NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Saj√°t energi√°val az NWO ellen
Saj√°t energi√°val az NWO ellenA jelenlegi, mesters√©gesen el√Ķid√©zett katasztr√≥f√°lis helyzet probl√©m√°inak megold√°s√°hoz t√∂bb t√©nyez√Ķ tudja hozz√°seg√≠teni az emberis√©get. Ebb√Ķl az egyik, a t√ļlszaporodott bank√°rkaszt sz√°mottev√Ķ megritk√≠t√°sa √©s ivartalan√≠t√°sa, amib√Ķl az els√Ķt maga a Bilderberg Group is t√°mogat, a m√°sodik pedig ad√≥dik az els√Ķb√Ķl, mint term√©szetes sz√ľks√©glet√ľnk (b√°r ennek a jelzett csoport m√°r nem olyan nagy h√≠ve). Mivel a "term√©szetes kiv√°laszt√≥d√°s folyamata" id√Ķig√©nyes, √©s k√∂nnyebb a hatalm√°t√≥l, vagyis a fosszilis energiahordoz√≥k birtokl√°s√°t√≥l megfosztott, vagy √©rt√©k√©nek k√∂zel null√°ra reduk√°l√°s√°val mindk√©t eml√≠tett c√©lkit√Ľz√©st megval√≥s√≠tani, s√ļlyponti szerepet kap az olcs√≥ √©s szinte korl√°tlan energia termel√©s√©nek megval√≥s√≠t√°sa.

Napunk, √©s a vil√°gmindens√©g korl√°tlan energiaforr√°s. Megcsapol√°s√°ra sz√°mos k√≠s√©rlet mutat fel rendk√≠v√ľl j√≥ eredm√©nyt, b√°r a fent eml√≠tett t√°rsas√°g hatalma fenntart√°sa √©rdek√©ben igyekszik megakad√°lyozni minden energetikai √°tt√∂r√©s megval√≥sul√°s√°t. Szerencs√©re nem mindet lehet, mert az energiatermel√©s "reformj√°val" m√°r a f√©l vil√°g foglalkozik, √©s nem minden csatorn√°t tudnak elt√∂mni.
Egy hatalmas √°talakul√°si folyamat indult el, √©s egyre nagyobb lend√ľletet vesz. Nicola Tesla t√∂bb, mint egy √©vsz√°zaddal ezel√Ķtt azt mondta, hogy a vil√°gegyetem b√°rmely pontj√°n meg lehet csapolni az energi√°t, √©s nem felt√©tlen√ľl robban√°s a kiindul√°si pont, amit p√©ld√°ul Schauberger turbin√°ja is j√≥l mutatott. A kutat√°soknak egyre nagyobb lend√ľletet adnak a hidrog√©n √°talak√≠t√°si, vagy √∂rv√©nyhat√°sok (Flettner-rotor).

Sokan m√©g csak napelemekben, sz√©lmotoros gener√°torokban l√°tj√°k a megold√°st, √©s gyakorlatilag a gazdas√°gi v√°ls√°g kirobbant√°sa is energetikai alap√ļ. A folyamat elind√≠t√≥i k√∂z√∂tt ott tal√°lhat√≥ a Bilderberg energetikai sz√°rnya, a R√≥mai-klub √©s mentora Aurelio Peccei a "N√∂veked√©s hat√°rai" el√Ķrejelz√©s√©vel. A n√©pess√©grobban√°s r√©mk√©p√©b√Ķl alakultak ki a z√∂ld mozgalmak √©s mint Andreas Clauss megjegyezte, most m√°r eg√©szs√©gesebb egy h√°zat fel√©p√≠teni vid√©ken, mint egy Z√∂ld P√°rti h√°zat, mert az aki hangosan tapsol ennek, EU szinten, a fantasztikusan m√©rgez√Ķ "energiatakar√©kos" rendszerek mellett teszi le a voks√°t.

A fotovoltaikus napelemek (PVS) vizsg√°lata tanulm√°nyokon alapul, az IPCC √°ltal kifejlesztve elfogadt√°k a mintegy 23.000 x er√Ķsebben kibocs√°tott √ľvegh√°zhat√°st okoz√≥ g√°zokat, k√∂zben hivatalosan betiltott√°k a sz√©n-dioxid (CO2) kibocs√°t√°st. Ozzie, vend√©gprofesszor, a University of California, Berkeley egyetemr√Ķl, bemutatja √ļj k√∂nyv√©t "Z√∂ld Illuz√≥k" c√≠mmel (2012. j√ļnius, University of Nebraska Press ), amelyben le√≠rja tanulm√°nyai eredm√©ny√©t a t√©m√°ban.
Di√≥h√©jban, bemutatja a PVS nem megfelel√Ķ b√°rmilyen m√≥don hozz√°j√°rulni, hogy ellens√ļlyozz√°k a sz√©n-dioxid kibocs√°t√°st. √Čppen ellenkez√Ķleg, haszn√°latuk nagy mennyis√©g√Ľ ipari g√°zokat termel, ami oka, hogy m√©rgez√Ķ hat√°sa jelent√Ķs √©s hossz√ļ t√°v√ļ √©ghajlati k√°rokat okoz. T√∂bbek k√∂z√∂tt a keletkez√Ķ g√°zok, hexafluoroethane (C2F6), a nitrog√©n-trifluorid (NF3), √©s a k√©n-hexafluorid (SF6) nagy mennyis√©gben jelenik meg a napenergia ipar termel√©s√©ben.

Hexafluoroethan (C2F6) egy g√°z, ami extr√©m stabilit√°s√°b√≥l ad√≥d√≥an 10.000 √©vig marad a l√©gk√∂rben, √©s alacsonyan fekv√Ķ ter√ľletre √∂sszpontos√≠t, jelenl√©te l√©gszomjhoz √©s fullad√°shoz vezet.

A nitrog√©n-trifluorid (NF3) m√©rgez√Ķ g√°znak min√Ķs√ľl, √©s mint a fent eml√≠tett Hexafluoroethan, tiszt√≠t√≥szerk√©nt haszn√°lhat√≥ a szil√≠cium fel√ľletek el√Ķ√°ll√≠t√°s√°sa sor√°n. √úvegh√°zhat√°st okoz√≥ g√°z, 17000-szer nagyobb k√°ros hat√°ssal rendelkezik, mint a CO2 , √©s 740 √©v a leboml√°sa a l√©gk√∂rben. Bel√©gz√©s eset√©n k√°ros√≠thatja a t√ľd√Ķt, √©s az oxig√©n felsz√≠v√≥d√°s√°t a v√©rbe, ami azt√°n negat√≠v szinten v√°ltoztatja meg hemoglobint, √©s amely egyfajta v√©rszeg√©nys√©get (an√©mia) okoz.

K√©n-hexafluorid (SF6) 23 000-szer nagyobb m√©rt√©k√Ľ √ľvegh√°zhat√°st okoz√≥ g√°z, mint a CO2 . 800-3200 √©v a leboml√°si ideje, √©s fullad√°st okozhat, bel√©legezve hal√°los. Egy√©bk√©nt ezt a g√°zt az orvosi ter√ľleten haszn√°lj√°k, mint kontrasztanyag, √©s a szem√©szet ter√ľlet√©n.

Az "emberi jogok v√©delm√©re hivatkozva" Jugoszl√°vi√°ban, Afganiszt√°nban, L√≠bi√°ban √©s m√°sutt, ur√°ntartalm√ļ l√∂ved√©kek "gondoskodnak" √≥ri√°si kiterjed√©s√Ľ ter√ľletek leszennyez√©s√©r√Ķl ur√°nporral. Az utols√≥ sz√∂g a kopors√≥ba a 14 h√≥nappal ezel√Ķtti Fukushima c√©zium √©s plut√≥nium szennyez√©se. A n√∂vekv√Ķ energia√©hs√©g szerencs√©re az √©let minden ter√ľlet√©n hasznos projekteket ind√≠tott el, ami megold√°sok keres√©s√©hez √©s megval√≥s√≠t√°sukhoz vezet.

N√©h√°ny megval√≥sul√°s alatt √°ll√≥ projektre, mint a rem√©ny egy-egy sugar√°ra kit√©rek, a teljess√©g vagy biztos ellen√Ķrizhet√Ķs√©g ig√©nye, √©s lehet√Ķs√©ge n√©lk√ľl. √ćgy ker√ľlt ide a Rossi-f√©le hideg-f√ļzi√≥s reaktor. Andrea Rossi, E-Cat rendszer√©t a Pure Energy System jelentette be 2012. janu√°r 14-√©n. A 1,5 √≥r√°s interj√ļ v√°laszt ad sz√°mos k√©rd√©sre, b√°r n√©h√°nyra a titoktart√°s miatt nem lehet.

Az otthoni E-Cat k√∂r√ľlbel√ľl akkora, mint egy csomag cigaretta √©s el√Ķ√°ll√≠t 10 kW teljes√≠tm√©nyt. A teljes egys√©g m√©rete k√∂r√ľlbel√ľl egy asztali sz√°m√≠t√≥g√©p m√©ret√©vel egyezik meg. A k√©sz√ľl√©k nagyon kicsi √©s kompakt. Az energia s√Ľr√Ľs√©ge a reaktor magj√°ban drasztikusan megemelkedett az elm√ļlt h√≥napokban. Rossi szerint a "tankol√°s" olyan egyszer√Ľ, mint egy tintasugaras nyomtat√≥ban a patroncsere., √©s mind√∂ssze 10 doll√°rba ker√ľl, ennyibe is csak kezdetben, 180 naponk√©nt. A patronok √ļjrat√∂lt√©s√©t a Leonardo Corporation v√©gzi.
A rendszer az egész világ energiaellátását tudja biztosítani, amihez nikkel katalizátort használ, és ez is csak 1%-a az éves nikkeltermelésnek, mivel a nukleáris reakció felhasználása csak pikogramm mennyiséget igényel.
Egy interj√ļban Rossi k√∂z√∂lte, hogy nagy el√Ķrel√©p√©s √©rtek el, mert a 120 fokos h√Ķm√©rs√©kletet 400 fokra siker√ľlt n√∂velni. A berendez√©s 1 MW-os k√≠s√©rleti p√©ld√°ny√°t 2011. okt√≥ber 28-√°n tesztelte a National Instrument katonai specialist√°ja.
A berendez√©s m√Ľszaki param√©tereire (r√°di√≥frekvenci√°s gener√°tor, gamma-sug√°rz√°s √©s az √∂nmegsemmis√≠t√Ķ antianyag termel√©s) nem t√©rek ki, mert a legt√∂bb olvas√≥nk nem k√©pzett ilyen vonatkoz√°sban. Ami l√©nyeges, hogy el√©rhet√Ķ √°ron (kb. 400-500 doll√°r), tudj√°k hamarosan el√Ķ√°ll√≠tani.

A k√∂vetkez√Ķ top 5-√∂s berendez√©s a "szil√°rdtest" gener√°tor". A projektr√Ķl Mark Dansie az ausztr√°l csapat "√∂sszek√∂t√Ķje" t√°j√©koztat. A berendez√©s nem akkumul√°torokat haszn√°l. Nem ig√©nyel felt√∂lt√©st, de a t√ļlterhel√©sre √©rz√©keny. √úzelmeltet√©se sokkal olcs√≥bb, mint a hagyom√°nyos rendszerek√©, √©s nem haszn√°l fel √ľzemanyagot. A berendez√©st t√∂bb f√ľggetlen csoport vizsg√°lja.

Ahogy Rossi reaktora eset√©ben, itt is Sterling Allen sz√°mol be a feltal√°l√≥val folytatott besz√©lget√©sr√Ķl. A k√©sz√ľl√©k hagyom√°nyos √©rtelemben nem nevezhet√Ķ akkumul√°tornak. T√∂bb c√©g tesztelte a k√©sz√ľl√©ket k√©t √©vig. Sz√°mos m√©rn√∂k √©s tud√≥s vol k√©pes az eredm√©ny meger√Ķs√≠t√©s√©re √©s az adatok pozit√≠vak. Meglehet, hogy megszegt√©k a jelenleg √©rv√©nyesnek tekintett fizika t√∂rv√©nyeket, de m√©g mindig sok a megv√°laszolatlan k√©rd√©s. A koncepci√≥ azonban kiemeli a kutat√°si ir√°ny helyess√©g√©t.
A szil√°rdtest-gener√°tor technol√≥gia c√©lja a nagyk√∂z√∂ns√©g sz√°m√°ra h√©tk√∂znapi k√©sz√ľl√©kek el√Ķ√°ll√≠t√°sa az otthoni √©s a mez√Ķgazdas√°gi felhaszn√°l√°shoz √©s ehhez tiszta energi√°t tud ny√ļjtani. A legink√°bb figyelemre m√©lt√≥ dolog az, hogy kidolgoztak k√©tf√©le gener√°tort. Miut√°n a gener√°torok gy√°rt√°sa, √©s az azok √°ltal vez√©relt b√°rmif√©le katalitikus k√©miai reakci√≥ nukle√°ris anyagokt√≥l f√ľgg. K√©pes lesz j√°rni, mintegy 20 √©vig, a legcsek√©lyebb teljes√≠tm√©nybefektet√©s n√©lk√ľl. A tesztek az elm√ļlt h√°rom √©vben nem tal√°ltak l√©nyeges v√°ltoz√°st vagy a kop√°st. Jelenleg a szolg√°ltat√°s m√©g mindig gyenge, de a fesz√ľlts√©gek nagyon magasak. Az √°ram n√∂velhet√Ķ, ha kib√Ķv√≠tik a felsz√≠nt. Nincs semmilyen h√Ķm√©rs√©klet-k√ľl√∂nbs√©g, √©s nem haszn√°l elektrom√°gneses (EMF) mez√Ķket, mivel ezek alapjai a Faraday-f√©le elvek.

A felhaszn√°l√°si ter√ľletek elemz√©se sor√°n Mark a Rossi-f√©le reaktorral kapcsolatban √ļgy l√°tja, hogy a multinacion√°lis c√©gek megakad√°lyozhatj√°k a sz√©les t√∂megek √°ltali el√©rhet√Ķs√©get. Maga a berendez√©s nem tartalmaz semmilyen elektronikus vagy mechanikus mozg√≥ alkatr√©szt, √≠gy tal√°n legjobban lemez gener√°tornak lehetne nevezni. Az els√Ķ eszk√∂z h√°rom anyag egym√°sra gyakorolt hat√°s√°t haszn√°lja fel. Az els√Ķ r√©teg egy j√≥l ismert anyag, amely villamos energi√°t termel, amikor erre k√©nyszer√≠tik. A m√°sodik r√©teget az els√Ķ r√©teg gerjeszti, hogy a villamos energi√°t √°ll√≠tson el√Ķ. Ugyanakkor azonban nem az 1/3-os anyag gerjeszti a m√°sodik r√©teg villamos energia termel√©s√©t. Ez h√°rom anyag kombin√°ci√≥ja √©s azok √∂sszet√©tele meghat√°rozza a fesz√ľlts√©get. A gener√°lt fesz√ľlts√©g, f√ľgg a fel√ľlett√Ķl √©s a kompozit anyagokt√≥l. Az anyagokat el lehet rendezni t√∂bb r√©tegben, valamint az√©rt, hogy megfelel√Ķ √°ramer√Ķss√©get lehessen el√Ķ√°ll√≠tani. Az √°ram, √©s a fesz√ľlts√©g v√°ltozik az 1 √©s 40 V egyenfesz√ľlts√©g k√∂z√∂tt, viszont m√©rtek a nagyon hideg napokon ak√°r 100 V-os fesz√ľlts√©get is.

Az eg√©sz modell nagyon egyszer√Ľ, mert csak egy bizonyos kulcsfontoss√°g√ļ folyamatra van sz√ľks√©g, amely kiv√°ltja a l√©pcs√Ķzetes √©p√≠tm√©ny egym√°sra hat√°sait. Ha az anyagok megfelel√Ķen vannak √∂ssze√°ll√≠tva, akkor a villamos energia el√Ķ√°ll√≠t√°s√°ra, legal√°bb 20 √©vig biztos√≠tott, de tal√°n az eg√©sz hiba n√©lk√ľl futhat ak√°r 100 √©vig is.
B√°r a rendszer fejleszt√©s√©t √∂vez√Ķ titkol√≥z√°sok miatt sokan panaszkodnak, 20 √©v fejleszt√©s, rengeteg id√Ķ √©s p√©nz fekszik a c√©g √©s csoportja munk√°j√°ban. Egy kicsit b√Ķvebben itt, Link
és egy rövid, kezdeti stádiumot mutató videó:


Az √ļjabb ismertetend√Ķ g√©p, a "Nemesg√°z-motor". A plazmatikus √°tmenet folyamat√°nak alapj√°t a nevadai, PlasmaErg technol√≥gia jelenti. Ezt tal√°n √ļgy lehetne leford√≠tani, hogy "plazma-cser√©l√Ķ elj√°r√°s." Ennek a technol√≥gi√°nak az alapjai, az el√Ķk√©sz√≠t√Ķ munka √©s a szabadalmak Papp J√≥zsef nev√©hez f√Ľz√Ķdnek, b√°r ez a technol√≥gia nem teljesen azonos az √°ltala kidolgozottal. A rexresearch.com, John Rohner, alap√≠t√≥ja PlasmaErg √©s az Inteligentry c√©g r√©sz√©r√Ķl, fejezi be a motort, √©s dobja piacra.


Ez a k√©sz√ľl√©k egy hermetikusan (abszol√ļt l√©gmentesen) z√°rt rendszer√Ľ motorblokk amely hengerei inert g√°zkever√©kkel vannak t√∂ltve. A motor m√Ľk√∂d√©si elve nagyon hasonl√≥ a bels√Ķ √©g√©s√Ľ motorok√©hoz, de annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy itt nem g√°zolajat vagy benzint kell el√©getni.
A nemesg√°z motor eset√©ben ez √ļgy t√∂rt√©nik, hogy egyfajta "plazma robban√°s" j√∂n l√©tre egymilli√°rdod m√°sodperc id√Ķtartamra. Amikor a szemben √°ll√≥ dugatty√ļk (az egyik az als√≥ holtponton), egyike meg√©rkezik a fels√Ķ holtpontra, plazmarobban√°s j√∂n l√©tre √©s a folyamat ism√©tl√Ķdik, mindk√©t henger fels√Ķ holtpontj√°n. J√≥l ismert csere folyamat, de mindig ugyanazt a g√°zt haszn√°lja fel, mert a g√°z nem √©g el. A 3D-s anim√°ci√≥ itt
található: Link
Fel√©p√≠t√©s√©r√Ķ az al√°bbi vide√≥ mutat t√∂bbet:

Az Inteligentry azt tervezi, hogy a nemesg√°z motorokkal m√°r 2012. szeptember√©ben megjelenik a piacon. 3 √©ven bel√ľl 2-hengeres, 400LE (300kW) motor kevesebb mint 275 $-√©rt lesz el√©rhet√Ķ.

John Rohner, az Inteligentry vez√©rigazgat√≥ja, √°ttekint√©s szint√Ľ t√°j√©koztat√°st is ny√ļjt a berendez√©s m√Ľk√∂d√©s√©r√Ķl:
Egy tekercsr√Ķl van sz√≥, amely szab√°lyozza a plazmafolyamatot a henger k√∂r√ľl, √©s kibocs√°t egy magasfesz√ľlts√©g√Ľ √°ramimpulzust (hajt√≥m√Ľ), ami reakci√≥t v√°lt ki hengerben. Az √ľzemanyag-fogyaszt√°s (inert g√°z) meglep√Ķen csek√©ly √©s olcs√≥, mert nagyon keveset fogyaszt hossz√ļ id√Ķn kereszt√ľl. Ezen k√≠v√ľl csak n√©h√°ny mozg√≥ alkatr√©sze van a motornak, de nagy er√Ķ el√Ķ√°ll√≠t√°s√°ra alkalmas, √©s hatalmas a teljes√≠tm√©ny-s√Ľr√Ľs√©g. Az √ļj motor a tov√°bbi fejleszt√©sek eredm√©nye, √©s k√∂lts√©g-hat√©konyabb, mint az el√Ķz√Ķek.
A k√©pz√©si program elkezd√Ķdik m√°jus vagy j√ļnius elej√©n, de ez att√≥l f√ľgg, hogy az √ľtemtervet sikeresen tudj√°k-e tartani ezekn√©l az els√Ķgener√°ci√≥s motorokn√°l. Ahhoz, hogy l√©p√©st tartson mindezen fejlem√©nyekkel, az Inteligentry √©ppen √°thelyezi a jelenlegi kis b√°zis√°t (130 m2) egy nagyobb √©p√ľletbe (730 m2).

John Rohner azt mondja, hogy a 2-√ľtem√Ľ, 500 kW-os gener√°tor 1800 rpm (fordulat/perc) gond n√©lk√ľl lett tesztelve. Jelezte, hogy m√©g mindig tesztelnek egy-egy 18 -√©s 28kW-os k√©sz√ľl√©ket, an√©lk√ľl, hogy technikai megszak√≠t√°sokat kellet volna beiktatni. Egy kor√°bbi k√©sz√ľl√©k m√Ľk√∂d√∂tt, √≥vatos becsl√©sek szerint, k√∂r√ľlbel√ľl 4 h√≥napig megszak√≠t√°s n√©lk√ľl.

Nem lenne teljes a le√≠r√°s, ha nem t√°j√©koztatn√©k az ut√°nt√∂lt√©s m√≥dj√°r√≥l √©s beker√ľl√©si k√∂lts√©g√©r√Ķl. Az ut√°nt√∂lt√Ķ patron hasonl√≥ egy kis sz√≥r√≥pisztolyhoz. K√∂r√ľlbel√ľl 10 centim√©ter hossz√ļ √©s 4 cm sz√©les. Ez beszerezhet√Ķ lesz a szupermarketekben, 7 $-os √°ron. A k√©sz√ľl√©ket egy speci√°lis t√∂lt√Ķcs√Ķvel lehet √ļjrat√∂lteni, ami ut√°n k√©szen √°ll a tov√°bbi 7 √©ves folyamatos m√Ľk√∂d√©sre.

A Top 5 list√°b√≥l h√°rmat emeltem ki, kezd√©snek, de a vil√°g minden t√°j√°r√≥l √∂sszeszedhet√Ķk, √©s hasznos√≠that√≥k az energetikai tal√°lm√°nyok, mert egyre t√∂bben l√°tj√°k, hogy csak gyors internetes megoszt√°ssal k√©nyszer√≠thet√Ķ t√©rdre a "fekete-arisztokr√°cia", m√°sn√©ven a "bank√°rkaszt", amely e tal√°lm√°nyok elsikkaszt√°s√°val, a feltal√°l√≥k, kutat√≥k, tud√≥sok meggyilkol√°s√°nak, √©s a fosszilis energiahordoz√≥k kiz√°r√≥lagos birtokl√°s√°nak k√∂sz√∂nheti improdukt√≠v hatalm√°t. Mert ha re√°lisan n√©zz√ľk a k√©rd√©st, ezen csoportok az elnyom√°son, nyomoron, betegs√©geken, hal√°lon, k√≠v√ľl semmit sem "termelnek". Csak √©l√Ķsk√∂d√Ķk...

Ha energia van, minden van! Lehet v√≠z a hatalmas kiterjed√©s√Ľ sivatagokban, lakhat√≥v√° √©s √©lhet√Ķv√© t√©ve azokat. Megsz√Ľnik az energialobbik hatalma, √≥ri√°si ugr√°s k√∂vetkezhet be a fejl√Ķd√©sben. Az √©hez√©s sz√°m√Ľzhet√Ķ, √©s mire a T√°vol- √©s K√∂zel-kelet, valamint Afrika n√©pei is eur√≥pai t√°rsadalmi szintre fejl√Ķdnek, ott is megsz√Ľnhet a t√ļln√©pesed√©s probl√©m√°ja, ami a legf√Ķbb "gondja" a vil√°g legkapzsibb, mindent maguknak k√∂vetel√Ķ r√©teg√©nek.

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Gyula - 2012.07.01. 22:44:46
Kedves Tulok j√≥k ezek az energiagener√°torok, mondjuk nem az √©n nyugd√≠jamhoz, de nagyon szuperek, de engem ink√°bb egy sufni tuninggal el√Ķ√°ll√≠that√≥ v√°ltozat √©rdekelne. Sajnos a JOE-cell√°n√°l megakadtam m√©g a kivitelez√©s el√Ķtt, csak az anyagok nagyobb r√©sze van meg hozz√°, a g√©pi munk√°kn√°l elakadtam anyegin miatt, pedig az szerintem megoldhat√≥. Minden esetre √©n belez√ļgtam.
√údv: B. Gyula
#2 | kamlaci - 2012.07.02. 01:10:48
Gyula! Mit kellene forg√°csolni?
#3 | kamlaci - 2012.07.02. 01:15:21
#4 | Tulok - 2012.07.02. 05:15:23
Kedves Gyula! Az orgon-energia kicsit ingoványos talaj, és itt Magyarországon nem áll rendelkezésre a feltalálója sem, hogy segítsen beindítani a ketyerét, mert az esetek többségében nem akar.

Lack√≥! Tudok a le√°nyz√≥ √∂tlet√©r√Ķl, de sajnos a Casimir-effektus f√∂ldi k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt am√ļgy sem √©rv√©nyes√ľl valami j√≥l. B√°r a linken szerepel√Ķ cikk nem √≠r r√≥la, az effektus elve egyszer√Ľ, de itt lent, nem igaz√°n tudjuk hasznos√≠tani. http://hu.wikiped...r-effektus
#5 | kamlaci - 2012.07.02. 10:52:02
Laci! Akkor: Frown
#6 | Gyula - 2012.07.02. 15:01:45
kamlaci azigazs√°g az, hogy ink√°bb a csovek pol√≠roz√°sa az ami fog√≥s, m√°r megvettem hozz√° a metemid rudat ami a g√©pre val√≥ befog√°shoz kell √©s a pol√≠r port is, az eszterg√°l√°s a kissebbik feladat, de el√©g nagy az √°tm√©r√Ķ ami nagy g√©pet igenyel.
Tulok a beind√≠t√°sr√≥l any√≠t, hogy √°llit√≥lag a hit a m√ľk√∂d√©sben nagyon meghat√°roz√≥ √©s ha k√©telked√Ķ ker√ľl a k√∂zel√©be le is √°ll, az eddigi inf√≥im szerint, hitem az van a hitetlenek meg ker√ľljenek. k√∂szi B.GyulaFrown
#7 | Gyula - 2012.07.02. 15:07:12
Bocs még annyit, hogy nem kevés anyagot rágtam át és töltöttem le, évek óta foglalkoztat a dolog de mint emlitettem anyegin és talán a lustaság is közbe szólt.B.GrinGyula
#8 | Vakeger - 2012.07.02. 15:41:45
"Bizonyítottan veszélyesek az energiatakarékos izzók":
http://www.egeszs...06307.html

√Člettartamuk sem igaz√°n kedvez√Ķ az √°rukhoz k√©pest. A ki, de f√Ķleg a bekapcsol√°st nem szeretik. Tulajdonk√©ppen csak azt nem szeretik, ha haszn√°ljuk √Ķket. A "ge" egyed√ľli konkurenci√°ja saj√°t √°ll√≠t√°suk szerint a Tungsram volt! Tal√°n nem v√©letlen, hiszen k√©pes volt pof√°tlanul hossz√ļ √©lettartam√ļ f√©nycs√∂veket gy√°rtani. Igaz valami v√©letlen folyt√°n nem is ker√ľltek kereskedelmi forgalomba. V√©letlen√ľl fel is v√°s√°rolt√°k a Tungsramot, igaz volt aki eladja.

Miut√°n a 220V-os h√°l√≥zati fesz√ľlts√©get a term√©szetesen nem magyar tulajdon√ļ √°ramszolg√°ltat√≥ c√©gek megemelt√©k 230V-ra, √©szrev√©tlen√ľl jobban sz√©delegnek a villany√≥r√°k is. Ez dupla haszon sz√°mukra, mert gazdas√°gosabb sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gek mellett nagyobb fogyaszt√°st √©rnek el. Ember legyen a talp√°n, aki k√©pes energiatakar√©kos izz√≥kkal a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ tr√ľkk√∂k ut√°n a h√°ztart√°sa fogyaszt√°s√°t cs√∂kkenteni. Mindezt √ļgy, hogy a legk√ľl√∂nb√∂z√Ķbb m√©rgez√Ķ anyagokat csemp√©szik be a gyerekszob√°ba. Nem is besz√©lve az elektronikai k√©sz√ľl√©kek √©lettartam√°t h√°tr√°nyosan √©rint√Ķ hat√°s√°r√≥l.

Tehát takarékoskodunk, de nagyon! Igaz a pénztárcák apad, de legalább nem éheznek az energia szolgáltató cégek tulajdonosai.
#9 | Tulok - 2012.07.02. 21:26:57
Megvakult egerem, √©s az √°lland√≥ jelleg√Ľ tettest√°rsam figyelmeztet√©se, ha nem is √∂r√∂k √©rv√©ny√Ľ, de hasznos.
Csak√ļgy, mint az, hogy kis befektet√©ssel, de n√©h√°ny "okoss√°g" alkalmaz√°s√°val hogyan tudjuk √©letter√ľnket √©lhet√Ķv√©, vagyis k√∂lts√©gkim√©l√Ķv√©bb√© tenni az √©let√ľnk.
A topic célja, hogy összehordjunk mindent, ami mások számára is hasznos lehet.
Ha gondolj√°tok, kezdhetj√ľk...
#10 | Gyula - 2012.07.03. 11:59:37
Kedves Tulok k√∂rbe j√°rtam az orgon energia magyarul felelhet√Ķ le√≠r√°sokat amik √Ķszint√©n sz√≥lva nagyon titokzatikusak, semmit mond√≥ak, de a Youtubon fellelhet√Ķ vide√≥kkal √∂sszerakva m√°r valamit tisztult a k√©p. Meglepet√©s volt sz√°momra, hogy mennyi orgon gener√°tor foglalkozik a vegyi felh√Ķk oszlat√°s√°val. R√©g√≥ta k√∂vete a Tuvok t√°r le√≠r√°s√°it, meg kell mondanom, hogy az-az √©rz√©sem van, hogy neked el√©g sok k√∂z√∂d van a dologhoz, s√Ķt hogy ? j√≥l t√©vedek, Tisztelettel Balogh Gyula

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum