Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A hazudozás ideje lejárt!
A hazudozás ideje lejárt!John P. Holdren, a Tudomány-és Technológiapolitikai Hivatal igazgatója, Obama elnök tudomány-és technológiapolitikai asszisztense úgy tartja, hogy a geo-mérnöki project segítséget nyújt a bolygó stabilizálására időjárás tekintetében a globális felmelegedés ellen. A vegyi-permetezéseket nem csak az USA kormánya, de közleményében a német kormány is elismeri, bár tagadják egészségkárosító, és gazdaságpolitikai érdekek mentén kifejtett, szándékolt hatásait. Holdren tökéletesen járható útnak látja a chemtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyianyagok légkörbe permetezését. Holdren álláspontja a Council of Foreign Relations Journalban jelent meg, melyben a CFR (Council on Foreign Relations=Külkapcsolatok Tanácsa) méltatta a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.
Ez az érvelés szemen-szedett hazugság! A csökkenő gravitációs mező miatt vékonyodó légkört, és az egyre erősebb naptevékenységet használja fel a globális elit, hogy az ember alkotta klímaváltozás hazugságára hivatkozva emberiség elleni bűntettet kövessenek el. Végrehajtója az ENSZ IPCC. A tudósok világszerte észlelték azt a tényt, hogy a Nap melegszik, és nem csak a Földet melegíti fel, de az összes bolygót érinti a Naprendszerünkben.

A Nemzeti Egészségügyi Intézet megállapította, hogy a geo-mérnöki tevékenység közvetlenül felelős olyan neurotoxinok létrjöttéért, amelyek megtalálhatók az emberi vérben, tüdőben, és okozva egy egész sereg neurotoxikus körülményt, például a sclerosis multiplexet, vagy alzheimer-kórhoz hasonló agyi leépülést. Holdren csatlakozik az ember okozta klímaváltozás vészmadaraihoz, akik fenyegetnek, hogy a globális felmelegedés nem lassul időben, és megfordítható a képzeletbeli "fordulóponthoz" képest. Az egyik az állítások közül, hogy a jég teljesen elolvad az Északi-sarkon, bár tudományos kutatók azt mutatják ki, hogy ez nyilvánvalóan nem igaz.

A Syracuse Egyetem tanulmánya megállapította, hogy az éghajlatváltozás természetes és nem ember által okozott. Link
A kutatók tanulmányozták a Föld hőjének eddig elmúlt több mint 1000 éves ciklusát, és azt találták hogy:

- Földön valójában lehűlés tapasztalható
- Sarki jég nem olvad
- CO2 nem oka a szélsőséges időjárás változásnak, ami tapasztalható volt a közelmúltban

Holdren az emberi CO2-kibocsátást hibáztatja, mint felelőst, az aszály, az élelmiszer felhalmozási hiány, és a tengerszint emelkedése miatt, valamint a szélsőséges időjárásért is, amit a közelmúltban tapasztalt.
Holdren nem egyedüli elkövető az átverésben. Az Amerikai Meteorológiai Társaság kidolgozott egy politikai nyilatkozatot, hogy támogatni tudja ezt a hazugságot, mondván, hogy "célszerű figyelembe venni geo-engineering potenciált, hogy megértsék saját korlátaikat, és hogy elkerüljék az elhamarkodott kiépítését."
Robert Socolow, a Princeton kutatója elmondta, a Nemzeti Tudományos Akadémián, hogy a geo-mérnöki módszer egy jól járható út, ha az éghajlat állapota drámaian romlik.
Mondják ezt, miközben megbízható tudományos adatok azt mutatják, hogy nem a CO2 a probléma, és más életképes "elkövetőket" figyelmen kívül hagynak. A geo-mérnöki tevékenység maga is súlyosan káros, és közvetlen ok-okozati összefüggés mutatható ki, hogy hatására jelentős változások tanúi lehettünk az utóbbi évtizedekben.

Holdren osztja Obama céljait az üvegházhatást okozó kibocsátások 2020-ig 20%-kal, 2050-ig pedig 80%-kal való csökkentésében, bár az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése még az 50%-os CO2 és 50%-os népesség csökkentést írt elő. A kongresszus tagjai esetében látható jelek vannak Obama törvényjavaslatának ellenzésére.
Holdren legutóbbi kijelentése nyilvánvaló félelem-árusítási propaganda. Célja kikényszerített Capitol Hill, és a közvélemény befolyásolása "igazságoknak" sejtetett tudománytalan adatokkal.

A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

2010-es arizónai levegő részecskék mérése szerint, az alábbi számok azt mutatják, hányszor több az egyes anyagokból a légkörben lévő mennyiség, mint a megengedett mérgező határérték, de Európában is hasonló értékeket mérhetünk stronciummal "dúsítva":

Alumínium: 15,8; Antimon: 63,3; Arzén : 418; Bárium: 5.3; Kadmium: 6.0; Króm: 6.4; Réz: 9,0; Vas: 43,5; Mangán: 513,8; Nikkel: 10,7; Cink: 7,5

Még ennél is nyugtalanítóbb az a tény, hogy az úgynevezett "képviselők" már jóváhagyták a geoengineering éves költségvetését, növekvő dollár milliárdokban meghatározva évente (amint ez a dokumentum : "A változó Bolygó - Az amerikai Global Change Research Program, a 2011-es pénzügyi évben kiegészíti az elnöki költségvetést, és amelynek nagy része eltünt, és nem is szerepel a költségvetésben, jelezve még egy esetleges nagyobb csalást ezen a területen, mintegy fekete költségvetésként). Link

A globalisták kiválasztott csoportja ördögi oligarcha és bábszínházi köntösbe ágyazva az Egyesült Államok kormányában, így vesz részt az emberiség elleni bűncselekményekben. Ezeket a zsarnokokat semmi sem állítja meg, csend minden politikai szinten, és a globális aeroszol szórás kiemelve, javában folyik. 2025-ig az egész földet ellenőrizni akarják!


FELHÍVÁS! A fenti dokumentumok és a vegyi-permetezés Holdren és a CFR által elismert tevékenysége megkérdőjelezi politikai vezetőink legcsekélyebb alkalmasságát is. A Magyar "kormány" gyáván lapít, hazudik, letagadja a napmint-nap mérget szóró gépek tevékenységét! A szavazásra jogosult magyarországi lakosság szavazó egyharmadának kétharmada nem a kiirtására szavazott! Országellenes tevékenységre, titkos lakosság ellenes paktumok megkötésére sem kaptak felhatalmazást, ahogy csalásra lopásra, diktatúra erőszakos bevezetésére sem! Minek vette Orbán a Grippeneket, ha sem a légterünket, sem a lakosságot nem tudja velük megvédeni? Az USA és Németország elismerte a vegyi-permetezést! A mérési eredmények magukért beszélnek, a népirtási cél nem csak cél, vagy szándék, hanem folyamatban van! Nem csak a lakosság bizonyos részét érinti, hanem a politikusok családját, gyermekeit, hozzátartozóit, és magukat is! Nem csak az ország, de családjuk hóhérai is!
(A begyűjtött esőviz részecskescanneres vizsgálatát 5000,-Ft-ért elvégzik. Hende leváltása után a következő hadügyminiszter lehet, hogy már elvégzi a kötelességét, és kitessékeli a légkörből a méregszórókat. Nem az ország kifosztására kellene koncentrálni Orbán Viktor, hanem a népre, akik nélkül senki lennél!)

  Hozzászólások
#11 | Tulok - 2012.05.11. 19:42:57
Kraft! A föld gravitációs ereje az utóbbi 10000 évben, a mérések és számítások szerint egy harmadával csökkent, valószínűleg a pólusváltás mágneses anomáliáinak köszönhetően. A mag nem egyszerre fordul el a műholdak adatai szerint. Az Északi-Sark elmozdulása nagyobb, mint a délié. A gravitációs mező egy elektromágneses mező, amit a Föld magjának, és a körülötte lassabban forgó olvadék között létrejövő geo-dinamó gerjeszt. Működésére kihat a nem pontosan tengelyirányú elfordulás.
A chamtrails veszély esetében már arra is gondoltam, hogy szándékosan senki sem mérgezi magát, vagy egyezik bele a mérgezésébe, így a nagyfejűek is gondoskodhattak a mérgek hatékony kivonásáról a szervezetükből.
Európa még erős! Még túl erősen ragaszkodnak a nyugatiak a kiharcolt jogaikhoz. Csak egy művi úton kitermelt válsággal, mesterségesen létrehozott élelmiszerhiánnyal, és egy háborúval tudják elérni, hogy felfüggeszthessék, majd megszüntethessék ezeket a "kiváltságokat".
Erre megy ki a "játék"!
#12 | Kraft - 2012.05.12. 02:03:05
Tulok, szerintem értjük mi egymást csak te akkor nem gravitácóról beszélsz, hanem a föld megneses mezejéről, vagy mágneses teréről.
Ha a gravitáció csökkent volna 1/3-al a holdunk rég itthagyott volna "bennünket".
A gravitáció egy test tömegétől függ, a Föld tömege pedig nagyjából konstans.

Európa vagy mondjuk úgy az EU pont annyira erős szerintem, mint amennyire a leggyengébb tagja. Te is tudod, sőt főleg te, hogy a művi úton kitermelt válság folyamatban van, hogy ezt a görögök indítják be, vagy a spanyolok, vagy a magyarok ez már csak idő kérdése.

Usa-ban ha jól emlékszem ehhez akkor a Lehman Brothers csődje kellett. Jelentéktelen eseménynek tűnt, ma már tudjuk mi lett belőle.

Egyre többen arról nyilatkoznak, hogy a következő hulláma a válságnak Európából fog elindulni. Hogy ez idén megtörténik, vagy még évekig húzzák ezt nehéz megmondani, de nem szívesen gondolok bele, hogy mi vár ránk.
Bár egyesek optimisták, hogy ha Európában kirobban egy még durvább válság, akkor kell Magyarországnak a megfelelő lépéseket megtenni.

Ez így jól hangzik, és egy válság valóban mindig lehetőség is, de Orbán ezzel nem fog élni.

Minap olvasom, hogy a középiskolákat, gimnáziumokat sorra veszi át a hit gyülekezete, mint leendő működtető. Most Ajkán akarnak 2 iskolát nekik adni.
Minden történelem órát egy holokauszt megemlékezéssel kezdenek majd?
Hová, és meddig sűllyed még ez az ország.
Mikor keresztelik már át Új Izraelre?
Frown
#13 | Tulok - 2012.05.12. 04:44:21
Kraft! A gravitáció, mint olyan, nem tisztázott jelenség. Enstein második általános relativitás elmélete szerint nem létezik tömegvonzás. Az elmélete érdekes, bár csak kétdimeziós térben tudja modellezni, de nincs ellentmondásban a Newton-féle számításokkal. http://hu.wikiped...A1ci%C3%B3
A Hold éves szinten centiméteres nagyságrenddel közeledik a Földhöz, ahogy a Föld is a Naphoz, vagyis minden spirális pályán mozog. Az egyharmados gravitációcsökkenés csak a közeledés mértékét csökkenti. Ez a spirális mozgás mindennek az alfája és omegája.
Az európai összeomlás csak bármeddig elhúzható fiktív játék, amit akár most is meg lehetne szüntetni, de ez nem illeszkedik a népirtási tervekbe. Egész válságosdi, beleértve a Lehman Brothers szándékos túlhitelezését a többi amerikai bankkal együtt, szintén a népirtás kivitelezéséhez találták ki. Ez utóbbi, erős nemzetállamokkal nem valósítható meg! Bilderbergéknél minden ekörül forog.
A válság Európából azért indulhat el, mert a forgatókönyv szerint katonai irányítás bevezetése következik Európában és az USA-ban is.
Orbán válságkihasználásában én sem bízom, de gondolom ő sem akar idő előtt meghalni, pedig "a bűn zsoldja a halál"!
Ami a sülyedést illeti, már nincs sokkal lejjebb, de még van mit fokozni. A Németh-féle Izrael-barát keresztény cionizmusnak nevezett irányvonal jól bejött a féregnek, de ez is betervezett folyamat eredménye.
Sajnos már a pénzintézeteknél is hallom, a reklamáló dühös ügyfeleknek azt mondják, hogy nem érdekli a bankot a törvény, akár jogellenesen, erőszakkal is behajtják a törvénytelenül megemelt adósságokat. Ez már nyílt rablás, fosztogatás, bírósági, rendőrségi segédlettel. Ez Orbán Magyarországa, Navracsics igazsága, Pintér közbiztonsága, Lázár New Israele. "Isten nem ver bottal", inkább zsidóval, ezért nem kell aggódni, hogy nem kapják meg a "jutalmukat". Szerencsére ezek egymást is kinyírják.
#14 | Kraft - 2012.05.13. 00:29:17
Jó oké, én alapból a Newton féle gravitációs elméletből indultam ki, de igaz, a mai napig nem teljesen tisztázott, hogy pontosan mi a gravitációs mező.
Eistein elmélete sem feltétlen helytálló, hogy a testek elgörbítik maguk körül a tért.

A hold pedig "hatalmas" sebességgel, évi 3,8 cm-es sebességgel távolodik tőlünk, nem pedig közeledik, ha már wikipédiát hoztál fel.
Ezt nem én állítom, hanem mérések igazolják. Én erről természetesen nem tudok meggyőzödni, mert iszonyat kicsi távolságról van szó.

Európa. A vén Európa. Ha nálunk nem lehet tiszta választásokról beszélni, akkor nyilván a görögöknél sem.
Ha végre leállítják ezt a bohózatot, hogy az IMF pénzt ad nekik, amit aztán kamatostól visszakér, akkor államcsőd.
Nem lehet és nem is lesz izolált esemény. Spanyolországot könnyen bajba sodorhatja. Ők lehetnek a következők.
A gazdaság szinte minden EU országban stagnál, vagy zsugorodik. Az adósság nő.
Nem nehéz kiokoskodni, hogy ebből mi következik.
#15 | Tulok - 2012.05.13. 04:37:29
Nem állítom, hogy Eistein elmélete helyes, de a gravitáció részecske szintű kimutatása sem sikerült eddig még. Oka valószínűleg a fizikai vákum szupersűrűségű összetevőiben keresendő, amiket sajnos még nem tudunk mérni, láthatóvá tenni.
"A Hold-pálya legtávolabbi pontjának távolsága kb. 3,8 centiméterrel nõ évente". De a "Föld-Hold rendszer impulzusmomentumának azonban állandónak kell maradnia". Ez azt jelenti, hogy ha minimálisan is, de növekszik a Hold kilengése, viszont nem azt jelenti, hogy távolodik, mert ellentmondana Newton tömegvonzásra vonatkoztatott számításainak, amikről tudjuk, hogy bármilyen kölcsönhatás is van, az erdményei helyesek.
A görög helyzet időhúzás. A spanyol, portugál, ír, olasz, és magyar "bedőlés" már csak a helyzet elmérgesítéséhez kell. A német "felelősségvállalás" pedig arra, hogy legyen indok a BRD-t is rákényszeríteni a "lázadásra".
A gazdaságok stagnálása és zsugorodása az EKB 2010. február 25-én kelt tervezete szerint halad. Az esetenkénti látszólagos növekedés fikció, átverés, és bűvészkedés a számokkal. A "nagy büdös judeodemokráciában" fenn kell tartani a látszatot, legalábbis még egy kis ideig, amíg minden mozaik a helyére kerül.
Ha összeáll a kép, az év végére, beindítják a "programot". Ha nem úgy alakul, ahogy eltervezték, tovább húzzák az időt, mert így is fogy a nép, csak nem olyan látványosan, mint "földrengésekkel, szökőárakkal, vulkánkitörésekkel, ember által létrehozott napkitörésekkel, atombalesetekkel, hurrikánokkal, járványokkal, vakcinákkal", egyszóval egy megjósolt, de "megtervezett" Armageddonnal.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum