel√Ķtti Fukushima c√©zium √©s plut√≥nium szennyez√©se. A n√∂vekv√Ķ energia√©hs√©g szerencs√©re az √©let minden ter√ľlet√©n hasznos projekteket ind√≠tott el, ami megold√°sok keres√©s√©hez √©s megval√≥s√≠t√°sukhoz vezet.

N√©h√°ny megval√≥sul√°s alatt √°ll√≥ projektre, mint a rem√©ny egy-egy sugar√°ra kit√©rek, a teljess√©g vagy biztos ellen√Ķrizhet√Ķs√©g ig√©nye, √©s lehet√Ķs√©ge n√©lk√ľl. √ćgy ker√ľlt ide a Rossi-f√©le hideg-f√ļzi√≥s reaktor. Andrea Rossi, E-Cat rendszer√©t a Pure Energy System jelentette be 2012. janu√°r 14-√©n. A 1,5 √≥r√°s interj√ļ v√°laszt ad sz√°mos k√©rd√©sre, b√°r n√©h√°nyra a titoktart√°s miatt nem lehet.

Az otthoni E-Cat k√∂r√ľlbel√ľl akkora, mint egy csomag cigaretta √©s el√Ķ√°ll√≠t 10 kW teljes√≠tm√©nyt. A teljes egys√©g m√©rete k√∂r√ľlbel√ľl egy asztali sz√°m√≠t√≥g√©p m√©ret√©vel egyezik meg. A k√©sz√ľl√©k nagyon kicsi √©s kompakt. Az energia s√Ľr√Ľs√©ge a reaktor magj√°ban drasztikusan megemelkedett az elm√ļlt h√≥napokban. Rossi szerint a "tankol√°s" olyan egyszer√Ľ, mint egy tintasugaras nyomtat√≥ban a patroncsere., √©s mind√∂ssze 10 doll√°rba ker√ľl, ennyibe is csak kezdetben, 180 naponk√©nt. A patronok √ļjrat√∂lt√©s√©t a Leonardo Corporation v√©gzi.
A rendszer az egész világ energiaellátását tudja biztosítani, amihez nikkel katalizátort használ, és ez is csak 1%-a az éves nikkeltermelésnek, mivel a nukleáris reakció felhasználása csak pikogramm mennyiséget igényel.
Egy interj√ļban Rossi k√∂z√∂lte, hogy nagy el√Ķrel√©p√©s √©rtek el, mert a 120 fokos h√Ķm√©rs√©kletet 400 fokra siker√ľlt n√∂velni. A berendez√©s 1 MW-os k√≠s√©rleti p√©ld√°ny√°t 2011. okt√≥ber 28-√°n tesztelte a National Instrument katonai specialist√°ja.
A berendez√©s m√Ľszaki param√©tereire (r√°di√≥frekvenci√°s gener√°tor, gamma-sug√°rz√°s √©s az √∂nmegsemmis√≠t√Ķ antianyag termel√©s) nem t√©rek ki, mert a legt√∂bb olvas√≥nk nem k√©pzett ilyen vonatkoz√°sban. Ami l√©nyeges, hogy el√©rhet√Ķ √°ron (kb. 400-500 doll√°r), tudj√°k hamarosan el√Ķ√°ll√≠tani.

A k√∂vetkez√Ķ top 5-√∂s berendez√©s a "szil√°rdtest" gener√°tor". A projektr√Ķl Mark Dansie az ausztr√°l csapat "√∂sszek√∂t√Ķje" t√°j√©koztat. A berendez√©s nem akkumul√°torokat haszn√°l. Nem ig√©nyel felt√∂lt√©st, de a t√ļlterhel√©sre √©rz√©keny. √úzelmeltet√©se sokkal olcs√≥bb, mint a hagyom√°nyos rendszerek√©, √©s nem haszn√°l fel √ľzemanyagot. A berendez√©st t√∂bb f√ľggetlen csoport vizsg√°lja.

Ahogy Rossi reaktora eset√©ben, itt is Sterling Allen sz√°mol be a feltal√°l√≥val folytatott besz√©lget√©sr√Ķl. A k√©sz√ľl√©k hagyom√°nyos √©rtelemben nem nevezhet√Ķ akkumul√°tornak. T√∂bb c√©g tesztelte a k√©sz√ľl√©ket k√©t √©vig. Sz√°mos m√©rn√∂k √©s tud√≥s vol k√©pes az eredm√©ny meger√Ķs√≠t√©s√©re √©s az adatok pozit√≠vak. Meglehet, hogy megszegt√©k a jelenleg √©rv√©nyesnek tekintett fizika t√∂rv√©nyeket, de m√©g mindig sok a megv√°laszolatlan k√©rd√©s. A koncepci√≥ azonban kiemeli a kutat√°si ir√°ny helyess√©g√©t.
A szil√°rdtest-gener√°tor technol√≥gia c√©lja a nagyk√∂z√∂ns√©g sz√°m√°ra h√©tk√∂znapi k√©sz√ľl√©kek el√Ķ√°ll√≠t√°sa az otthoni √©s a mez√Ķgazdas√°gi felhaszn√°l√°shoz √©s ehhez tiszta energi√°t tud ny√ļjtani. A legink√°bb figyelemre m√©lt√≥ dolog az, hogy kidolgoztak k√©tf√©le gener√°tort. Miut√°n a gener√°torok gy√°rt√°sa, √©s az azok √°ltal vez√©relt b√°rmif√©le katalitikus k√©miai reakci√≥ nukle√°ris anyagokt√≥l f√ľgg. K√©pes lesz j√°rni, mintegy 20 √©vig, a legcsek√©lyebb teljes√≠tm√©nybefektet√©s n√©lk√ľl. A tesztek az elm√ļlt h√°rom √©vben nem tal√°ltak l√©nyeges v√°ltoz√°st vagy a kop√°st. Jelenleg a szolg√°ltat√°s m√©g mindig gyenge, de a fesz√ľlts√©gek nagyon magasak. Az √°ram n√∂velhet√Ķ, ha kib√Ķv√≠tik a felsz√≠nt. Nincs semmilyen h√Ķm√©rs√©klet-k√ľl√∂nbs√©g, √©s nem haszn√°l elektrom√°gneses (EMF) mez√Ķket, mivel ezek alapjai a Faraday-f√©le elvek.

A felhaszn√°l√°si ter√ľletek elemz√©se sor√°n Mark a Rossi-f√©le reaktorral kapcsolatban √ļgy l√°tja, hogy a multinacion√°lis c√©gek megakad√°lyozhatj√°k a sz√©les t√∂megek √°ltali el√©rhet√Ķs√©get. Maga a berendez√©s nem tartalmaz semmilyen elektronikus vagy mechanikus mozg√≥ alkatr√©szt, √≠gy tal√°n legjobban lemez gener√°tornak lehetne nevezni. Az els√Ķ eszk√∂z h√°rom anyag egym√°sra gyakorolt hat√°s√°t haszn√°lja fel. Az els√Ķ r√©teg egy j√≥l ismert anyag, amely villamos energi√°t termel, amikor erre k√©nyszer√≠tik. A m√°sodik r√©teget az els√Ķ r√©teg gerjeszti, hogy a villamos energi√°t √°ll√≠tson el√Ķ. Ugyanakkor azonban nem az 1/3-os anyag gerjeszti a m√°sodik r√©teg villamos energia termel√©s√©t. Ez h√°rom anyag kombin√°ci√≥ja √©s azok √∂sszet√©tele meghat√°rozza a fesz√ľlts√©get. A gener√°lt fesz√ľlts√©g, f√ľgg a fel√ľlett√Ķl √©s a kompozit anyagokt√≥l. Az anyagokat el lehet rendezni t√∂bb r√©tegben, valamint az√©rt, hogy megfelel√Ķ √°ramer√Ķss√©get lehessen el√Ķ√°ll√≠tani. Az √°ram, √©s a fesz√ľlts√©g v√°ltozik az 1 √©s 40 V egyenfesz√ľlts√©g k√∂z√∂tt, viszont m√©rtek a nagyon hideg napokon ak√°r 100 V-os fesz√ľlts√©get is.

Az eg√©sz modell nagyon egyszer√Ľ, mert csak egy bizonyos kulcsfontoss√°g√ļ folyamatra van sz√ľks√©g, amely kiv√°ltja a l√©pcs√Ķzetes √©p√≠tm√©ny egym√°sra hat√°sait. Ha az anyagok megfelel√Ķen vannak √∂ssze√°ll√≠tva, akkor a villamos energia el√Ķ√°ll√≠t√°s√°ra, legal√°bb 20 √©vig biztos√≠tott, de tal√°n az eg√©sz hiba n√©lk√ľl futhat ak√°r 100 √©vig is.
B√°r a rendszer fejleszt√©s√©t √∂vez√Ķ titkol√≥z√°sok miatt sokan panaszkodnak, 20 √©v fejleszt√©s, rengeteg id√Ķ √©s p√©nz fekszik a c√©g √©s csoportja munk√°j√°ban. Egy kicsit b√Ķvebben itt, Link
és egy rövid, kezdeti stádiumot mutató videó:


Az √ļjabb ismertetend√Ķ g√©p, a "Nemesg√°z-motor". A plazmatikus √°tmenet folyamat√°nak alapj√°t a nevadai, PlasmaErg technol√≥gia jelenti. Ezt tal√°n √ļgy lehetne leford√≠tani, hogy "plazma-cser√©l√Ķ elj√°r√°s." Ennek a technol√≥gi√°nak az alapjai, az el√Ķk√©sz√≠t√Ķ munka √©s a szabadalmak Papp J√≥zsef nev√©hez f√Ľz√Ķdnek, b√°r ez a technol√≥gia nem teljesen azonos az √°ltala kidolgozottal. A rexresearch.com, John Rohner, alap√≠t√≥ja PlasmaErg √©s az Inteligentry c√©g r√©sz√©r√Ķl, fejezi be a motort, √©s dobja piacra.


Ez a k√©sz√ľl√©k egy hermetikusan (abszol√ļt l√©gmentesen) z√°rt rendszer√Ľ motorblokk amely hengerei inert g√°zkever√©kkel vannak t√∂ltve. A motor m√Ľk√∂d√©si elve nagyon hasonl√≥ a bels√Ķ √©g√©s√Ľ motorok√©hoz, de annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy itt nem g√°zolajat vagy benzint kell el√©getni.
A nemesg√°z motor eset√©ben ez √ļgy t√∂rt√©nik, hogy egyfajta "plazma robban√°s" j√∂n l√©tre egymilli√°rdod m√°sodperc id√Ķtartamra. Amikor a szemben √°ll√≥ dugatty√ļk (az egyik az als√≥ holtponton), egyike meg√©rkezik a fels√Ķ holtpontra, plazmarobban√°s j√∂n l√©tre √©s a folyamat ism√©tl√Ķdik, mindk√©t henger fels√Ķ holtpontj√°n. J√≥l ismert csere folyamat, de mindig ugyanazt a g√°zt haszn√°lja fel, mert a g√°z nem √©g el. A 3D-s anim√°ci√≥ itt
található: Link
Fel√©p√≠t√©s√©r√Ķ az al√°bbi vide√≥ mutat t√∂bbet:

Az Inteligentry azt tervezi, hogy a nemesg√°z motorokkal m√°r 2012. szeptember√©ben megjelenik a piacon. 3 √©ven bel√ľl 2-hengeres, 400LE (300kW) motor kevesebb mint 275 $-√©rt lesz el√©rhet√Ķ.

John Rohner, az Inteligentry vez√©rigazgat√≥ja, √°ttekint√©s szint√Ľ t√°j√©koztat√°st is ny√ļjt a berendez√©s m√Ľk√∂d√©s√©r√Ķl:
Egy tekercsr√Ķl van sz√≥, amely szab√°lyozza a plazmafolyamatot a henger k√∂r√ľl, √©s kibocs√°t egy magasfesz√ľlts√©g√Ľ √°ramimpulzust (hajt√≥m√Ľ), ami reakci√≥t v√°lt ki hengerben. Az √ľzemanyag-fogyaszt√°s (inert g√°z) meglep√Ķen csek√©ly √©s olcs√≥, mert nagyon keveset fogyaszt hossz√ļ id√Ķn kereszt√ľl. Ezen k√≠v√ľl csak n√©h√°ny mozg√≥ alkatr√©sze van a motornak, de nagy er√Ķ el√Ķ√°ll√≠t√°s√°ra alkalmas, √©s hatalmas a teljes√≠tm√©ny-s√Ľr√Ľs√©g. Az √ļj motor a tov√°bbi fejleszt√©sek eredm√©nye, √©s k√∂lts√©g-hat√©konyabb, mint az el√Ķz√Ķek.
A k√©pz√©si program elkezd√Ķdik m√°jus vagy j√ļnius elej√©n, de ez att√≥l f√ľgg, hogy az √ľtemtervet sikeresen tudj√°k-e tartani ezekn√©l az els√Ķgener√°ci√≥s motorokn√°l. Ahhoz, hogy l√©p√©st tartson mindezen fejlem√©nyekkel, az Inteligentry √©ppen √°thelyezi a jelenlegi kis b√°zis√°t (130 m2) egy nagyobb √©p√ľletbe (730 m2).

John Rohner azt mondja, hogy a 2-√ľtem√Ľ, 500 kW-os gener√°tor 1800 rpm (fordulat/perc) gond n√©lk√ľl lett tesztelve. Jelezte, hogy m√©g mindig tesztelnek egy-egy 18 -√©s 28kW-os k√©sz√ľl√©ket, an√©lk√ľl, hogy technikai megszak√≠t√°sokat kellet volna beiktatni. Egy kor√°bbi k√©sz√ľl√©k m√Ľk√∂d√∂tt, √≥vatos becsl√©sek szerint, k√∂r√ľlbel√ľl 4 h√≥napig megszak√≠t√°s n√©lk√ľl.

Nem lenne teljes a le√≠r√°s, ha nem t√°j√©koztatn√©k az ut√°nt√∂lt√©s m√≥dj√°r√≥l √©s beker√ľl√©si k√∂lts√©g√©r√Ķl. Az ut√°nt√∂lt√Ķ patron hasonl√≥ egy kis sz√≥r√≥pisztolyhoz. K√∂r√ľlbel√ľl 10 centim√©ter hossz√ļ √©s 4 cm sz√©les. Ez beszerezhet√Ķ lesz a szupermarketekben, 7 $-os √°ron. A k√©sz√ľl√©ket egy speci√°lis t√∂lt√Ķcs√Ķvel lehet √ļjrat√∂lteni, ami ut√°n k√©szen √°ll a tov√°bbi 7 √©ves folyamatos m√Ľk√∂d√©sre.

A Top 5 list√°b√≥l h√°rmat emeltem ki, kezd√©snek, de a vil√°g minden t√°j√°r√≥l √∂sszeszedhet√Ķk, √©s hasznos√≠that√≥k az energetikai tal√°lm√°nyok, mert egyre t√∂bben l√°tj√°k, hogy csak gyors internetes megoszt√°ssal k√©nyszer√≠thet√Ķ t√©rdre a "fekete-arisztokr√°cia", m√°sn√©ven a "bank√°rkaszt", amely e tal√°lm√°nyok elsikkaszt√°s√°val, a feltal√°l√≥k, kutat√≥k, tud√≥sok meggyilkol√°s√°nak, √©s a fosszilis energiahordoz√≥k kiz√°r√≥lagos birtokl√°s√°nak k√∂sz√∂nheti improdukt√≠v hatalm√°t. Mert ha re√°lisan n√©zz√ľk a k√©rd√©st, ezen csoportok az elnyom√°son, nyomoron, betegs√©geken, hal√°lon, k√≠v√ľl semmit sem "termelnek". Csak √©l√Ķsk√∂d√Ķk...

Ha energia van, minden van! Lehet v√≠z a hatalmas kiterjed√©s√Ľ sivatagokban, lakhat√≥v√° √©s √©lhet√Ķv√© t√©ve azokat. Megsz√Ľnik az energialobbik hatalma, √≥ri√°si ugr√°s k√∂vetkezhet be a fejl√Ķd√©sben. Az √©hez√©s sz√°m√Ľzhet√Ķ, √©s mire a T√°vol- √©s K√∂zel-kelet, valamint Afrika n√©pei is eur√≥pai t√°rsadalmi szintre fejl√Ķdnek, ott is megsz√Ľnhet a t√ļln√©pesed√©s probl√©m√°ja, ami a legf√Ķbb "gondja" a vil√°g legkapzsibb, mindent maguknak k√∂vetel√Ķ r√©teg√©nek.

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Gyula - 2012.07.03. 12:04:21
Be az is lehet, hogy az √∂sszeesk√ľv√©s elm√©let √°ldoza lettem. Gyula
#12 | Tulok - 2012.07.03. 12:52:30
Kedves Gyula! Konkr√©t orgon-energi√°s eredm√©nyekr√Ķl m√©g nem volt alkalmam meggy√Ķz√Ķdni, b√°r Norbi, alias Trebronk foglalkozott a k√≠s√©rletekkel. Mindenesetre elmondhat√≥, hogy a hegyikrist√°lyokkal √©rdekes hat√°sokat lehet kiv√°ltani, de √°ltal√°ban jobbszeretem, ha nyomonk√∂vethet√Ķ egy k√≠s√©rlet.
Kor√°bban, valamikor 2010 t√°j√°n, a Posta-oldalon bejelentkezett egy Jap√°nba "szakadt" haz√°nkfia ill. l√°nya, aki elmond√°sa szerint sikeresen alkalmazza a "technol√≥gi√°t", de miut√°n akkor nem mutatkozott t√ļl nagy √©rdekl√Ķd√©s, elt√Ľnt a h√∂lgy az oldalr√≥l.
#13 | Gyula - 2012.07.03. 15:48:19
Tal√°n ideval√≥ ez a vide√≥ ami teljes k√∂r√Ľ, vagy nagyon sz√©le k√∂r√Ľ t√°j√©koztat√°st ad a tudat befoly√°sol√°s, vegyi permetez√©s √©s nagyon sok f√©le behat√°s-r√°hat√°sokr√Ķl √©s az ellen√ľk val√≥ v√©dekez√©si lehet√Ķs√©gekr√Ķl. Sajnos r√©szemr√Ķl az a bibi,hogy nem √©rtem, vagy spanyol, vagy olasz, de nekem teljesen mindegy milyen nyelven van, a magyar az egyed√ľli amit azt hiszem, hogy √©rtek.
√údv Gyula
#14 | Gyula - 2012.07.03. 15:51:10
Bocs a lényeg lemaradt
http://www.youtub...re=related
#15 | Tulok - 2012.07.03. 22:26:21
√Ātn√©ztem a spanyol vide√≥t. K√©sz√≠t√Ķi er√Ķs spiritu√°lis elk√∂telezetts√©ggel rendelkez√Ķk lehetnek. Mindezekt√Ķl f√ľggetlen√ľl, az orgon-energi√°t haszn√°l√≥ "berendez√©sek" krist√°lyokat, alum√≠nium forg√°csot, √©s m√Ľgyant√°t, esetenk√©nt r√©zcs√∂veket haszn√°lnak fel. Ebb√Ķl az k√∂vetkezik, hogy a krist√°ly egyfajta detektork√©nt, a m√Ľgyanta dielektrikumk√©nt, az alum√≠nium forg√°cs a kondenz√°tor fegyverzeteik√©nt, √©s az esetleges r√©z spir√°lok, vagy cs√∂vek lesug√°rz√≥ eszk√∂z√∂kk√©nt funkcion√°lhatnak.
Jelenlegi technikai berendez√©seink csak a kozmikus sug√°rz√°s als√≥ tartom√°ny√°t k√©pesek √©rz√©kelni, de el√Ķ√°ll√≠tani m√©g ezeket is csak r√©szlegesen. Itt l√©p be a krist√°lyszerkezet, mint egy "detektoros r√°di√≥" eset√©ben a r√©gen haszn√°lt "krist√°lydetektor".
A r√©z spir√°llal, √©s az alum√≠nium forg√°cs √©s a m√Ľgyanta √°ltal alkotott L-C rezg√Ķk√∂rrel egyfajta kozmikus sug√°rz√°si frekvenci√°j√ļ ad√≥vev√Ķh√∂z lehet jutni, amit m√©g ki lehet eg√©sz√≠teni, a nagyobb "t√©rer√Ķ" √©rdek√©ben antenn√°kkal, vagyis r√©zcs√∂vekkel is.
Itt m√°r lehets√©ges "cemtrails felh√Ķ" oszlat√≥ hat√°s, mert a nanor√©szecsk√©ket felt√∂ltve, azok √∂sszetapadnak √©s "dolgukv√©gezetlen√ľl" lepotyogtatja. Nagy szemcsem√©retben m√°r nincs felh√Ķmagvas√≠t√≥ hat√°s √©s cseppk√©pz√©s sem. √ćgy kev√©sb√© m√©rgez√Ķek, √©s a v√©r√°ramba sem tudnak bejutni, r√°ad√°sul a sejtmembr√°non sem tudnak √°tmenni.
#16 | kamlaci - 2012.07.03. 22:57:40
Tulok! Tudn√°l egy ilyet kre√°lni?
#17 | Gyula - 2012.07.03. 23:22:32
kamlaci ! Rengeteg vide√≥ van az orgon gener√°torok elk√©sz√≠t√©s√©hez √©s az√°ltal egyszer√Ľ az elk√©sz√≠t√©s ak√°r k√∂z√©p iskol√°s szinten, ha ezt be √ľt√∂d mellette megjelenik egy csom√≥. √údv Gyula
Orgonite teszt ir√°nyt√Ľvel:
http://www.youtub...e91-QeOczc
#18 | Tulok - 2012.07.04. 19:19:59
Lack√≥! Mint minden, ez is, ahogy Gyula is eml√≠tette, csak az "anyegin" m√ļlik. A m√°sik problematikus r√©sze az √©p√≠t√©snek, mivel a jelenlegi legmodernebb eszk√∂z√∂kkel sem m√©rhet√Ķ, √©s az ir√°nyt√Ľ csak t√°j√©koztat√≥ jelleg√Ľ inform√°ci√≥t szolg√°ltat az, hogy csak azt tudjuk meg√°llap√≠tani, hogy m√Ľk√∂dik-e, ha k√©sz van, de ezt nem tudjuk √ļgy m√©retezni mint egy motort. Az a baj, hogy m√°s sem! Mindenki csak tapogat√≥zik, √©s ha valamennyire m√Ľk√∂dik, akkor tapasztalati √ļton "csiszolgatja" a kre√°lm√°ny√°t.
Pedig fontos lenne, mert kulcs lehet mindenhez...
Perszehogy tudn√°nk ilyen "berendez√©seket" √©p√≠teni, mivel nem neh√©z, ha lenne r√° anyagi fedezet, √©s arra is, hogy k√≠s√©rletezz√ľnk vel√ľk, b√°r ezt sok esetben megteszik azok, akiknek telik is erre (csak az anyag l√©nyeges).
Hogy vil√°gosan fogalmazzak, az orgonnak nevezett energia nem m√°s, mint a kozmikus sug√°rz√°s olyan tartom√°nya, amelynek m√©r√©se, √©s ez alapj√°n erre k√©sz√ľlt berendsz√©s m√©retez√©se olyan, mint a cikkben √°ltalam eml√≠tett Schauberger-turbina. Viktor Schauberger √©lete v√©g√©ig nem tudta, hogy mik√©nt lehetne m√©retezni, √©s tetsz√Ķlegesen tervezni az √°ltala megfigyelt jelens√©get. Hitler hi√°ba t√°mogatta, a m√Ľk√∂d√©s r√©szleteit csak k√©s√Ķbb, a szupersz√≥nikus rep√∂l√Ķg√©pek, √©s az ezekhez haszn√°latos g√°zturbin√°k kifejleszt√©se sor√°n tudt√°k csak beazonos√≠tani.
#19 | Gyula - 2012.07.04. 21:39:05
Kedves Tulok és kamlaci hoztam egy pár linket a témával kapcsolatban.
Wilhelm Reich volt aki az orgon energi√°t felfedezte illetve √ē nevezte el ezen a n√©ven
A r√≥lla k√©sz√ľlt vide√≥k linkjeit √©s m√°s szerintem √©rdekes linkeket berakom az oldalra...
Sajnos én csak a látottakkal vagyok kénytelen beérni a nyelvi tudatlanságomból kifolyólag, de így is figyelemre méltó. Ha ti többre tudtok vele jutni, sok sikert: Gyula

Wilhelm Reich jogunk van tudni 1
http://www.youtub...ure=relmfu

Wilhelm Reich jogunk van tuni 2
http://www.youtub...detailpage

Wilhelm Reich 3
http://www.youtub...ure=relmfu

Id√Ķj√°r√°s befoly√°sol√°s W. Reich
http://www.youtub...detailpage

Egy órás videó a HAARP-ról
http://www.youtub...detailpage
M√©g annyi lenne a k√©r√©sem, ha valaki meg tudja √©rteni a vide√≥ sz√∂veg√©t, hogy az orgon kamr√°kat illetve dobozokat hogyan √©p√≠tett√©k fel, a filc f√©m sz√∂vet v√°ltogat√°sa √©s, hogy haszn√°ltak-e hozz√° krist√°lyokat vagy valamilyen er√Ķs√≠t√Ķt, mert √©n semmi kieg√©sz√≠t√Ķt nem l√°ttam, esetleg a sz√∂vegben utalnak r√°, vagy direktbe.
Köszönettel Gyula
#20 | Tulok - 2012.07.06. 14:03:00
Egy √©rdekes, k√∂nnyen ut√°n√©p√≠thet√Ķ berendez√©s, pl. sz√©lmotoros meghajt√°ssal, kieg√©sz√≠t√Ķ f√Ľt√©sre, amit dinam√≥k√©nt √°ramfejleszt√©sre is fel lehet haszn√°lni.
[url] http://www.youtub...re=related[/url]

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum