Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Saját energiával az NWO ellen
Saját energiával az NWO ellenA jelenlegi, mesterségesen előidézett katasztrófális helyzet problémáinak megoldásához több tényező tudja hozzásegíteni az emberiséget. Ebből az egyik, a túlszaporodott bankárkaszt számottevő megritkítása és ivartalanítása, amiből az elsőt maga a Bilderberg Group is támogat, a második pedig adódik az elsőből, mint természetes szükségletünk (bár ennek a jelzett csoport már nem olyan nagy híve). Mivel a "természetes kiválasztódás folyamata" időigényes, és könnyebb a hatalmától, vagyis a fosszilis energiahordozók birtoklásától megfosztott, vagy értékének közel nullára redukálásával mindkét említett célkitűzést megvalósítani, súlyponti szerepet kap az olcsó és szinte korlátlan energia termelésének megvalósítása.

Napunk, és a világmindenség korlátlan energiaforrás. Megcsapolására számos kísérlet mutat fel rendkívül jó eredményt, bár a fent említett társaság hatalma fenntartása érdekében igyekszik megakadályozni minden energetikai áttörés megvalósulását. Szerencsére nem mindet lehet, mert az energiatermelés "reformjával" már a fél világ foglalkozik, és nem minden csatornát tudnak eltömni.
Egy hatalmas átalakulási folyamat indult el, és egyre nagyobb lendületet vesz. Nicola Tesla több, mint egy évszázaddal ezelőtt azt mondta, hogy a világegyetem bármely pontján meg lehet csapolni az energiát, és nem feltétlenül robbanás a kiindulási pont, amit például Schauberger turbinája is jól mutatott. A kutatásoknak egyre nagyobb lendületet adnak a hidrogén átalakítási, vagy örvényhatások (Flettner-rotor).

Sokan még csak napelemekben, szélmotoros generátorokban látják a megoldást, és gyakorlatilag a gazdasági válság kirobbantása is energetikai alapú. A folyamat elindítói között ott található a Bilderberg energetikai szárnya, a Római-klub és mentora Aurelio Peccei a "Növekedés határai" előrejelzésével. A népességrobbanás rémképéből alakultak ki a zöld mozgalmak és mint Andreas Clauss megjegyezte, most már egészségesebb egy házat felépíteni vidéken, mint egy Zöld Párti házat, mert az aki hangosan tapsol ennek, EU szinten, a fantasztikusan mérgező "energiatakarékos" rendszerek mellett teszi le a voksát.

A fotovoltaikus napelemek (PVS) vizsgálata tanulmányokon alapul, az IPCC által kifejlesztve elfogadták a mintegy 23.000 x erősebben kibocsátott üvegházhatást okozó gázokat, közben hivatalosan betiltották a szén-dioxid (CO2) kibocsátást. Ozzie, vendégprofesszor, a University of California, Berkeley egyetemről, bemutatja új könyvét "Zöld Illuzók" címmel (2012. június, University of Nebraska Press ), amelyben leírja tanulmányai eredményét a témában.
Dióhéjban, bemutatja a PVS nem megfelelő bármilyen módon hozzájárulni, hogy ellensúlyozzák a szén-dioxid kibocsátást. Éppen ellenkezőleg, használatuk nagy mennyiségű ipari gázokat termel, ami oka, hogy mérgező hatása jelentős és hosszú távú éghajlati károkat okoz. Többek között a keletkező gázok, hexafluoroethane (C2F6), a nitrogén-trifluorid (NF3), és a kén-hexafluorid (SF6) nagy mennyiségben jelenik meg a napenergia ipar termelésében.

Hexafluoroethan (C2F6) egy gáz, ami extrém stabilitásából adódóan 10.000 évig marad a légkörben, és alacsonyan fekvő területre összpontosít, jelenléte légszomjhoz és fulladáshoz vezet.

A nitrogén-trifluorid (NF3) mérgező gáznak minősül, és mint a fent említett Hexafluoroethan, tisztítószerként használható a szilícium felületek előállításása során. Üvegházhatást okozó gáz, 17000-szer nagyobb káros hatással rendelkezik, mint a CO2 , és 740 év a lebomlása a légkörben. Belégzés esetén károsíthatja a tüdőt, és az oxigén felszívódását a vérbe, ami aztán negatív szinten változtatja meg hemoglobint, és amely egyfajta vérszegénységet (anémia) okoz.

Kén-hexafluorid (SF6) 23 000-szer nagyobb mértékű üvegházhatást okozó gáz, mint a CO2 . 800-3200 év a lebomlási ideje, és fulladást okozhat, belélegezve halálos. Egyébként ezt a gázt az orvosi területen használják, mint kontrasztanyag, és a szemészet területén.

Az "emberi jogok védelmére hivatkozva" Jugoszláviában, Afganisztánban, Líbiában és másutt, urántartalmú lövedékek "gondoskodnak" óriási kiterjedésű területek leszennyezéséről uránporral. Az utolsó szög a koporsóba a 14 hónappal ezelőtti Fukushima cézium és plutónium szennyezése. A növekvő energiaéhség szerencsére az élet minden területén hasznos projekteket indított el, ami megoldások kereséséhez és megvalósításukhoz vezet.

Néhány megvalósulás alatt álló projektre, mint a remény egy-egy sugarára kitérek, a teljesség vagy biztos ellenőrizhetőség igénye, és lehetősége nélkül. Így került ide a Rossi-féle hideg-fúziós reaktor. Andrea Rossi, E-Cat rendszerét a Pure Energy System jelentette be 2012. január 14-én. A 1,5 órás interjú választ ad számos kérdésre, bár néhányra a titoktartás miatt nem lehet.

Az otthoni E-Cat körülbelül akkora, mint egy csomag cigaretta és előállít 10 kW teljesítményt. A teljes egység mérete körülbelül egy asztali számítógép méretével egyezik meg. A készülék nagyon kicsi és kompakt. Az energia sűrűsége a reaktor magjában drasztikusan megemelkedett az elmúlt hónapokban. Rossi szerint a "tankolás" olyan egyszerű, mint egy tintasugaras nyomtatóban a patroncsere., és mindössze 10 dollárba kerül, ennyibe is csak kezdetben, 180 naponként. A patronok újratöltését a Leonardo Corporation végzi.
A rendszer az egész világ energiaellátását tudja biztosítani, amihez nikkel katalizátort használ, és ez is csak 1%-a az éves nikkeltermelésnek, mivel a nukleáris reakció felhasználása csak pikogramm mennyiséget igényel.
Egy interjúban Rossi közölte, hogy nagy előrelépés értek el, mert a 120 fokos hőmérsékletet 400 fokra sikerült növelni. A berendezés 1 MW-os kísérleti példányát 2011. október 28-án tesztelte a National Instrument katonai specialistája.
A berendezés műszaki paramétereire (rádiófrekvenciás generátor, gamma-sugárzás és az önmegsemmisítő antianyag termelés) nem térek ki, mert a legtöbb olvasónk nem képzett ilyen vonatkozásban. Ami lényeges, hogy elérhető áron (kb. 400-500 dollár), tudják hamarosan előállítani.

A következő top 5-ös berendezés a "szilárdtest" generátor". A projektről Mark Dansie az ausztrál csapat "összekötője" tájékoztat. A berendezés nem akkumulátorokat használ. Nem igényel feltöltést, de a túlterhelésre érzékeny. Üzelmeltetése sokkal olcsóbb, mint a hagyományos rendszereké, és nem használ fel üzemanyagot. A berendezést több független csoport vizsgálja.

Ahogy Rossi reaktora esetében, itt is Sterling Allen számol be a feltalálóval folytatott beszélgetésről. A készülék hagyományos értelemben nem nevezhető akkumulátornak. Több cég tesztelte a készüléket két évig. Számos mérnök és tudós vol képes az eredmény megerősítésére és az adatok pozitívak. Meglehet, hogy megszegték a jelenleg érvényesnek tekintett fizika törvényeket, de még mindig sok a megválaszolatlan kérdés. A koncepció azonban kiemeli a kutatási irány helyességét.
A szilárdtest-generátor technológia célja a nagyközönség számára hétköznapi készülékek előállítása az otthoni és a mezőgazdasági felhasználáshoz és ehhez tiszta energiát tud nyújtani. A leginkább figyelemre méltó dolog az, hogy kidolgoztak kétféle generátort. Miután a generátorok gyártása, és az azok által vezérelt bármiféle katalitikus kémiai reakció nukleáris anyagoktól függ. Képes lesz járni, mintegy 20 évig, a legcsekélyebb teljesítménybefektetés nélkül. A tesztek az elmúlt három évben nem találtak lényeges változást vagy a kopást. Jelenleg a szolgáltatás még mindig gyenge, de a feszültségek nagyon magasak. Az áram növelhető, ha kibővítik a felszínt. Nincs semmilyen hőmérséklet-különbség, és nem használ elektromágneses (EMF) mezőket, mivel ezek alapjai a Faraday-féle elvek.

A felhasználási területek elemzése során Mark a Rossi-féle reaktorral kapcsolatban úgy látja, hogy a multinacionális cégek megakadályozhatják a széles tömegek általi elérhetőséget. Maga a berendezés nem tartalmaz semmilyen elektronikus vagy mechanikus mozgó alkatrészt, így talán legjobban lemez generátornak lehetne nevezni. Az első eszköz három anyag egymásra gyakorolt hatását használja fel. Az első réteg egy jól ismert anyag, amely villamos energiát termel, amikor erre kényszerítik. A második réteget az első réteg gerjeszti, hogy a villamos energiát állítson elő. Ugyanakkor azonban nem az 1/3-os anyag gerjeszti a második réteg villamos energia termelését. Ez három anyag kombinációja és azok összetétele meghatározza a feszültséget. A generált feszültség, függ a felülettől és a kompozit anyagoktól. Az anyagokat el lehet rendezni több rétegben, valamint azért, hogy megfelelő áramerősséget lehessen előállítani. Az áram, és a feszültség változik az 1 és 40 V egyenfeszültség között, viszont mértek a nagyon hideg napokon akár 100 V-os feszültséget is.

Az egész modell nagyon egyszerű, mert csak egy bizonyos kulcsfontosságú folyamatra van szükség, amely kiváltja a lépcsőzetes építmény egymásra hatásait. Ha az anyagok megfelelően vannak összeállítva, akkor a villamos energia előállítására, legalább 20 évig biztosított, de talán az egész hiba nélkül futhat akár 100 évig is.
Bár a rendszer fejlesztését övező titkolózások miatt sokan panaszkodnak, 20 év fejlesztés, rengeteg idő és pénz fekszik a cég és csoportja munkájában. Egy kicsit bővebben itt, Link
és egy rövid, kezdeti stádiumot mutató videó:


Az újabb ismertetendő gép, a "Nemesgáz-motor". A plazmatikus átmenet folyamatának alapját a nevadai, PlasmaErg technológia jelenti. Ezt talán úgy lehetne lefordítani, hogy "plazma-cserélő eljárás." Ennek a technológiának az alapjai, az előkészítő munka és a szabadalmak Papp József nevéhez fűződnek, bár ez a technológia nem teljesen azonos az általa kidolgozottal. A rexresearch.com, John Rohner, alapítója PlasmaErg és az Inteligentry cég részéről, fejezi be a motort, és dobja piacra.


Ez a készülék egy hermetikusan (abszolút légmentesen) zárt rendszerű motorblokk amely hengerei inert gázkeverékkel vannak töltve. A motor működési elve nagyon hasonló a belső égésű motorokéhoz, de annyi különbséggel, hogy itt nem gázolajat vagy benzint kell elégetni.
A nemesgáz motor esetében ez úgy történik, hogy egyfajta "plazma robbanás" jön létre egymilliárdod másodperc időtartamra. Amikor a szemben álló dugattyúk (az egyik az alsó holtponton), egyike megérkezik a felső holtpontra, plazmarobbanás jön létre és a folyamat ismétlődik, mindkét henger felső holtpontján. Jól ismert csere folyamat, de mindig ugyanazt a gázt használja fel, mert a gáz nem ég el. A 3D-s animáció itt
található: Link
Felépítésérő az alábbi videó mutat többet:

Az Inteligentry azt tervezi, hogy a nemesgáz motorokkal már 2012. szeptemberében megjelenik a piacon. 3 éven belül 2-hengeres, 400LE (300kW) motor kevesebb mint 275 $-ért lesz elérhető.

John Rohner, az Inteligentry vezérigazgatója, áttekintés szintű tájékoztatást is nyújt a berendezés működéséről:
Egy tekercsről van szó, amely szabályozza a plazmafolyamatot a henger körül, és kibocsát egy magasfeszültségű áramimpulzust (hajtómű), ami reakciót vált ki hengerben. Az üzemanyag-fogyasztás (inert gáz) meglepően csekély és olcsó, mert nagyon keveset fogyaszt hosszú időn keresztül. Ezen kívül csak néhány mozgó alkatrésze van a motornak, de nagy erő előállítására alkalmas, és hatalmas a teljesítmény-sűrűség. Az új motor a további fejlesztések eredménye, és költség-hatékonyabb, mint az előzőek.
A képzési program elkezdődik május vagy június elején, de ez attól függ, hogy az ütemtervet sikeresen tudják-e tartani ezeknél az elsőgenerációs motoroknál. Ahhoz, hogy lépést tartson mindezen fejleményekkel, az Inteligentry éppen áthelyezi a jelenlegi kis bázisát (130 m2) egy nagyobb épületbe (730 m2).

John Rohner azt mondja, hogy a 2-ütemű, 500 kW-os generátor 1800 rpm (fordulat/perc) gond nélkül lett tesztelve. Jelezte, hogy még mindig tesztelnek egy-egy 18 -és 28kW-os készüléket, anélkül, hogy technikai megszakításokat kellet volna beiktatni. Egy korábbi készülék működött, óvatos becslések szerint, körülbelül 4 hónapig megszakítás nélkül.

Nem lenne teljes a leírás, ha nem tájékoztatnék az utántöltés módjáról és bekerülési költségéről. Az utántöltő patron hasonló egy kis szórópisztolyhoz. Körülbelül 10 centiméter hosszú és 4 cm széles. Ez beszerezhető lesz a szupermarketekben, 7 $-os áron. A készüléket egy speciális töltőcsővel lehet újratölteni, ami után készen áll a további 7 éves folyamatos működésre.

A Top 5 listából hármat emeltem ki, kezdésnek, de a világ minden tájáról összeszedhetők, és hasznosíthatók az energetikai találmányok, mert egyre többen látják, hogy csak gyors internetes megosztással kényszeríthető térdre a "fekete-arisztokrácia", másnéven a "bankárkaszt", amely e találmányok elsikkasztásával, a feltalálók, kutatók, tudósok meggyilkolásának, és a fosszilis energiahordozók kizárólagos birtoklásának köszönheti improduktív hatalmát. Mert ha reálisan nézzük a kérdést, ezen csoportok az elnyomáson, nyomoron, betegségeken, halálon, kívül semmit sem "termelnek". Csak élősködők...

Ha energia van, minden van! Lehet víz a hatalmas kiterjedésű sivatagokban, lakhatóvá és élhetővé téve azokat. Megszűnik az energialobbik hatalma, óriási ugrás következhet be a fejlődésben. Az éhezés száműzhető, és mire a Távol- és Közel-kelet, valamint Afrika népei is európai társadalmi szintre fejlődnek, ott is megszűnhet a túlnépesedés problémája, ami a legfőbb "gondja" a világ legkapzsibb, mindent maguknak követelő rétegének.

/Tulok/

  Hozzászólások
#21 | emanacio - 2012.07.23. 20:26:05
A kén-hexafluoridot még a Csodák palotájában a bátor látogatónak is adnak az Öveges teremben. Ráadásul az ionoszférában ez a gáz ionmentessé teszi nagyon hosszú időre ezt a réteget.
De az USA főleg azért aggódik mert a magaslégköri atomrobbantás bezárja 6 hónapra az un. rádióablakot a világűrrel és nem lesz rádiókommunikáció a műholdakkal.
A szabadenergiában is van sok bűvész akik becsapják a befektetőket.Az egyik videón láttam az egyiket .
Végülis már 1912-ben voltak olyan lámpák amik örök életűek és nem kell hozzá semmilyen áramforrás, Sötétben a fényénél olvasni is lehet .Ha sikerül a prototipus a leírások alapján akkor újra lesz.
#22 | spanyolviasz - 2012.07.25. 15:49:10
Hála Spanyol Zoltánnak, a meglévő gépeinket, robbanó motorokat, erőműveket benzin és egyéb fosszilis energiahordozók nélkül is működtethetjük vízzel, melyből kétszer több energia nyerhető ki mint a benzinből. A hagyományos atomerőművek hátramaradt sugárzó anyagai tekintettel az eddig felhalmozott 1 millió tonna uránra, az idők végezetéig nem bomlanak le. Az urán 238 felezési ideje annyi mint a Napunk, tehát a Földünk hátra lévő ideje. És akkor még csak a fele bomlik le. Tehát a Nap vörös óriásából ami elnyeli a Földet, fehér törpévé zsugorodik, és még akkor is marad koncentráltan gócokban halálos urán. De akkor már rég nem lesznek emberek a Naprendszerben.
http://data.hu/ge...eszlet.JPG
#23 | Tulok - 2012.07.26. 14:12:20
Spanyolviasz! A plazmarobbanás kísérletei és szabadalma Papp József nevéhez fűződik, sok évvel korábbról, mint ahogy Spanyol Zoltán ezzel foglalkozni kezdett volna. A plazma-motor Papp kutatásaira alapozva készült el. Ezt használja ki a fent ismertetett "nemesgáz motor" is.
Kézzelfogható eredményeket eddig Spanyol nem tudott felmutatni, az általa bemutatott plazmavágóhoz hasonlóval pedig magam is vágtam évekig, évekkel ezelőtt. Felhívásában relatíve nagyon magas, milliárdos nagyságrendű fejlesztési költségről beszél évek óta, miközben MT Keshe is kifejlesztette palazma-reaktorát, de azt is már évekkel ezelőtt. Gondolom szintén Papp József kutatásai alapozva.
Ami az U238-at illeti, természetben szurokércben előforduló stabil szerkezetű uránról van szó, az instabil 235-ös tömegszámúval ellentétben, amit dúsítva fel lehet használni atomreaktorokban (20%), vagy atomfegyverekben (80-90%). Mivel a U238 természetes elem, része a világunknak. Nagy mennyiségben felhalmozva is jól árnyékolható az amúgy nem nagy sugárzása, mivel az atommagja stabil. Pont ezért nem használható közvetlenül atomreaktorokba, vagy atombombákba. Jellemzően U235-tel keverve használják, mert a U235-ös maghasadásának megindulása után már lehet fűtőanyag kiegészítő, vagy az U235 töltet körüli "köpeny". A 235-ös uránban instabil az atommag, ezért sugárzik erősebben. A hasadástermékei is instabilak, ezért lehet végzetes egy atomháború. http://hu.wikiped...vit%C3%A1s
#24 | spanyolviasz - 2012.07.27. 13:46:59
Kedves Tulok Hun Testvér!
Felmenőm a hatezer éve itt járt Sziriusz bolygó egyik vezetője.
Én magam 20 év gyógyszeripari gyártás, kutatás, fejlesztés és két országos kémia verseny győztese vagyok.
Az U 238-ból mennyit engedsz meg az ételeidben?
Ezt a problémát nem látod át.
Amit kitermeltek az előbb-utóbb visszakívánkozik a földbe. Lezárni légmentesen lehet, de az is bomlik és a végén radon nemesgáz keletkezik ami csak idő kérése és szétveti a legvastagabb acélt is, mert a sugárzása az acélt törékennyé teszi.
Gróf Spanyol Zoltán találmánya a víz olyan bontásán alapul, mely során a nullponti energia érvényesül. Tehát ne ámítsd magad, hogy energetiailag nem lehetséges.
Papp úr pedig egy speciálisan nemesgázokból összeállított keveréket késztetett szintén a nullponti energi megcsapolására. Ahogy Tesla is megcsapolta a nullponti energiát, mely olyan bőségben van bárhol ami 10 igen sokadik hatványával jellemezhető. Ő mindjárt elektromos áramot termeltetett vele, ahogy azóta sok tucatnyian. A hidegfúziót már Tesla is megvalósította, azóta pedig több tucatnyian, és technológiailag sokféleképpen. Ez azért is megy könnyen mert az élőlények több száz millió éve használják.
Amiket itt leírtam az emberiség mentsvára, és nem csak a földi találmányok fogják az NWO-t megszüntetni, hanem Földön kívüli testvéreink, ha kell bányabolygóra szállítják őket, akár, sok milliót is.
http://data.hu/ge...eszlet.JPG
#25 | Tulok - 2012.07.27. 15:26:17
Kedves Spanyolviasz! A Hun Testvér megszólítás külön örömömre szolgál, bár én nem tudhatom magaménak túl sok felmenőm ismeretét, mert már a nagyszüleimet sem ismertem. A háború nem válogat...
Visszatérve az U238-ra. Általában a legtöbb fémet, ritkaföldfémet sem esszük meg "töményen". A "visszakívánkozás a Földbe" nem csak a természetes folyamatként ismert erózió, kopás vagy oxidáció eredményeként jön létre, ahogy sokminden, amit kivettünk a földből, és koncentráltan jelenik meg, nem tekinthető feltétlenül károsnak.
Az atombomlás inkább magfizika, szerves részeként a kavantummechanikának.
Gróf Spanyolt azért említettem meg, mert felhoztad. Senki sem állította, hogy az általa sokat emlegetett folyamat nem létezik, mert magam is végzek plazma, kavitációs és vízbontásos kísérleteket, így Tőle függetlenül, már harminc évvel ezelőtt is bejegyeztettem erre épülő, de más gyakorlati célra felhasznált berendezést.
Az E=m*c2 (elnézést az index hiánya miatt), Szilárd Leó nyomán, Einstein kissé általános, de helytálló képe az anyagban rejlő energiáról a fénysebességig. A sokat emlegett "nullponti energia", a világegyetem létezésének egyensúlyi helyzete megbontásából, és átirányításából elvonható energiát jelenti. A víz, vagy bármely anyag bontása, fúziója felszabadít energiát, mert a bontás, vagy fúzió során keletkező anyag kisebb mennyiségű, mint a kiindulási.
A hidegfúziót valóban felhasználják az élőlények, de másolásában, megismerésében még csak a kezdeteknél tartunk.
Ami mentsvárakat illeti, én az NWO-k kialakulása elleni társadalmi tudatfejlődésben látom a kiutat. Igazából ehhez sem találmányok, sem földönkívüliek nem kellenének, ha a fajok kialakulásába nem szóltak volna bele már korábban is "egyesek", és nem lenne a létformánkból adódó "hajlam". A hatezer év sajnos nem jó dátum. Fémjelzi olyan fajok megjelenését, amelyek a jelenlegi krízishelyzet kialakulását okozták. Bár a biológiai életformának van egy ilyen, elkerülhetetlen fejlődésmenete, a "gyorsítás" okozhat tragédiát is.
Viszont az utat végig kell járni! Ez is egy újabb lépcső, amire fel kell lépni. Ha "tolják" az emberiséget, nem biztos, hogy az utána következő lépcsőfokra is fel tud lépni segítség nélkül...
Akkor meg már nem az lenne, ami!
#26 | spanyolviasz - 2012.07.27. 17:37:39
Hun testvérem Turul!
Válaszomat megölték!
Emilt küldtem.

Addig is tágítsátok világotok:
http://www.youtub...47sh_iXpik
#27 | Tulok - 2012.07.27. 19:41:50
Válaszodat megkaptam, a többit már a viszontválaszban is meg tudjuk beszélni.
#28 | Entheo Mitiok - 2013.01.19. 23:27:05
Szervusztok! Július óta van esetleg fejlemény a fentiekkel kapcsolatban? Akár kutatás, akár megvalósítás terén? Segítségetek előre is köszönöm!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum