NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  DIME: Izrael tiltott fegyvere
V√©res √©s megd√∂bbent√Ķ k√©pek, az izraeli terror-rendszer embertelen, √©s a lehet√Ķ legkegyetlenebb√ľl v√©grehajtott t√°mad√°sair√≥l, az egyetlen b√Ľn√ľkk√©nt felr√≥hat√≥, haz√°juk √©s n√©p√ľk v√©delm√©ben harcol√≥ palesztinok ellen. Csak er√Ķs idegzet√Ľeknek aj√°nlott, b√°r az ellens√©g kegyetlens√©ge is a h√°bor√ļ r√©sze!Ezekben a napokban romlott a G√°zai-√Ėvezet (gett√≥) helyzete. Most m√°r nincs √°ram, mert az egyetlen energiak√∂zponthoz sz√ľks√©ges √ľzemanyag hi√°nyzik.
2007 √≥ta tart a kem√©ny embarg√≥, azon "Nyugat" csendes (beleegyez√©s√©vel) b√Ľnr√©szess√©g√©vel, amely Usa-izraeli parancsra el√≠t√©li, megt√∂rni pr√≥balja a palesztin n√©pet, mik√∂zben pontosan ezekben a napokban Izrael beleegyez√©s√©vel mind√∂ssze a cip√Ķket √©s a ruh√°kat sz√°llit√≥ kamionok l√©phettek be G√°z√°ba.
De meg√©r egy kis figyelmet az, ami az ut√≥bbi id√Ķben t√∂rt√©nt katonai vonalon √©s a v√°logat√°s n√©lk√ľli √ļj fegyverek haszn√°lata a K√∂zel-Kelet szinpad√°n, amelyen a hamis feltev√©seket - az ir√°ni nukle√°ris vesz√©lyr√Ķl - haszn√°lj√°k f√∂l a figyelem√∂sszpontos√≠t√°s (figyelemterelget√©s) eszk√∂z√©√ľl.
Keveset √©s halkan esik sz√≥, az izraeli nukle√°ris arzen√°lr√≥l, amit a mai napig nagyszer√Ľen elrejtettek az illet√©ktelen szemek el√∂l √©s amelyr√Ķl nem ismeretes, sem az √∂sszetev√Ķk, sem pedig a mennyis√©g; de val√≥szin√Ľleg egy vesz√©ly az eg√©sz r√©gi√≥ra n√©zve. M√©g kevesebb inform√°ci√≥nk van - p√°r esetet kiz√°rva - amikor NEM KONVENCION√ĀLIS (nem megengedett) fegyvereket alkalmaznak, amelyek teh√°t k√≠v√ľl esnek a bakteriol√≥gus √©s k√©mikus NBC-nek (NBC h√°bor√ļ: ez a kifejez√©s a nukle√°ris, biol√≥giai (vagy bakteriol√≥giai) √©s k√©miai h√°bor√ļ meghat√°roz√°sa).
(A nukle√°ris fegyverek sz√°ma 1997-es felm√©r√©s szerint 400 feletti, (Waren D. Farr- jelent√©s) ami az √©vi 60-80 el√Ķ√°ll√≠t√°s√°t lehet√Ķv√© tev√Ķ technik√°val, m√°ra 1000-1500 db-ra is n√Ķhetett, amivel Izrael a vil√°g harmadik legnagyobb atomarz√°n√°lj√°val rendelkezik!)A g√°zai offenziva 2008. december 27-t√Ķl 2009. Janu√°r 18-ig alkalmazta v√°logat√°s n√©lk√ľl palesztin civilek m√©sz√°rl√°s√°ra; a Thasal azaz az IDF izraeli v√©der√Ķ alkalmazta gr√°n√°tok, tankok √©s rep√ľl√Ķg√©pek bevet√©s√©vel Hamas katon√°k √©s olyan civil emberek kiv√©gz√©s√©re, akik megadt√°k magukat. P√°r nap alatt t√∂bb milli√≥ tonna robban√≥anyagot sz√≥rtak a 378 n√©gyzetkil√≥m√©ter nagys√°g√ļ f√∂lds√°vra, ahol 1,5 milli√≥ ember √©lt, ebben a Gulag-ban, ami egy n√©p kiv√©gz√©s√©re szolg√°l.
Az a hallgat√°s, amit a m√©dia G√°za k√∂r√© falk√©nt emelt, hogy minn√©l jobban fedve tarts√°k azokat a h√°bor√ļs b√Ľncselekm√©nyeket, amelyeket elk√∂vettek, csak azon kiveteles esem√©nyekre koncentr√°lva, ahol steril, k√©zzel bark√°csolt kassan rak√©takat dobtak n√©h√°ny kibbutz-ra, de a NEM convencion√°lis fegyverek sz√©lesk√∂r√Ľ haszn√°lat√°r√≥l a h√≠rek √©s al√°t√°maszt√°sok nem ker√ľltek ki.
Viszont kiker√ľltek, k√∂sz√∂net azon orvosoknak, akik a sebes√ľltek megseg√≠t√©s√©ben r√©sztvettek.Feh√©r foszfor (WP), implosion bomba (√∂sszeroppant, mintha egy labd√°t levinn√©nk az √≥ce√°n fenek√©re) √©s bunker-buster, kazett√°s bomb√°k, pontencialisabb√° tett k√∂nnyg√°z bomb√°k √©s a sz√∂rny√Ľseges DIME bombak, amelyeket m√°r Libanonban is bevetettek 2006-ban, nem is besz√©lve a nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel felhaszn√°lt szeg√©nyitett ur√°n l√∂ved√©kekr√Ķl.A figyelmet a DIME bomb√°kra kell √∂sszpontos√≠tani, amelyek megink√°bb n√∂velhetik a j√∂v√Ķben a megsz√°llott ter√ľletek barb√°r elnyom√°s√°t. A DIME bomb√°k (Low Collateral Damage vagy Less Lethal Weapons), amelyek az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamoknak k√∂sz√∂nhetik a feltal√°l√≥t √©s a gy√°rtot is, √©s r√∂gt√∂n√∂sen ig√©nyt tartott r√° Izrael √©s azonnal be is szerezte √Ķket. A tanulm√°ny, amely a DIME bomba kik√≠s√©rletez√©s√©re √©s tervez√©s√©re ir√°nyult, az US Air Force Reserach Laborat√≥riumban valamint a Lawrence Livermore Nemzeti Laborat√≥riumban t√∂rt√©nt. Minderre az USA korm√°nya kb. 40 milli√≥ dollart k√∂lt√∂tt. √öj t√≠pus√ļ bomb√°kr√≥l van sz√≥, amelyek GPS-szel l√°ttak el, hogy ne tegyenek k√°rt a k√∂rnyezetbe, mint a neutron bomba, teh√°t az emberekben okozz√°k a legnagyobb k√°rokat, de az infrastrukt√ļr√°kat majdnem √©rintetlen√ľl
hagyj√°k. Egy k√ľls√Ķ sz√©n-polimer kivonat, ami olcs√≥bb √©s k√∂nnyebb, mint a f√©m, ami lebomlik a robban√°s k√∂zben, bel√ľl pedig Tungszten van por form√°ban m√°s robban√≥anyaggal keverve. A Tungszten magas h√Ķ√°ll√≥ k√©pess√©g√Ľ, nem olvad meg a robban√°s k√∂zben, de sz√°mtalan mikroszk√≥pikus szil√°nkk√° v√°lik, amelyek mindent els√∂p√∂rnek, ami az √ļtjukba √°ll a robban√°shoz n√©h√°ny m√©terre (hat√≥sugara 4 - 10 m√©ter) √©s az embereket darabokra t√©pi, az amput√°l√°sokat m√Ľt√©ti pontoss√°ggal v√©gzi.Nagyobb t√°vols√°gban viszont hal√°los fegyverk√©nt m√Ľk√∂dik √©s a nano-r√©szecsk√©knek k√∂sz√∂nhet√Ķen, a tungszten behatol a b√Ķrbe piciny sebeken kereszt√ľl, √©s itt a sz√©n √©s a forr√≥ f√©m reakci√≥jak√©nt eg√©szen a csontig hatol. Meg√∂li a sejteket √©s s√ļlyosan megsebesiti a bels√Ķ szerveket. Aki t√ļl√©li, az is szinte bizonyosan r√°kban betegszik meg, egy b√Ľncselekmeny logik√°j√°nak eredm√©nyek√©nt, amely a kezdeti k√°rok ut√°n akarja a k√°oszba √©s az √∂sszeoml√°sba kergetni az ellenf√©l eg√©szs√©g√ľgyi struktur√°j√°t, amelyek k√∂telez√Ķen kezelik a harcban m√°r tevekenykedni nem tud√≥ sebes√ľlteket.
Ez egy tipikusan "lakott ter√ľletre" kik√≠s√©rletezett bomba. Azon orvosok, akik els√Ķkent l√°tt√°k el az "√ļj fegyver " hasznalat√°val megsebes√≠tett embereket, sokkos √°llapotba ker√ľltek l√°tv√°n a seb t√≠pusait √©s, hogy milyen amput√°lasokra k√©pes.A f√©nyk√©pr√Ķl meg lehet gy√Ķz√Ķdni, hogy a sebeket, mintha egy ghiottinnal v√°gt√°k volna el, olyan prec√≠z munk√°t v√©gzett a bomba hat√≥sugar√°ban lev√Ķ embereken.
A New Weapons Research Committee feljelent√©st tett a k√∂zv√©lem√©nynek ezen fegyverek haszn√°lat√°r√≥l, Paola Manduca doktorn√Ķ √©s Mads Gilbert, norv√©g orvos al√°tamaszt√°sa szerint, ok a Norwac tagjai.
Ezekben az √©vekben a NWRC sok orvosi √©s tudom√°nyos bizony√≠t√©kot gy√Ľjt√∂tt √∂ssze. K√∂sz√∂net a libanoni orvosok tanuvallom√°sainak is, amelyek al√°t√°masztj√°k sz√°mos NEM konvencion√°lis fegyver haszn√°lat√°t a 2006-os libanoni √∂sszecsap√°sokt√≥l, a 2008/09 g√°zai m√©sz√°rl√°sokig.

  HozzŠszůlŠsok
#1 | kamlaci - 2012.12.05. 10:55:17
Durva! Angry

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum