NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Mi lesz veled emberke?
Mi lesz veled emberke?Ami v√°rhat√≥ volt, bek√∂vetkezett! Az el√Ķzm√©nyekr√Ķl elmondhat√≥, hogy egy megtervezett folyamat utols√≥ f√°zis√°ban vagyunk. L√°tsz√≥lag p√∂r√∂gnek az esem√©nyek az eur√≥pai politik√°ban, de ha alaposabban megvizsg√°ljuk a k√©rd√©st, a politika csak kiszolg√°l√≥ja a gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi tervezeteknek. Az √©rthet√Ķs√©g kedv√©√©rt pontokba szedem a kialak√≠t√°s √°llom√°sait, ami Eur√≥pa leig√°z√°s√°ra, √©s kifoszt√°s√°ra k√©sz√ľlt, √©s a jelenlegi √°llapotokat eredm√©nyezte. Erre az√©rt van sz√ľks√©g, mert az eg√©sz aljas tervet nem r√©szleteiben, hanem folyamat√°ban kell l√°tni! Am√≠g egyes elemz√Ķk politikai √©s "befektet√©si" hib√°kr√≥l besz√©lnek n√©ha j√≥hiszem√Ľen is, l√°that√≥ a nem titkolt c√©lok ment√©n kialak√≠tott vil√°gv√°ls√°g gener√°l√°si t√∂rekv√©sek nyomvonala. Err√Ķl viszont azok sem sz√≠vesen besz√©lnek, akik tudnak r√≥la.

1. "A soknyelv√Ľ √©s kultur√°lisan is soksz√≠n√Ľ Eur√≥pa egyes√≠t√©s√©t egyesek a kisebb, gyenge nemzetek megh√≥d√≠t√°s√°val, m√°sok pedig dinasztikus kapcsolatok r√©v√©n pr√≥b√°lt√°k megval√≥s√≠tani." - √≠rja a Wikip√©dia, pedig az eur√≥pai konfliktusokat leggyakrabban a nemzetis√©gi √©rdekellent√©tek sz√ľlt√©k kor√°bban, ahogy jelenlegieket is, de a s√ļly √°thelyez√Ķd√∂tt a glob√°lis kifoszt√°sra, vagyis a gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi csal√°sokra. A "felt√©telek" szinte megoldhatatlannak t√Ľn√Ķ feladatokat r√≥nak a "kivitelez√Ķkre", vagyis a vil√°g h√≥h√©raira. Mondhatjuk √ļgy is, hogy Eur√≥pa, de a vil√°g nyugati fele is, egy egyre fokoz√≥d√≥ m√©rt√©k√Ľ olyan √©s nagys√°g√ļ csal√°s, mit√∂bb, rabl√≥gyilkoss√°g √°ldozata, amire r√°mehet az eg√©sz emberis√©g.
Az ENSZ-be t√∂m√∂r√ľlt korm√°nyok politikai "elitj√©nek" nevezet gazemberek √©s nem a nemzeteik alkotj√°k a rabl√≥band√°t, √©s a sok esetben bamb√°n, vagy gyan√ļtlanul szeml√©l√Ķd√Ķ, megvezetett emberek, az orsz√°gok lakoss√°ga k√©pezik az el√Ķsz√∂r teljes kifoszt√°sra, majd kiirt√°sra kijel√∂lt √°ldozatokat. M√°s r√©sz√ľk ideiglenesen, am√≠g sz√ľks√©g van r√°juk, a v√©grehajt√≥ szerep√©t kapj√°k, de √Ķk is mehetnek a "levesbe", miut√°n elv√©gezt√©k a r√°juk kir√≥tt feladatokat.

2. 1950-re k√©zzelfoghat√≥ k√∂zels√©gbe ker√ľl az Eur√≥pai Sz√©n- √©s Ac√©lk√∂z√∂ss√©g l√©trehoz√°sa. Ez jelenti az els√Ķ l√©p√©st az eur√≥pai orsz√°gok gazdas√°gi √©s politikai egyes√≠t√©se, a tart√≥s √©rdekk√∂z√∂ss√©g l√©trehoz√°sa ir√°ny√°ban. A k√∂z√∂ss√©g hat alap√≠t√≥ tag√°llama: Belgium, Franciaorsz√°g, Hollandia, Luxemburg, N√©metorsz√°g √©s Olaszorsz√°g.

A 60-as √©vek a fellend√ľl√©s id√Ķszakak√©nt, az EU meger√Ķs√∂d√©s√©t hozta, √©s a k√∂z√∂s mez√Ķgazdas√°got. A hetvenes √©vekben kilencekk√© b√Ķv√ľltek. A 80-as √©vekre t√≠zre b√Ķv√ľl a l√©tsz√°m G√∂r√∂gorsz√°g bel√©p√©s√©vel. 1992-ben al√°√≠rj√°k az Eur√≥pai Uni√≥r√≥l sz√≥l√≥ szerz√Ķd√©st. A Szerz√Ķd√©s kiemelked√Ķ m√©rf√∂ldk√∂vet jelent az EU t√∂rt√©net√©ben, hiszen amellett, hogy egy√©rtelm√Ľ szab√°lyokat tartalmaz a leend√Ķ egys√©ges valut√°ra vonatkoz√≥an, lefekteti a k√∂z√∂s k√ľl- √©s biztons√°gpolitika alapelveit, √©s szab√°lyozza a bel- √©s igazs√°g√ľgy ter√ľlet√©n a szorosabb egy√ľttm√Ľk√∂d√©s kereteit. A Maastrichti Szerz√Ķd√©s √©rtelm√©ben az „Eur√≥pai K√∂z√∂ss√©g" elnevez√©s hely√©be hivatalosan „Eur√≥pai Uni√≥" l√©p. L√©trej√∂n az egys√©ges piac, k√∂z√∂s ad√≥politika, √ľzleti szab√°lyoz√°sok, a szakk√©pes√≠t√©sek egys√©ges√≠t√©se √©s az √°tj√°rhat√≥ hat√°rok megnyit√°sa. Ausztria, Finnorsz√°g √©s Sv√©dorsz√°g is csatlakozik. 2002-ben forgalomba ker√ľl az eur√≥ fizet√Ķeszk√∂z. 2003-ban m√°r biztons√°gi feladatokat is ell√°t a Balk√°non,√©s 2004-ben nyolc k√∂z√©p- √©s kelet-eur√≥pai orsz√°g – Csehorsz√°g, √Čsztorsz√°g, Lengyelorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°nia, Magyarorsz√°g, Szlov√°kia √©s Szlov√©nia – csatlakozik az EU-hoz, valamint Ciprus. Bulg√°ria √©s Rom√°nia bel√©p√©s√©vel tov√°bb b√Ķv√ľl az EU.
2009 okt√≥berben al√°√≠rj√°k a tag√°llamok a Lisszaboni Szerz√Ķd√©st, b√°r ekkor m√°r jav√°ban recsegnek az EU "alapjai" √©s 2009. december 1-el √©letbe is l√©ptetik.


3. 1989-el megkezd√Ķd√∂tt a volt szovjet csatl√≥s√°llamok kifoszt√°sa, √©s a Szovjetuni√≥ feldarabol√°sa. Ezzel p√°rhuzamosan, az eur√≥pai kapitalista √©rt√©knorm√°k √°tv√©tel√©vel, a vezet√Ķ tag√°llamok, valamint Izrael, az USA, Kanada, √©s m√©g Ausztr√°lia, de K√≠na √©s Oroszorsz√°g is, megkezdte a kelet-eur√≥pai orsz√°gok ipar√°nak √©s a koncesszi√≥s jogainak felv√°s√°rl√°s√°t. A "bef√ľrdet√©s" m√°s, perif√©ri√°ra sorolt eur√≥pai tag√°llamokra is fokozatosan kiterjedt.

Andrew Grove (Gr√≥f Andr√°s), az Intel eln√∂k-vez√©rigazgat√≥ja szerint: ”csak a paranoidok maradnak fent”. Gr√≥f, aki j√≥ p√°r v√°ls√°got, sz√°mos "technikai f√∂ldreng√©st" √°t√©lt m√°r az elektronikai ipar k√©shegyre men√Ķ k√ľzdelmeiben, √°ll√°spontja √©s helyzete szerint hitelesen elemzi a v√°ls√°gok felismer√©s√©nek ism√©rveit, elh√°r√≠t√°suk m√≥dszereit, √©s sz√°mos c√©g felemelked√©s√©nek, √∂sszeoml√°s√°nak tanuls√°gait. Tapasztalatai szerint a v√°ls√°g mindig akkor k√∂vetkezik be, amikor egy c√©g eredm√©nyei hossz√ļ ideig javulnak, majd tet√Ķznek - stagn√°lnak. Ekkor d√Ķl el, hogy min√Ķs√©gi v√°lt√°ssal tudnak-e √ļjra emelkedni, vagy - √©s ez a gyakoribb - megindulnak a lejt√Ķn, ahonnan m√°r nincs vissza√ļt. A cs√ļcs: a strat√©giai inflexi√≥s pont, amikor a termel√©s mennyis√©ge, vagy a haszon tet√Ķzik. Ez egyben vesz√©lyes el√°gaz√°si pont is. Ki√ļt csak felfel√© vagy lefel√© van, nem lehet mindig a cs√ļcson maradni.

Ma a fejlett vil√°g termel√©se (a GDP, a nemzeti term√©k) mutat√≥i szerint el√©rte a cs√ļcsot, stagn√°l, alig v√°ltozik. Val√≥j√°ban a vil√°ggazdas√°g m√°r hanyatl√≥ √≥ri√°sc√©g k√©p√©t mutatja. A GDP-ben ugyanis benne vannak az √≥ri√°s bankok √©s olajc√©gek nyeres√©gei is, de ezek m√∂g√∂tt m√°r nincs t√°rsadalmi haszon, csak √ľres, az eg√©sz t√°rsadalmat megroppant√≥ nyer√©szked√©s. Rowan Williams, Canterbury √©rseke √≠gy fogalmaz: "Elk√©pzelhetetlen m√©rt√©k√Ľ vagyon keletkezett hasonl√≥ m√©rt√©kben elk√©pzelhetetlen m√©rt√©k√Ľ megt√©veszt√©s, pap√≠rozgat√°s seg√≠ts√©g√©vel, ami csak a keresked√Ķiknek hozott hasznot."

Ezekn√©l a gondolatokn√°l meg√°llhatunk egy pillanatra. Aki csak v√©letlen folyamatok √∂sszess√©g√©t l√°tja az amerikai ingatlanv√°ls√°gon kereszt√ľl bebuktatott eur√≥pai bankrendszer kifoszt√°sa m√∂g√∂tt, az nagyot t√©ved. A v√°ls√°g gener√°l√≥i m√°ra jutottak el arra szintre, hogy tev√©kenys√©geikkel, p√©nz√ľgyi manipul√°ci√≥ikkal az eg√©sz vil√°gkereskedelemre hat√°s tudjanak gyakorolni.

Robert Reich, Clinton egykori munka√ľgyi minisztere √≠rja: "A kapitalizmus legrosszabb form√°j√°t hoztuk l√©tre, ahol a mag√°nnyeres√©geket kombin√°ljuk a k√∂z vesztes√©geivel. Ezek a bank√°rok Amerika legjobban fizetett menedzserei, c√©geiket a mag√°nszektor r√©szek√©nt kezelj√ľk, am√≠g nyeres√©gesek. De abban a pillanatban, amikor s√ľllyedni kezdenek, k√∂zint√©zm√©nyk√©nt kezelj√ľk √Ķket, amiket nek√ľnk kell megmenteni . . .
A folyamatok m√∂g√∂tt mindig a megszokott, ismert p√©nz√ľgyi csoportokat fedezhetj√ľk fel, a Bilderberg Group vezet√Ķit, √©s "fi√≥kint√©zm√©nyeit", vagyis Izraelt, a CSIS-t, a H√°romoldal√ļ Bizotts√°got, a K√ľl√ľgyi Kapcsolatok Tan√°cs√°t, a "klubokat" (New York-i, R√≥mai, P√°rizsi, Londoni, Berlini), a Goldmansachs-ot, az IMF, Vil√°gbank, EKB triumvir√°tust, √©s a legfels√Ķbb vezet√©s r√©szeseit, a Rothschildokat, Rockefellereket, Sorost, √©s a brit uralkod√≥h√°zat.

4. A terv k√©t sarokfelt√©telre √©p√ľlt. A - n√°lunk ismeretlen m√©rt√©kben - j√≥l √©l√Ķ els√Ķ vil√°g k√∂z√©poszt√°ly√°nak m√©g a 90-es √©vekt√Ķl fogva k√∂nnyen adt√°k a p√©nzt √ļj, hatalmas h√°zak v√°s√°rl√°s√°ra. Ez akkor az olcs√≥ energia mellett gazdas√°gi fellend√ľl√©st is hozott. Tulajdonk√©pp egy felel√Ķtlennek tartott (val√≥j√°ban c√©lzott t√ļlhitelez√©si) "v√°ls√°ggener√°l√≥ bankpolitika", √©s a fosszilis energiahordoz√≥k robban√°sszer√Ľ √°rn√∂veked√©se egy√ľttesen okozta az amerikai bankcs√Ķd√∂ket, majd magukkal r√°ntva az eur√≥pai bankokat, mert az amerikai bankok hatalmas √∂sszegeket vettek fel eur√≥pai p√©nzint√©zetekt√Ķl. Az eur√≥pai bankrendszer 3000 milli√°rd doll√°rt vesztett. Ez Eur√≥pa leger√Ķsebb gazdas√°ga, √©s a vil√°g negyedik leger√Ķsebb gazdas√°g√°val rendelkez√Ķ N√©metorsz√°g √©ves GDP-j√©nek 7,5 szerese.

5. Az eur√≥pai bankrendszer, a fentiekben eml√≠tett Robert Reich helyes meg√°llap√≠t√°sa szerint kiseg√≠t√©sre szorult, b√°r ez a szint√©n megt√©veszt√©sen alapul√≥ hitelez√©si rendszer kialak√≠t√°s√°b√≥l ad√≥d√≥an p√©nzh√≠g√≠t√°ssal tet√©zt√©k, melynek k√∂lts√©geit az ad√≥fizet√Ķkre h√°r√≠tott√°k.
Csak Magyarorsz√°gon 2008-ban 5%, 2009-ben 2% fedezettel hitelezhettek a bankok, vagyis minden bankhitelk√©nt ny√ļjtott 100,-Ft-b√≥l 95 √©s 98,-Ft-ot valakinek √°llnia kellett a bankon k√≠v√ľl. A forint sem a leveg√Ķb√Ķl keletkezik, legal√°bbis az ad√≥fizet√Ķ sz√°m√°ra. A p√©nzkiad√°si jogot 2001-ben Orb√°n eladta az EKB-nak, ezzel Magyarorsz√°got "d√≠jfizet√©sre" k√∂telezve saj√°t p√©nze kiad√°s√°hoz, √©s lemondott az MNB fel√ľgyeleti jog√°r√≥l. √Čves szinten ez t√∂bb, mint 1000 milli√°rd forint (a k√∂lts√©gvet√©sb√Ķl).
Mondhatn√°nk azt, hogy alap√≠tsunk bankot, √©s hitelezz√ľnk mi is 2-5% fedezet mellett, de az √°llami er√Ķforr√°sokhoz, vagyis az ad√≥bev√©telekhez csak azok f√©rnek hozz√°, akiket a vil√°g, az eur√≥pai, √©s legv√©g√ľl a helyi korm√°nyok engednek. A fikt√≠v, virtu√°lis p√©nzkiad√°s "k√∂rbe j√°r", √©s a piramisj√°t√©k alj√°n l√©v√Ķk vesztes√©geit n√∂veli. Ez a vesztes√©g az infl√°ci√≥.
Egy√ļttal el is √©rkezt√ľnk az ESM, egy eur√≥pai p√©nz√ľgyi v√©d√Ķh√°l√≥nak nevezett k√∂z√∂s eur√≥pai p√©nz√ľgyi politika kialak√≠t√°si k√©nyszer√©hez, amit sokan az eur√≥pai "Szuper√°llam" l√©trehoz√°s√°nak tekintenek, joggal, √©s megalapozottan, csak nem teszik hozz√°, hogy Szuper terror-√°llam.
Val√≥j√°ban az uni√≥ vezet√Ķ orsz√°gainak bank√°rjai szeretn√©k az utols√≥ pet√°kig megszerezni a cs√Ķdk√∂zelbe juttatott orsz√°gok minden vagyon√°t. Ehhez az egyik √∂sszetev√Ķ, a jegybankok fel√ľgyelete, a m√°sik, a korm√°nyok p√©nz√ľgyi szuverenit√°s√°nak korl√°toz√°sa.
Az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok soha nem lesz szuperhatalom, legfeljebb a Bilderberg ir√°ny√≠totta Goldmansachs szuper fej√Ķstehene gazdas√°gilag, technol√≥giai elmeforr√°s, √©s pajzs, goly√≥fog√≥nak val√≥ a "marad√©k" n√©pess√©g vonatkoz√°s√°ban.
Az EU velej√©ig romlott, emberi mivolt√°b√≥l kifordult vezet√©se saj√°t √©rdekelts√©gei n√∂vel√©s√©rt cser√©be, ugyan√ļgy eladj√°k Eur√≥p√°t, ahogy ezt 1989-2011 k√∂z√∂tt megtett√©k a tagorsz√°gok korm√°nyai lakoss√°gukkal.
Az Orb√°n-korm√°ny diktat√≥rikus int√©zked√©seire hivatkoznak Magyarorsz√°g szankcion√°l√°sa k√∂zben (ami a rendelkez√©seket illeti jogosan, b√°r nem kifog√°solva jogfosztott rabszolg√°v√° min√Ķs√≠t√©s√©t a lakoss√°gnak), am√≠g a h√°tt√©rben az EU vezet√©s mag√°n√©rdekei, √©s a New York-i zsid√≥ vil√°gkorm√°ny NWO kialak√≠t√°si c√©ljai h√ļz√≥dnak meg.
Jos√© Manuel Barroso, az Eur√≥pai Bizotts√°g eln√∂ke kertel√©s n√©lk√ľl kimondta a l√©nyeget, amit ezent√ļl ak√°r az EU √ļj alapk√∂v√©nek is tekinthet√ľnk: "Felhaszn√°ljuk minden hatalmunkat annak biztos√≠t√°s√°ra, hogy Magyarorsz√°g igazodjon az EU elveihez √©s √©rt√©keihez"! B√°r a kijelent√©s nem csak nek√ľnk sz√≥l!

Barroso fenyeget√©s√©t ak√°r komolyan is lehetne venni (√©s ebben a szellemben a r√°nk z√ļd√≠tott k√∂vetkezm√©nyek komolyak is), ha nem lenne nyilv√°nval√≥, hogy Orb√°n sem a saj√°t feje √©s dikt√°tori t√∂rekv√©sei ut√°n megy. L√©te, √©lete, hatalma Sorost√≥l √©s Izraelt√Ķl f√ľgg. Ez√©rt nem jutott m√©g √ē √©s korm√°nya a lengyel korm√°ny sors√°ra. Barroso kev√©s, hogy a Rothschildok v√©reb√©vel, Sorossal kezdjen, de nem is sz√ľks√©ges, mivel a Bilderberg legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°s√°val szemben a nyugat tehetetlen.
Sajnos, ahogy a hangzatos "√°llamad√≥ss√°g cs√∂kkent√Ķ tranzakci√≥" is, az Orb√°n-korm√°ny tev√©kenys√©ge sem sz√≥l m√°sr√≥l, mint az NWO tervezett kialak√≠t√°s√°nak mintap√©ld√°j√°ul szolg√°l√≥ magyarorsz√°gi f√Ķpr√≥b√°j√°r√≥l (tulajdonosv√°lt√°s tokkal, von√≥st√≥l, "t√∂rv√©nyekkel", rabszolg√°kkal).

Ezt, 2010. elej√©n az EKB tervezet√©ben, ki is adta a tag√°llamok vezet√Ķinek. A gazdas√°gok le√©p√≠t√©se a terveik szerint halad! A nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂r√©nek korl√°toz√°s√°hoz vezet√Ķ l√©p√©s a k√∂z√∂s p√©nz√ľgyi rendszeren kereszt√ľl val√≥sul meg, √©s az √∂sszeoml√°s z√Ľrzavara fogja "indokolni" a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t, az eur√≥pai terror-rendszer l√©trehoz√°s√°t. A cs√Ķdgondnoks√°g al√° vett orsz√°gok fell√°zad√≥ √°llampolg√°rainak lever√©se v√°rhat√≥an, √©s a tervek szerint, fokozatosan fog v√©gbe menni.

6. Az ad√≥ss√°gok visszafizethetetlenek. A p√©nzbeli pr√≥b√°lkoz√°sokat ugyan√ļgy ellehetetlen√≠tik, mint ahogy Magyarorsz√°g nyugd√≠jtartal√©kait benyelt√©k. A d√©l-koreiai "minta" m√©g j√°rhat√≥ √ļt lehetne itt-ott, de pont az√©rt duzzasztott√°k fel olyan m√©rt√©k√Ľre a fikt√≠v ad√≥s√°gokat, hogy a lakoss√°gi arany √©s √©kszermennyis√©g se legyen elegend√Ķ kifizet√©s√©re a tagorsz√°gok legt√∂bbj√©ben.

Az √°tlagpolg√°r javai√©rt foly√≥ k√ľzdelemben az √°tlagpolg√°r vesztett, √©s vesz√≠t. Az csak a felsz√≠n, mikor a s√ľllyeszt√Ķbe ker√ľlt el√Ķsz√∂r a Century, azt√°n az American Home Mortgage, a Countrywide, majd a Bear Stearns, majd k√∂vette a Lehman Brothers, az AIG, a Merryl Lynch √©s m√©g p√°r √≥ri√°si angol bank is, de m√©g a stabil eur√≥pai bankok is remegnek. A folyamatnak nincs v√©ge. A Goldmansachs-al kar√∂ltve, az olajipar sz√≠vja el el√Ķl√ľk az √©letet jelent√Ķ p√©nzt - a folyamatos √°remel√©ssel. Ez az, amit a piacgazdas√°got vizsg√°l√≥ elemz√Ķk t√≠zezrei nem "akartak" el√Ķre l√°tni, b√°r n√©melyek elemz√©sei m√°r annyira nyilv√°nval√≥an mutatj√°k, hogy hazudnak, hogy k√°r √©rte a billenty√Ľket koptatni.

7. Az ESM p√©nz√ľgyi "v√©d√Ķh√°l√≥" egy olyan zsarol√°si, szankcion√°l√°si, √©s elnyom√≥ eszk√∂z, amely Br√ľsszel sz√°m√°ra lehet√Ķv√© teszi, hogy a "bel√©p√Ķknek" (bek√©nyszer√≠tetteknek) visszavonhatatlanul √©s felt√©telek n√©lk√ľl kell teljes√≠teni a befizet√©s√ľket 7 napon bel√ľl, ha a br√ľsszeli igazgat√≥tan√°cs elrendeli (27. cikkely 1-4. pont).
Jog√°ll√°suk s√©rthetetlens√©get biztos√≠t. Az ESM rendszer teljes jogk√©pess√©ggel rendelkezik, hogy megszerezzen √©s rendelkezzen ing√≥ √©s ingatlan vagyont√°rgyak felett, szerz√Ķd√©seket k√∂ss√∂n, megjelenjen a b√≠r√≥s√°g el√Ķtt, olyan meg√°llapod√°sokat k√∂ss√∂n, melyek sz√ľks√©gesek √©s garant√°lj√°k, hogy jog√°ll√°s√°t, kiv√°lts√°gait √©s sebezhetetlens√©g√©t elismerj√©k √©s betartass√°k.
A negyedik pont az IMF sz√°m√°ra biztos√≠tott jogokhoz hasonl√≥an szab√°lyozza, hogy az ESM, annak vagyona, finansz√≠roz√°si eszk√∂zei, b√°rhol is tal√°lhat√≥ak √©s b√°rki √°ltal is m√Ľk√∂dtetettek teljes mentess√©get √©lveznek b√°rmif√©le b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°s al√≥l, kiv√©ve akkor, ha az ESM kifejezetten lemond err√Ķl a jog√°r√≥l.

A 27. cikkely 1. pontja szerint az ESM tagjai a t√∂rv√©nyek felett √°llnak! Az eln√∂k√∂k, igazgat√≥k, helyettesek, √ľgyvezet√Ķk √©s a szem√©lyzet m√°s tagjai mentess√©get √©lveznek a b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sok al√≥l, ezzel tiszteletben tartva az √°ltaluk v√©gzett cselekm√©nyeket. A mentess√©g vonatkozik az √°ltaluk kibocs√°tott pap√≠rokra, dokumentumokra is.
Ha eml√©kez√ľnk r√°, hasonl√≥ mentess√©gi kik√∂t√©sek m√°r a Lisszaboni Szerz√Ķd√©sben is szerepeltek az EU ir√°ny√≠t√°ssal kapcsolatban, √≠gy a "t√∂rv√©nyek felett √°ll√≥k" n√©pes csoportj√°t eg√©sz√≠ten√© ki az ESM tagjaival, mintegy "megkoron√°zva", √©s f√∂l√©j√ľk emelve az igazgat√≥tan√°csot.

√Črdekes, hogy az Eur√≥pai Parlament √°llampolg√°ri jogokkal foglalkoz√≥ szakbizotts√°g√°nak √ľl√©s√©n az illet√©kes f√Ķigazgat√≥ √°tfog√≥ vizsg√°latot s√ľrgetett annak √©rdek√©ben, hogy nem s√©rtik-e az uni√≥s jogszab√°lyokat a jegybank f√ľggetlens√©g√©t, a b√≠r√≥k id√Ķ el√Ķtti nyugd√≠jaz√°s√°t √©s az adatv√©delmi hivatal f√ľggetlens√©g√©t √©rint√Ķ √ļj magyar t√∂rv√©nyek, mik√∂zben Br√ľsszel az EU nagy r√©sz√©re k√≠v√°n az ESM l√©trehoz√°s√°val nyom√°st gyakorolni.
Nagy r√©sz√©re, de nem mindenkire, mert Nagy Britannia sem √°ll k√∂t√©lnek. A 700 milli√°rd eur√≥ sem csalogatja, mert az EU p√©nz√ľgyi probl√©m√°it ez a hatalmas √∂sszeg sem tudja megoldani, f√Ķleg a k√©rd√©s olyan aspektus√°t tekintve, hogy nem is ez a c√©ljuk!

- " -

K√©ts√©gtelen, hogy Orb√°n √ľgyesen √©s f√∂l√©nyesen h√°r√≠tott Strasbourgban, h√ľly√©nek n√©zve mindenkit, legf√Ķk√©ppen a "magyarokat", akik √©rdek√©ben szerinte "cselekszik", √°m de Gaulle is foroghat a s√≠rj√°ban, mert olyan politikus √°ll√≠tja, hogy p√©ldak√©pe, aki de Gaulle szinte minden reformj√°val ellent√©tesen hoz d√∂nt√©seket.
Tal√°n nem √°rt megjegyezni, hogy de Gaulle az Alkotm√°nyt a nemzetgy√Ľl√©ssel fogadtatta el, nemzeti √©rz√©s√Ľ volt, de nem nacionalista, nem javasolt √©s fogadtatott el olyan int√©zked√©seket, amelyekkel "helytart√≥it" √ľltetheti strat√©giai poz√≠ci√≥kba, nem v√°ltoztatta meg a v√°laszt√°si rendszert, √©s nem v√°ltoztatta meg a szavaz√≥k√∂rzetek hat√°rait sem a saj√°t √©rdekeinek megfelel√Ķen, ahogy a n√©pszavaz√°st√≥l sem verte ki a v√≠z...

K√©rd√©ses, hogy az izraeli ir√°ny√≠t√°s√ļ "magyar" illegitim b√°bkorm√°ny tov√°bb rong√°lja-e a gazdas√°got √©s a p√©nz√ľgyi mutat√≥kat, vagy m√°rciusig enged√©kenyebb h√ļrokat pend√≠t meg. A Jobbik EU kil√©p√©si "javaslata" eset√©ben eml√©kezz√ľnk a 2009-es Lisszaboni Szerz√Ķd√©s cikkelyeinek √©rtelmez√©seire. Kiz√°r√°s lehet, de kil√©p√©s nincs, mert ahhoz a 27 tag√°llam 3/4-√©nek szavazata, vagy k√©t√©ves EU felt√©telteljes√≠t√©s elmarad√°sa sz√ľks√©ges a lekapcsol√≥d√°shoz. Igaz, van egy harmadik lehet√Ķs√©g is, amit tavaly m√°r H√°g√°val is k√∂z√∂lt√ľnk feljelent√©s√ľnkben. A szerz√Ķd√©s √©rv√©nytelen, mert Magyarorsz√°g "al√°√≠r√≥i" csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel ker√ľltek hatalomra...
(Az alapszab√°ly kimondja, hogy mind a 27 tag√°llam √ČRV√ČNYES al√°√≠r√°sa sz√ľks√©ges!)

  HozzŠszůlŠsok
#81 | hape - 2012.01.30. 23:58:23
Piskota bem√°solom ink√°bb:

A GONDOSKOD√ď MAGYARORSZ√ĀG SZENT KORONA √ČRT√ČKREND SZERINTI
SZABADS√ĀG ALKOTM√ĀNYA

1. § (1) Magyarország örökké szabad.

2. ¬ß (1) A k√∂telezetts√©gek √©s jogok egys√©g√©ben a Szent Korona minden tagja egy √©s ugyanazon szabads√°got √©lvez, amely nem sz√ľntethet√Ķ meg √©s nem korl√°tozhat√≥.

(2) A Szent Korona tagja:

a./ az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint

b./ az √°llamalkot√≥ nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Orsz√°g√°nak ter√ľlet√©n √©lnek.

3. § (1) Ami a Szent Korona Országa földjén, földje alatt és földje felett van, a Szent Korona örök és elidegeníthetetlen alkotórésze, amelyet csak a Szent Korona másik alkotóeleme, a Szent Korona tagjai birtokolhatnak.

(2) A birtokos jogai azonosak a tulajdonjoggal, kivéve:

a.) nem semmisítheti meg a birtokot,

b.) nem változtathatja meg a birtok rendeltetését,

c.) csak a Szent Korona tagjára ruházhatja át (örökítheti) a birtokjogot.

4. § (1) Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja.

5. § (1) Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni.

(2) A Szent Korona értékrendjének megsértését jelenti:

a./ az √°llam szabads√°g√°nak,

b./ a Szent Korona tagjai egy√©ni vagy t√°rsadalmi csoportot √©rint√Ķ szabads√°g√°nak,

c./ a birtokl√°s szab√°ly√°nak,

d./ a vendégjog szabályainak,

e./ a tevékenység végzésével kapcsolatos szabályok megsértése, veszélyeztetése és minden erre irányuló magatartás.
#82 | piskota - 2012.01.31. 09:47:31
√Āgi!
K√∂sz√∂n√∂m, hogy k√ľl√∂n le√≠rtad, mert a m√°sik linken sem tal√°ltam, de id√Ķtrabl√≥an olvasgattam, mert id√Ķnk√©nt nem √°rt a szent Talmud szent el√Ķ√≠r√°sait √ļjra √©s √ļjra √°tolvasni, hogy hit√ľnkben, n√©zet√ľnkben meger√Ķs√≠t√©st nyerj√ľnk!
Gyz
#83 | piskota - 2012.01.31. 10:21:37
Senkit megb√°ntani nem k√≠v√°nok a sz√°rmaz√°s√°nak firtat√°s√°val, de csak igen sz√Ľk k√∂rben k√©pzelhet√Ķ el a v√©r-tiszta magyars√°g.
Tagadhatatlanul kereszt√ľl-kasul h√°zasodtunk m√°s k√°rp√°tmedencei n√©pekkel, s gondolom, nem egy magyar gy√Ľl√∂l√Ķnek mutatkoz√≥ szem√©ly, √©ppen magyar √Ķseit tagadja meg, takargatja a mutatott magyar elleness√©g√©vel, mert pillanatnyi √©rdekei erre k√©nyszer√≠tik...
E jelenség fordítottja természetesen nálunk is megtalálható...
Az is term√©szetes, hogy az uralkod√≥ helyzetbe ker√ľlt zsid√≥s√°g a korl√°tlanul uralt hatalm√°n√°l fogva, a korl√°tlanul uralt m√©di√°n kereszt√ľl, mindent elk√∂vet, hogy a K√°rp√°tmedence nem-zsid√≥ n√©pei k√∂z√∂tt az ellent√©tet fenntartsa, s√Ķt fokozza! L√°sd n√©peink trag√©di√°j√°t: TRIANONT!
Trianon nem csak a magyars√°g trag√©di√°ja, az mindny√°junk√©, kik nem-zsid√≥k√©nt itt √©l√ľnk a K√°rp√°tmedenc√©ben!
Mik√∂zben saj√°t uralkod√≥ zsid√≥ faj√°t, zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g√©t minden eszk√∂zzel, a soviniszta-rasszizmus miden lehets√©ges gy√Ľl√∂let√©t is felvonultatva v√©delmezi!
Ezen helyzet felismer√©se k√∂telez√Ķ, ennek tudata a k√°lyha, ahonn√©t elindulhatunk...
Gyöngyösi Zoltán
#84 | Tulok - 2012.01.31. 11:52:08
Visszat√©r√Ķ √©s l√©nyeges k√©rd√©st vetett√©l fel Zolik√°m! A sz√°rmaz√°s √©s beilleszt√©se egy alkotm√°nyba, nehezen tiszt√°zhat√≥ k√©rd√©seket vet fel. Mennyiben tudja kik√ľsz√∂b√∂lni, egy j√≥sz√°nd√©kkal megfogalmazott Alkotm√°ny, a kereszt√ľl-kasul h√°zasodott, de a k√°rp√°t-medencei sz√°rmaz√°s√ļak, valamint az idegensz√≠v√Ľ, de magyarul t√∂k√©letesen besz√©l√Ķ, ilyen-olyan utakon, de magyar √°llampolg√°rs√°got szerzettek, csak k√©t-h√°romsz√°z √©ves itteni √Ķs√∂kkel rendelkez√Ķk √∂r√∂ks√©gi viszony√°t.
A k√©rd√©st tov√°bb bonyol√≠tja azok meg√≠t√©l√©se, akik "√©ppen magyar √Ķseiket tagadj√°k meg".
Az ellens√©gk√©p farag√°s "sz√©p mesters√©g" lehetne, ha sz√ľks√©g lenne r√°, de ellene vakcina csak k√©t komponensb√Ķl √°ll√≠that√≥ el√Ķ. Egyik a tettek, m√°sik a genetikai vizsg√°lat lehetne. Mindkett√Ķ lehet f√©lrevezet√Ķ is, pont a fentebb eml√≠tettek miatt.
Mivel v√°rhat√≥an, √©s bizonyos tervek szerint, ugyanaz a hullad√©k, kam√©leon-t√≠pus√ļ n√©ps√©g hatol, be √©s szor√≠tja ki a magyars√°got ter√ľleteir√Ķl, mint akik Palesztin√°ban hivatkoznak √Ķsi "szent f√∂ldj√ľkre", mik√∂zben 90%-nak, soha, egyetlen √Ķse sem taposta azt a f√∂ldet, az els√Ķdleges sz√Ľr√©s genetikai alapon lenne lehets√©ges, mert itt m√©g lehet. A m√°sodik pedig az alapj√°n, hogy mik√©nt viszonyul az egyed haz√°j√°hoz. A sz√Ľr√©s logikai "√©s" kapcsolaton alapulva mindk√©t felt√©telt megk√∂veteli.
A fentebb eml√≠tett Szabads√°g-Alkotm√°ny "2¬ß. (2) a./" pontja r√©szlegesen, az esetleges kevered√©s miatt, a "b./" m√°r teljesen lehet√Ķv√© teszi a kaz√°r-zsid√≥ "honfoglal√°st".
#85 | Arany - 2012.01.31. 12:11:39
Kedves piskota!
"Ezen helyzet felismer√©se k√∂telez√Ķ, ennek tudata a k√°lyha, ahonn√©t elindulhatunk..."
Ez a legnehezebb...
A K√ĖZ sz√°m√°ra k√ľl√∂n√∂sen... Sok h√°tt√©r-ismeret, emberismeret, √©s a m√ļlt megismer√©se n√©lk√ľl lehetetlen. Nem v√©letlen, hogy a m√ļltunkat m√°r r√©g√≥ta igyekeznek meghamis√≠tani, √©s ennek t√∂bbir√°ny√ļ eredm√©nye is l√°tszik.
Nem mindenki olvassa el a cbj-t, vagy Tormay Cecil k√∂nyv√©t, amit pedig az iskol√°ban tan√≠tottak, m√©g azt sem jegyezte meg, hogy legyen minek az ellenkez√Ķj√©t meg√©rteni...
Mindannyian tudjuk, nem kis munka a valóság mozaikjait összeszedni, és mi mindent nem tudunk még mi sem!?
A magyar alapvet√Ķen j√≥hiszem√Ľ, √©s nem felt√©telezi a m√°sikr√≥l a hazugs√°got, csak akkor d√∂bben r√°, ha szem√©lyes tapasztalata van, de m√©g akkor sem √°ltal√°nos√≠t. Azt hiszi, hogy neki nem volt szerencs√©je. Azt pedig v√©gk√©pp nem felt√©telezi, hogy a t√∂rv√©nyek olyanok, hogy akik ismerik a kiskapukat, azok nagyon j√≥l meg√©lnek...
Talán most kezd ébredezni, de még mindig nem gyanakszik, hogy lehetséges: "szépen beszél, rondán cselekszik".
Nekem gyakran visszak√∂sz√∂n√Ķ mondat, √©s mit tudok tenni akkor √©n? √Čs mikor fog az megt√∂rt√©nni, amit te biztosnak hiszel...? Ilyen k√©rd√©sekre NEKEM honnan lehetne v√°laszom???

Mindenkinek...
Jó egy hete hallgatok... Nem csak itt...
Lehet, hogy én nem látok jól dolgokat...
A minap kaptam egy "békától" levelet, akinek nagyon rosszul esett a több százezres "menet" leszólása, és a vád, hogy pénzért voltak ott...
Meg ostob√°k, mert nem tudj√°k mit hoz r√°juk a korm√°ny...
Néha más dimenziókban is lehet gondolkodni.
Ennyi ember nem megy el Orbán védelmében!
Az emberek nagy t√∂bbs√©ge a magyars√°g√©rt volt ott! Aki l√°tta az EP k√∂zvet√≠t√©st, m√©g akkor is elment, ha el√Ķtte nem sz√°nd√©kozott!
Nagy m√©dia-k√∂zvet√≠t√©ssel ment, a m√©dia tulajdonosok abban b√≠ztak, hogy le fogj√°k gyalulni Orb√°nt √©s Magyarorsz√°got... √Čs kider√ľlt, hogy az EP k√©pvisel√Ķk nagy t√∂bbs√©ge ostoba, ostob√°bb az √°tlag magyarn√°l, √©s l√©gb√Ķl, meg a h√°tt√©rb√Ķl kapott inform√°ci√≥kra hivatkozik, √©s a magyar parlament minden ocsm√°nys√°ga ellen√©re √ļri kaszin√≥ hozz√°juk k√©pest.

Az√≥ta egy mondat √ļszott be a gondolataimba: A J√≥istennek van humor√©rz√©ke!

Orbán sem érezheti magát páholyban, bármennyire a kormány mellett szólt a béke(a)menet. Pontosan azért, mert nem fizetett, és kihajtott emberek voltak. A nagy többség biztosan nem!
(√Ėnkorm√°nyzati dolgoz√≥, √ļgy el√Ķzetesen mondta, biztosan ki kell menni... Ut√°na megk√©rdeztem... no kellett? Nem...)
Ugyanekkora t√∂meg kint lesz az utc√°n, ha m√©gsem alakulnak a dolgok megfelel√Ķ ir√°nyba...
Lehet, hogy rosszul l√°tom.
De a bumeráng, az mégis csak bumeráng.

Fotelforradalm√°rok..?!
2006-ban senki nem trombitálta össze a népet, mégis megtelt a Kossuth tér. Aztán a Szabadság tér is.
√Čs j√∂tt ut√°na a sz√∂veg: cs√Ķcsel√©k... Nagyon sokan el sem tudj√°k k√©pzelni, m√©g a felt√©telez√©s szintj√©n sem, hogy a balh√©t a hatalom robbantotta ki, fizetett be√©p√≠tett emberekkel, √©s a rend√Ķrs√©g, meg a tv b√©nas√°g√°val... Ir√°ny√≠tott b√©nas√°g√°val!
Visszatérve a tudásra...
N√©h√°ny √©v alatt nem lehet t√∂megekkel tudatos√≠tani, hogy mi t√∂rt√©nik vel√ľnk √©s a vil√°ggal √©vsz√°zadok √≥ta, hogy a Nagy Francia Forradalom a h√°tt√©rb√Ķl ir√°ny√≠tott √©s lefizetett "m√Ľvelet" volt, mert nagyon sok minden csak p√©nzk√©rd√©s volt m√°r akkor is. A "h√Ķs" m√Ľvelet, a Bastille lerohan√°sa is hasonl√≥, mint a 9/11. √Črdekes m√≥don rabok se nagyon voltak a "rettegett" b√∂rt√∂nben.
Hogy a felvilágosodás elsötétedés, és még sorolhatnám, de hiszen Ti is tudjátok.
Azt is csak az veszi √©szre, hogy mennyire nem t√∂rt√©nik el√Ķrel√©p√©s semmiben, aki m√°r ismeri √©s tudja, hogy legal√°bb miben kellene m√°r l√©pni... Az MTA ma is a s√©rthetetlenek gy√Ľjt√Ķhelye, √©s semmin nem v√°ltoztatnak!
Sok dolgot észre kellene venni ahhoz, hogy sokaknak világos legyen, hogy a pártok ugyanannak a kéznek az ujjai.
Az √°tlagembernek erre gondolata, de ideje sincs, mert nem hagynak neki. Ha munkan√©lk√ľli lesz, akkor egy kicsit t√∂bbet figyel a jelens√©gekre... De akkor az √©letet sem k√∂nny√Ľ megoldani...

Janipapa! Nincsen semmi bajom a harcos lelkeddel! Smile, amit ha kell cselekv√©sre is v√°ltasz. De neked magyar√°zzam, hogy m√©g azok sem √©rtik a l√©nyeget, akiknek m√≥dod van a r√©szletekr√Ķl is besz√©lni? Meg sem akarnak hallgatni! Akik meghallgatnak, azok m√°r legal√°bb l√©ptek egy l√©p√©st...

Ha a fejekben nincs rend, akkor az eredm√©ny k√©ts√©ges. T√∂bb gener√°ci√≥ f√©lrevezetetts√©g√©t, vagy nevezz√ľk megvezet√©snek, nem k√∂nny√Ľ a helyes mederbe terelni... R√°ad√°sul m√©g ezen az oldalon sem egyszer√Ľ, √©s b√©k√©s a t√∂rt√©net...
A v√©lem√©ny k√∂nnyen "megalkot√≥dik", elfelejtj√ľk azt az alapt√∂rv√©nyt, miel√Ķtt √≠t√©lsz, gondold bele magad a m√°sik helyzet√©be, ha k√©pes vagy r√°... Ut√°na √≠t√©lkezz, de ink√°bb azt is hagyd a Teremt√Ķre, mert mindenki megkapja azt, amit √©rdemel. Ha pedig gyakran kereszteket kell hordoznunk, az is a mi √©p√ľl√©s√ľnket, tanul√°sunkat szolg√°lja, ha nem √°tkoz√≥dunk, hanem gondolkodunk, minek mi a tanuls√°ga...
#86 | janipapa - 2012.01.31. 14:21:15
Kedves Aranyom!
Elk√©pedve √°llok hogy milyen ocsm√°ny dolog a j√≥s√°g, vagyis mindent meglehet magyar√°zni. √Čs pedig a j√≥ ma a rossz a rossz esetleg m√©gis a j√≥!
Kedves arany!
Te is egy harcos vagy, mi√©rt? Megmondom, ha egyszer a lak√≥k√∂rnyezeted k√∂zel√©be jutok √©s seg√≠ts√©gre van sz√ľks√©gem te befogadsz egy k√©t napra.
Ez√©rt sz√ľks√©ges a egyk√©nt gondolkodok szem√©lyes kapcsolata. Mert a bizalom manaps√°g t√∂bbet √©r b√°rmilyen bar√°ts√°gn√°l!
Tudom remélem benned egy igaz szövetségest találok!
Az elv az egy√ľtt gondolkod√°s nem vetekedhet semmivel, a l√©t√ľnk a j√∂v√Ķnk a t√©t! Mi az ami enn√©l fontosabb?!
√Čn nem hagyom magam elkedvetlen√≠teni √©bertelenek tenni, abban sajnos neked van igazad, nagyon kevesen vagyunk mi l√°t√≥k!
Nem akarok senkit bántani az oldalról, ha megtettem volna elnézést kérek!
#87 | janipapa - 2012.01.31. 14:30:15
Kedves Tulok!
Nekem az az √©rz√©sem nem sz√ľks√©geltetik a priv√°t √ľzenet, a leskel√Ķd√∂k tudj√°k ki vagyok √©s milyen a fizimisk√°m.
Taskeszi jobbj√°n √ľltem abban az id√Ķben amikor 9323 odament t√©ged √ľdv√∂z√∂lni.
K√©rlek ne haragudj meg r√°m, de √©n is √©szleltem a fel√Ķled ir√°nyul√≥ √©rdekl√Ķd√©st ami a jelenl√©v√Ķ tags√°g ir√°nt ir√°nyult!
Engem t√∂bbsz√∂r is megn√©zt√©l, sz√ľrke pul√≥ver volt rajtam, a kopaszs√°gmatt a J√≥isten adta!
Szerintem is jó ötlet lenne a személyes találkozás beszélgetés!
√Āld√°s r√°tok!
jani papa
#88 | Seraf - 2012.01.31. 21:46:15
Fogadjátok Üdvözletem .

Cs√ľgged√©s √©rezhet√Ķ a hozz√°sz√≥l√°sokban, pedig nem kellene .
Aki ellátogat ide -s még néhány hasonló weboldalra- az tájéko -
z√≥dhat az orsz√°g / nemzet m√ļltb√©li s jelenlegi helyzet√©r√Ķl, va -
lamint az alapvet√Ķ okokr√≥l √©s kialakult okozatokr√≥l : Vagyis so -
kat tanulhat a cikkekb√Ķl √©s megjegyz√©sekb√Ķl ; Mindenkinek a -
dott, akit ténylegesen érdekelnek a történések, ezáltal a saját
√©s csal√°dja lehet√Ķs√©gei. Felmer√ľlt egy √©rdekes felvet√©s, m√©g -
pedig az, hogy 'A Jóistennek van humorérzéke' .

M√ĀT√Č 20 : 25
J√©zus pedig el√Ķsz√≥l√≠tv√°n √Ķket, monda : Tudj√°tok,
hogy a pog√°nyok fejedelmei * uralkodnak azokon,
és a nagyok hatalmaskodnak rajtok .
M√ĀRK 10 : 42
J√©zus pedig mag√°hoz sz√≥l√≠tv√°n √Ķket, monda n√©kik :
Tudjátok, hogy azok, a kik a pogányok között feje -
delmeknek * tartatnak, uralkodnak felett√∂k, √©s az √Ķ
nagyjaik hatalmaskodnak rajtok .
LUK√ĀCS 22 : 25
√ē pedig monda n√©kik : A pog√°nyokon * uralkodnak
az √Ķ kir√°lyaik, √©s a kiknek azokon hatalmuk van, j√≥l -
t√©v√Ķknek hivatnak .

Van ... Mert akik 'j√≥lt√©v√Ķknek' h√≠vj√°k √Ķket, hamarosan √©s en -
n√©l is nagyobb t√∂megben nem √ļgy gondolj√°k majd .

M√ĀT√Č 20 : 26
De ne így legyen közöttetek ; hanem a ki közötte -
tek nagy * akar lenni, legyen a ti szolg√°tok ;
M√ĀRK 10 : 43
De nem így lesz közöttetek ; hanem, a ki nagy a -
kar lenni * közöttetek, az legyen a ti szolgátok ;
LUK√ĀCS 22 : 26
De ti nem √ļgy : hanem a ki legnagyobb k√∂ztetek,
olyan legyen, mint a ki legkisebb ; √©s a ki f√Ķ, mint
a ki szolg√°l .

T√©nyleg van .... Mert a fentiek alapvet√Ķ √ļtmutat√≥nak lettek le -
jegyezve "egy - k√©t" √©vvel ezel√Ķtt √©s az √ēskereszt√©nyek ezt
megtartott√°k. √ćgy v√°lasztottak maguk k√∂z√ľl, de nem maguk f√∂ -
l√© vezet√Ķket .
Az idézetek tartalmazzák az okot és okozatot : Mindazonáltal
megk√©rdezzem t√Ķletek ; Ez vall√°s vagy k√∂z√∂ss√©gi √©letvitel ?
( Ezzel kapcsolatosan történelmileg a kritikus dátum 312-313 )
#89 | piskota - 2012.02.01. 00:17:40
Kedves Seraf!

Zavarba hozt√°l...
√Črzem, hogy valami vall√°si k√∂nyvb√Ķl id√©zhett√©l, de hi√°ba lapozgatom kedvenc szent k√∂nyvemet, a Talmudot, a nyom√°t sem l√°tom az √°ltalad felt√°laltnak...
M√©g annyit, szerintem rosszul l√°tod, √©rt√©keled az √≠r√°sokat. Mi√©rt is cs√ľggedn√©nk? Semmi okunk!
Gyz
#90 | Tulok - 2012.02.01. 00:52:54
Kedves Arany, mint mindig, helyesek a megl√°t√°said, √©s Zoli fej√©n tal√°ltad a sz√∂get. Az EP k√©pvisel√Ķkkel val√≥ban h√°tt√©r-inform√°ci√≥s probl√©m√°k vannak, de nem csak vel√ľk. Sajnos r√©sz√ľnkr√Ķl is gy√©r az idegen nyelv√Ľ t√°j√©koztat√°s Magyarorsz√°g helyzet√©r√Ķl, √©s az itt foly√≥ esem√©nyek ok-okozati √∂sszef√ľgg√©seir√Ķl. Kevesen besz√©l√ľnk k√ľlf√∂ldi√ľl, √©s m√©g kevesebben tudunk helyesen √≠rni. Ez ut√≥bbin√°l a t√∂bbessz√°m r√°m sem vonatkozik, pedig a m√≥dszer rendelkez√©sre √°ll, hogyan ker√ľlj√ľnk az els√Ķ keres√©si oldalra, a nagy h√≠rport√°lok ut√°nra, de az els√Ķ lapra.

Janipapa! 30 √©vvel ezel√Ķtt m√©g belet√∂rtek a f√©s√Ľk a hajamba, heti egy-k√©t darab is elfogyott. Most k√©t-h√°rom √©vente kell egy, az is csak az√©rt, mert el√∂regedik a m√Ľanyag, √©s elt√∂rik, amikor r√°√ľl√∂k v√©letlen√ľl. Szerencs√©re sz√©les v√°llaim vannak, √≠gy nem t√Ľnik fel, hogy nagy a fejem. A kopaszs√°g, √©s a seggig √©r√Ķ homlok komolys√°got k√∂lcs√∂n√∂z √©s felt√©telez, pedig minden vagyok, csak komoly nem! Egy kis humorral, √©s n√©mi filoz√≥fi√°val az ember sokmindent kib√≠r.

Seraf! L√©gy √ľdv√∂z√∂lve! Az √°ltalad eml√≠tett cs√ľggedts√©g olyan, mint a fegyvernek l√°tsz√≥ t√°rgy. Itt kid√ľh√∂nghetj√ľk magunkat, majd megnyugodva, √©s sz√©les√≠tve l√°t√≥k√∂r√ľnket egym√°s gondolataival, alkalmazzuk az √°ltalam √ľzen√Ķfalra √©s a f√≥rumba is feltett √∂ngy√≥gy√≠t√≥ m√≥dszer alapj√°n, de m√°s port√°lokon, mert itt nem szok√°s bar√°tainkat megs√©rteni.
Szeml√©letes id√©zeteid j√≥l mutatj√°k a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ l√°t√°sm√≥dokat, √©s a jelzett d√°tumok is R√≥ma buk√°s√°nak ok√°t. Az evang√©liumokat √Ķrz√Ķ, √©s tan√≠t√°saikhoz igaz√≠t√≥ iskol√°k szeml√©letm√≥dja az id√Ķ m√ļl√°s√°val sokat v√°ltozott. K√∂zben az alapm√Ľveknek is nagyr√©szben, vagy teljesen l√°ba kelt. Az elt√©r√Ķ √©rtelmez√©sek szeml√©letesek, de az √Ķskereszt√©nys√©ghez nem sok, eg√©szen pontosan semmi k√∂z√ľk, mivel e hitvil√°g bizony√≠tottan is legal√°bb 30 ezer √©ves. A "maguk k√∂z√ľl, de nem maguk f√∂l√© vezet√Ķk" v√°laszt√°sa viszont helyes, √©s most is alkalmazand√≥, k√∂vetend√Ķ kellene, hogy legyen! Mindazon√°ltal az "Ez vall√°s vagy k√∂z√∂ss√©gi √©letvitel ?" k√©rd√©s ink√°bb h√©ber√©knek tehet√Ķ fel, mivel maguk sem tudj√°k eld√∂nteni, melyik alapj√°n kellene "kiv√°lasztotts√°gukat" lenyeletni a vil√°ggal. Arr√≥l m√°r mi sem tehet√ľnk, hogy a k√∂ny√∂k√ľnk√∂n j√∂n ki.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum