NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Mi lesz veled emberke?
Mi lesz veled emberke?Ami v√°rhat√≥ volt, bek√∂vetkezett! Az el√Ķzm√©nyekr√Ķl elmondhat√≥, hogy egy megtervezett folyamat utols√≥ f√°zis√°ban vagyunk. L√°tsz√≥lag p√∂r√∂gnek az esem√©nyek az eur√≥pai politik√°ban, de ha alaposabban megvizsg√°ljuk a k√©rd√©st, a politika csak kiszolg√°l√≥ja a gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi tervezeteknek. Az √©rthet√Ķs√©g kedv√©√©rt pontokba szedem a kialak√≠t√°s √°llom√°sait, ami Eur√≥pa leig√°z√°s√°ra, √©s kifoszt√°s√°ra k√©sz√ľlt, √©s a jelenlegi √°llapotokat eredm√©nyezte. Erre az√©rt van sz√ľks√©g, mert az eg√©sz aljas tervet nem r√©szleteiben, hanem folyamat√°ban kell l√°tni! Am√≠g egyes elemz√Ķk politikai √©s "befektet√©si" hib√°kr√≥l besz√©lnek n√©ha j√≥hiszem√Ľen is, l√°that√≥ a nem titkolt c√©lok ment√©n kialak√≠tott vil√°gv√°ls√°g gener√°l√°si t√∂rekv√©sek nyomvonala. Err√Ķl viszont azok sem sz√≠vesen besz√©lnek, akik tudnak r√≥la.

1. "A soknyelv√Ľ √©s kultur√°lisan is soksz√≠n√Ľ Eur√≥pa egyes√≠t√©s√©t egyesek a kisebb, gyenge nemzetek megh√≥d√≠t√°s√°val, m√°sok pedig dinasztikus kapcsolatok r√©v√©n pr√≥b√°lt√°k megval√≥s√≠tani." - √≠rja a Wikip√©dia, pedig az eur√≥pai konfliktusokat leggyakrabban a nemzetis√©gi √©rdekellent√©tek sz√ľlt√©k kor√°bban, ahogy jelenlegieket is, de a s√ļly √°thelyez√Ķd√∂tt a glob√°lis kifoszt√°sra, vagyis a gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi csal√°sokra. A "felt√©telek" szinte megoldhatatlannak t√Ľn√Ķ feladatokat r√≥nak a "kivitelez√Ķkre", vagyis a vil√°g h√≥h√©raira. Mondhatjuk √ļgy is, hogy Eur√≥pa, de a vil√°g nyugati fele is, egy egyre fokoz√≥d√≥ m√©rt√©k√Ľ olyan √©s nagys√°g√ļ csal√°s, mit√∂bb, rabl√≥gyilkoss√°g √°ldozata, amire r√°mehet az eg√©sz emberis√©g.
Az ENSZ-be t√∂m√∂r√ľlt korm√°nyok politikai "elitj√©nek" nevezet gazemberek √©s nem a nemzeteik alkotj√°k a rabl√≥band√°t, √©s a sok esetben bamb√°n, vagy gyan√ļtlanul szeml√©l√Ķd√Ķ, megvezetett emberek, az orsz√°gok lakoss√°ga k√©pezik az el√Ķsz√∂r teljes kifoszt√°sra, majd kiirt√°sra kijel√∂lt √°ldozatokat. M√°s r√©sz√ľk ideiglenesen, am√≠g sz√ľks√©g van r√°juk, a v√©grehajt√≥ szerep√©t kapj√°k, de √Ķk is mehetnek a "levesbe", miut√°n elv√©gezt√©k a r√°juk kir√≥tt feladatokat.

2. 1950-re k√©zzelfoghat√≥ k√∂zels√©gbe ker√ľl az Eur√≥pai Sz√©n- √©s Ac√©lk√∂z√∂ss√©g l√©trehoz√°sa. Ez jelenti az els√Ķ l√©p√©st az eur√≥pai orsz√°gok gazdas√°gi √©s politikai egyes√≠t√©se, a tart√≥s √©rdekk√∂z√∂ss√©g l√©trehoz√°sa ir√°ny√°ban. A k√∂z√∂ss√©g hat alap√≠t√≥ tag√°llama: Belgium, Franciaorsz√°g, Hollandia, Luxemburg, N√©metorsz√°g √©s Olaszorsz√°g.

A 60-as √©vek a fellend√ľl√©s id√Ķszakak√©nt, az EU meger√Ķs√∂d√©s√©t hozta, √©s a k√∂z√∂s mez√Ķgazdas√°got. A hetvenes √©vekben kilencekk√© b√Ķv√ľltek. A 80-as √©vekre t√≠zre b√Ķv√ľl a l√©tsz√°m G√∂r√∂gorsz√°g bel√©p√©s√©vel. 1992-ben al√°√≠rj√°k az Eur√≥pai Uni√≥r√≥l sz√≥l√≥ szerz√Ķd√©st. A Szerz√Ķd√©s kiemelked√Ķ m√©rf√∂ldk√∂vet jelent az EU t√∂rt√©net√©ben, hiszen amellett, hogy egy√©rtelm√Ľ szab√°lyokat tartalmaz a leend√Ķ egys√©ges valut√°ra vonatkoz√≥an, lefekteti a k√∂z√∂s k√ľl- √©s biztons√°gpolitika alapelveit, √©s szab√°lyozza a bel- √©s igazs√°g√ľgy ter√ľlet√©n a szorosabb egy√ľttm√Ľk√∂d√©s kereteit. A Maastrichti Szerz√Ķd√©s √©rtelm√©ben az „Eur√≥pai K√∂z√∂ss√©g" elnevez√©s hely√©be hivatalosan „Eur√≥pai Uni√≥" l√©p. L√©trej√∂n az egys√©ges piac, k√∂z√∂s ad√≥politika, √ľzleti szab√°lyoz√°sok, a szakk√©pes√≠t√©sek egys√©ges√≠t√©se √©s az √°tj√°rhat√≥ hat√°rok megnyit√°sa. Ausztria, Finnorsz√°g √©s Sv√©dorsz√°g is csatlakozik. 2002-ben forgalomba ker√ľl az eur√≥ fizet√Ķeszk√∂z. 2003-ban m√°r biztons√°gi feladatokat is ell√°t a Balk√°non,√©s 2004-ben nyolc k√∂z√©p- √©s kelet-eur√≥pai orsz√°g – Csehorsz√°g, √Čsztorsz√°g, Lengyelorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°nia, Magyarorsz√°g, Szlov√°kia √©s Szlov√©nia – csatlakozik az EU-hoz, valamint Ciprus. Bulg√°ria √©s Rom√°nia bel√©p√©s√©vel tov√°bb b√Ķv√ľl az EU.
2009 okt√≥berben al√°√≠rj√°k a tag√°llamok a Lisszaboni Szerz√Ķd√©st, b√°r ekkor m√°r jav√°ban recsegnek az EU "alapjai" √©s 2009. december 1-el √©letbe is l√©ptetik.


3. 1989-el megkezd√Ķd√∂tt a volt szovjet csatl√≥s√°llamok kifoszt√°sa, √©s a Szovjetuni√≥ feldarabol√°sa. Ezzel p√°rhuzamosan, az eur√≥pai kapitalista √©rt√©knorm√°k √°tv√©tel√©vel, a vezet√Ķ tag√°llamok, valamint Izrael, az USA, Kanada, √©s m√©g Ausztr√°lia, de K√≠na √©s Oroszorsz√°g is, megkezdte a kelet-eur√≥pai orsz√°gok ipar√°nak √©s a koncesszi√≥s jogainak felv√°s√°rl√°s√°t. A "bef√ľrdet√©s" m√°s, perif√©ri√°ra sorolt eur√≥pai tag√°llamokra is fokozatosan kiterjedt.

Andrew Grove (Gr√≥f Andr√°s), az Intel eln√∂k-vez√©rigazgat√≥ja szerint: ”csak a paranoidok maradnak fent”. Gr√≥f, aki j√≥ p√°r v√°ls√°got, sz√°mos "technikai f√∂ldreng√©st" √°t√©lt m√°r az elektronikai ipar k√©shegyre men√Ķ k√ľzdelmeiben, √°ll√°spontja √©s helyzete szerint hitelesen elemzi a v√°ls√°gok felismer√©s√©nek ism√©rveit, elh√°r√≠t√°suk m√≥dszereit, √©s sz√°mos c√©g felemelked√©s√©nek, √∂sszeoml√°s√°nak tanuls√°gait. Tapasztalatai szerint a v√°ls√°g mindig akkor k√∂vetkezik be, amikor egy c√©g eredm√©nyei hossz√ļ ideig javulnak, majd tet√Ķznek - stagn√°lnak. Ekkor d√Ķl el, hogy min√Ķs√©gi v√°lt√°ssal tudnak-e √ļjra emelkedni, vagy - √©s ez a gyakoribb - megindulnak a lejt√Ķn, ahonnan m√°r nincs vissza√ļt. A cs√ļcs: a strat√©giai inflexi√≥s pont, amikor a termel√©s mennyis√©ge, vagy a haszon tet√Ķzik. Ez egyben vesz√©lyes el√°gaz√°si pont is. Ki√ļt csak felfel√© vagy lefel√© van, nem lehet mindig a cs√ļcson maradni.

Ma a fejlett vil√°g termel√©se (a GDP, a nemzeti term√©k) mutat√≥i szerint el√©rte a cs√ļcsot, stagn√°l, alig v√°ltozik. Val√≥j√°ban a vil√°ggazdas√°g m√°r hanyatl√≥ √≥ri√°sc√©g k√©p√©t mutatja. A GDP-ben ugyanis benne vannak az √≥ri√°s bankok √©s olajc√©gek nyeres√©gei is, de ezek m√∂g√∂tt m√°r nincs t√°rsadalmi haszon, csak √ľres, az eg√©sz t√°rsadalmat megroppant√≥ nyer√©szked√©s. Rowan Williams, Canterbury √©rseke √≠gy fogalmaz: "Elk√©pzelhetetlen m√©rt√©k√Ľ vagyon keletkezett hasonl√≥ m√©rt√©kben elk√©pzelhetetlen m√©rt√©k√Ľ megt√©veszt√©s, pap√≠rozgat√°s seg√≠ts√©g√©vel, ami csak a keresked√Ķiknek hozott hasznot."

Ezekn√©l a gondolatokn√°l meg√°llhatunk egy pillanatra. Aki csak v√©letlen folyamatok √∂sszess√©g√©t l√°tja az amerikai ingatlanv√°ls√°gon kereszt√ľl bebuktatott eur√≥pai bankrendszer kifoszt√°sa m√∂g√∂tt, az nagyot t√©ved. A v√°ls√°g gener√°l√≥i m√°ra jutottak el arra szintre, hogy tev√©kenys√©geikkel, p√©nz√ľgyi manipul√°ci√≥ikkal az eg√©sz vil√°gkereskedelemre hat√°s tudjanak gyakorolni.

Robert Reich, Clinton egykori munka√ľgyi minisztere √≠rja: "A kapitalizmus legrosszabb form√°j√°t hoztuk l√©tre, ahol a mag√°nnyeres√©geket kombin√°ljuk a k√∂z vesztes√©geivel. Ezek a bank√°rok Amerika legjobban fizetett menedzserei, c√©geiket a mag√°nszektor r√©szek√©nt kezelj√ľk, am√≠g nyeres√©gesek. De abban a pillanatban, amikor s√ľllyedni kezdenek, k√∂zint√©zm√©nyk√©nt kezelj√ľk √Ķket, amiket nek√ľnk kell megmenteni . . .
A folyamatok m√∂g√∂tt mindig a megszokott, ismert p√©nz√ľgyi csoportokat fedezhetj√ľk fel, a Bilderberg Group vezet√Ķit, √©s "fi√≥kint√©zm√©nyeit", vagyis Izraelt, a CSIS-t, a H√°romoldal√ļ Bizotts√°got, a K√ľl√ľgyi Kapcsolatok Tan√°cs√°t, a "klubokat" (New York-i, R√≥mai, P√°rizsi, Londoni, Berlini), a Goldmansachs-ot, az IMF, Vil√°gbank, EKB triumvir√°tust, √©s a legfels√Ķbb vezet√©s r√©szeseit, a Rothschildokat, Rockefellereket, Sorost, √©s a brit uralkod√≥h√°zat.

4. A terv k√©t sarokfelt√©telre √©p√ľlt. A - n√°lunk ismeretlen m√©rt√©kben - j√≥l √©l√Ķ els√Ķ vil√°g k√∂z√©poszt√°ly√°nak m√©g a 90-es √©vekt√Ķl fogva k√∂nnyen adt√°k a p√©nzt √ļj, hatalmas h√°zak v√°s√°rl√°s√°ra. Ez akkor az olcs√≥ energia mellett gazdas√°gi fellend√ľl√©st is hozott. Tulajdonk√©pp egy felel√Ķtlennek tartott (val√≥j√°ban c√©lzott t√ļlhitelez√©si) "v√°ls√°ggener√°l√≥ bankpolitika", √©s a fosszilis energiahordoz√≥k robban√°sszer√Ľ √°rn√∂veked√©se egy√ľttesen okozta az amerikai bankcs√Ķd√∂ket, majd magukkal r√°ntva az eur√≥pai bankokat, mert az amerikai bankok hatalmas √∂sszegeket vettek fel eur√≥pai p√©nzint√©zetekt√Ķl. Az eur√≥pai bankrendszer 3000 milli√°rd doll√°rt vesztett. Ez Eur√≥pa leger√Ķsebb gazdas√°ga, √©s a vil√°g negyedik leger√Ķsebb gazdas√°g√°val rendelkez√Ķ N√©metorsz√°g √©ves GDP-j√©nek 7,5 szerese.

5. Az eur√≥pai bankrendszer, a fentiekben eml√≠tett Robert Reich helyes meg√°llap√≠t√°sa szerint kiseg√≠t√©sre szorult, b√°r ez a szint√©n megt√©veszt√©sen alapul√≥ hitelez√©si rendszer kialak√≠t√°s√°b√≥l ad√≥d√≥an p√©nzh√≠g√≠t√°ssal tet√©zt√©k, melynek k√∂lts√©geit az ad√≥fizet√Ķkre h√°r√≠tott√°k.
Csak Magyarorsz√°gon 2008-ban 5%, 2009-ben 2% fedezettel hitelezhettek a bankok, vagyis minden bankhitelk√©nt ny√ļjtott 100,-Ft-b√≥l 95 √©s 98,-Ft-ot valakinek √°llnia kellett a bankon k√≠v√ľl. A forint sem a leveg√Ķb√Ķl keletkezik, legal√°bbis az ad√≥fizet√Ķ sz√°m√°ra. A p√©nzkiad√°si jogot 2001-ben Orb√°n eladta az EKB-nak, ezzel Magyarorsz√°got "d√≠jfizet√©sre" k√∂telezve saj√°t p√©nze kiad√°s√°hoz, √©s lemondott az MNB fel√ľgyeleti jog√°r√≥l. √Čves szinten ez t√∂bb, mint 1000 milli√°rd forint (a k√∂lts√©gvet√©sb√Ķl).
Mondhatn√°nk azt, hogy alap√≠tsunk bankot, √©s hitelezz√ľnk mi is 2-5% fedezet mellett, de az √°llami er√Ķforr√°sokhoz, vagyis az ad√≥bev√©telekhez csak azok f√©rnek hozz√°, akiket a vil√°g, az eur√≥pai, √©s legv√©g√ľl a helyi korm√°nyok engednek. A fikt√≠v, virtu√°lis p√©nzkiad√°s "k√∂rbe j√°r", √©s a piramisj√°t√©k alj√°n l√©v√Ķk vesztes√©geit n√∂veli. Ez a vesztes√©g az infl√°ci√≥.
Egy√ļttal el is √©rkezt√ľnk az ESM, egy eur√≥pai p√©nz√ľgyi v√©d√Ķh√°l√≥nak nevezett k√∂z√∂s eur√≥pai p√©nz√ľgyi politika kialak√≠t√°si k√©nyszer√©hez, amit sokan az eur√≥pai "Szuper√°llam" l√©trehoz√°s√°nak tekintenek, joggal, √©s megalapozottan, csak nem teszik hozz√°, hogy Szuper terror-√°llam.
Val√≥j√°ban az uni√≥ vezet√Ķ orsz√°gainak bank√°rjai szeretn√©k az utols√≥ pet√°kig megszerezni a cs√Ķdk√∂zelbe juttatott orsz√°gok minden vagyon√°t. Ehhez az egyik √∂sszetev√Ķ, a jegybankok fel√ľgyelete, a m√°sik, a korm√°nyok p√©nz√ľgyi szuverenit√°s√°nak korl√°toz√°sa.
Az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok soha nem lesz szuperhatalom, legfeljebb a Bilderberg ir√°ny√≠totta Goldmansachs szuper fej√Ķstehene gazdas√°gilag, technol√≥giai elmeforr√°s, √©s pajzs, goly√≥fog√≥nak val√≥ a "marad√©k" n√©pess√©g vonatkoz√°s√°ban.
Az EU velej√©ig romlott, emberi mivolt√°b√≥l kifordult vezet√©se saj√°t √©rdekelts√©gei n√∂vel√©s√©rt cser√©be, ugyan√ļgy eladj√°k Eur√≥p√°t, ahogy ezt 1989-2011 k√∂z√∂tt megtett√©k a tagorsz√°gok korm√°nyai lakoss√°gukkal.
Az Orb√°n-korm√°ny diktat√≥rikus int√©zked√©seire hivatkoznak Magyarorsz√°g szankcion√°l√°sa k√∂zben (ami a rendelkez√©seket illeti jogosan, b√°r nem kifog√°solva jogfosztott rabszolg√°v√° min√Ķs√≠t√©s√©t a lakoss√°gnak), am√≠g a h√°tt√©rben az EU vezet√©s mag√°n√©rdekei, √©s a New York-i zsid√≥ vil√°gkorm√°ny NWO kialak√≠t√°si c√©ljai h√ļz√≥dnak meg.
Jos√© Manuel Barroso, az Eur√≥pai Bizotts√°g eln√∂ke kertel√©s n√©lk√ľl kimondta a l√©nyeget, amit ezent√ļl ak√°r az EU √ļj alapk√∂v√©nek is tekinthet√ľnk: "Felhaszn√°ljuk minden hatalmunkat annak biztos√≠t√°s√°ra, hogy Magyarorsz√°g igazodjon az EU elveihez √©s √©rt√©keihez"! B√°r a kijelent√©s nem csak nek√ľnk sz√≥l!

Barroso fenyeget√©s√©t ak√°r komolyan is lehetne venni (√©s ebben a szellemben a r√°nk z√ļd√≠tott k√∂vetkezm√©nyek komolyak is), ha nem lenne nyilv√°nval√≥, hogy Orb√°n sem a saj√°t feje √©s dikt√°tori t√∂rekv√©sei ut√°n megy. L√©te, √©lete, hatalma Sorost√≥l √©s Izraelt√Ķl f√ľgg. Ez√©rt nem jutott m√©g √ē √©s korm√°nya a lengyel korm√°ny sors√°ra. Barroso kev√©s, hogy a Rothschildok v√©reb√©vel, Sorossal kezdjen, de nem is sz√ľks√©ges, mivel a Bilderberg legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°s√°val szemben a nyugat tehetetlen.
Sajnos, ahogy a hangzatos "√°llamad√≥ss√°g cs√∂kkent√Ķ tranzakci√≥" is, az Orb√°n-korm√°ny tev√©kenys√©ge sem sz√≥l m√°sr√≥l, mint az NWO tervezett kialak√≠t√°s√°nak mintap√©ld√°j√°ul szolg√°l√≥ magyarorsz√°gi f√Ķpr√≥b√°j√°r√≥l (tulajdonosv√°lt√°s tokkal, von√≥st√≥l, "t√∂rv√©nyekkel", rabszolg√°kkal).

Ezt, 2010. elej√©n az EKB tervezet√©ben, ki is adta a tag√°llamok vezet√Ķinek. A gazdas√°gok le√©p√≠t√©se a terveik szerint halad! A nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂r√©nek korl√°toz√°s√°hoz vezet√Ķ l√©p√©s a k√∂z√∂s p√©nz√ľgyi rendszeren kereszt√ľl val√≥sul meg, √©s az √∂sszeoml√°s z√Ľrzavara fogja "indokolni" a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t, az eur√≥pai terror-rendszer l√©trehoz√°s√°t. A cs√Ķdgondnoks√°g al√° vett orsz√°gok fell√°zad√≥ √°llampolg√°rainak lever√©se v√°rhat√≥an, √©s a tervek szerint, fokozatosan fog v√©gbe menni.

6. Az ad√≥ss√°gok visszafizethetetlenek. A p√©nzbeli pr√≥b√°lkoz√°sokat ugyan√ļgy ellehetetlen√≠tik, mint ahogy Magyarorsz√°g nyugd√≠jtartal√©kait benyelt√©k. A d√©l-koreiai "minta" m√©g j√°rhat√≥ √ļt lehetne itt-ott, de pont az√©rt duzzasztott√°k fel olyan m√©rt√©k√Ľre a fikt√≠v ad√≥s√°gokat, hogy a lakoss√°gi arany √©s √©kszermennyis√©g se legyen elegend√Ķ kifizet√©s√©re a tagorsz√°gok legt√∂bbj√©ben.

Az √°tlagpolg√°r javai√©rt foly√≥ k√ľzdelemben az √°tlagpolg√°r vesztett, √©s vesz√≠t. Az csak a felsz√≠n, mikor a s√ľllyeszt√Ķbe ker√ľlt el√Ķsz√∂r a Century, azt√°n az American Home Mortgage, a Countrywide, majd a Bear Stearns, majd k√∂vette a Lehman Brothers, az AIG, a Merryl Lynch √©s m√©g p√°r √≥ri√°si angol bank is, de m√©g a stabil eur√≥pai bankok is remegnek. A folyamatnak nincs v√©ge. A Goldmansachs-al kar√∂ltve, az olajipar sz√≠vja el el√Ķl√ľk az √©letet jelent√Ķ p√©nzt - a folyamatos √°remel√©ssel. Ez az, amit a piacgazdas√°got vizsg√°l√≥ elemz√Ķk t√≠zezrei nem "akartak" el√Ķre l√°tni, b√°r n√©melyek elemz√©sei m√°r annyira nyilv√°nval√≥an mutatj√°k, hogy hazudnak, hogy k√°r √©rte a billenty√Ľket koptatni.

7. Az ESM p√©nz√ľgyi "v√©d√Ķh√°l√≥" egy olyan zsarol√°si, szankcion√°l√°si, √©s elnyom√≥ eszk√∂z, amely Br√ľsszel sz√°m√°ra lehet√Ķv√© teszi, hogy a "bel√©p√Ķknek" (bek√©nyszer√≠tetteknek) visszavonhatatlanul √©s felt√©telek n√©lk√ľl kell teljes√≠teni a befizet√©s√ľket 7 napon bel√ľl, ha a br√ľsszeli igazgat√≥tan√°cs elrendeli (27. cikkely 1-4. pont).
Jog√°ll√°suk s√©rthetetlens√©get biztos√≠t. Az ESM rendszer teljes jogk√©pess√©ggel rendelkezik, hogy megszerezzen √©s rendelkezzen ing√≥ √©s ingatlan vagyont√°rgyak felett, szerz√Ķd√©seket k√∂ss√∂n, megjelenjen a b√≠r√≥s√°g el√Ķtt, olyan meg√°llapod√°sokat k√∂ss√∂n, melyek sz√ľks√©gesek √©s garant√°lj√°k, hogy jog√°ll√°s√°t, kiv√°lts√°gait √©s sebezhetetlens√©g√©t elismerj√©k √©s betartass√°k.
A negyedik pont az IMF sz√°m√°ra biztos√≠tott jogokhoz hasonl√≥an szab√°lyozza, hogy az ESM, annak vagyona, finansz√≠roz√°si eszk√∂zei, b√°rhol is tal√°lhat√≥ak √©s b√°rki √°ltal is m√Ľk√∂dtetettek teljes mentess√©get √©lveznek b√°rmif√©le b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°s al√≥l, kiv√©ve akkor, ha az ESM kifejezetten lemond err√Ķl a jog√°r√≥l.

A 27. cikkely 1. pontja szerint az ESM tagjai a t√∂rv√©nyek felett √°llnak! Az eln√∂k√∂k, igazgat√≥k, helyettesek, √ľgyvezet√Ķk √©s a szem√©lyzet m√°s tagjai mentess√©get √©lveznek a b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sok al√≥l, ezzel tiszteletben tartva az √°ltaluk v√©gzett cselekm√©nyeket. A mentess√©g vonatkozik az √°ltaluk kibocs√°tott pap√≠rokra, dokumentumokra is.
Ha eml√©kez√ľnk r√°, hasonl√≥ mentess√©gi kik√∂t√©sek m√°r a Lisszaboni Szerz√Ķd√©sben is szerepeltek az EU ir√°ny√≠t√°ssal kapcsolatban, √≠gy a "t√∂rv√©nyek felett √°ll√≥k" n√©pes csoportj√°t eg√©sz√≠ten√© ki az ESM tagjaival, mintegy "megkoron√°zva", √©s f√∂l√©j√ľk emelve az igazgat√≥tan√°csot.

√Črdekes, hogy az Eur√≥pai Parlament √°llampolg√°ri jogokkal foglalkoz√≥ szakbizotts√°g√°nak √ľl√©s√©n az illet√©kes f√Ķigazgat√≥ √°tfog√≥ vizsg√°latot s√ľrgetett annak √©rdek√©ben, hogy nem s√©rtik-e az uni√≥s jogszab√°lyokat a jegybank f√ľggetlens√©g√©t, a b√≠r√≥k id√Ķ el√Ķtti nyugd√≠jaz√°s√°t √©s az adatv√©delmi hivatal f√ľggetlens√©g√©t √©rint√Ķ √ļj magyar t√∂rv√©nyek, mik√∂zben Br√ľsszel az EU nagy r√©sz√©re k√≠v√°n az ESM l√©trehoz√°s√°val nyom√°st gyakorolni.
Nagy r√©sz√©re, de nem mindenkire, mert Nagy Britannia sem √°ll k√∂t√©lnek. A 700 milli√°rd eur√≥ sem csalogatja, mert az EU p√©nz√ľgyi probl√©m√°it ez a hatalmas √∂sszeg sem tudja megoldani, f√Ķleg a k√©rd√©s olyan aspektus√°t tekintve, hogy nem is ez a c√©ljuk!

- " -

K√©ts√©gtelen, hogy Orb√°n √ľgyesen √©s f√∂l√©nyesen h√°r√≠tott Strasbourgban, h√ľly√©nek n√©zve mindenkit, legf√Ķk√©ppen a "magyarokat", akik √©rdek√©ben szerinte "cselekszik", √°m de Gaulle is foroghat a s√≠rj√°ban, mert olyan politikus √°ll√≠tja, hogy p√©ldak√©pe, aki de Gaulle szinte minden reformj√°val ellent√©tesen hoz d√∂nt√©seket.
Tal√°n nem √°rt megjegyezni, hogy de Gaulle az Alkotm√°nyt a nemzetgy√Ľl√©ssel fogadtatta el, nemzeti √©rz√©s√Ľ volt, de nem nacionalista, nem javasolt √©s fogadtatott el olyan int√©zked√©seket, amelyekkel "helytart√≥it" √ľltetheti strat√©giai poz√≠ci√≥kba, nem v√°ltoztatta meg a v√°laszt√°si rendszert, √©s nem v√°ltoztatta meg a szavaz√≥k√∂rzetek hat√°rait sem a saj√°t √©rdekeinek megfelel√Ķen, ahogy a n√©pszavaz√°st√≥l sem verte ki a v√≠z...

K√©rd√©ses, hogy az izraeli ir√°ny√≠t√°s√ļ "magyar" illegitim b√°bkorm√°ny tov√°bb rong√°lja-e a gazdas√°got √©s a p√©nz√ľgyi mutat√≥kat, vagy m√°rciusig enged√©kenyebb h√ļrokat pend√≠t meg. A Jobbik EU kil√©p√©si "javaslata" eset√©ben eml√©kezz√ľnk a 2009-es Lisszaboni Szerz√Ķd√©s cikkelyeinek √©rtelmez√©seire. Kiz√°r√°s lehet, de kil√©p√©s nincs, mert ahhoz a 27 tag√°llam 3/4-√©nek szavazata, vagy k√©t√©ves EU felt√©telteljes√≠t√©s elmarad√°sa sz√ľks√©ges a lekapcsol√≥d√°shoz. Igaz, van egy harmadik lehet√Ķs√©g is, amit tavaly m√°r H√°g√°val is k√∂z√∂lt√ľnk feljelent√©s√ľnkben. A szerz√Ķd√©s √©rv√©nytelen, mert Magyarorsz√°g "al√°√≠r√≥i" csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel ker√ľltek hatalomra...
(Az alapszab√°ly kimondja, hogy mind a 27 tag√°llam √ČRV√ČNYES al√°√≠r√°sa sz√ľks√©ges!)

  HozzŠszůlŠsok
#91 | Seraf - 2012.02.01. 03:33:43
Kedves Piskota
Ha √©n √©rt√©kelem rosszul, akkor az j√≥. Tulok fent eml√≠tett f√©s√Ľje √©s v√°lla kezdi elhessegetni a felmer√ľlt k√©telyeimet.

Kedves Tulok
√Ėr√ľl√∂k a v√°laszodnak. Az √©vsz√°mmal pontos√≠tva arra akartam utalni, hogy akkor ott t√∂rt√©nt valami olyasmi, mint n√°lunk itt 89-ben .
A t√∂rt√©nelem e d√°tumn√°l tesz k√ľl√∂nbs√©get az √Ķskereszt√©nyek √©s kereszt√©nyek k√∂z√∂tt. Mivel az id√©zetek J√©zus tan√≠t√°s√°t tartalmazz√°k, √≠gy a H√©bereknek nem tehetem fel a k√©rd√©st. N√°luk √Ābrah√°mmal kapcsolatosan lehetne -szint√©n ilyesmit √©rdekl√Ķdni. A k√©rd√©ssel az id√©zetek tartalm√°ra √©s a tan√≠t√°s alkalmaz√°s√°ra akartam r√°vil√°g√≠tani.
#92 | Tulok - 2012.02.01. 07:02:50
Kedves Seraf!
K√©ts√©gtelen√ľl van igazs√°god az id√©zett p√°rhuzamok kapcs√°n, √©s √©rtelmez√©s√©ben, mivel J√©zus is egy hasonl√≥ szitu√°ci√≥r√≥l besz√©lhetett, mint ami 1989-ben Magyarorsz√°gon zajlott le, de hasonl√≥, vagy megegyez√Ķ helyzetek sokszor ad√≥dtak m√°shol is ilyen rendez√©sben. A vall√°si vagy k√∂z√∂ss√©gi √©letvitel k√©rd√©se m√©g √≠gy sem csak az √Ķskereszt√©nyekre √©rthet√Ķ, mert annak ellen√©re, hogy l√©v√©n M√°rk, Luk√°cs, M√°t√© is kikeresztelkedett zsid√≥, asszoci√°lni lehet a "m√°sik oldalra is". Igaz, az √Ķskereszt√©nyekkel kapcsolatban eml√≠tetted, de "fel√©nk", √©rtelmez√©sben, √©s negat√≠v √©rtelemben, a zsid√≥ t√©nyleges, vagy √°lvall√°soss√°g, √©s a zsid√≥ √©letforma, √©letvitel is hasonl√≥an megfogalmazhat√≥. Kiv√©ve tal√°n a "v√°lasztottak maguk k√∂z√ľl, de nem maguk f√∂l√© vezet√Ķket". A zsid√≥ nem sz√≠vesen, √©s fogcsikorgatva teszi ezt meg.
A k√©rd√©s ez√©rt tehet√Ķ fel sz√°mukra is, √©s merem √°ll√≠tani, hogy nehezen tudn√°nak r√° v√°laszolni. Hertz Tivadar ehhez jelenleg m√°r kev√©s lenne.
A r√°vil√°g√≠t√°si k√≠s√©rleted, a p√°rhuzamot megmutatja, √°m mivel √°ltal√°nos √©rv√©ny√Ľek, humort abban tudok fellelni, hogy M√°rk, M√°t√© √©s Luk√°cs, mint egyfajta g√∂rbe t√ľk√∂rben, saj√°t fajt√°juk kritik√°j√°t hirdetheti.
A tan√≠t√°s √©rtelmezhet√Ķ, b√°r egy modernkori titkosszolg√°lati elemz√Ķ m√©lyebb √©rtelmet , √©s t√∂bb konspir√°ci√≥t keresne benne elrejtve.
#93 | piskota - 2012.02.01. 08:48:23
Eszetekbe se jusson ártatlan naivaként közelíteni meg az egész kérdéscsoportot!
K√©ts√©gtelen, √©s mindenki el√Ķtt vil√°gosnak kell lennie, hogy amennyiben egy k√∂z√∂ss√©get befoly√°solni, vagy vezetni sz√°nd√©kozom, r√°k√©nyszer√ľl√∂k, hogy a n√≥t√°jukat f√ļjjam! M√≠g √°ltal√°ban az emberi k√∂z√∂ss√©gekben elk√©pzelhet√Ķ valamif√©le term√©szetes kiv√°laszt√≥d√°s, addig zsid√≥√©kn√°l eg√©sz m√°sk√©pp t√∂rt√©nik. Utols√≥ mondatom fogalmaz√°sa term√©szetesen utal√°s szent k√∂nyvem √∂r√∂kbecs√Ľ t√©tel√©re: "-a nem-zsid√≥k k√∂zt egy sincs ki embernek neveztetn√©k." Egy sincs!
Sz√≥val zsid√≥√©kn√°l ez gondosan kimunk√°lva, tudatosan megtervezve ker√ľl v√©grehajt√°sra!
Valahogy oly m√≥don, mik√©pp Polg√°r apuka legy√°rtotta sakkoz√≥ l√°nyait, vagy amint Erd√Ķ P√©ter felt√∂rt b√≠borosnak, de eml√≠thetn√©m Soros politikai rabbik√©pz√Ķ iskol√°j√°t.
Stumpf-Orbán-Gyurcsány-Kövér, és még hányan, mind ez iskola kiváló növedékei, nagy kárára Magyarországnak.
Visszat√©rve az alapk√©rd√©sre, ahov√° zsid√≥ beteszi a l√°b√°t, ott m√°r csak a hamiss√°g l√©tezik, ak√°r latens m√≥don, hossz√ļt√°v√ļ sz√°nd√©kk√©nt.
V√©lem√©nyem is egy adal√©k a visszat√©r√Ķ vit√°hoz, mert eleve kiz√°rja J√©zus zsid√≥ volt√°t!
Term√©szetesen term√©szetes, okszer√Ľ kapcsolat volt J√©zus √©s a zsid√≥s√°g k√∂z√∂tt, hiszen megv√°ltani k√©ts√©gtelen√ľl a gonosz f√∂di lek√©pz√©s√©t volt sz√ľks√©ges!
Az m√°s k√©rd√©s, hogy √ļgy l√°tom, hogy az isteni √°ldozat eredm√©nytelen volt, kudarcba fulladt, megt√∂rt a meg√°talkodott gonoszs√°gon!
A Sátán nem adta jóra a népét!
Gyöngyösi Zoltán
#94 | Tulok - 2012.02.01. 14:25:53
Zolik√°m! Ezzel visszat√©rt√ľnk tulajdonk√©pp ugyanoda, ahol az √°llampolg√°ri, vagy "a Szent Korona minden tagja" √©rtelmez√©s√©n√©l is megrekedt a besz√©lget√©s.
Honnan tudjuk, hogy a k√≠gy√≥ √°rtalmatlan gy√≠knak √°lc√°zza mag√°t, m√Ľl√°bakat √∂ltve, √©s elrejtve m√©regfog√°t, nem furakodik be -√©s vissza.
Megv√°ltani csak azt lehet, aki j√≥ √ļtra t√©rt, de J√©zus pr√≥b√°lkoz√°sa hi√°baval√≥nak bizonyult, √©s j√≥s√°g√°√©rt jutalmul keresztre fesz√≠tett√©k. M√©g a r√≥maiak sem mutatkoztak k√©szs√©gesnek elv√©gezni a piszkos munk√°t. R√°b√≠zt√°k azokra, akik jobban gy√Ľl√∂lt√©k az igazmond√≥t, mint a r√≥maiak, mert a t√©nyleges vesz√©lyt nem a t√∂rv√©nyeket betart√≥ √©s azok szerint √©l√Ķ r√≥maiak jelentett√©k sz√°mukra, hanem az, aki kiismerte, tudta, hogy kik a meg√°talkodott gonoszs√°g k√©pvisel√Ķi. Sajnos a genetikai vizsg√°latokr√≥l akkor m√©g nem hallottak, √©s a pszichopata, szociopata kifejez√©sek sem voltak ismertek, mert akkor nem t√©vesztette volna meg a felt√Ľn√Ķen emberform√°j√ļs√°g.
Ilyen hib√°kat sajnos nap, mint nap mi is elk√∂vet√ľnk, mert ahogy gyakran olvashattuk annak idej√©n, a "s√°t√°n nyal√≥ka k√©p√©ben j√∂n, nem l√°ncf√Ľr√©sz√©ben"!
#95 | piskota - 2012.02.02. 10:19:45
Laci!

Sajn√°latos, hogy oly sz√Ľkek a lehet√Ķs√©geink, √ļgy anyagi, mint a kommunik√°ci√≥ ter√ľlet√©n...
Alaposan be vagyunk szor√≠tva, ha feszegetj√ľk is a korl√°tainkat, de ne feledd, hogy m√°sokkal egy√ľtt...
Most √©ppen a TEMPO tesz komoly er√Ķfesz√≠t√©seket, hogy sz√©trobbantsa a n√°-cionista kommunist√°k bilincs√©t! Ez a "most √©ppen", mint ismert, m√°r √©vek √≥ta tart.., s egyre √≠g√©retesebb!
Egyre kevésbé lehet majd tartózkodni, a nyílt állásfoglalástól, a lakosság,a családok kritikus helyzete egyre többeket késztet elkötelezett lépésekre!
Mint m√°r √≠rtam, hogy b√≠zom a korm√°nyban, hogy szav√°t betartva, t√©nyleg rohadt neh√©z √©vet s√≥z a nyakunkba! Olyan neh√©z √©vet, ami t√©nylegesen elviselhetetlen, amit t√©nylegesen nem visel√ľnk el!
Annyira nem visel√ľnk el, hogy v√°laszt√°s el√© √°ll√≠tjuk a m√©g l√©tez√Ķ fegyveres test√ľleteket is, hogy a lakoss√°g, a n√©p, az orsz√°g mell√© √°llnak e, amire esk√ľj√ľk is k√∂telezi √Ķket, avagy zsoldos prib√©kk√©nt az orsz√°got "t√∂rv√©nyesen" kifoszt√≥, √©lvezetes √©letet √©l√Ķ hatalombitorl√≥kat, a parlamenti cs√Ķcsel√©ket k√≠v√°nj√°k hal√°lukkal szolg√°lni...
Felel√Ķss√©gteljes d√∂nt√©s!
Gyöngyösi Zoltán
#96 | Tulok - 2012.02.02. 12:45:19
Zolik√°m! Aki m√°r tudja, hogy elvesz√≠ti minden√©t, m√©g kapaszkodik valamennyire, √©s azokkal egy√ľtt k√©sz√ľl√Ķdik, akiknek m√°r nincs semmije, vagy azokkal, akik m√©g tudnak √©s akarnak is tenni.
A "korm√°ny" kett√Ķs kommunik√°ci√≥ja csak azt a c√©lt szolg√°lja, hogy mik√∂zben 40 ezer nyelvcsap√°s/perccel nyalja cion√©k valag√°t, itthon pr√≥b√°lj√°k azt mutatni, hogy "√Ķk megpr√≥b√°lt√°k".
Az IMF, √©s bankok "elleni kirohan√°sok" l√°tszat l√°zad√°s√°hoz hasonl√≥an, ugyan√ļgy √©ljenzi most Orb√°n az ESM-et, mint ahogy a m√©g be sem jelentett IMF t√°rgyal√°si k√©szs√©g el√Ķtt lefek√ľdtek nekik, mint egy ki√©hezett, mag√°t k√©ret√Ķ f√ľrd√Ķs, s√Ľr√Ľn dugott elvt√°rsn√Ķ.
Ami zavar benne, az az, hogy sok na√≠v ember bed√Ķl nekik, elfogadva azt, hogy nincs m√°s v√°laszt√°sunk, √©s tenni akar√°s helyett rem√©nyked√©ssel t√∂lti az idej√©t.
Megfelel√Ķ t√°mogat√°s mellett 1 h√≥nap alatt rendet lehetne csin√°lni ebben a kupler√°jban! Igaz, hogy barna cs√≠kot h√ļzva, sz√©lsebesen t√°vozna az orsz√°gb√≥l vagy 2-3 milli√≥ emberform√°j√ļ, de minden lenne "hirtelen".
Hamarosan eljön ennek is az ideje!
#97 | piskota - 2012.02.02. 19:38:59
√ögy legyen!
Gyz
#98 | Tulok - 2012.02.03. 07:05:20
Ez egy alternat√≠v lehet√Ķs√©g a sok k√∂z√ľl. N√©melyik kombin√°ci√≥ba mi is bele tudunk sz√≥lni, nem csak az esem√©nyek sodorj√°k az embereket.
Mondhatn√°m, hogy rajtunk m√ļlik, de igaz√°b√≥l rajtunk nem, csak azokon, akik m√©g nem akarnak mozdulni.
#99 | piskota - 2012.02.03. 09:03:31
Az alapgond az, hogy csak az nem akarja l√°tni az orsz√°gos trag√©di√°t, aki nagym√©rt√©kben kedvezm√©nyezett! A hatalmat bitorl√≥kon t√ļl, vagyis a zsid√≥s√°gon t√ļl, nyilv√°n sz√ľks√©g van a bitorolt hatalmat al√°t√°maszt√≥ s√∂pred√©k kiel√©g√≠t√Ķ szinten tart√°s√°ra is.
A rem√©nyt az ny√ļjthatja, hogy t√ļl messze mer√©szkedett a rendszer az orsz√°g kifoszt√°s√°ban.
Abban rem√©nykedhet√ľnk, hogy elb√≠zt√°k magukat, hogy m√°r minden gonoszs√°got elk√∂vethetnek!
Bizakodom benne, hogy egyre t√∂bben ismerik fel, hogy a bankrendszer, a befektet√Ķk, az ellen√ľnk ir√°nyul√≥ l√°ndzsa hegye!
Gyz
#100 | Statikus - 2012.02.03. 10:15:22
Mi lesz veled, kisl√°nyom?

Tavaly a nagyobbik l√°nyk√°m √©s a vejem miatt t√∂rtem a fejem...A USA-ban p√≥t-n√°szutaztak, v√©g√ľlis nagy √©lm√©nyekkel, rengeteg f√©nyk√©ppel j√∂ttek haza. K√ľl√∂n√∂s v√©letlen, hogy a hazautaz√°suk napj√°n kezd√Ķd√∂tt az OCCUPY-(√°l)mozgalom (szeptember 17.) - d√©lel√Ķtt m√©g s√©t√°ltak a Wall Street-en, majd m√°r az Atlanti-√≥ce√°n f√∂l√∂tt rep√ľltek, amikor megjelent a New York-i p√©nzsztr√°d√°n a tiltakoz√≥k el√Ķ√Ķrse.
Most nagyobb a k√≠nom: a kisebb l√°nyom ny√°ron orvosi gyakorlatra akar menni k√ľlf√∂ldre - tegnap tudta meg a v√°laszthat√≥ orsz√°gok list√°j√°t. Az els√Ķ k√©t hely, amit megjel√∂lt: Isztambul, Izmir!!!
Most azon drukkolok, hogy a Sz√≠ria-Ir√°n elleni h√°bor√ļ m√©g id√Ķben t√∂rj√∂n ki, hogy egy√©rtelm√Ľ legyen a kis vil√°gutaz√≥ l√°nyk√°m sz√°m√°ra: oda nem vezet √ļt sem sz√°razf√∂ld√∂n, sem v√≠zen, sem a leveg√Ķben! (Term√©szetesen a "t√ļlinform√°lt" csal√°dom a val√≥(!) Val√≥ Vil√°g-ot nem ismeri, mert az apa, a f√©rj csak(!) paranoi√°s....)

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum