NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A hazudoz√°s ideje lej√°rt!
A hazudoz√°s ideje lej√°rt!John P. Holdren, a Tudom√°ny-√©s Technol√≥giapolitikai Hivatal igazgat√≥ja, Obama eln√∂k tudom√°ny-√©s technol√≥giapolitikai asszisztense √ļgy tartja, hogy a geo-m√©rn√∂ki project seg√≠ts√©get ny√ļjt a bolyg√≥ stabiliz√°l√°s√°ra id√Ķj√°r√°s tekintet√©ben a glob√°lis felmeleged√©s ellen. A vegyi-permetez√©seket nem csak az USA korm√°nya, de k√∂zlem√©ny√©ben a n√©met korm√°ny is elismeri, b√°r tagadj√°k eg√©szs√©gk√°ros√≠t√≥, √©s gazdas√°gpolitikai √©rdekek ment√©n kifejtett, sz√°nd√©kolt hat√°sait. Holdren t√∂k√©letesen j√°rhat√≥ √ļtnak l√°tja a chemtrails m√≥dszert a bolyg√≥ leh√Ľt√©s√©re, √©s teljes m√©rt√©kben t√°mogatja a b√°rium, magn√©zium, alum√≠nium, nano-sz√°lak, stroncium, bakt√©riumok, sp√≥r√°k √©s m√°s vegyianyagok l√©gk√∂rbe permetez√©s√©t. Holdren √°ll√°spontja a Council of Foreign Relations Journalban jelent meg, melyben a CFR (Council on Foreign Relations=K√ľlkapcsolatok Tan√°csa) m√©ltatta a glob√°lis felmeleged√©s elleni k√ľzdelem jegy√©ben neh√©zf√©mek l√©gk√∂rbe juttat√°s√°t.
Ez az √©rvel√©s szemen-szedett hazugs√°g! A cs√∂kken√Ķ gravit√°ci√≥s mez√Ķ miatt v√©konyod√≥ l√©gk√∂rt, √©s az egyre er√Ķsebb naptev√©kenys√©get haszn√°lja fel a glob√°lis elit, hogy az ember alkotta kl√≠mav√°ltoz√°s hazugs√°g√°ra hivatkozva emberis√©g elleni b√Ľntettet k√∂vessenek el. V√©grehajt√≥ja az ENSZ IPCC. A tud√≥sok vil√°gszerte √©szlelt√©k azt a t√©nyt, hogy a Nap melegszik, √©s nem csak a F√∂ldet meleg√≠ti fel, de az √∂sszes bolyg√≥t √©rinti a Naprendszer√ľnkben.

A Nemzeti Eg√©szs√©g√ľgyi Int√©zet meg√°llap√≠totta, hogy a geo-m√©rn√∂ki tev√©kenys√©g k√∂zvetlen√ľl felel√Ķs olyan neurotoxinok l√©trj√∂tt√©√©rt, amelyek megtal√°lhat√≥k az emberi v√©rben, t√ľd√Ķben, √©s okozva egy eg√©sz sereg neurotoxikus k√∂r√ľlm√©nyt, p√©ld√°ul a sclerosis multiplexet, vagy alzheimer-k√≥rhoz hasonl√≥ agyi le√©p√ľl√©st. Holdren csatlakozik az ember okozta kl√≠mav√°ltoz√°s v√©szmadaraihoz, akik fenyegetnek, hogy a glob√°lis felmeleged√©s nem lassul id√Ķben, √©s megford√≠that√≥ a k√©pzeletbeli "fordul√≥ponthoz" k√©pest. Az egyik az √°ll√≠t√°sok k√∂z√ľl, hogy a j√©g teljesen elolvad az √Čszaki-sarkon, b√°r tudom√°nyos kutat√≥k azt mutatj√°k ki, hogy ez nyilv√°nval√≥an nem igaz.

A Syracuse Egyetem tanulmánya megállapította, hogy az éghajlatváltozás természetes és nem ember által okozott. Link
A kutat√≥k tanulm√°nyozt√°k a F√∂ld h√Ķj√©nek eddig elm√ļlt t√∂bb mint 1000 √©ves ciklus√°t, √©s azt tal√°lt√°k hogy:

- F√∂ld√∂n val√≥j√°ban leh√Ľl√©s tapasztalhat√≥
- Sarki jég nem olvad
- CO2 nem oka a sz√©ls√Ķs√©ges id√Ķj√°r√°s v√°ltoz√°snak, ami tapasztalhat√≥ volt a k√∂zelm√ļltban

Holdren az emberi CO2-kibocs√°t√°st hib√°ztatja, mint felel√Ķst, az asz√°ly, az √©lelmiszer felhalmoz√°si hi√°ny, √©s a tengerszint emelked√©se miatt, valamint a sz√©ls√Ķs√©ges id√Ķj√°r√°s√©rt is, amit a k√∂zelm√ļltban tapasztalt.
Holdren nem egyed√ľli elk√∂vet√Ķ az √°tver√©sben. Az Amerikai Meteorol√≥giai T√°rsas√°g kidolgozott egy politikai nyilatkozatot, hogy t√°mogatni tudja ezt a hazugs√°got, mondv√°n, hogy "c√©lszer√Ľ figyelembe venni geo-engineering potenci√°lt, hogy meg√©rts√©k saj√°t korl√°taikat, √©s hogy elker√ľlj√©k az elhamarkodott ki√©p√≠t√©s√©t."
Robert Socolow, a Princeton kutat√≥ja elmondta, a Nemzeti Tudom√°nyos Akad√©mi√°n, hogy a geo-m√©rn√∂ki m√≥dszer egy j√≥l j√°rhat√≥ √ļt, ha az √©ghajlat √°llapota dr√°maian romlik.
Mondj√°k ezt, mik√∂zben megb√≠zhat√≥ tudom√°nyos adatok azt mutatj√°k, hogy nem a CO2 a probl√©ma, √©s m√°s √©letk√©pes "elk√∂vet√Ķket" figyelmen k√≠v√ľl hagynak. A geo-m√©rn√∂ki tev√©kenys√©g maga is s√ļlyosan k√°ros, √©s k√∂zvetlen ok-okozati √∂sszef√ľgg√©s mutathat√≥ ki, hogy hat√°s√°ra jelent√Ķs v√°ltoz√°sok tan√ļi lehett√ľnk az ut√≥bbi √©vtizedekben.

Holdren osztja Obama c√©ljait az √ľvegh√°zhat√°st okoz√≥ kibocs√°t√°sok 2020-ig 20%-kal, 2050-ig pedig 80%-kal val√≥ cs√∂kkent√©s√©ben, b√°r az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©se m√©g az 50%-os CO2 √©s 50%-os n√©pess√©g cs√∂kkent√©st √≠rt el√Ķ. A kongresszus tagjai eset√©ben l√°that√≥ jelek vannak Obama t√∂rv√©nyjavaslat√°nak ellenz√©s√©re.
Holdren legutóbbi kijelentése nyilvánvaló félelem-árusítási propaganda. Célja kikényszerített Capitol Hill, és a közvélemény befolyásolása "igazságoknak" sejtetett tudománytalan adatokkal.

A SAG, vagyis sztratoszf√©rikus geo-m√©rn√∂ki permetez√©skor egy vastag feh√©r vonalat l√°tni, ami megmarad az √©gen j√≥ n√©h√°ny √≥r√°n √°t. Ez a chemtrail. A fels√Ķ l√©gk√∂rbe permetezett SAG vonalak hossz√ļ √≥r√°k ut√°n ter√ľlnek csak sz√©t, amik azt√°n √ļgy t√Ľnnek f√∂l, mintha felh√Ķk lenn√©nek. Alum√≠nium, b√°rium-√©s egy√©b elemek ezerszer nagyobb √©rt√©kben fordulnak el√Ķ ezekben a felh√Ķkben, mint az norm√°lisan megengedhet√Ķ lenne. Ezeknek a permeteknek a r√©szecsk√©i azt√°n lassan leereszkednek a f√∂ldre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint bel√©legezhet√Ķv√© v√°lik. A leereszked√©si r√°ta lass√ļs√°ga miatt ak√°r 1-2 h√©t is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberk√∂zels√©gbe ker√ľl. A sokat szabadban tart√≥zkod√≥k √©g√Ķ szemeket, migr√©nes fejf√°j√°sokat, szorong√°sokat, szab√°lytalan sz√≠vver√©seket, magas v√©rnyom√°st √©s m√°s eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°kat tapasztalnak.

2010-es ariz√≥nai leveg√Ķ r√©szecsk√©k m√©r√©se szerint, az al√°bbi sz√°mok azt mutatj√°k, h√°nyszor t√∂bb az egyes anyagokb√≥l a l√©gk√∂rben l√©v√Ķ mennyis√©g, mint a megengedett m√©rgez√Ķ hat√°r√©rt√©k, de Eur√≥p√°ban is hasonl√≥ √©rt√©keket m√©rhet√ľnk stronciummal "d√ļs√≠tva":

Alumínium: 15,8; Antimon: 63,3; Arzén : 418; Bárium: 5.3; Kadmium: 6.0; Króm: 6.4; Réz: 9,0; Vas: 43,5; Mangán: 513,8; Nikkel: 10,7; Cink: 7,5

M√©g enn√©l is nyugtalan√≠t√≥bb az a t√©ny, hogy az √ļgynevezett "k√©pvisel√Ķk" m√°r j√≥v√°hagyt√°k a geoengineering √©ves k√∂lts√©gvet√©s√©t, n√∂vekv√Ķ doll√°r milli√°rdokban meghat√°rozva √©vente (amint ez a dokumentum : "A v√°ltoz√≥ Bolyg√≥ - Az amerikai Global Change Research Program, a 2011-es p√©nz√ľgyi √©vben kieg√©sz√≠ti az eln√∂ki k√∂lts√©gvet√©st, √©s amelynek nagy r√©sze elt√ľnt, √©s nem is szerepel a k√∂lts√©gvet√©sben, jelezve m√©g egy esetleges nagyobb csal√°st ezen a ter√ľleten, mintegy fekete k√∂lts√©gvet√©sk√©nt). Link

A globalist√°k kiv√°lasztott csoportja √∂rd√∂gi oligarcha √©s b√°bsz√≠nh√°zi k√∂nt√∂sbe √°gyazva az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°ban, √≠gy vesz r√©szt az emberis√©g elleni b√Ľncselekm√©nyekben. Ezeket a zsarnokokat semmi sem √°ll√≠tja meg, csend minden politikai szinten, √©s a glob√°lis aeroszol sz√≥r√°s kiemelve, jav√°ban folyik. 2025-ig az eg√©sz f√∂ldet ellen√Ķrizni akarj√°k!


FELH√ćV√ĀS! A fenti dokumentumok √©s a vegyi-permetez√©s Holdren √©s a CFR √°ltal elismert tev√©kenys√©ge megk√©rd√Ķjelezi politikai vezet√Ķink legcsek√©lyebb alkalmass√°g√°t is. A Magyar "korm√°ny" gy√°v√°n lap√≠t, hazudik, letagadja a napmint-nap m√©rget sz√≥r√≥ g√©pek tev√©kenys√©g√©t! A szavaz√°sra jogosult magyarorsz√°gi lakoss√°g szavaz√≥ egyharmad√°nak k√©tharmada nem a kiirt√°s√°ra szavazott! Orsz√°gellenes tev√©kenys√©gre, titkos lakoss√°g ellenes paktumok megk√∂t√©s√©re sem kaptak felhatalmaz√°st, ahogy csal√°sra lop√°sra, diktat√ļra er√Ķszakos bevezet√©s√©re sem! Minek vette Orb√°n a Grippeneket, ha sem a l√©gter√ľnket, sem a lakoss√°got nem tudja vel√ľk megv√©deni? Az USA √©s N√©metorsz√°g elismerte a vegyi-permetez√©st! A m√©r√©si eredm√©nyek maguk√©rt besz√©lnek, a n√©pirt√°si c√©l nem csak c√©l, vagy sz√°nd√©k, hanem folyamatban van! Nem csak a lakoss√°g bizonyos r√©sz√©t √©rinti, hanem a politikusok csal√°dj√°t, gyermekeit, hozz√°tartoz√≥it, √©s magukat is! Nem csak az orsz√°g, de csal√°djuk h√≥h√©rai is!
(A begy√Ľjt√∂tt es√Ķviz r√©szecskescanneres vizsg√°lat√°t 5000,-Ft-√©rt elv√©gzik. Hende lev√°lt√°sa ut√°n a k√∂vetkez√Ķ had√ľgyminiszter lehet, hogy m√°r elv√©gzi a k√∂teless√©g√©t, √©s kitess√©keli a l√©gk√∂rb√Ķl a m√©regsz√≥r√≥kat. Nem az orsz√°g kifoszt√°s√°ra kellene koncentr√°lni Orb√°n Viktor, hanem a n√©pre, akik n√©lk√ľl senki lenn√©l!)

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Tulok - 2012.05.11. 19:42:57
Kraft! A f√∂ld gravit√°ci√≥s ereje az ut√≥bbi 10000 √©vben, a m√©r√©sek √©s sz√°m√≠t√°sok szerint egy harmad√°val cs√∂kkent, val√≥sz√≠n√Ľleg a p√≥lusv√°lt√°s m√°gneses anom√°li√°inak k√∂sz√∂nhet√Ķen. A mag nem egyszerre fordul el a m√Ľholdak adatai szerint. Az √Čszaki-Sark elmozdul√°sa nagyobb, mint a d√©li√©. A gravit√°ci√≥s mez√Ķ egy elektrom√°gneses mez√Ķ, amit a F√∂ld magj√°nak, √©s a k√∂r√ľl√∂tte lassabban forg√≥ olvad√©k k√∂z√∂tt l√©trej√∂v√Ķ geo-dinam√≥ gerjeszt. M√Ľk√∂d√©s√©re kihat a nem pontosan tengelyir√°ny√ļ elfordul√°s.
A chamtrails vesz√©ly eset√©ben m√°r arra is gondoltam, hogy sz√°nd√©kosan senki sem m√©rgezi mag√°t, vagy egyezik bele a m√©rgez√©s√©be, √≠gy a nagyfej√Ľek is gondoskodhattak a m√©rgek hat√©kony kivon√°s√°r√≥l a szervezet√ľkb√Ķl.
Eur√≥pa m√©g er√Ķs! M√©g t√ļl er√Ķsen ragaszkodnak a nyugatiak a kiharcolt jogaikhoz. Csak egy m√Ľvi √ļton kitermelt v√°ls√°ggal, mesters√©gesen l√©trehozott √©lelmiszerhi√°nnyal, √©s egy h√°bor√ļval tudj√°k el√©rni, hogy felf√ľggeszthess√©k, majd megsz√ľntethess√©k ezeket a "kiv√°lts√°gokat".
Erre megy ki a "játék"!
#12 | Kraft - 2012.05.12. 02:03:05
Tulok, szerintem √©rtj√ľk mi egym√°st csak te akkor nem gravit√°c√≥r√≥l besz√©lsz, hanem a f√∂ld megneses mezej√©r√Ķl, vagy m√°gneses ter√©r√Ķl.
Ha a gravit√°ci√≥ cs√∂kkent volna 1/3-al a holdunk r√©g itthagyott volna "benn√ľnket".
A gravit√°ci√≥ egy test t√∂meg√©t√Ķl f√ľgg, a F√∂ld t√∂mege pedig nagyj√°b√≥l konstans.

Eur√≥pa vagy mondjuk √ļgy az EU pont annyira er√Ķs szerintem, mint amennyire a leggyeng√©bb tagja. Te is tudod, s√Ķt f√Ķleg te, hogy a m√Ľvi √ļton kitermelt v√°ls√°g folyamatban van, hogy ezt a g√∂r√∂g√∂k ind√≠tj√°k be, vagy a spanyolok, vagy a magyarok ez m√°r csak id√Ķ k√©rd√©se.

Usa-ban ha j√≥l eml√©kszem ehhez akkor a Lehman Brothers cs√Ķdje kellett. Jelent√©ktelen esem√©nynek t√Ľnt, ma m√°r tudjuk mi lett bel√Ķle.

Egyre t√∂bben arr√≥l nyilatkoznak, hogy a k√∂vetkez√Ķ hull√°ma a v√°ls√°gnak Eur√≥p√°b√≥l fog elindulni. Hogy ez id√©n megt√∂rt√©nik, vagy m√©g √©vekig h√ļzz√°k ezt neh√©z megmondani, de nem sz√≠vesen gondolok bele, hogy mi v√°r r√°nk.
B√°r egyesek optimist√°k, hogy ha Eur√≥p√°ban kirobban egy m√©g durv√°bb v√°ls√°g, akkor kell Magyarorsz√°gnak a megfelel√Ķ l√©p√©seket megtenni.

Ez √≠gy j√≥l hangzik, √©s egy v√°ls√°g val√≥ban mindig lehet√Ķs√©g is, de Orb√°n ezzel nem fog √©lni.

Minap olvasom, hogy a k√∂z√©piskol√°kat, gimn√°ziumokat sorra veszi √°t a hit gy√ľlekezete, mint leend√Ķ m√Ľk√∂dtet√Ķ. Most Ajk√°n akarnak 2 iskol√°t nekik adni.
Minden történelem órát egy holokauszt megemlékezéssel kezdenek majd?
Hov√°, √©s meddig s√Ľllyed m√©g ez az orsz√°g.
Mikor keresztelik m√°r √°t √öj Izraelre?
Frown
#13 | Tulok - 2012.05.12. 04:44:21
Kraft! A gravitáció, mint olyan, nem tisztázott jelenség. Enstein második általános relativitás elmélete szerint nem létezik tömegvonzás. Az elmélete érdekes, bár csak kétdimeziós térben tudja modellezni, de nincs ellentmondásban a Newton-féle számításokkal. http://hu.wikiped...A1ci%C3%B3
A Hold éves szinten centiméteres nagyságrenddel közeledik a Földhöz, ahogy a Föld is a Naphoz, vagyis minden spirális pályán mozog. Az egyharmados gravitációcsökkenés csak a közeledés mértékét csökkenti. Ez a spirális mozgás mindennek az alfája és omegája.
Az eur√≥pai √∂sszeoml√°s csak b√°rmeddig elh√ļzhat√≥ fikt√≠v j√°t√©k, amit ak√°r most is meg lehetne sz√ľntetni, de ez nem illeszkedik a n√©pirt√°si tervekbe. Eg√©sz v√°ls√°gosdi, bele√©rtve a Lehman Brothers sz√°nd√©kos t√ļlhitelez√©s√©t a t√∂bbi amerikai bankkal egy√ľtt, szint√©n a n√©pirt√°s kivitelez√©s√©hez tal√°lt√°k ki. Ez ut√≥bbi, er√Ķs nemzet√°llamokkal nem val√≥s√≠that√≥ meg! Bilderberg√©kn√©l minden ek√∂r√ľl forog.
A válság Európából azért indulhat el, mert a forgatókönyv szerint katonai irányítás bevezetése következik Európában és az USA-ban is.
Orb√°n v√°ls√°gkihaszn√°l√°s√°ban √©n sem b√≠zom, de gondolom √Ķ sem akar id√Ķ el√Ķtt meghalni, pedig "a b√Ľn zsoldja a hal√°l"!
Ami a s√ľlyed√©st illeti, m√°r nincs sokkal lejjebb, de m√©g van mit fokozni. A N√©meth-f√©le Izrael-bar√°t kereszt√©ny cionizmusnak nevezett ir√°nyvonal j√≥l bej√∂tt a f√©regnek, de ez is betervezett folyamat eredm√©nye.
Sajnos m√°r a p√©nzint√©zetekn√©l is hallom, a reklam√°l√≥ d√ľh√∂s √ľgyfeleknek azt mondj√°k, hogy nem √©rdekli a bankot a t√∂rv√©ny, ak√°r jogellenesen, er√Ķszakkal is behajtj√°k a t√∂rv√©nytelen√ľl megemelt ad√≥ss√°gokat. Ez m√°r ny√≠lt rabl√°s, fosztogat√°s, b√≠r√≥s√°gi, rend√Ķrs√©gi seg√©dlettel. Ez Orb√°n Magyarorsz√°ga, Navracsics igazs√°ga, Pint√©r k√∂zbiztons√°ga, L√°z√°r New Israele. "Isten nem ver bottal", ink√°bb zsid√≥val, ez√©rt nem kell agg√≥dni, hogy nem kapj√°k meg a "jutalmukat". Szerencs√©re ezek egym√°st is kiny√≠rj√°k.
#14 | Kraft - 2012.05.13. 00:29:17
J√≥ ok√©, √©n alapb√≥l a Newton f√©le gravit√°ci√≥s elm√©letb√Ķl indultam ki, de igaz, a mai napig nem teljesen tiszt√°zott, hogy pontosan mi a gravit√°ci√≥s mez√Ķ.
Eistein elm√©lete sem felt√©tlen helyt√°ll√≥, hogy a testek elg√∂rb√≠tik maguk k√∂r√ľl a t√©rt.

A hold pedig "hatalmas" sebess√©ggel, √©vi 3,8 cm-es sebess√©ggel t√°volodik t√Ķl√ľnk, nem pedig k√∂zeledik, ha m√°r wikip√©di√°t hozt√°l fel.
Ezt nem √©n √°ll√≠tom, hanem m√©r√©sek igazolj√°k. √Čn err√Ķl term√©szetesen nem tudok meggy√Ķz√∂dni, mert iszonyat kicsi t√°vols√°gr√≥l van sz√≥.

Európa. A vén Európa. Ha nálunk nem lehet tiszta választásokról beszélni, akkor nyilván a görögöknél sem.
Ha v√©gre le√°ll√≠tj√°k ezt a boh√≥zatot, hogy az IMF p√©nzt ad nekik, amit azt√°n kamatost√≥l visszak√©r, akkor √°llamcs√Ķd.
Nem lehet √©s nem is lesz izol√°lt esem√©ny. Spanyolorsz√°got k√∂nnyen bajba sodorhatja. √ēk lehetnek a k√∂vetkez√Ķk.
A gazdas√°g szinte minden EU orsz√°gban stagn√°l, vagy zsugorodik. Az ad√≥ss√°g n√Ķ.
Nem neh√©z kiokoskodni, hogy ebb√Ķl mi k√∂vetkezik.
#15 | Tulok - 2012.05.13. 04:37:29
Nem √°ll√≠tom, hogy Eistein elm√©lete helyes, de a gravit√°ci√≥ r√©szecske szint√Ľ kimutat√°sa sem siker√ľlt eddig m√©g. Oka val√≥sz√≠n√Ľleg a fizikai v√°kum szupers√Ľr√Ľs√©g√Ľ √∂sszetev√Ķiben keresend√Ķ, amiket sajnos m√©g nem tudunk m√©rni, l√°that√≥v√° tenni.
"A Hold-p√°lya legt√°volabbi pontj√°nak t√°vols√°ga kb. 3,8 centim√©terrel nõ √©vente". De a "F√∂ld-Hold rendszer impulzusmomentum√°nak azonban √°lland√≥nak kell maradnia". Ez azt jelenti, hogy ha minim√°lisan is, de n√∂vekszik a Hold kileng√©se, viszont nem azt jelenti, hogy t√°volodik, mert ellentmondana Newton t√∂megvonz√°sra vonatkoztatott sz√°m√≠t√°sainak, amikr√Ķl tudjuk, hogy b√°rmilyen k√∂lcs√∂nhat√°s is van, az erdm√©nyei helyesek.
A g√∂r√∂g helyzet id√Ķh√ļz√°s. A spanyol, portug√°l, √≠r, olasz, √©s magyar "bed√Ķl√©s" m√°r csak a helyzet elm√©rges√≠t√©s√©hez kell. A n√©met "felel√Ķss√©gv√°llal√°s" pedig arra, hogy legyen indok a BRD-t is r√°k√©nyszer√≠teni a "l√°zad√°sra".
A gazdas√°gok stagn√°l√°sa √©s zsugorod√°sa az EKB 2010. febru√°r 25-√©n kelt tervezete szerint halad. Az esetenk√©nti l√°tsz√≥lagos n√∂veked√©s fikci√≥, √°tver√©s, √©s b√Ľv√©szked√©s a sz√°mokkal. A "nagy b√ľd√∂s judeodemokr√°ci√°ban" fenn kell tartani a l√°tszatot, legal√°bbis m√©g egy kis ideig, am√≠g minden mozaik a hely√©re ker√ľl.
Ha √∂ssze√°ll a k√©p, az √©v v√©g√©re, beind√≠tj√°k a "programot". Ha nem √ļgy alakul, ahogy eltervezt√©k, tov√°bb h√ļzz√°k az id√Ķt, mert √≠gy is fogy a n√©p, csak nem olyan l√°tv√°nyosan, mint "f√∂ldreng√©sekkel, sz√∂k√Ķ√°rakkal, vulk√°nkit√∂r√©sekkel, ember √°ltal l√©trehozott napkit√∂r√©sekkel, atombalesetekkel, hurrik√°nokkal, j√°rv√°nyokkal, vakcin√°kkal", egysz√≥val egy megj√≥solt, de "megtervezett" Armageddonnal.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum