NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l
A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l√©s val√≥sz√≠n√Ľleg sokakat az Alzheimer-k√≥rt√≥l is
A hazugs√°gokkal kialak√≠tott k√∂zfelfog√°s azt sulykolja az emberekbe, hogy aki doh√°nyzik, kidobott a szem√©tbe hihetetlen mennyis√©g√Ľ p√©nzt, hozz√°j√°rult az √°llam ad√≥bev√©teleihez, ami Magyarorsz√°gon √©vi kb. 300 milli√°rdot tesz ki - amib√Ķl tal√°n 2 milli√°rdot a doh√°nyosok √©rdek√©ben haszn√°lnak fel - √©s sz√°nd√©kosan rong√°lja az eg√©szs√©g√©t.
√Čn h√ļsz √©v doh√°nyz√°s ut√°n l√°ttam el√Ķsz√∂r bel√ľlr√Ķl a t√ľd√Ķmet. A hajl√©kony bronchoscopos vizsg√°latot egy am√ļgy doh√°nyos orvos v√©gezte altat√°s n√©lk√ľl. Felk√©sz√ľltem a legrond√°bb l√°tv√°nyra, ami megjelent lelki szemeim el√Ķtt. A fekete √ľsz√∂k al√≥l itt-ott kibukkan√≥ h√∂rg√Ķk sikoltoz√°s√°t el√Ķre hallottam.

A j√≥ min√Ķs√©g√Ľ monitoron hamarosan felt√Ľnt a t√ľd√Ķm belseje. A j√≥l megvil√°g√≠tott bels√Ķ fel√ľleten nyoma sem volt a k√°tr√°nynak, az eg√©sz fel√ľlet sz√©p r√≥zsasz√≠nben pomp√°zott, csak a h√∂rg√Ķk fel√ľlet√©t bor√≠t√≥ habos v√°lad√©k nem illett a k√©pbe. Mivel √©n nem a National Geograpich mag√°n mindent kipr√≥b√°l√≥ √∂ngyilkosjel√∂lt szt√°rjaihoz hasonl√≥an ker√ľltem a sz√©kbe, hanem betegk√©nt, inform√°l√≥d√°som nem csak a k√≠v√°ncsis√°gom kiel√©g√≠t√©s√©t, vagy a hat√°svad√°sz filmk√©sz√≠t√Ķi v√°gyat szolg√°lta. Az√≥ta 16 √©v telt el.

Az igazs√°g az, hogy a koszor√ļ√©r-√©s √©rrendszeri betegs√©gekre, el√Ķny√∂s hat√°sa lehet a nikotinnak. Ezzel a t√°j√©koztat√≥ √≠r√°ssal arra akarok r√°mutatni, hogy a doh√°nyz√°s nem csak a t√ľd√Ķr√°k, de az Alzheimer-k√≥r ellen is hat√°sos v√©dekez√©s. A vil√°g NATO √°ltal gyakran permetezett ter√ľletein riaszt√≥an megn√∂vekedett az ut√≥bbi megbeteged√©sek sz√°ma, mik√∂zben sorra halnak meg k√∂r√ľl√∂tt√ľnk olyan emberek t√ľd√Ķr√°kban, akik √©let√ľkben sohasem doh√°nyoztak. B√°r nagy sz√°mokat emlegetnek hal√°loz√°si okk√©nt a t√ľd√Ķr√°kot megnevezve, de patal√≥gus √©s korboncnok ismer√Ķseim, √©s bar√°taim nem tudj√°k ezt meger√Ķs√≠teni. Tal√°n ez√©rt doh√°nyzik szinte mindegyik az √°ltalam ismertek k√∂z√ľl.

Az egyre nagyobb ar√°ny√ļ Alzheimeres megbeteged√©sek nem a v√©letlen m√Ľvek√©nt alakulnak ki. A vegyi-permetez√©sek sor√°n nem csak m√©rhet√Ķ b√°rium-szulf√°t, hanem alum√≠nium nanor√©szecsk√©k √©s ker√ľlnek nagy mennyis√©gben a l√©gk√∂rbe. A vastag hurk√°k sz√©tter√ľlnek az √©gen, majd lassan lefel√© lebegve, egy r√©sz√ľk el√©ri az als√≥ l√©gr√©tegeket is. Az es√Ķ sohasem "mag√°t√≥l" keletkezik! Egy mikroszk√≥pikus kondenzmag kell, hogy a cseppek, a mag fel√ľlet√©n kicsap√≥dva "megh√≠zzanak", majd lehulljanak. A lesz√°ll√≥ port pedig bel√©legezz√ľk, r√°hullik a n√∂v√©nyzetre. A sz√©l √ļjra √©s √ļjra felkavarja.
Ha hev√≠tik, k√©n-dioxid fejl√Ķd√©se k√∂zben bomlik. B√°rium-szulfidd√° reduk√°l√≥dik hidrog√©n, sz√©n, k√©n, √©s bizonyos f√©mek hat√°s√°ra. Am√≠g az alum√≠nium nanor√©szecsk√©k n√∂velik a l√©gk√∂r elektromos vezet√©si k√©pess√©g√©t, el√Ķseg√≠tve a mesters√©ges elektromos viharok kialak√≠t√°s√°t, valamint bel√©legezve, a v√©r√°ramon kereszt√ľl az agyt√∂rzsbe jutva √©s felhalmoz√≥dva, az Alzheimer-k√≥rra hasonl√≠t√≥ t√ľnetek produk√°lnak, illetve okoznak. A b√°rium-karbon√°t feh√©r sz√≠n√Ľ, √≠ztelen por. V√≠zben gyakorlatilag oldhatatlan. A gyomorsav viszont feloldja, emiatt m√©rgez√Ķ hat√°s√ļ. Gyomor- √©s b√©lpanaszokat, g√∂rcs√∂ket √©s izomb√©nul√°st okozhat.


Chemtrail-t permetez√Ķ rep√ľl√Ķg√©p

Ha nukle√°ris h√°bor√ļs fenyeget√©st nem is, de az NWO n√©pess√©gcs√∂kkent√©si projektjeit felt√©tlen√ľl meg kell eml√≠teni. A m√©rgez√Ķ olt√°sokon, az √©lelmiszerekbe, √©s iv√≥v√≠zbe kevert vegyi anyagokon k√≠v√ľl gyakran naponta lehet l√°tni a tiszta √©gbolton, a fels√©gjelz√©s n√©lk√ľli feh√©r rep√ľl√Ķg√©peket, amint feh√©r cs√≠kokat hagyva maguk m√∂g√∂tt, ki tudja mit sz√≥rnak a fej√ľnkre. Szerencs√©re az√©rt j√≥n√©h√°nyan veszik a f√°radts√°got, √©s elemeztetik a v√≠zmint√°kat Eur√≥pa-szerte, √≠gy tudjuk, hogy a kipermetezett anyagok cseppk√©pz√Ķk, √©s neh√©zf√©mek az alum√≠nium kiv√©tel√©vel, ami k√∂nny√Ľf√©m, ugyan, de mivel szervezetidegen anyag, szint√©n az agyt√∂rzsben landol.

Kev√©s sz√≥ esik a Jugoszl√°v h√°bor√ļban, Irakban, vagy a palesztinok ellen haszn√°lt ur√°nnal nehez√≠tett l√∂ved√©kek, vagy a k√≠s√©rleti atomrobbant√°sokkal l√©gk√∂rbe ker√ľlt r√°di√≥akt√≠v felh√Ķk okozta sug√°rz√≥ anyagokr√≥l. A doh√°nyipar r√©g√≥ta diverzifik√°l. P√©ld√°ul a Marlboro √©s a Philip Morris, a Kraft Jacobs, Milka Suchard - mind r√©sze az angol-amerikai c√©gnek, az Altria -nak, de a gy√≥gyszeriparhoz is kapcsol√≥dik, hogy a Nicorette nikotin tapaszt el tudja adni, mert a "doh√°nyz√°s okozta t√ľd√Ķr√°k" elleni, j√∂vedelmez√Ķ a kemoter√°pia.
Az al√°bbi, azt hiszem ismer√Ķs k√©p:A minden √©vben t√∂bb milli√°rd doll√°rt felem√©szt√Ķ doh√°nyz√°sellenes orvosi konferenci√°kat, a sikeres t√°rsadalmi csal√°s √©rdek√©ben, a nyugati korm√°nyok t√°mogatj√°k. Az orwelli lobbist√°k nagyj√°b√≥l olyan sikeresen l√©pnek fel a doh√°nyz√°s ellen, mint az 1919-1933 k√∂z√∂tti szesztilalom alatt, az alkoholfogyaszt√°s ellen. Az akkori √©s a mostani l√°tszattev√©kenys√©g is a "b√Ľn", √©s "elk√∂vet√Ķinek" mutogat√°sa, purit√°n sz√≠nj√°t√©k ahhoz, hogy n√©melyek nyomorultnak √©rezz√©k magukat.

Bizonyos korm√°nyok tiszt√°ban vannak azzal, hogy nukle√°ris tev√©kenys√©geik k√∂zvetlen √∂sszef√ľgg√©st mutatnak a t√ľd√Ķ -√©s b√Ķrr√°k kialakul√°s√°val. Elb√ļjni, √©s elb√ļjtatni a doh√°nyz√°s m√∂g√©, a l√©gk√∂rbe juttatott r√°di√≥akt√≠v szennyez√Ķd√©sek r√°kkelt√Ķ hat√°s√°t, minden atomhatalomnak √©rdeke. Er√Ķfesz√≠t√©seket tesznek, hogy elterelj√©k a figyelmet saj√°t felel√Ķss√©g√ľkr√Ķl, √°tadva azt, a meglehet√Ķsen √°rtalmatlan szerves doh√°nynak. Mint k√©s√Ķbb l√°tni fogjuk, a szerves doh√°ny soha senkit sem b√°ntott.

1492-ben Kolombusz √©s t√°rsai is felfedezt√©k az "indi√°nok" f√ľst√∂l√©si szok√°sait. Ez egy fontos esem√©ny, mert Rodriguo Jerez felfedezte, mit tesznek a kubaiak √©s az indi√°nok √©vsz√°zadok √≥ta: hogy a doh√°nyz√°s, a szivar √©s cigaretta nem csak pihentet√Ķ, √©l√©nk√≠t√Ķ, hanem gy√≥gy√≠t, a k√∂h√∂g√©s √©s m√°s kisebb panaszok ellen√©re, b√°r a k√∂h√∂g√©s is r√©sze "gy√≥gym√≥dnak".
K√©s√Ķbb egyre t√∂bb √≠r√≥ dics√©rte doh√°nyt, mint univerz√°lis megold√°st az emberis√©g betegs√©geire. A korai 20. sz√°zad szinte minden m√°sodik ember doh√°nyzott, de a t√ľd√Ķr√°k el√Ķfordul√°sa olyan csek√©ly szint√Ľ maradt, hogy szinte m√©rhetetlen volt. Azt√°n 1945. j√ļlius 16-√°n t√∂rt√©nt egy rendk√≠v√ľli sz√∂rny√Ľ katasztrof√°lis esem√©ny, √©s a nyugati korm√°nyok ekkor kezdt√©k eltorz√≠tani a v√©lem√©nyeket. Eml√©keztet√Ķ√ľlt: "A f√ľstfelh√Ķ volt az egyik dolog, ami meglepett. Az els√Ķ gyors robban√°s ut√°n, az als√≥ r√©szen egy felh√Ķ t√Ľnt fel, egyre szil√°rdabb form√°ban, √©s mozdulatlanul l√≥gva a leveg√Ķben..."A "gombafelh√Ķ" t√∂rt√©net√©t valamennyien ismerj√ľk. 20.000 tonna TNT becs√ľlt erej√©vel hat m√©rf√∂ld magasba, t√∂bb milli√°rd hal√°los radioakt√≠v r√©szecsk√©t l√∂k√∂tt a l√©gk√∂rbe. Az amerikai korm√°ny tudta el√Ķre, hogy a sug√°rz√°s hal√°los hat√°st gyakorol az emberekre. J√≥l tudt√°k, de nem rendeltek el vizsg√°latot, teljes figyelmen k√≠v√ľl hagyva az eg√©szs√©g√ľgyi √©s j√≥l√©ti szab√°lyokat. Ha egy mikroszkopikus radioakt√≠v nukle√°ris porszemcse landol b√°rki arc√°n, b√Ķrr√°kot kap. Ha valaki bel√©legzi, egyetlen r√©szecske ugyanebb√Ķl, a hal√°l oka elker√ľlhetetlen√ľl t√ľd√Ķr√°k! T√∂bb t√≠zezer eg√©r, √©s patk√°ny t√ľdej√©be juttattak r√°di√≥akt√≠v anyagot. Minden eg√©r √©s patk√°ny elpusztult t√ľd√Ķr√°kban.
Miel√Ķtt a Szovjetuni√≥, Nagy-Britannia √©s Amerika l√©gk√∂ri atomk√≠s√©rletek v√©gzett volna, 1963. augusztus 5-√©n, a tilalom √©letbe l√©p√©sekor m√°r t√∂bb mint 4200 kilogramm plut√≥niumot bocs√°tottak ki a l√©gk√∂rbe. Tudjuk, hogy kevesebb, mint 1 mikrogramm (egy milliomod gramm) inhal√°ci√≥s plut√≥nium termin√°l okoz t√ľd√Ķr√°kot az emberekben. Tudjuk, hogy a "bar√°ti korm√°nyok" 4200000000 (4.2 trilli√≥) [4.2 billi√≥ val√≥j√°ban sz√°m√≠t√°sok szerint] hal√°los adag ker√ľlt a l√©gk√∂rbe, amely r√°di√≥akt√≠v anyag felez√©si ideje legal√°bb 50.000 √©v. Ijeszt√Ķ?
Sajnos egyre rosszabb lesz...Miel√Ķtt betiltott√°k a Szovjetuni√≥, Nagy-Britannia √©s Amerika, 711 l√©gk√∂ri nukle√°ris tesztet hajtott v√©gre. 711000 kg-hal√°los mikroszkopikus radioakt√≠v r√©szecske j√∂tt l√©tre, amelyek az eredeti 4200 kg bomba tartalmazott. Jelenleg kil√≥grammonk√©nt t√∂bb mint egymilli√≥ hal√°los adag van a l√©gk√∂rben, ami t√∂bb mint 715.000.000.000.
A t√ľd√Ķ -√©s b√Ķrr√°k, r√°di√≥akt√≠v d√≥zisok okozta megbeteged√©seinek sz√°ma √©s a hal√°loz√°si adatai az al√°bbi t√°bl√°zatban tekinthet√Ķk meg:Egy sz√©ll√∂k√©s, vagy m√°s felsz√≠ni zavar az eg√©sz le√ľllepedett radi√≥akt√≠v anyagot felkeveri √ļjra, √©s l√©trehoz egy √ļjabb s√ļlyos kock√°zatot mindazokon a ter√ľleteken, √©s k√∂rny√©k√ľk√∂n, ahova eljutott.
A sz√°jmaszk ilyen megvil√°g√≠t√°sban m√°r egy√°ltal√°n nem nevets√©ges √≥vatoss√°g, de ezt Ukrajn√°ban is megtanult√°k 2009. okt√≥ber√©ben az emberek, a Tyimosenk√≥ (sz√Ķke h√≥h√©r) √°ltal is j√≥v√°hagyott H1N1 permetez√©s idej√©n.1959-ben j√∂tt l√©tre az Eg√©szs√©g√ľgyi Vil√°gszervezet (WHO), amely meg√°llapod√°st k√∂t√∂tt a NA√ú-vel (Nemzetk√∂zi Atomenergia √úgyn√∂ks√©g), hogy nukle√°ris fel√ľgyetet ell√°t√≥ szervezet v√©t√≥jogot gyakorolhasson a sug√°rz√°s hat√°sainak kutat√°sain√°l.
A gyeng√©n k√©pzett orvosokat √©s kutat√≥kat hirtelen el√°rasztott√°k nagy mennyis√©g√Ľ korm√°nyzati t√°mogat√°sokkal, amelyek c√©lja az, hogy "bizony√≠tsuk be, hogy a doh√°nyz√°s t√ľd√Ķr√°kot okoz".
Akkoriban t√∂bb igazi tud√≥s (k√ľl√∂n√∂sen n√©h√°ny elismert atomfizikus) komoran elmosolyodott, hogy a fiatalok sz√°nalmas lobbiz√°s√°t l√°tta, √©s par√°zs vita alakult ki, hogy ugyanolyan szigor√ļ ellen√Ķrz√©si felt√©telek mellett, mint a r√°di√≥akt√≠v anyagok r√°kkelt√Ķ hat√°s√°nak ellen√Ķrz√©s√©n√©l is megt√∂rt√©n, bizony√≠ts√°k be, hogy a doh√°nyz√°s t√ľd√Ķr√°kot okoz.
B√°r sz√≥ szerint, t√∂bb t√≠zezer v√©dtelen √°llaton, f√Ķleg egerek √©s patk√°nyok, 200 sz√°l cigaretta egyen√©rt√©k√Ľ "d√≥zisnak" voltak naponta kit√©ve egy √©ven kereszt√ľl, az "orvostudom√°nynak" m√©gsem siker√ľlt, bebizony√≠tani, hogy r√°b√≠rjanak a t√ľd√Ķr√°kra egyetlen egeret vagy patk√°nyt. T√∂bb mint 40 √©vig sz√°zezernyi orvos sz√°nd√©kosan hazudott.
Az igazi tud√≥sok, orvosok, kutat√≥k meggy√Ķz√Ķen bebizony√≠tott√°k, hogy a doh√°nyf√ľst √°rtalmatlan, de a vizsg√°latok kimutatt√°k, hogy a doh√°nyz√°s v√©delmet ny√ļjt a t√ľd√Ķr√°k ellen.
√Āltal√°ban a k√≠s√©rleti √°llatokat csak egyszer haszn√°lj√°k fel a k√≠s√©rletek sor√°n, de doh√°nyf√ľsttel kezelt √°llatokat r√°di√≥akt√≠v anyagokkal is kezelt√©k. A vizsg√°latok szerint 60% t√ļl√©lte a r√°di√≥akt√≠v mikror√©szecsk√©k hat√°s√°t.
A hatalom nyom√°st alkalmazott √©s elnyomta a t√©nyeket, de egy igazi tud√≥st nem tudtak teljesen elhallgattatni. Tal√°n egy h√°ts√≥ sz√°nd√©k dolgozott benne, amikor azt vallotta Professzor Gerhard N. Schrauzer, a "Bio-Szervetlen K√©mikusok Nemzetk√∂zi Sz√∂vets√©ge" eln√∂ke az Egyes√ľlt √Āllamok kongresszusi bizotts√°ga el√Ķtt 1982-ben, hogy hossz√ļ id√Ķ √≥ta ismert, hogy a doh√°nyf√ľst bizonyos alkatelemei a k√≠s√©rleti √°llatokban, az anti-karcinog√©n (r√°k-g√°tl√≥ anyagok) hat√°s√°t er√Ķs√≠ti.
Schrauzer professzor nem √°llt meg ezen a ponton. Azt vallotta, a tov√°bbiakban esk√ľ alatt, amit a bizotts√°g el√Ķtt tett, hogy "m√©g soha nem nyert bizony√≠t√°st, hogy cigarettaf√ľst b√°rmely √∂sszetev√Ķje t√ľd√Ķr√°kot okozna az emberben", √©s hozz√°tette, hogy "senki sem tudott m√©g r√°kot okozni doh√°nyf√ľsttel a laborat√≥riumi √°llatokban."
A nevets√©ges propagand√°t lehet folytatni, √©s elhallgatni az igazs√°got, de ny√≠ltan m√°r nem mertek t√°madni. Mindez t√∂rt√©nik a nukle√°ris k√≠s√©rletek, a v√©letlen √©s sz√°nd√©kos atomer√Ķm√Ľ balesetek l√©gk√∂rbe √©s felsz√≠nre ker√ľlt r√°di√≥akt√≠v szennyez√Ķd√©seinek m√©rt√©ke √©s mennyis√©ge elhallgat√°sa √©rdel√©ben, mert a felel√Ķss√©get, √©s a felel√Ķss√©gre von√°st a v√©tkesek nem hajland√≥k v√°llalni!
A k√©rd√©s m√©gis felvet√Ķdik, honnan szedik az ijesztget√©shez prezent√°ci√≥k√©nt mutogatott "fekete" t√ľd√Ķket?A k√©p egy sz√©nb√°ny√°sz t√ľdeje. A mikroszkopikus m√©ret√Ľ fekete sz√©npor, √©s a r√°di√≥akt√≠v szennyez√Ķd√©sek m√©lyen be√°gyaz√≥dtak a sz√∂vetekbe, √©s ott maradnak √∂r√∂kre. A val√≥di, nem hamis√≠tott statisztik√°k szerint, sokkal t√∂bb nemdoh√°nyz√≥ hal meg t√ľd√Ķr√°kban (√©n nem is tal√°lkoztam ilyen esettel, de att√≥l m√©g lehet, de hazudni is, hogy sok van). Ennek az az oka, hogy a doh√°nyosok t√ľdej√©n kialakul egy v√©kony ny√°lka v√©d√Ķr√©teg, amely megakad√°lyozza a r√©szecsk√©k t√ľd√Ķbe ker√ľl√©s√©t. Ugyanezt a hat√°st fejti ki az alum√≠nium nanor√©szecsk√©kkel szemben is, √≠gy az Alzheimer-k√≥r ellen is v√©detts√©get ny√ļjthat, b√°r h√°tr√°nyak√©nt meg kell eml√≠teni, hogy cs√∂kkenti a t√ľd√Ķ vit√°lkapacit√°s kihaszn√°lts√°g√°t, √©s a hemoglobin fel√ľlet√©n megtapad√≥ sz√©n-monoxid a t√ľd√Ķben felvett oxig√©n egy r√©sz√©t is megk√∂ti, kevesebbet sz√°ll√≠tva a sejteknek. Ha √©tkez√©sekn√©l el√Ķker√ľl egy-egy szivar vagy szivarka, h√°rom nap alatt kialakul egy v√©kony ny√°lka v√©d√Ķ hat√°rr√©teg.

Vélemény: Link

Dokumentumok:

Link
Link

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Tulok - 2018.04.07. 04:06:01

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 75% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 25% [1 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum