NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Mi lesz veled emberke?
Mi lesz veled emberke?Ami v√°rhat√≥ volt, bek√∂vetkezett! Az el√Ķzm√©nyekr√Ķl elmondhat√≥, hogy egy megtervezett folyamat utols√≥ f√°zis√°ban vagyunk. L√°tsz√≥lag p√∂r√∂gnek az esem√©nyek az eur√≥pai politik√°ban, de ha alaposabban megvizsg√°ljuk a k√©rd√©st, a politika csak kiszolg√°l√≥ja a gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi tervezeteknek. Az √©rthet√Ķs√©g kedv√©√©rt pontokba szedem a kialak√≠t√°s √°llom√°sait, ami Eur√≥pa leig√°z√°s√°ra, √©s kifoszt√°s√°ra k√©sz√ľlt, √©s a jelenlegi √°llapotokat eredm√©nyezte. Erre az√©rt van sz√ľks√©g, mert az eg√©sz aljas tervet nem r√©szleteiben, hanem folyamat√°ban kell l√°tni! Am√≠g egyes elemz√Ķk politikai √©s "befektet√©si" hib√°kr√≥l besz√©lnek n√©ha j√≥hiszem√Ľen is, l√°that√≥ a nem titkolt c√©lok ment√©n kialak√≠tott vil√°gv√°ls√°g gener√°l√°si t√∂rekv√©sek nyomvonala. Err√Ķl viszont azok sem sz√≠vesen besz√©lnek, akik tudnak r√≥la.

1. "A soknyelv√Ľ √©s kultur√°lisan is soksz√≠n√Ľ Eur√≥pa egyes√≠t√©s√©t egyesek a kisebb, gyenge nemzetek megh√≥d√≠t√°s√°val, m√°sok pedig dinasztikus kapcsolatok r√©v√©n pr√≥b√°lt√°k megval√≥s√≠tani." - √≠rja a Wikip√©dia, pedig az eur√≥pai konfliktusokat leggyakrabban a nemzetis√©gi √©rdekellent√©tek sz√ľlt√©k kor√°bban, ahogy jelenlegieket is, de a s√ļly √°thelyez√Ķd√∂tt a glob√°lis kifoszt√°sra, vagyis a gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi csal√°sokra. A "felt√©telek" szinte megoldhatatlannak t√Ľn√Ķ feladatokat r√≥nak a "kivitelez√Ķkre", vagyis a vil√°g h√≥h√©raira. Mondhatjuk √ļgy is, hogy Eur√≥pa, de a vil√°g nyugati fele is, egy egyre fokoz√≥d√≥ m√©rt√©k√Ľ olyan √©s nagys√°g√ļ csal√°s, mit√∂bb, rabl√≥gyilkoss√°g √°ldozata, amire r√°mehet az eg√©sz emberis√©g.
Az ENSZ-be t√∂m√∂r√ľlt korm√°nyok politikai "elitj√©nek" nevezet gazemberek √©s nem a nemzeteik alkotj√°k a rabl√≥band√°t, √©s a sok esetben bamb√°n, vagy gyan√ļtlanul szeml√©l√Ķd√Ķ, megvezetett emberek, az orsz√°gok lakoss√°ga k√©pezik az el√Ķsz√∂r teljes kifoszt√°sra, majd kiirt√°sra kijel√∂lt √°ldozatokat. M√°s r√©sz√ľk ideiglenesen, am√≠g sz√ľks√©g van r√°juk, a v√©grehajt√≥ szerep√©t kapj√°k, de √Ķk is mehetnek a "levesbe", miut√°n elv√©gezt√©k a r√°juk kir√≥tt feladatokat.

2. 1950-re k√©zzelfoghat√≥ k√∂zels√©gbe ker√ľl az Eur√≥pai Sz√©n- √©s Ac√©lk√∂z√∂ss√©g l√©trehoz√°sa. Ez jelenti az els√Ķ l√©p√©st az eur√≥pai orsz√°gok gazdas√°gi √©s politikai egyes√≠t√©se, a tart√≥s √©rdekk√∂z√∂ss√©g l√©trehoz√°sa ir√°ny√°ban. A k√∂z√∂ss√©g hat alap√≠t√≥ tag√°llama: Belgium, Franciaorsz√°g, Hollandia, Luxemburg, N√©metorsz√°g √©s Olaszorsz√°g.

A 60-as √©vek a fellend√ľl√©s id√Ķszakak√©nt, az EU meger√Ķs√∂d√©s√©t hozta, √©s a k√∂z√∂s mez√Ķgazdas√°got. A hetvenes √©vekben kilencekk√© b√Ķv√ľltek. A 80-as √©vekre t√≠zre b√Ķv√ľl a l√©tsz√°m G√∂r√∂gorsz√°g bel√©p√©s√©vel. 1992-ben al√°√≠rj√°k az Eur√≥pai Uni√≥r√≥l sz√≥l√≥ szerz√Ķd√©st. A Szerz√Ķd√©s kiemelked√Ķ m√©rf√∂ldk√∂vet jelent az EU t√∂rt√©net√©ben, hiszen amellett, hogy egy√©rtelm√Ľ szab√°lyokat tartalmaz a leend√Ķ egys√©ges valut√°ra vonatkoz√≥an, lefekteti a k√∂z√∂s k√ľl- √©s biztons√°gpolitika alapelveit, √©s szab√°lyozza a bel- √©s igazs√°g√ľgy ter√ľlet√©n a szorosabb egy√ľttm√Ľk√∂d√©s kereteit. A Maastrichti Szerz√Ķd√©s √©rtelm√©ben az „Eur√≥pai K√∂z√∂ss√©g" elnevez√©s hely√©be hivatalosan „Eur√≥pai Uni√≥" l√©p. L√©trej√∂n az egys√©ges piac, k√∂z√∂s ad√≥politika, √ľzleti szab√°lyoz√°sok, a szakk√©pes√≠t√©sek egys√©ges√≠t√©se √©s az √°tj√°rhat√≥ hat√°rok megnyit√°sa. Ausztria, Finnorsz√°g √©s Sv√©dorsz√°g is csatlakozik. 2002-ben forgalomba ker√ľl az eur√≥ fizet√Ķeszk√∂z. 2003-ban m√°r biztons√°gi feladatokat is ell√°t a Balk√°non,√©s 2004-ben nyolc k√∂z√©p- √©s kelet-eur√≥pai orsz√°g – Csehorsz√°g, √Čsztorsz√°g, Lengyelorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°nia, Magyarorsz√°g, Szlov√°kia √©s Szlov√©nia – csatlakozik az EU-hoz, valamint Ciprus. Bulg√°ria √©s Rom√°nia bel√©p√©s√©vel tov√°bb b√Ķv√ľl az EU.
2009 okt√≥berben al√°√≠rj√°k a tag√°llamok a Lisszaboni Szerz√Ķd√©st, b√°r ekkor m√°r jav√°ban recsegnek az EU "alapjai" √©s 2009. december 1-el √©letbe is l√©ptetik.


3. 1989-el megkezd√Ķd√∂tt a volt szovjet csatl√≥s√°llamok kifoszt√°sa, √©s a Szovjetuni√≥ feldarabol√°sa. Ezzel p√°rhuzamosan, az eur√≥pai kapitalista √©rt√©knorm√°k √°tv√©tel√©vel, a vezet√Ķ tag√°llamok, valamint Izrael, az USA, Kanada, √©s m√©g Ausztr√°lia, de K√≠na √©s Oroszorsz√°g is, megkezdte a kelet-eur√≥pai orsz√°gok ipar√°nak √©s a koncesszi√≥s jogainak felv√°s√°rl√°s√°t. A "bef√ľrdet√©s" m√°s, perif√©ri√°ra sorolt eur√≥pai tag√°llamokra is fokozatosan kiterjedt.

Andrew Grove (Gr√≥f Andr√°s), az Intel eln√∂k-vez√©rigazgat√≥ja szerint: ”csak a paranoidok maradnak fent”. Gr√≥f, aki j√≥ p√°r v√°ls√°got, sz√°mos "technikai f√∂ldreng√©st" √°t√©lt m√°r az elektronikai ipar k√©shegyre men√Ķ k√ľzdelmeiben, √°ll√°spontja √©s helyzete szerint hitelesen elemzi a v√°ls√°gok felismer√©s√©nek ism√©rveit, elh√°r√≠t√°suk m√≥dszereit, √©s sz√°mos c√©g felemelked√©s√©nek, √∂sszeoml√°s√°nak tanuls√°gait. Tapasztalatai szerint a v√°ls√°g mindig akkor k√∂vetkezik be, amikor egy c√©g eredm√©nyei hossz√ļ ideig javulnak, majd tet√Ķznek - stagn√°lnak. Ekkor d√Ķl el, hogy min√Ķs√©gi v√°lt√°ssal tudnak-e √ļjra emelkedni, vagy - √©s ez a gyakoribb - megindulnak a lejt√Ķn, ahonnan m√°r nincs vissza√ļt. A cs√ļcs: a strat√©giai inflexi√≥s pont, amikor a termel√©s mennyis√©ge, vagy a haszon tet√Ķzik. Ez egyben vesz√©lyes el√°gaz√°si pont is. Ki√ļt csak felfel√© vagy lefel√© van, nem lehet mindig a cs√ļcson maradni.

Ma a fejlett vil√°g termel√©se (a GDP, a nemzeti term√©k) mutat√≥i szerint el√©rte a cs√ļcsot, stagn√°l, alig v√°ltozik. Val√≥j√°ban a vil√°ggazdas√°g m√°r hanyatl√≥ √≥ri√°sc√©g k√©p√©t mutatja. A GDP-ben ugyanis benne vannak az √≥ri√°s bankok √©s olajc√©gek nyeres√©gei is, de ezek m√∂g√∂tt m√°r nincs t√°rsadalmi haszon, csak √ľres, az eg√©sz t√°rsadalmat megroppant√≥ nyer√©szked√©s. Rowan Williams, Canterbury √©rseke √≠gy fogalmaz: "Elk√©pzelhetetlen m√©rt√©k√Ľ vagyon keletkezett hasonl√≥ m√©rt√©kben elk√©pzelhetetlen m√©rt√©k√Ľ megt√©veszt√©s, pap√≠rozgat√°s seg√≠ts√©g√©vel, ami csak a keresked√Ķiknek hozott hasznot."

Ezekn√©l a gondolatokn√°l meg√°llhatunk egy pillanatra. Aki csak v√©letlen folyamatok √∂sszess√©g√©t l√°tja az amerikai ingatlanv√°ls√°gon kereszt√ľl bebuktatott eur√≥pai bankrendszer kifoszt√°sa m√∂g√∂tt, az nagyot t√©ved. A v√°ls√°g gener√°l√≥i m√°ra jutottak el arra szintre, hogy tev√©kenys√©geikkel, p√©nz√ľgyi manipul√°ci√≥ikkal az eg√©sz vil√°gkereskedelemre hat√°s tudjanak gyakorolni.

Robert Reich, Clinton egykori munka√ľgyi minisztere √≠rja: "A kapitalizmus legrosszabb form√°j√°t hoztuk l√©tre, ahol a mag√°nnyeres√©geket kombin√°ljuk a k√∂z vesztes√©geivel. Ezek a bank√°rok Amerika legjobban fizetett menedzserei, c√©geiket a mag√°nszektor r√©szek√©nt kezelj√ľk, am√≠g nyeres√©gesek. De abban a pillanatban, amikor s√ľllyedni kezdenek, k√∂zint√©zm√©nyk√©nt kezelj√ľk √Ķket, amiket nek√ľnk kell megmenteni . . .
A folyamatok m√∂g√∂tt mindig a megszokott, ismert p√©nz√ľgyi csoportokat fedezhetj√ľk fel, a Bilderberg Group vezet√Ķit, √©s "fi√≥kint√©zm√©nyeit", vagyis Izraelt, a CSIS-t, a H√°romoldal√ļ Bizotts√°got, a K√ľl√ľgyi Kapcsolatok Tan√°cs√°t, a "klubokat" (New York-i, R√≥mai, P√°rizsi, Londoni, Berlini), a Goldmansachs-ot, az IMF, Vil√°gbank, EKB triumvir√°tust, √©s a legfels√Ķbb vezet√©s r√©szeseit, a Rothschildokat, Rockefellereket, Sorost, √©s a brit uralkod√≥h√°zat.

4. A terv k√©t sarokfelt√©telre √©p√ľlt. A - n√°lunk ismeretlen m√©rt√©kben - j√≥l √©l√Ķ els√Ķ vil√°g k√∂z√©poszt√°ly√°nak m√©g a 90-es √©vekt√Ķl fogva k√∂nnyen adt√°k a p√©nzt √ļj, hatalmas h√°zak v√°s√°rl√°s√°ra. Ez akkor az olcs√≥ energia mellett gazdas√°gi fellend√ľl√©st is hozott. Tulajdonk√©pp egy felel√Ķtlennek tartott (val√≥j√°ban c√©lzott t√ļlhitelez√©si) "v√°ls√°ggener√°l√≥ bankpolitika", √©s a fosszilis energiahordoz√≥k robban√°sszer√Ľ √°rn√∂veked√©se egy√ľttesen okozta az amerikai bankcs√Ķd√∂ket, majd magukkal r√°ntva az eur√≥pai bankokat, mert az amerikai bankok hatalmas √∂sszegeket vettek fel eur√≥pai p√©nzint√©zetekt√Ķl. Az eur√≥pai bankrendszer 3000 milli√°rd doll√°rt vesztett. Ez Eur√≥pa leger√Ķsebb gazdas√°ga, √©s a vil√°g negyedik leger√Ķsebb gazdas√°g√°val rendelkez√Ķ N√©metorsz√°g √©ves GDP-j√©nek 7,5 szerese.

5. Az eur√≥pai bankrendszer, a fentiekben eml√≠tett Robert Reich helyes meg√°llap√≠t√°sa szerint kiseg√≠t√©sre szorult, b√°r ez a szint√©n megt√©veszt√©sen alapul√≥ hitelez√©si rendszer kialak√≠t√°s√°b√≥l ad√≥d√≥an p√©nzh√≠g√≠t√°ssal tet√©zt√©k, melynek k√∂lts√©geit az ad√≥fizet√Ķkre h√°r√≠tott√°k.
Csak Magyarorsz√°gon 2008-ban 5%, 2009-ben 2% fedezettel hitelezhettek a bankok, vagyis minden bankhitelk√©nt ny√ļjtott 100,-Ft-b√≥l 95 √©s 98,-Ft-ot valakinek √°llnia kellett a bankon k√≠v√ľl. A forint sem a leveg√Ķb√Ķl keletkezik, legal√°bbis az ad√≥fizet√Ķ sz√°m√°ra. A p√©nzkiad√°si jogot 2001-ben Orb√°n eladta az EKB-nak, ezzel Magyarorsz√°got "d√≠jfizet√©sre" k√∂telezve saj√°t p√©nze kiad√°s√°hoz, √©s lemondott az MNB fel√ľgyeleti jog√°r√≥l. √Čves szinten ez t√∂bb, mint 1000 milli√°rd forint (a k√∂lts√©gvet√©sb√Ķl).
Mondhatn√°nk azt, hogy alap√≠tsunk bankot, √©s hitelezz√ľnk mi is 2-5% fedezet mellett, de az √°llami er√Ķforr√°sokhoz, vagyis az ad√≥bev√©telekhez csak azok f√©rnek hozz√°, akiket a vil√°g, az eur√≥pai, √©s legv√©g√ľl a helyi korm√°nyok engednek. A fikt√≠v, virtu√°lis p√©nzkiad√°s "k√∂rbe j√°r", √©s a piramisj√°t√©k alj√°n l√©v√Ķk vesztes√©geit n√∂veli. Ez a vesztes√©g az infl√°ci√≥.
Egy√ļttal el is √©rkezt√ľnk az ESM, egy eur√≥pai p√©nz√ľgyi v√©d√Ķh√°l√≥nak nevezett k√∂z√∂s eur√≥pai p√©nz√ľgyi politika kialak√≠t√°si k√©nyszer√©hez, amit sokan az eur√≥pai "Szuper√°llam" l√©trehoz√°s√°nak tekintenek, joggal, √©s megalapozottan, csak nem teszik hozz√°, hogy Szuper terror-√°llam.
Val√≥j√°ban az uni√≥ vezet√Ķ orsz√°gainak bank√°rjai szeretn√©k az utols√≥ pet√°kig megszerezni a cs√Ķdk√∂zelbe juttatott orsz√°gok minden vagyon√°t. Ehhez az egyik √∂sszetev√Ķ, a jegybankok fel√ľgyelete, a m√°sik, a korm√°nyok p√©nz√ľgyi szuverenit√°s√°nak korl√°toz√°sa.
Az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok soha nem lesz szuperhatalom, legfeljebb a Bilderberg ir√°ny√≠totta Goldmansachs szuper fej√Ķstehene gazdas√°gilag, technol√≥giai elmeforr√°s, √©s pajzs, goly√≥fog√≥nak val√≥ a "marad√©k" n√©pess√©g vonatkoz√°s√°ban.
Az EU velej√©ig romlott, emberi mivolt√°b√≥l kifordult vezet√©se saj√°t √©rdekelts√©gei n√∂vel√©s√©rt cser√©be, ugyan√ļgy eladj√°k Eur√≥p√°t, ahogy ezt 1989-2011 k√∂z√∂tt megtett√©k a tagorsz√°gok korm√°nyai lakoss√°gukkal.
Az Orb√°n-korm√°ny diktat√≥rikus int√©zked√©seire hivatkoznak Magyarorsz√°g szankcion√°l√°sa k√∂zben (ami a rendelkez√©seket illeti jogosan, b√°r nem kifog√°solva jogfosztott rabszolg√°v√° min√Ķs√≠t√©s√©t a lakoss√°gnak), am√≠g a h√°tt√©rben az EU vezet√©s mag√°n√©rdekei, √©s a New York-i zsid√≥ vil√°gkorm√°ny NWO kialak√≠t√°si c√©ljai h√ļz√≥dnak meg.
Jos√© Manuel Barroso, az Eur√≥pai Bizotts√°g eln√∂ke kertel√©s n√©lk√ľl kimondta a l√©nyeget, amit ezent√ļl ak√°r az EU √ļj alapk√∂v√©nek is tekinthet√ľnk: "Felhaszn√°ljuk minden hatalmunkat annak biztos√≠t√°s√°ra, hogy Magyarorsz√°g igazodjon az EU elveihez √©s √©rt√©keihez"! B√°r a kijelent√©s nem csak nek√ľnk sz√≥l!

Barroso fenyeget√©s√©t ak√°r komolyan is lehetne venni (√©s ebben a szellemben a r√°nk z√ļd√≠tott k√∂vetkezm√©nyek komolyak is), ha nem lenne nyilv√°nval√≥, hogy Orb√°n sem a saj√°t feje √©s dikt√°tori t√∂rekv√©sei ut√°n megy. L√©te, √©lete, hatalma Sorost√≥l √©s Izraelt√Ķl f√ľgg. Ez√©rt nem jutott m√©g √ē √©s korm√°nya a lengyel korm√°ny sors√°ra. Barroso kev√©s, hogy a Rothschildok v√©reb√©vel, Sorossal kezdjen, de nem is sz√ľks√©ges, mivel a Bilderberg legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°s√°val szemben a nyugat tehetetlen.
Sajnos, ahogy a hangzatos "√°llamad√≥ss√°g cs√∂kkent√Ķ tranzakci√≥" is, az Orb√°n-korm√°ny tev√©kenys√©ge sem sz√≥l m√°sr√≥l, mint az NWO tervezett kialak√≠t√°s√°nak mintap√©ld√°j√°ul szolg√°l√≥ magyarorsz√°gi f√Ķpr√≥b√°j√°r√≥l (tulajdonosv√°lt√°s tokkal, von√≥st√≥l, "t√∂rv√©nyekkel", rabszolg√°kkal).

Ezt, 2010. elej√©n az EKB tervezet√©ben, ki is adta a tag√°llamok vezet√Ķinek. A gazdas√°gok le√©p√≠t√©se a terveik szerint halad! A nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂r√©nek korl√°toz√°s√°hoz vezet√Ķ l√©p√©s a k√∂z√∂s p√©nz√ľgyi rendszeren kereszt√ľl val√≥sul meg, √©s az √∂sszeoml√°s z√Ľrzavara fogja "indokolni" a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t, az eur√≥pai terror-rendszer l√©trehoz√°s√°t. A cs√Ķdgondnoks√°g al√° vett orsz√°gok fell√°zad√≥ √°llampolg√°rainak lever√©se v√°rhat√≥an, √©s a tervek szerint, fokozatosan fog v√©gbe menni.

6. Az ad√≥ss√°gok visszafizethetetlenek. A p√©nzbeli pr√≥b√°lkoz√°sokat ugyan√ļgy ellehetetlen√≠tik, mint ahogy Magyarorsz√°g nyugd√≠jtartal√©kait benyelt√©k. A d√©l-koreiai "minta" m√©g j√°rhat√≥ √ļt lehetne itt-ott, de pont az√©rt duzzasztott√°k fel olyan m√©rt√©k√Ľre a fikt√≠v ad√≥s√°gokat, hogy a lakoss√°gi arany √©s √©kszermennyis√©g se legyen elegend√Ķ kifizet√©s√©re a tagorsz√°gok legt√∂bbj√©ben.

Az √°tlagpolg√°r javai√©rt foly√≥ k√ľzdelemben az √°tlagpolg√°r vesztett, √©s vesz√≠t. Az csak a felsz√≠n, mikor a s√ľllyeszt√Ķbe ker√ľlt el√Ķsz√∂r a Century, azt√°n az American Home Mortgage, a Countrywide, majd a Bear Stearns, majd k√∂vette a Lehman Brothers, az AIG, a Merryl Lynch √©s m√©g p√°r √≥ri√°si angol bank is, de m√©g a stabil eur√≥pai bankok is remegnek. A folyamatnak nincs v√©ge. A Goldmansachs-al kar√∂ltve, az olajipar sz√≠vja el el√Ķl√ľk az √©letet jelent√Ķ p√©nzt - a folyamatos √°remel√©ssel. Ez az, amit a piacgazdas√°got vizsg√°l√≥ elemz√Ķk t√≠zezrei nem "akartak" el√Ķre l√°tni, b√°r n√©melyek elemz√©sei m√°r annyira nyilv√°nval√≥an mutatj√°k, hogy hazudnak, hogy k√°r √©rte a billenty√Ľket koptatni.

7. Az ESM p√©nz√ľgyi "v√©d√Ķh√°l√≥" egy olyan zsarol√°si, szankcion√°l√°si, √©s elnyom√≥ eszk√∂z, amely Br√ľsszel sz√°m√°ra lehet√Ķv√© teszi, hogy a "bel√©p√Ķknek" (bek√©nyszer√≠tetteknek) visszavonhatatlanul √©s felt√©telek n√©lk√ľl kell teljes√≠teni a befizet√©s√ľket 7 napon bel√ľl, ha a br√ľsszeli igazgat√≥tan√°cs elrendeli (27. cikkely 1-4. pont).
Jog√°ll√°suk s√©rthetetlens√©get biztos√≠t. Az ESM rendszer teljes jogk√©pess√©ggel rendelkezik, hogy megszerezzen √©s rendelkezzen ing√≥ √©s ingatlan vagyont√°rgyak felett, szerz√Ķd√©seket k√∂ss√∂n, megjelenjen a b√≠r√≥s√°g el√Ķtt, olyan meg√°llapod√°sokat k√∂ss√∂n, melyek sz√ľks√©gesek √©s garant√°lj√°k, hogy jog√°ll√°s√°t, kiv√°lts√°gait √©s sebezhetetlens√©g√©t elismerj√©k √©s betartass√°k.
A negyedik pont az IMF sz√°m√°ra biztos√≠tott jogokhoz hasonl√≥an szab√°lyozza, hogy az ESM, annak vagyona, finansz√≠roz√°si eszk√∂zei, b√°rhol is tal√°lhat√≥ak √©s b√°rki √°ltal is m√Ľk√∂dtetettek teljes mentess√©get √©lveznek b√°rmif√©le b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°s al√≥l, kiv√©ve akkor, ha az ESM kifejezetten lemond err√Ķl a jog√°r√≥l.

A 27. cikkely 1. pontja szerint az ESM tagjai a t√∂rv√©nyek felett √°llnak! Az eln√∂k√∂k, igazgat√≥k, helyettesek, √ľgyvezet√Ķk √©s a szem√©lyzet m√°s tagjai mentess√©get √©lveznek a b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sok al√≥l, ezzel tiszteletben tartva az √°ltaluk v√©gzett cselekm√©nyeket. A mentess√©g vonatkozik az √°ltaluk kibocs√°tott pap√≠rokra, dokumentumokra is.
Ha eml√©kez√ľnk r√°, hasonl√≥ mentess√©gi kik√∂t√©sek m√°r a Lisszaboni Szerz√Ķd√©sben is szerepeltek az EU ir√°ny√≠t√°ssal kapcsolatban, √≠gy a "t√∂rv√©nyek felett √°ll√≥k" n√©pes csoportj√°t eg√©sz√≠ten√© ki az ESM tagjaival, mintegy "megkoron√°zva", √©s f√∂l√©j√ľk emelve az igazgat√≥tan√°csot.

√Črdekes, hogy az Eur√≥pai Parlament √°llampolg√°ri jogokkal foglalkoz√≥ szakbizotts√°g√°nak √ľl√©s√©n az illet√©kes f√Ķigazgat√≥ √°tfog√≥ vizsg√°latot s√ľrgetett annak √©rdek√©ben, hogy nem s√©rtik-e az uni√≥s jogszab√°lyokat a jegybank f√ľggetlens√©g√©t, a b√≠r√≥k id√Ķ el√Ķtti nyugd√≠jaz√°s√°t √©s az adatv√©delmi hivatal f√ľggetlens√©g√©t √©rint√Ķ √ļj magyar t√∂rv√©nyek, mik√∂zben Br√ľsszel az EU nagy r√©sz√©re k√≠v√°n az ESM l√©trehoz√°s√°val nyom√°st gyakorolni.
Nagy r√©sz√©re, de nem mindenkire, mert Nagy Britannia sem √°ll k√∂t√©lnek. A 700 milli√°rd eur√≥ sem csalogatja, mert az EU p√©nz√ľgyi probl√©m√°it ez a hatalmas √∂sszeg sem tudja megoldani, f√Ķleg a k√©rd√©s olyan aspektus√°t tekintve, hogy nem is ez a c√©ljuk!

- " -

K√©ts√©gtelen, hogy Orb√°n √ľgyesen √©s f√∂l√©nyesen h√°r√≠tott Strasbourgban, h√ľly√©nek n√©zve mindenkit, legf√Ķk√©ppen a "magyarokat", akik √©rdek√©ben szerinte "cselekszik", √°m de Gaulle is foroghat a s√≠rj√°ban, mert olyan politikus √°ll√≠tja, hogy p√©ldak√©pe, aki de Gaulle szinte minden reformj√°val ellent√©tesen hoz d√∂nt√©seket.
Tal√°n nem √°rt megjegyezni, hogy de Gaulle az Alkotm√°nyt a nemzetgy√Ľl√©ssel fogadtatta el, nemzeti √©rz√©s√Ľ volt, de nem nacionalista, nem javasolt √©s fogadtatott el olyan int√©zked√©seket, amelyekkel "helytart√≥it" √ľltetheti strat√©giai poz√≠ci√≥kba, nem v√°ltoztatta meg a v√°laszt√°si rendszert, √©s nem v√°ltoztatta meg a szavaz√≥k√∂rzetek hat√°rait sem a saj√°t √©rdekeinek megfelel√Ķen, ahogy a n√©pszavaz√°st√≥l sem verte ki a v√≠z...

K√©rd√©ses, hogy az izraeli ir√°ny√≠t√°s√ļ "magyar" illegitim b√°bkorm√°ny tov√°bb rong√°lja-e a gazdas√°got √©s a p√©nz√ľgyi mutat√≥kat, vagy m√°rciusig enged√©kenyebb h√ļrokat pend√≠t meg. A Jobbik EU kil√©p√©si "javaslata" eset√©ben eml√©kezz√ľnk a 2009-es Lisszaboni Szerz√Ķd√©s cikkelyeinek √©rtelmez√©seire. Kiz√°r√°s lehet, de kil√©p√©s nincs, mert ahhoz a 27 tag√°llam 3/4-√©nek szavazata, vagy k√©t√©ves EU felt√©telteljes√≠t√©s elmarad√°sa sz√ľks√©ges a lekapcsol√≥d√°shoz. Igaz, van egy harmadik lehet√Ķs√©g is, amit tavaly m√°r H√°g√°val is k√∂z√∂lt√ľnk feljelent√©s√ľnkben. A szerz√Ķd√©s √©rv√©nytelen, mert Magyarorsz√°g "al√°√≠r√≥i" csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel ker√ľltek hatalomra...
(Az alapszab√°ly kimondja, hogy mind a 27 tag√°llam √ČRV√ČNYES al√°√≠r√°sa sz√ľks√©ges!)

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Statikus - 2012.01.21. 18:59:10
Laci, így már értem a címet:

(Nem kellene elkiab√°lnom, de √ļgy n√©z ki, hogy nagyapai √∂r√∂m√∂k el√© n√©zek - vajon az √©n Lurk√≥-m mire sz√°m√≠that?)

Hans FALLADA

MI LESZ VELED, EMBERKE?
A huszas √©vek v√©g√©n, f√Ķk√©nt Berlinben j√°tsz√≥d√≥ t√∂rt√©net a nagy gazdas√°gi v√°ls√°g leal√°z√≥, roncsol√≥ szoci√°lis viszonyait jelen√≠ti meg - gyeng√©d l√≠r√°val, √©rzelemgazdag humanizmussal figyelmeztetve az emberi √©rt√©kek vesz√©lyeztetetts√©g√©re.

F√Ķszerepl√Ķje, a fiatal Pinneberg kishivatalnok sorb√≥l, tisztes kispolg√°ri k√∂r√ľlm√©nyekb√Ķl jut a munkan√©lk√ľlis√©g, majd - id√Ķlegesen - a keresked√Ķseg√©d pr√≥b√°ratev√Ķ √©let- √©s munkak√∂r√ľlm√©nyeihez. Mik√∂zben t√∂r√©keny, fiatal feles√©g√©vel, Barik√°val egy√ľtt √©rz√©kenyen - csal√≥kt√≥l, hamisk√°rty√°sokt√≥l, sz√©lh√°mosokt√≥l k√∂r√ľlv√©ve - megpr√≥b√°lj√°k emberileg tiszt√°n √°tv√©szelni a kor mocsk√°t √©s brutalit√°s√°t, a sors, a "t√°rsadalom", melynek meg√©lhet√©s√ľket kellene biztos√≠tania, k√©rlelhetetlen marad vel√ľk szemben. Pinneberg ism√©t munka n√©lk√ľl marad, s a h√°zasp√°r az id√Ķk√∂zben sz√ľletett kisfi√ļt, Lurk√≥t seg√©lyek kegyelemfill√©rein √©s az asszonyka csel√©dmunk√°j√°val szerzett kereset√©b√Ķl pr√≥b√°lja f√∂lnevelni. A k√ľlv√°rosi kunyh√≥ban, ahol megh√ļzz√°k magukat, hideg van, nyomor√ļs√°gosak is a k√∂r√ľlm√©nyek, s a csal√°d √©let√©t "farkast√∂rv√©ny√Ľ" vil√°g veszi k√∂r√ľl, ism√©telt megal√°ztat√°sokat kell √°t√©lni√ľk. A reg√©ny eddig a m√©lypontig k√∂veti sorsukat, s az √≠r√≥ agg√≥d√°s√°t a t√∂rt√©nelem kimenetel√©t illet√Ķen a reg√©ny c√≠me is jelzi.

Az √≠r√≥ tehets√©ge ebben a m√Ľv√©ben ny√≠lv√°nul meg legink√°bb, ahogy apolitikus kisembereit igen val√≥s√°gh√Ľen √°br√°zolja, n√©pszer√Ľ nyelven √≠r, √©s hum√°nus szeretettel fordul a szeg√©nyek √©lete √©s probl√©m√°i fel√©.

http://legeza.osz...rec=li0523

http://mek.oszk.h...200/00277/
#2 | Tulok - 2012.01.21. 21:38:41
Tibi! Mertem rem√©lni, hogy nem csak √©n olvastam a k√∂nyvet, de √Ķszint√©n megvallva sz√°m√≠tottam is r√°, hogy a "kiscsapat" felismeri a p√°rhuzamot. Sajnos a jelenlegi helyzet az akkorit√≥l m√©g sokkal rosszabb is lehet. Gratul√°lok a "Lurk√≥hoz", √©s j√≥ eg√©szs√©get k√≠v√°nok neki, √ļtraval√≥nak, de neh√©z megmondani, hogy milyen vil√°gban n√Ķhet majd fel. Ez nem rajta m√ļlik, hanem rajtunk!
#3 | piskota - 2012.01.21. 23:35:37
Lacik√°m!
Egy-√ľlt√Ķ helyemben olvastam v√©gig √≠r√°sodat, m√≠g m√°skor ez csak t√∂bbsz√∂ri nekifut√°sra j√∂n √∂ssze nehezebb cikkekn√©l.
H√°l√°t √©rzek a felt√°lalt anyag√©rt, m√©g k√ľl√∂n az√©rt is, mert magamat m√°r nem sz√°nn√°m r√° ilyen esem√©ny, adathalmaz √∂sszefog√°s√°ra, √©rt√©kel√©s√©re.
Musz√°j k√∂zben egy kicsit kaj√°nkodnom is: Tibor hozz√°sz√≥l√°sa, a k√∂nyvismertet√©s√©vel a szerencs√©tlen helyzetbe ker√ľlt Szesz√°k Gyul√°t juttatta eszembe, ki megvette Dr√°bik utols√≥ k√∂nyv√©t, √©s most √°tkozza mag√°t! Az√©rt, hogy Dr√°bik √∂sszeoll√≥zva meg√≠rta, √ē meg olvassa!
A helyzetet ismerem, n√©h√°nyszor m√°r √©n is √°t√©ltem, b√°r nem vagyok mazochista! Ezekkel a zsid√≥ szerz√Ķkkel t√∂bbnyire √≠gy j√°runk...
Visszat√©rve √≠r√°sodra, melyet kimondottan √©lvezettel olvastam, m√©gis maradt valami hi√°nyf√©le √©rz√©sem, az ut√≥bbi napokban hi√°nyolt der√Ľ, a rem√©nys√©g ny√ļjt√°sa...
Minden bizonnyal eml√©kszel Anglia bel√©p√©s√©re az Eur√≥pai Gazdas√°gi K√∂z√∂ss√©gbe. √ďri√°si elh√ļz√≥d√≥ konok kabar√© volt Anglia r√©sz√©r√Ķl, a kontinens orsz√°gainak al√°z√°s√°val egybek√∂tve!
Nos, √ļgy v√©lem, hogy Eur√≥pa ezen meg√°talkodott √∂r√∂k ellens√©ge, senki ne √©rtse f√©lre, Angli√°r√≥l besz√©l√ľnk, jelenthet rem√©nyt, vagy ak√°r kiutat a zsid√≥ gyarmat, glob√°lis EU-b√≥l, az Eur√≥pa-gul√°gb√≥l!
E mondatomat se √©rtse f√©lre senki, nem v√°ltozott meg bennem Anglia √©rt√©k√≠t√©lete, semmi tudatos j√≥t sem tudok az angolok jav√°ra √≠rni, ellenben tov√°bbra is b√≠zom tudatos √∂nz√Ķ gonoszs√°gukban, hogy megteszik azt a sz√≠vess√©get, hogy bebizony√≠tj√°k Az Eur√≥pa-gul√°g felsz√°mol√°s√°nak sz√ľks√©gess√©g√©t...
Te hogy l√°tod?
Fel√ľl√≠rhat√≥ e a p√©nz√ľgyi csoportok szinte m√°r kartellszer√Ľ hatalma?
Gyz
#4 | Tulok - 2012.01.22. 03:22:27
Der√Ľsebbnek sz√°munkra mindig azok a buktat√≥k mutatkoznak, amik az NWO, vagy ezesetben el√Ķfut√°ra, az ESM √ļtj√°ba g√∂rd√ľlnek, b√°r ezt sokan tudj√°k. Ez√©rt v√°rtam a hozz√°sz√≥l√°sokban GB megjelen√©s√©t.
A britek a Goldmansachs felett √°llnak, ez√©rt csak abban az esetben tiszteln√©k meg jelenl√©t√ľkkel az ESM igazgat√≥s√°g√°t, ha √Ķk ir√°ny√≠thatj√°k. Viszont az er√Ķszakos, √©s szok√°sos "kezdem√©nyez√©s" n√©met √©s francia kaz√°r-zsid√≥ k√∂r√∂kt√Ķl, √©s nem a brit szefardokt√≥l ered. A szigetorsz√°g √ļjabb k√∂r√ľlz√°r√°sa √©s ostroma v√°rhat√≥, csak ez√ļttal nem a n√©met katonai g√©pezett√Ķl, mint az I. Vh.-ban, hanem a kaz√°r-zsid√≥k gazdas√°gi nyom√°sgyakorl√°s√°t√≥l.
A fel√°ll√°s is m√°s, mert most szakadhat k√©t r√©szre Eur√≥pa, mik√∂zben ebb√Ķl a nagyk√∂z√∂ns√©g nem t√ļl sokat fog √©szrevenni. A briteknek is van "holdudvaruk", akik most "k√∂zelebb h√ļz√≥dnak" hozz√°juk. √Čs nem szabad megfeledkezni a brit, N√©metorsz√°gban "ideiglenesen" t√°boroz√≥ 50 ezres katonai kontingensr√Ķl, ahogy Orb√°n izraeli ind√≠ttat√°s√ļ "b√°tors√°g√°r√≥l" sem. De ez m√©g Eur√≥pa sz√©tszakad√°s√°nak csak az els√Ķ f√°zisa. A m√°sodikban h√°rom r√©szre fog tagoz√≥dni, mert van m√©g egy "nagyhal", amelyik kishalakat enne... √©s most is √©hes. Mell√©kelhetn√©k egy t√©rk√©pet, de m√©g k√©pl√©keny a fel√°ll√°s, √©s lehetnek v√°ratlan esem√©nyek. B√°r nem tettem fel k√©rd√©seket, de a most, az √°ltalam le√≠rtakban is megtal√°lhat√≥k!
"A kövér hölgy még nem énekel!"
#5 | piskota - 2012.01.22. 08:41:47
Igen, az mindenk√©ppen √≠g√©retes, hogy az ismert lehets√©ges vitak√©rd√©sek is s√ļlyosak, s rem√©lhet√Ķleg m√©g j√≥-n√©h√°ny √ļjabb gener√°l√≥dik az id√Ķ m√ļl√°s√°val.
Egyre több embernek, egyre kevésbé tetszik, ezeknek a földi mindenhatóknak a tevékenysége.
Csörtetve nem lehet lopakodni!
Nagyon elhallgattak a h√≠rek, j√≥sl√°sok, latolgat√°sok a m√°rka visszat√©r√©s√©r√Ķl, ezt lehet √≠gy is, √ļgy is √©rt√©kelni...
Gyz
#6 | Statikus - 2012.01.22. 11:29:51
#4

A mond√°s √ļgy tartja: "Az oper√°nak nincs v√©ge, am√≠g a k√∂v√©r h√∂lgy √©nekel..."
#7 | Tulok - 2012.01.22. 11:42:35
Zolik√°m! Megy az elterel√©s ezerrel. Amikor nagyobb m√Ľbalh√©val van tele a vil√°gsajt√≥, √©s Magyarorsz√°gon a diktat√ļra mellett t√ľntetnek, akkor m√°r valami k√©sz√ľl a h√°tt√©rben.

Tibi! A zenekari √°rokban m√°r hangolnak, de m√©g nem kezd√Ķd√∂tt el az "el√Ķad√°s"!
#8 | Statikus - 2012.01.22. 11:53:08
Laci, az al√°bbi cikk r√≠mel a kaz√°r-szef√°rd belharcot feleml√≠t√Ķ soraidra √©s az Orb√°n Viktor m√∂g√∂tti er√Ķkre is c√©loz.
Egy√©bk√©nt ezzel el is √©rkezt√ľnk az utols√≥ felvon√°shoz: ha Izrael megv√©di Magyarorsz√°got, akkor val√≥j√°ban m√°r az eur√≥pai Izraelt, vagyis az √°tk√∂lt√∂z√∂tt √∂nmag√°t v√©di.

http://www.nemeny...rekt=94170
#9 | Tulok - 2012.01.22. 12:54:30
Tibi! Benne van a pakliban, hogy az izraeli kaz√°rok "megment√Ķk√©nt" pr√≥b√°lj√°k elfogadtatni magukat, de ismerve szok√°saikat, csak rabszolg√°nak, b√©rl√Ķnek hagyn√°nak magyart. Az izraeli kaz√°rok tervezett teljes √°tk√∂lt√∂z√©s√©hez k√©t eshet√Ķs√©g k√∂z√ľl az egyiknek teljes√ľlnie kellene sz√°mukra, hacsak nem a "felesleget" k√ľldik ide.
Fel kell bomlani az EU-nak, mert nem hoznak ide semmit, ha Br√ľsszel mindent leny√ļlhat, vagy √°t kell venni√ľk az ir√°ny√≠t√°st az EU felett.
Az els√Ķ lehet√Ķs√©g sem k√∂nnyen j√°rhat√≥ √ļt, mert a Astorok, Fuggerek, Warburgok stb., a brit kir√°lyi csal√°d, valamint a t√∂bbi "kir√°lyi" pereputty, √©s az √∂sszes szef√°rd "f√Ķnemes", m√©g kem√©nyen tartja mag√°t.
A m√°sodik vari√°ci√≥ra m√°r volt k√≠s√©rlet a g√∂r√∂g √°llamad√≥ss√°g budapesti t√°rgyal√°sakor, de akkor 15 orsz√°g √∂sszez√°rt ellen√ľk (eml√©kezz√ľnk az "izlandi vulk√°nkit√∂r√©s" miatt elrendelt l√©gt√©rz√°r ideje alatt tartott l√©gi hadgyakorlatra, √©s Izrael szennyes√©nek kitereget√©s√©re).
Ha nincs m√°s, marad az EU sz√©trobbant√°sa, ill. csoportokra bont√°sa, de ahhoz meg kell egyezni√ľk a medv√©vel, √©s N√©metorsz√°got is be kell cinc√°lniuk ebbe a "sz√∂vets√©gbe".
Ha a "lak√≥parkok" csak "m√©zesmadzagnak" kellettek (a kaz√°rok m√°shova is √°ttelep√ľlnek, nem csak ide), akkor a jelenlegi fel√°ll√°s fut tov√°bb, √©s a zsid√≥inknak annyi mint a bef√Ķttnek, csak a szalicilt kell r√°juk sz√≥rni.
#10 | Statikus - 2012.01.22. 13:40:07
√Čn a M√Ľegyetem √Čp√≠t√©szm√©rn√∂ki Kar√°n v√©geztem. Els√Ķ √©vben az alapoz√≥ t√°rgyak k√∂z√∂tt szerepelt az √°br√°zol√≥ geometria ("√°bris"Wink. A Tansz√©k folyos√≥j√°n (K√∂zponti √Čp√ľlet, I. emelet) t√∂bb 3D-s optikai eszk√∂z ker√ľlt telep√≠t√©sre, amelyekbe bele- kukkantva √©s a szemeket j√≥l f√≥kusz√°lva, piros √©s z√∂ld vonalakb√≥l t√©rbeli √°br√°k √°lltak √∂ssze. Ma m√°r ez a mozikban is ismert elj√°r√°s.
Nos: √©n most egy olyan szem√ľveget keresek, ami √°ltal ezt a bonyolult szef√°rd-kaz√°r meccset "t√©rben" lehet l√°tni. Aki tud ilyen eszk√∂zt, √≠rja meg. Addig magam is intenz√≠vebben keresem, mint alant l√°that√≥.

Egy kicsit tájékozódtam:

http://corpuscuit...;Itemid=73

Ki fogja uralni a Kárpát-medencét? A nyugati szefárdi, vagy az immár izraeli askenázi zsidóság?

Nek√ľnk magyaroknak az az √©rdek√ľnk, hogy egyik se uraljon minket. M√°ra vil√°goss√° v√°lt, hogy az SZDSZ-MSZP vonal a p√°rizsi, illumin√°tusi vonal politik√°ja szerint rabolta le az orsz√°got. Nekik a ter√ľlet kell, nekik a vizeink, a f√∂ldjeink kellenek, nekik nincs sz√ľks√©g√ľk a dolgos magyar kezekre, √≠gy ha min√©l hamarabb kipusztul a rebellis magyars√°g, ann√°l jobb. A cig√°nyok felhergel√©s√©vel kirobbantott polg√°rh√°bor√ļ hatalmas v√©rengz√©st helyezett kil√°t√°sba, amit azt√°n a nyugati rend√©szet sz√©pen v√©rbefojthatott volna √©s a marad√©kkal – n√©h√°ny milli√≥ emberrel b√©rrabszolgas√°gban, vagy saj√°t embereikkel – a keleti ir√°nyban biztos√≠thatta volna az Eur√≥pa-k√∂zpont, akkorra a bank√°rvil√°gnak m√°r teljesen al√°rendelt uralm√°t. Nem j√∂tt be. A magyarok nem l√°zadtak fel, nem estek neki a cig√°nyoknak, hi√°ba provok√°lt√°k a cig√°nyokat is a megrendezett gyilkoss√°gokkal, nem j√∂tt l√©tre a hecc.
Viszont ebben a harcban a p√°rizsi vonal t√°mogatta korm√°nyzat elv√©rzett, a demokr√°cia j√°t√©k√°ra fintorral v√°laszolt √©s az ellenz√©ket seg√≠tette igen nagy jogk√∂rrel hatalomba. Az ellenz√©ket, ami viszont az izraeli politika ment√©n uralkodik √©s t√°g√≠tja annak t√©rh√≥d√≠t√°s√°t. Az izraelieknek viszont nem el√©g csak a f√∂ld √©s a v√≠z, nekik ink√°bb kell a helyi b√©rrabszolga is, kell a kiszolg√°l√≥ t√∂meg – 5-6 milli√≥ ember az 5-600,000 zsid√≥hoz. Ezt fejezi ki az Orb√°n-korm√°ny kezdeti 'szabads√°gharca', amivel az orsz√°got megb√©n√≠t√≥ elad√≥sod√°s ellen l√©pett fel a szef√°rdiakkal szemben, merthogy 'ha a birk√°t ny√≠rni akarjuk, akkor etetni is kell' – azaz nem engedhet√Ķ meg a dolgos munk√°skezek kipusztul√°sa. A szlogenek, a sz√°jkarate ezt hangoztatja is ('mindenki munk√°j√°ra sz√ľks√©g√ľnk van'Wink, csakhogy az orsz√°g, maga a korm√°ny kicsi ahhoz, hogy a szef√°rdi-asken√°zi √©rdekellent√©tekben d√∂nt√Ķ t√©nyez√Ķv√© v√°ljon.
Az orsz√°g teh√°t a k√©t zsid√≥ ir√°nyzat h√°bor√ļs terep√©v√© alakult. Aki√© a K√°rp√°t-medence, az√© Eur√≥pa!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum