NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Mi lesz veled emberke?
Mi lesz veled emberke?Ami v√°rhat√≥ volt, bek√∂vetkezett! Az el√Ķzm√©nyekr√Ķl elmondhat√≥, hogy egy megtervezett folyamat utols√≥ f√°zis√°ban vagyunk. L√°tsz√≥lag p√∂r√∂gnek az esem√©nyek az eur√≥pai politik√°ban, de ha alaposabban megvizsg√°ljuk a k√©rd√©st, a politika csak kiszolg√°l√≥ja a gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi tervezeteknek. Az √©rthet√Ķs√©g kedv√©√©rt pontokba szedem a kialak√≠t√°s √°llom√°sait, ami Eur√≥pa leig√°z√°s√°ra, √©s kifoszt√°s√°ra k√©sz√ľlt, √©s a jelenlegi √°llapotokat eredm√©nyezte. Erre az√©rt van sz√ľks√©g, mert az eg√©sz aljas tervet nem r√©szleteiben, hanem folyamat√°ban kell l√°tni! Am√≠g egyes elemz√Ķk politikai √©s "befektet√©si" hib√°kr√≥l besz√©lnek n√©ha j√≥hiszem√Ľen is, l√°that√≥ a nem titkolt c√©lok ment√©n kialak√≠tott vil√°gv√°ls√°g gener√°l√°si t√∂rekv√©sek nyomvonala. Err√Ķl viszont azok sem sz√≠vesen besz√©lnek, akik tudnak r√≥la.

1. "A soknyelv√Ľ √©s kultur√°lisan is soksz√≠n√Ľ Eur√≥pa egyes√≠t√©s√©t egyesek a kisebb, gyenge nemzetek megh√≥d√≠t√°s√°val, m√°sok pedig dinasztikus kapcsolatok r√©v√©n pr√≥b√°lt√°k megval√≥s√≠tani." - √≠rja a Wikip√©dia, pedig az eur√≥pai konfliktusokat leggyakrabban a nemzetis√©gi √©rdekellent√©tek sz√ľlt√©k kor√°bban, ahogy jelenlegieket is, de a s√ļly √°thelyez√Ķd√∂tt a glob√°lis kifoszt√°sra, vagyis a gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi csal√°sokra. A "felt√©telek" szinte megoldhatatlannak t√Ľn√Ķ feladatokat r√≥nak a "kivitelez√Ķkre", vagyis a vil√°g h√≥h√©raira. Mondhatjuk √ļgy is, hogy Eur√≥pa, de a vil√°g nyugati fele is, egy egyre fokoz√≥d√≥ m√©rt√©k√Ľ olyan √©s nagys√°g√ļ csal√°s, mit√∂bb, rabl√≥gyilkoss√°g √°ldozata, amire r√°mehet az eg√©sz emberis√©g.
Az ENSZ-be t√∂m√∂r√ľlt korm√°nyok politikai "elitj√©nek" nevezet gazemberek √©s nem a nemzeteik alkotj√°k a rabl√≥band√°t, √©s a sok esetben bamb√°n, vagy gyan√ļtlanul szeml√©l√Ķd√Ķ, megvezetett emberek, az orsz√°gok lakoss√°ga k√©pezik az el√Ķsz√∂r teljes kifoszt√°sra, majd kiirt√°sra kijel√∂lt √°ldozatokat. M√°s r√©sz√ľk ideiglenesen, am√≠g sz√ľks√©g van r√°juk, a v√©grehajt√≥ szerep√©t kapj√°k, de √Ķk is mehetnek a "levesbe", miut√°n elv√©gezt√©k a r√°juk kir√≥tt feladatokat.

2. 1950-re k√©zzelfoghat√≥ k√∂zels√©gbe ker√ľl az Eur√≥pai Sz√©n- √©s Ac√©lk√∂z√∂ss√©g l√©trehoz√°sa. Ez jelenti az els√Ķ l√©p√©st az eur√≥pai orsz√°gok gazdas√°gi √©s politikai egyes√≠t√©se, a tart√≥s √©rdekk√∂z√∂ss√©g l√©trehoz√°sa ir√°ny√°ban. A k√∂z√∂ss√©g hat alap√≠t√≥ tag√°llama: Belgium, Franciaorsz√°g, Hollandia, Luxemburg, N√©metorsz√°g √©s Olaszorsz√°g.

A 60-as √©vek a fellend√ľl√©s id√Ķszakak√©nt, az EU meger√Ķs√∂d√©s√©t hozta, √©s a k√∂z√∂s mez√Ķgazdas√°got. A hetvenes √©vekben kilencekk√© b√Ķv√ľltek. A 80-as √©vekre t√≠zre b√Ķv√ľl a l√©tsz√°m G√∂r√∂gorsz√°g bel√©p√©s√©vel. 1992-ben al√°√≠rj√°k az Eur√≥pai Uni√≥r√≥l sz√≥l√≥ szerz√Ķd√©st. A Szerz√Ķd√©s kiemelked√Ķ m√©rf√∂ldk√∂vet jelent az EU t√∂rt√©net√©ben, hiszen amellett, hogy egy√©rtelm√Ľ szab√°lyokat tartalmaz a leend√Ķ egys√©ges valut√°ra vonatkoz√≥an, lefekteti a k√∂z√∂s k√ľl- √©s biztons√°gpolitika alapelveit, √©s szab√°lyozza a bel- √©s igazs√°g√ľgy ter√ľlet√©n a szorosabb egy√ľttm√Ľk√∂d√©s kereteit. A Maastrichti Szerz√Ķd√©s √©rtelm√©ben az „Eur√≥pai K√∂z√∂ss√©g" elnevez√©s hely√©be hivatalosan „Eur√≥pai Uni√≥" l√©p. L√©trej√∂n az egys√©ges piac, k√∂z√∂s ad√≥politika, √ľzleti szab√°lyoz√°sok, a szakk√©pes√≠t√©sek egys√©ges√≠t√©se √©s az √°tj√°rhat√≥ hat√°rok megnyit√°sa. Ausztria, Finnorsz√°g √©s Sv√©dorsz√°g is csatlakozik. 2002-ben forgalomba ker√ľl az eur√≥ fizet√Ķeszk√∂z. 2003-ban m√°r biztons√°gi feladatokat is ell√°t a Balk√°non,√©s 2004-ben nyolc k√∂z√©p- √©s kelet-eur√≥pai orsz√°g – Csehorsz√°g, √Čsztorsz√°g, Lengyelorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°nia, Magyarorsz√°g, Szlov√°kia √©s Szlov√©nia – csatlakozik az EU-hoz, valamint Ciprus. Bulg√°ria √©s Rom√°nia bel√©p√©s√©vel tov√°bb b√Ķv√ľl az EU.
2009 okt√≥berben al√°√≠rj√°k a tag√°llamok a Lisszaboni Szerz√Ķd√©st, b√°r ekkor m√°r jav√°ban recsegnek az EU "alapjai" √©s 2009. december 1-el √©letbe is l√©ptetik.


3. 1989-el megkezd√Ķd√∂tt a volt szovjet csatl√≥s√°llamok kifoszt√°sa, √©s a Szovjetuni√≥ feldarabol√°sa. Ezzel p√°rhuzamosan, az eur√≥pai kapitalista √©rt√©knorm√°k √°tv√©tel√©vel, a vezet√Ķ tag√°llamok, valamint Izrael, az USA, Kanada, √©s m√©g Ausztr√°lia, de K√≠na √©s Oroszorsz√°g is, megkezdte a kelet-eur√≥pai orsz√°gok ipar√°nak √©s a koncesszi√≥s jogainak felv√°s√°rl√°s√°t. A "bef√ľrdet√©s" m√°s, perif√©ri√°ra sorolt eur√≥pai tag√°llamokra is fokozatosan kiterjedt.

Andrew Grove (Gr√≥f Andr√°s), az Intel eln√∂k-vez√©rigazgat√≥ja szerint: ”csak a paranoidok maradnak fent”. Gr√≥f, aki j√≥ p√°r v√°ls√°got, sz√°mos "technikai f√∂ldreng√©st" √°t√©lt m√°r az elektronikai ipar k√©shegyre men√Ķ k√ľzdelmeiben, √°ll√°spontja √©s helyzete szerint hitelesen elemzi a v√°ls√°gok felismer√©s√©nek ism√©rveit, elh√°r√≠t√°suk m√≥dszereit, √©s sz√°mos c√©g felemelked√©s√©nek, √∂sszeoml√°s√°nak tanuls√°gait. Tapasztalatai szerint a v√°ls√°g mindig akkor k√∂vetkezik be, amikor egy c√©g eredm√©nyei hossz√ļ ideig javulnak, majd tet√Ķznek - stagn√°lnak. Ekkor d√Ķl el, hogy min√Ķs√©gi v√°lt√°ssal tudnak-e √ļjra emelkedni, vagy - √©s ez a gyakoribb - megindulnak a lejt√Ķn, ahonnan m√°r nincs vissza√ļt. A cs√ļcs: a strat√©giai inflexi√≥s pont, amikor a termel√©s mennyis√©ge, vagy a haszon tet√Ķzik. Ez egyben vesz√©lyes el√°gaz√°si pont is. Ki√ļt csak felfel√© vagy lefel√© van, nem lehet mindig a cs√ļcson maradni.

Ma a fejlett vil√°g termel√©se (a GDP, a nemzeti term√©k) mutat√≥i szerint el√©rte a cs√ļcsot, stagn√°l, alig v√°ltozik. Val√≥j√°ban a vil√°ggazdas√°g m√°r hanyatl√≥ √≥ri√°sc√©g k√©p√©t mutatja. A GDP-ben ugyanis benne vannak az √≥ri√°s bankok √©s olajc√©gek nyeres√©gei is, de ezek m√∂g√∂tt m√°r nincs t√°rsadalmi haszon, csak √ľres, az eg√©sz t√°rsadalmat megroppant√≥ nyer√©szked√©s. Rowan Williams, Canterbury √©rseke √≠gy fogalmaz: "Elk√©pzelhetetlen m√©rt√©k√Ľ vagyon keletkezett hasonl√≥ m√©rt√©kben elk√©pzelhetetlen m√©rt√©k√Ľ megt√©veszt√©s, pap√≠rozgat√°s seg√≠ts√©g√©vel, ami csak a keresked√Ķiknek hozott hasznot."

Ezekn√©l a gondolatokn√°l meg√°llhatunk egy pillanatra. Aki csak v√©letlen folyamatok √∂sszess√©g√©t l√°tja az amerikai ingatlanv√°ls√°gon kereszt√ľl bebuktatott eur√≥pai bankrendszer kifoszt√°sa m√∂g√∂tt, az nagyot t√©ved. A v√°ls√°g gener√°l√≥i m√°ra jutottak el arra szintre, hogy tev√©kenys√©geikkel, p√©nz√ľgyi manipul√°ci√≥ikkal az eg√©sz vil√°gkereskedelemre hat√°s tudjanak gyakorolni.

Robert Reich, Clinton egykori munka√ľgyi minisztere √≠rja: "A kapitalizmus legrosszabb form√°j√°t hoztuk l√©tre, ahol a mag√°nnyeres√©geket kombin√°ljuk a k√∂z vesztes√©geivel. Ezek a bank√°rok Amerika legjobban fizetett menedzserei, c√©geiket a mag√°nszektor r√©szek√©nt kezelj√ľk, am√≠g nyeres√©gesek. De abban a pillanatban, amikor s√ľllyedni kezdenek, k√∂zint√©zm√©nyk√©nt kezelj√ľk √Ķket, amiket nek√ľnk kell megmenteni . . .
A folyamatok m√∂g√∂tt mindig a megszokott, ismert p√©nz√ľgyi csoportokat fedezhetj√ľk fel, a Bilderberg Group vezet√Ķit, √©s "fi√≥kint√©zm√©nyeit", vagyis Izraelt, a CSIS-t, a H√°romoldal√ļ Bizotts√°got, a K√ľl√ľgyi Kapcsolatok Tan√°cs√°t, a "klubokat" (New York-i, R√≥mai, P√°rizsi, Londoni, Berlini), a Goldmansachs-ot, az IMF, Vil√°gbank, EKB triumvir√°tust, √©s a legfels√Ķbb vezet√©s r√©szeseit, a Rothschildokat, Rockefellereket, Sorost, √©s a brit uralkod√≥h√°zat.

4. A terv k√©t sarokfelt√©telre √©p√ľlt. A - n√°lunk ismeretlen m√©rt√©kben - j√≥l √©l√Ķ els√Ķ vil√°g k√∂z√©poszt√°ly√°nak m√©g a 90-es √©vekt√Ķl fogva k√∂nnyen adt√°k a p√©nzt √ļj, hatalmas h√°zak v√°s√°rl√°s√°ra. Ez akkor az olcs√≥ energia mellett gazdas√°gi fellend√ľl√©st is hozott. Tulajdonk√©pp egy felel√Ķtlennek tartott (val√≥j√°ban c√©lzott t√ļlhitelez√©si) "v√°ls√°ggener√°l√≥ bankpolitika", √©s a fosszilis energiahordoz√≥k robban√°sszer√Ľ √°rn√∂veked√©se egy√ľttesen okozta az amerikai bankcs√Ķd√∂ket, majd magukkal r√°ntva az eur√≥pai bankokat, mert az amerikai bankok hatalmas √∂sszegeket vettek fel eur√≥pai p√©nzint√©zetekt√Ķl. Az eur√≥pai bankrendszer 3000 milli√°rd doll√°rt vesztett. Ez Eur√≥pa leger√Ķsebb gazdas√°ga, √©s a vil√°g negyedik leger√Ķsebb gazdas√°g√°val rendelkez√Ķ N√©metorsz√°g √©ves GDP-j√©nek 7,5 szerese.

5. Az eur√≥pai bankrendszer, a fentiekben eml√≠tett Robert Reich helyes meg√°llap√≠t√°sa szerint kiseg√≠t√©sre szorult, b√°r ez a szint√©n megt√©veszt√©sen alapul√≥ hitelez√©si rendszer kialak√≠t√°s√°b√≥l ad√≥d√≥an p√©nzh√≠g√≠t√°ssal tet√©zt√©k, melynek k√∂lts√©geit az ad√≥fizet√Ķkre h√°r√≠tott√°k.
Csak Magyarorsz√°gon 2008-ban 5%, 2009-ben 2% fedezettel hitelezhettek a bankok, vagyis minden bankhitelk√©nt ny√ļjtott 100,-Ft-b√≥l 95 √©s 98,-Ft-ot valakinek √°llnia kellett a bankon k√≠v√ľl. A forint sem a leveg√Ķb√Ķl keletkezik, legal√°bbis az ad√≥fizet√Ķ sz√°m√°ra. A p√©nzkiad√°si jogot 2001-ben Orb√°n eladta az EKB-nak, ezzel Magyarorsz√°got "d√≠jfizet√©sre" k√∂telezve saj√°t p√©nze kiad√°s√°hoz, √©s lemondott az MNB fel√ľgyeleti jog√°r√≥l. √Čves szinten ez t√∂bb, mint 1000 milli√°rd forint (a k√∂lts√©gvet√©sb√Ķl).
Mondhatn√°nk azt, hogy alap√≠tsunk bankot, √©s hitelezz√ľnk mi is 2-5% fedezet mellett, de az √°llami er√Ķforr√°sokhoz, vagyis az ad√≥bev√©telekhez csak azok f√©rnek hozz√°, akiket a vil√°g, az eur√≥pai, √©s legv√©g√ľl a helyi korm√°nyok engednek. A fikt√≠v, virtu√°lis p√©nzkiad√°s "k√∂rbe j√°r", √©s a piramisj√°t√©k alj√°n l√©v√Ķk vesztes√©geit n√∂veli. Ez a vesztes√©g az infl√°ci√≥.
Egy√ļttal el is √©rkezt√ľnk az ESM, egy eur√≥pai p√©nz√ľgyi v√©d√Ķh√°l√≥nak nevezett k√∂z√∂s eur√≥pai p√©nz√ľgyi politika kialak√≠t√°si k√©nyszer√©hez, amit sokan az eur√≥pai "Szuper√°llam" l√©trehoz√°s√°nak tekintenek, joggal, √©s megalapozottan, csak nem teszik hozz√°, hogy Szuper terror-√°llam.
Val√≥j√°ban az uni√≥ vezet√Ķ orsz√°gainak bank√°rjai szeretn√©k az utols√≥ pet√°kig megszerezni a cs√Ķdk√∂zelbe juttatott orsz√°gok minden vagyon√°t. Ehhez az egyik √∂sszetev√Ķ, a jegybankok fel√ľgyelete, a m√°sik, a korm√°nyok p√©nz√ľgyi szuverenit√°s√°nak korl√°toz√°sa.
Az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok soha nem lesz szuperhatalom, legfeljebb a Bilderberg ir√°ny√≠totta Goldmansachs szuper fej√Ķstehene gazdas√°gilag, technol√≥giai elmeforr√°s, √©s pajzs, goly√≥fog√≥nak val√≥ a "marad√©k" n√©pess√©g vonatkoz√°s√°ban.
Az EU velej√©ig romlott, emberi mivolt√°b√≥l kifordult vezet√©se saj√°t √©rdekelts√©gei n√∂vel√©s√©rt cser√©be, ugyan√ļgy eladj√°k Eur√≥p√°t, ahogy ezt 1989-2011 k√∂z√∂tt megtett√©k a tagorsz√°gok korm√°nyai lakoss√°gukkal.
Az Orb√°n-korm√°ny diktat√≥rikus int√©zked√©seire hivatkoznak Magyarorsz√°g szankcion√°l√°sa k√∂zben (ami a rendelkez√©seket illeti jogosan, b√°r nem kifog√°solva jogfosztott rabszolg√°v√° min√Ķs√≠t√©s√©t a lakoss√°gnak), am√≠g a h√°tt√©rben az EU vezet√©s mag√°n√©rdekei, √©s a New York-i zsid√≥ vil√°gkorm√°ny NWO kialak√≠t√°si c√©ljai h√ļz√≥dnak meg.
Jos√© Manuel Barroso, az Eur√≥pai Bizotts√°g eln√∂ke kertel√©s n√©lk√ľl kimondta a l√©nyeget, amit ezent√ļl ak√°r az EU √ļj alapk√∂v√©nek is tekinthet√ľnk: "Felhaszn√°ljuk minden hatalmunkat annak biztos√≠t√°s√°ra, hogy Magyarorsz√°g igazodjon az EU elveihez √©s √©rt√©keihez"! B√°r a kijelent√©s nem csak nek√ľnk sz√≥l!

Barroso fenyeget√©s√©t ak√°r komolyan is lehetne venni (√©s ebben a szellemben a r√°nk z√ļd√≠tott k√∂vetkezm√©nyek komolyak is), ha nem lenne nyilv√°nval√≥, hogy Orb√°n sem a saj√°t feje √©s dikt√°tori t√∂rekv√©sei ut√°n megy. L√©te, √©lete, hatalma Sorost√≥l √©s Izraelt√Ķl f√ľgg. Ez√©rt nem jutott m√©g √ē √©s korm√°nya a lengyel korm√°ny sors√°ra. Barroso kev√©s, hogy a Rothschildok v√©reb√©vel, Sorossal kezdjen, de nem is sz√ľks√©ges, mivel a Bilderberg legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°s√°val szemben a nyugat tehetetlen.
Sajnos, ahogy a hangzatos "√°llamad√≥ss√°g cs√∂kkent√Ķ tranzakci√≥" is, az Orb√°n-korm√°ny tev√©kenys√©ge sem sz√≥l m√°sr√≥l, mint az NWO tervezett kialak√≠t√°s√°nak mintap√©ld√°j√°ul szolg√°l√≥ magyarorsz√°gi f√Ķpr√≥b√°j√°r√≥l (tulajdonosv√°lt√°s tokkal, von√≥st√≥l, "t√∂rv√©nyekkel", rabszolg√°kkal).

Ezt, 2010. elej√©n az EKB tervezet√©ben, ki is adta a tag√°llamok vezet√Ķinek. A gazdas√°gok le√©p√≠t√©se a terveik szerint halad! A nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂r√©nek korl√°toz√°s√°hoz vezet√Ķ l√©p√©s a k√∂z√∂s p√©nz√ľgyi rendszeren kereszt√ľl val√≥sul meg, √©s az √∂sszeoml√°s z√Ľrzavara fogja "indokolni" a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t, az eur√≥pai terror-rendszer l√©trehoz√°s√°t. A cs√Ķdgondnoks√°g al√° vett orsz√°gok fell√°zad√≥ √°llampolg√°rainak lever√©se v√°rhat√≥an, √©s a tervek szerint, fokozatosan fog v√©gbe menni.

6. Az ad√≥ss√°gok visszafizethetetlenek. A p√©nzbeli pr√≥b√°lkoz√°sokat ugyan√ļgy ellehetetlen√≠tik, mint ahogy Magyarorsz√°g nyugd√≠jtartal√©kait benyelt√©k. A d√©l-koreiai "minta" m√©g j√°rhat√≥ √ļt lehetne itt-ott, de pont az√©rt duzzasztott√°k fel olyan m√©rt√©k√Ľre a fikt√≠v ad√≥s√°gokat, hogy a lakoss√°gi arany √©s √©kszermennyis√©g se legyen elegend√Ķ kifizet√©s√©re a tagorsz√°gok legt√∂bbj√©ben.

Az √°tlagpolg√°r javai√©rt foly√≥ k√ľzdelemben az √°tlagpolg√°r vesztett, √©s vesz√≠t. Az csak a felsz√≠n, mikor a s√ľllyeszt√Ķbe ker√ľlt el√Ķsz√∂r a Century, azt√°n az American Home Mortgage, a Countrywide, majd a Bear Stearns, majd k√∂vette a Lehman Brothers, az AIG, a Merryl Lynch √©s m√©g p√°r √≥ri√°si angol bank is, de m√©g a stabil eur√≥pai bankok is remegnek. A folyamatnak nincs v√©ge. A Goldmansachs-al kar√∂ltve, az olajipar sz√≠vja el el√Ķl√ľk az √©letet jelent√Ķ p√©nzt - a folyamatos √°remel√©ssel. Ez az, amit a piacgazdas√°got vizsg√°l√≥ elemz√Ķk t√≠zezrei nem "akartak" el√Ķre l√°tni, b√°r n√©melyek elemz√©sei m√°r annyira nyilv√°nval√≥an mutatj√°k, hogy hazudnak, hogy k√°r √©rte a billenty√Ľket koptatni.

7. Az ESM p√©nz√ľgyi "v√©d√Ķh√°l√≥" egy olyan zsarol√°si, szankcion√°l√°si, √©s elnyom√≥ eszk√∂z, amely Br√ľsszel sz√°m√°ra lehet√Ķv√© teszi, hogy a "bel√©p√Ķknek" (bek√©nyszer√≠tetteknek) visszavonhatatlanul √©s felt√©telek n√©lk√ľl kell teljes√≠teni a befizet√©s√ľket 7 napon bel√ľl, ha a br√ľsszeli igazgat√≥tan√°cs elrendeli (27. cikkely 1-4. pont).
Jog√°ll√°suk s√©rthetetlens√©get biztos√≠t. Az ESM rendszer teljes jogk√©pess√©ggel rendelkezik, hogy megszerezzen √©s rendelkezzen ing√≥ √©s ingatlan vagyont√°rgyak felett, szerz√Ķd√©seket k√∂ss√∂n, megjelenjen a b√≠r√≥s√°g el√Ķtt, olyan meg√°llapod√°sokat k√∂ss√∂n, melyek sz√ľks√©gesek √©s garant√°lj√°k, hogy jog√°ll√°s√°t, kiv√°lts√°gait √©s sebezhetetlens√©g√©t elismerj√©k √©s betartass√°k.
A negyedik pont az IMF sz√°m√°ra biztos√≠tott jogokhoz hasonl√≥an szab√°lyozza, hogy az ESM, annak vagyona, finansz√≠roz√°si eszk√∂zei, b√°rhol is tal√°lhat√≥ak √©s b√°rki √°ltal is m√Ľk√∂dtetettek teljes mentess√©get √©lveznek b√°rmif√©le b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°s al√≥l, kiv√©ve akkor, ha az ESM kifejezetten lemond err√Ķl a jog√°r√≥l.

A 27. cikkely 1. pontja szerint az ESM tagjai a t√∂rv√©nyek felett √°llnak! Az eln√∂k√∂k, igazgat√≥k, helyettesek, √ľgyvezet√Ķk √©s a szem√©lyzet m√°s tagjai mentess√©get √©lveznek a b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sok al√≥l, ezzel tiszteletben tartva az √°ltaluk v√©gzett cselekm√©nyeket. A mentess√©g vonatkozik az √°ltaluk kibocs√°tott pap√≠rokra, dokumentumokra is.
Ha eml√©kez√ľnk r√°, hasonl√≥ mentess√©gi kik√∂t√©sek m√°r a Lisszaboni Szerz√Ķd√©sben is szerepeltek az EU ir√°ny√≠t√°ssal kapcsolatban, √≠gy a "t√∂rv√©nyek felett √°ll√≥k" n√©pes csoportj√°t eg√©sz√≠ten√© ki az ESM tagjaival, mintegy "megkoron√°zva", √©s f√∂l√©j√ľk emelve az igazgat√≥tan√°csot.

√Črdekes, hogy az Eur√≥pai Parlament √°llampolg√°ri jogokkal foglalkoz√≥ szakbizotts√°g√°nak √ľl√©s√©n az illet√©kes f√Ķigazgat√≥ √°tfog√≥ vizsg√°latot s√ľrgetett annak √©rdek√©ben, hogy nem s√©rtik-e az uni√≥s jogszab√°lyokat a jegybank f√ľggetlens√©g√©t, a b√≠r√≥k id√Ķ el√Ķtti nyugd√≠jaz√°s√°t √©s az adatv√©delmi hivatal f√ľggetlens√©g√©t √©rint√Ķ √ļj magyar t√∂rv√©nyek, mik√∂zben Br√ľsszel az EU nagy r√©sz√©re k√≠v√°n az ESM l√©trehoz√°s√°val nyom√°st gyakorolni.
Nagy r√©sz√©re, de nem mindenkire, mert Nagy Britannia sem √°ll k√∂t√©lnek. A 700 milli√°rd eur√≥ sem csalogatja, mert az EU p√©nz√ľgyi probl√©m√°it ez a hatalmas √∂sszeg sem tudja megoldani, f√Ķleg a k√©rd√©s olyan aspektus√°t tekintve, hogy nem is ez a c√©ljuk!

- " -

K√©ts√©gtelen, hogy Orb√°n √ľgyesen √©s f√∂l√©nyesen h√°r√≠tott Strasbourgban, h√ľly√©nek n√©zve mindenkit, legf√Ķk√©ppen a "magyarokat", akik √©rdek√©ben szerinte "cselekszik", √°m de Gaulle is foroghat a s√≠rj√°ban, mert olyan politikus √°ll√≠tja, hogy p√©ldak√©pe, aki de Gaulle szinte minden reformj√°val ellent√©tesen hoz d√∂nt√©seket.
Tal√°n nem √°rt megjegyezni, hogy de Gaulle az Alkotm√°nyt a nemzetgy√Ľl√©ssel fogadtatta el, nemzeti √©rz√©s√Ľ volt, de nem nacionalista, nem javasolt √©s fogadtatott el olyan int√©zked√©seket, amelyekkel "helytart√≥it" √ľltetheti strat√©giai poz√≠ci√≥kba, nem v√°ltoztatta meg a v√°laszt√°si rendszert, √©s nem v√°ltoztatta meg a szavaz√≥k√∂rzetek hat√°rait sem a saj√°t √©rdekeinek megfelel√Ķen, ahogy a n√©pszavaz√°st√≥l sem verte ki a v√≠z...

K√©rd√©ses, hogy az izraeli ir√°ny√≠t√°s√ļ "magyar" illegitim b√°bkorm√°ny tov√°bb rong√°lja-e a gazdas√°got √©s a p√©nz√ľgyi mutat√≥kat, vagy m√°rciusig enged√©kenyebb h√ļrokat pend√≠t meg. A Jobbik EU kil√©p√©si "javaslata" eset√©ben eml√©kezz√ľnk a 2009-es Lisszaboni Szerz√Ķd√©s cikkelyeinek √©rtelmez√©seire. Kiz√°r√°s lehet, de kil√©p√©s nincs, mert ahhoz a 27 tag√°llam 3/4-√©nek szavazata, vagy k√©t√©ves EU felt√©telteljes√≠t√©s elmarad√°sa sz√ľks√©ges a lekapcsol√≥d√°shoz. Igaz, van egy harmadik lehet√Ķs√©g is, amit tavaly m√°r H√°g√°val is k√∂z√∂lt√ľnk feljelent√©s√ľnkben. A szerz√Ķd√©s √©rv√©nytelen, mert Magyarorsz√°g "al√°√≠r√≥i" csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel ker√ľltek hatalomra...
(Az alapszab√°ly kimondja, hogy mind a 27 tag√°llam √ČRV√ČNYES al√°√≠r√°sa sz√ľks√©ges!)

  HozzŠszůlŠsok
#101 | piskota - 2012.02.03. 14:47:25
Nagyon sajn√°llak Statikus!
Egyenl√Ķre √∂r√ľlj, hogy egy√ľtt-√©lnek veled, meg a paranoi√°ddal...
Közlöm veled, hogy én nem vállalnálak, az utcára sem merném veled kitenni a lábam...
√údv.
Gyz
#102 | Tulok - 2012.02.03. 15:54:39
Zolik√°m! Nem sz√©p t√Ķled, hogy froclizod Tibit, megalapozott agg√≥d√°sa miatt.
Már megint milyen nyulat akarsz kiugrasztani a bokorból?
(Az utc√°ra tal√°n csak az√©rt nem menn√©tek ki egy√ľtt, mert ott nem lehet annyira nyugodtan besz√©lgetni... napokig!)
#103 | Statikus - 2012.02.03. 19:26:00
Kedves Piskota, most nem is √©rdemes az utc√°ra menni - hideg van √©s cs√ļszik a j√°rda. Kimondottan kaland volt havat lap√°tolni - a szokatlan hideg miatt minden k√©zujjamba "bele√°llt" a hideg, majdnem ord√≠tottam a f√°jdalomt√≥l! M√©gis h√°l√°s vagyok ez√©rt az "√©lm√©ny√©rt": val√≥s√°gos volt!
Egy√©bk√©nt ne mond, hogy nincs igazam: Csenge l√°nyom T√∂r√∂korsz√°gba v√°gyik, a leend√Ķ vil√°g√©g√©s t√Ľzk√∂zel√©be - de ezt nem mondhatom Neki, mert csak n√©z a t√ľnd√©ri szemeivel √©s arra eml√©keztet, hogy m√°r sokadszorra ki√°ltok farkast (nem ismeri A farkasok v√∂lgye c. filmet!).
#104 | piskota - 2012.02.03. 19:50:13
Lacik√°m!
Froclizom, froclizom! Na és?
Legalább érzi, hogy nincs elhanyagolva...
K√ľl√∂nben is, neki m√°r jobb, ha arra k√©sz√ľl fel, hogy mit v√°laszol, ha kap egy soktev√©s aj√°nlatot.., k√ľl√∂nben is javasold, hogy kecsk√©t is, juhot is k√©rhet, de figyelmeztesd, hogy diszn√≥t sz√≥ba se hozzon, mert nem ildomos...
Egyszer, ha a n√Ķk valamit a fej√ľkbe vettek...
Gyz
#105 | Tulok - 2012.02.03. 20:24:05
Tibi! Ne az ujjaiddal lap√°told a havat! Erre a c√©lra van egy r√ļdra er√Ķs√≠tett falap, amit √ļgy h√≠vnak: h√≥lap√°t. Ma m√°r k√©tszer lap√°toltam, de m√©g csak -10 fok van. A felh√Ķzet enyh√ľl√©st is hozhatott, mert 15h-kor -12 volt.
Egy√©bk√©nt a 80-as √©vek m√°sodik fel√©ben volt olyan febru√°runk, hogy janu√°rban sz√©p tavaszi id√Ķ volt, de febru√°rban nem ritk√°n m√©rt√ľnk -20 alatti h√Ķm√©rs√©kletet. Ez ann√°l is ink√°bb eml√©kezetes, mert T√°zl√°r-13 f√ļr√°sponton mentett√ľnk, -27-29 fokokat m√©rt√ľnk a munkapadon (kb. n√©gy m√©teren), √©s 12 √≥r√°kat nyomtam le a ponyva n√©lk√ľli kapcsol√≥√°ll√°sban (egy 80 cm sz√©les kutrica), 30 m√©ter magasban, 80 km/h-s sz√©lben (-1 fok/10 km).
Mellesleg: "Steve Fielding szen√°tor, megk√©rdezte az ausztr√°liai Kl√≠mav√°ltoz√°s minisztert Penny Wongot, hogy hogyan okolhatjuk az emberi kibocs√°t√°st a glob√°lis felmeleged√©s√©rt, amikor a l√©gk√∂r h√Ķm√©rs√©klete 1998-ban tet√Ķz√∂tt √©s 2002-ben egy h√Ľl√©si trendet figyelhet√ľnk meg, mik√∂zben a k√©t id√Ķszak k√∂z√∂tt, √∂t sz√°zal√©kkal n√∂vekedett a CO2 kibocs√°jt√°s.
A v√°lasz erre az volt, hogy "Ne foglalkozz a leveg√Ķ h√Ķm√©rs√©klet√©vel, ink√°bb koncentr√°lj a tengerek gyors felmeleged√©s√©re", ami el√©g furcsa reakci√≥, mert ez eddig a glob√°lis felmeleged√©s riogat√≥k, m√©r√©seiket a l√©gk√∂rben lezajl√≥d√≥ v√°ltoz√°sokat vett√©k alapul, de most valahogy egy √ļj renddel √°llnak el√Ķ, s ez az√©rt is lehet √≠gy, mert sok szatellit m√©r√©si adatai √©s sok m√°s adat is azt mondja, amit az el√Ķbb mondtam, hogy 2002-t√Ķl cs√∂kken√©s mutathat√≥ ki, valamint a talaj-h√Ķm√©rs√©klet 2006-ig val√≥ban emelkedett, de mostanra m√°r szint√©n h√Ľl√Ķben van. Ez√©rt lehet a hirtelen v√°lt√°s."

Zolik√°m! A "t√∂r√Ķd√©ssel" kapcsolatban hasonl√≥ jelleg√Ľ v√°laszt adott a gyermekeit rendszeresen elkalap√°l√≥ sz√ľl√Ķ is. "Legal√°bb √©rzi, hogy nincs elhanyagolva..."
Ami pedig a tev√©s, vagy kecsk√©ben ny√ļjott term√©szetben fizetett v√©tel√°rat illeti, anno ut√°na n√©ztem. Az √©l√Ķ√°llat behozatallal is lett volna probl√©m√°m, azon k√≠v√ľl, hogy a volt any√≥som√©rt legfeljebb akkor k√≠n√°ltak volna valamit, ha nem hagyom ott!
#106 | Statikus - 2012.02.03. 20:37:29
Az igazi froclimeccset Egyiptomban gyilkolt√°k a minap - na az nem volt Piskota!
Most inTulok harmadszor (hetet)havat h√°nyni (lap√°tolni).
#107 | piskota - 2012.02.03. 21:19:01
-ha hiszitek, ha nem, tényleg jólesett ez a kis lazítás.
Gyz
#108 | Tulok - 2012.02.04. 12:59:08
Tibi! Most m√°r mi is felv√°ltva h√°nyjuk! Zolik√°m! H√≥lap√°tra fel, csak semmi laz√≠t√°s! A m√Ľholdk√©pek szerint semmi okunk erre.
Olyan, mintha √©szak, d√©l, kelet √©s nyugat minden felh√Ķzete erre tartana, √©s felett√ľnk gy√ľlekezne...

hungarianrealnews.com/images/news/felhozet.jpg

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum