Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Tigáz vs Esküdtszék


letölthető: Link

  Hozzászólások
#1 | piskota - 2011.07.11. 09:30:03
A hatalombitorlók, a hatalom, szabályos gazdasági háborút folytat a társadalom ellen, kimerítve a lámpavasra érettség minden kritériumát!
Az elnyomás, a jogfosztottság, -/TALMUD: "...az a nem-zsidó aki a joggal foglalkozik méltó a halálra!"/- biztosítására az erőszakszervezetek mellé, a lakosság teljes kiszolgáltatottságnak a beteljesítésére a /KÖZ-/ "szolgáltatókat" is felsorakoztatták!
Ezeknél a "szolgáltatóknál" ma az egyik legfontosabb a nemfizetők arányának figyelemmel kísérése.., amint az általuk, profitjuknak megfelelő, megállapított százalék alá csökken ez az arány, azonnal kezdeményezik a további áremelést, annak minden következményével!
Természetesen költségként számolják el a külföldi tulajdonosok eszméletlen nagy és indokolatlan jövedelmét, valamint a folyamatot biztosító magyar kápók jutalékát!
Ezen túl, mint az ismertetett esetben is, fennáll a lehetősége a "szolgáltató" részéről, hogy erőfölényükkel visszaélve további trükkök, tisztességtelen eljárás keretében feszítsék keresztre a kiszolgáltatott elszenvedőt!
Ezt az eljárást, trükközést, általánosságban alkalmazzák!
Konkrét példát is említhetek a "szolgáltatók" által gyakorolt tisztességtelen eljárásra, például: feltételezhetően korrupciós eljárás útján érték el azt az ellehetetlenítő szabályozást, hogy öt évenként a vízórákat "hitelesíteni" kell! A gyári új vízórát kell esetenként lecserélni, amelyen még az ötszáz köbméteres átfolyás sem történt meg!
Arról a tisztességtelen, minősíthetetlen eljárásról nem is beszélve, hogy a már szinte hivatalból nemfizető réteg költségeit is a még fizetőképesekre terhelik!
Mindezt az állam cinkos hozzájárulásával tehetik meg, melynek alapvető oka az államapparátus belső rothadtsága! Kezdve a parlamenti csőcseléken, a kormány és hatalmi szerveken keresztül!
Felelősségre-vonásuk, az eljárás, a zúg-sztár ügyvédek, a bírósági eljárást megcsúfoló "hivatalos" személyek felfüggesztésével kell végrehajtani!
Elég volt a "Tocsik-Princz", meg a hasonló, a társadalmat arcul-csapó ügyekből, "ügyintézőkből"!
Gyöngyösi Zoltán
#2 | Arany - 2011.07.11. 09:51:06
Csak egy közvetlen adalék a vízórákhoz...
A fiam kapott egy 40 ezer forintos vízszámlát...
Nem "követték kellő figyelemmel" hogy eltelt az öt év, és így a ház "elfolyó" vizét azokra terhelték, akik így jártak!
Az órákat kicseréltették...
De erre senki nem figyelmeztette őket, szerintem inkább lesik, kinél fordul elő hasonló, mert a törvényekben benne van, ha nincs hiteles óra, akkor nem aszerint számolnak el...
Az élet mindennapi küzdelmeiben, a család gondjaiban még ezt is tartsa számon a polgár, ha mégsem teszi, akkor lecsapnak.

A videon lévő eset egyenesen vérlázító. Eleve feltételezik, hogy mindenki lop!
Mindezt teszik akkor, amikor a fogyasztó tudja, hogy az óra hitelességéért a szolgáltató felel, éppen ezért cserélik időnkint az órát. Azt az átlagember nem is feltételezi, hogy mit akarnak a nyakába varrni, mert szándékában sem állt csalni!
A sok milliárdos hiányt nem a magánembereknél, hanem a nagy cégeknél kellene keresni, de az is haver...
#3 | piskota - 2011.07.11. 11:01:06
Vitatnám a videón elhangzó "antiszemitizmus" szó létjogosultságát! Sem Magyarországon, sem a világ egyetlen országában sem létezik ANTISZEMITIZMUS!
Ez a szókreáció a világuralomra törő rasszista, elembertelenedett zsidóság elnyomó, hódító ideológiájának szerves és meghatározó része!
ÖNVÉDELEM, Isten és a természet által jóváhagyott ÖNVÉDELEM létezik! /Még az sem antiszemita, ki annak vallja magát!/ Ez az ÖNVÉDELMI jog, még az állatot is megilleti, mely létezik, működik! Ez azért fontos kitétel, mert a soviniszta-rasszista zsidóság vallásként vallhatja és gyakorolhatja az alábbi felfogását, egy állítólag demokratikus jogállamban!- idézve a Talmudot:
"...a nem-zsidóknak nem lehet mondani: Ti embernek neveztettek. A gójok között egy sincs, aki embernek neveztetnék. Vannak parancsok, melyeknek áthágása miatt egy nem-zsidó halált érdemel, míg a zsidóknak megengedett dolog.
...egy nem-zsidónak megrablása meg van engedve,..."
Ehhez a mocskos soviniszta-rasszista felfogáshoz asszisztál az állam, a hatalom, mely alapvetően a zsidóság kezébe csúszott át.
Éppen ideje lenne a bűnüldöző szerveknek vizsgálni az állami zsidó maffia működését!
Az egyik zsidó eladja ami nem az övé, a másik pedig azért nem fizet érte, mert a Sátánistenük a lelkükért mindenestül, a rajtad-lévő fehérneműt is beleértve, az ő rendelkezésükre bocsátotta, felfogásuk, vallásuk szerint!
Vagyis nem kifoszt, kirabol, ellehetetlenít, csak a soviniszta-rasszista vallott "vallásuknak" megfelelően jár el!
ESKÜ-KÉPTELENEK! Esküköteles közszolgálatot nem tölthetnek be, mert a "vallásuk" felmenti a gójoknak tett eskü kötelezvénye alól!
Gyöngyösi Zoltán
#4 | gabesz - 2011.07.11. 12:09:23
Megnéztem a videót, lehet hogy rövid az eszem de nekem egyenlőre "csak" annyi jött le hogy valami mocskos nagy disznóság történt(történik folyamatosan)!
Ha lenne kedves valaki elmagyarázni pár szóban hogy pontosan mi történt azt megköszönném, már csak azért is hogy tanuljak és taníthassak belőle embereket akikkel szintén előfordulhat hasonló helyzet.Pl.ha én nem a Tigáz-nál vagyok akkor ez rám nem is vonatkozik?A kérdés persze költői...persze hogy igen mert gondolom a többi mocskos banda(pl.GDF Suez)ugyanezen az elven működik!
Felvázolnám én hogy látom és javítsa ki valaki ha nem jól értem.
Tehát gázórát kellett cserélni(időszakos?)erre kiment a szagértő és megállapította hogy meg volt buherálva de közbe persze nem is csak ugye mindenki csal és lop.Ezért bírságot kellene fizetni a fogyasztónak(extra bevétel)és természetesen ezt nem vette jó néven hiszen tudja magáról hogy ártatlan.Ráadásul valami szagértői papírt is meghamisítottak.
Ne nagyon bántsatok ha nem így vanSmile
Amúgy pár napja, talán egy hete is volt a "hazugládába"(értsd.TV) egy hasonló eset a gázórával.Jól gondolom hogy egy és ugyanaz a történet??Esteleg meg lehetne küldeni a hazugoknak a tényfeltáró bizonyítékokat bár ugye ez ügybe nincsenek illúzióimFrown
#5 | Arany - 2011.07.11. 12:38:55
Kedves gabesz!
Nem rövid az eszed, csak nem voltál eléggé figyelmes...
Csak a videoról ismerem én is a helyzetet, amit azon kívül tudok, az a következő:
A villany és a gázóra hitelességéről a szolgáltató gondoskodik!
Cserélni is ő szokta, nem tudni milyen elv szerint.
Van, amikor a fogyasztó kéri, ez különösen a villanyóra esetén szokásos, ha nagyobb teljesítményű kell.
A gázóránál akkor fordulhat elő, ha a fogyasztó úgy érzékeli, hogy többet mutat az óra, mint amennyit ő gondol, hogy fogyaszt...

Ezen felül a szolgáltató akkor cseréli, amikor feltételezhetően valamiért "gyanús", ami nem jelenti, hogy bárki bármit manipulált volna, hiszen a szolgáltató nem tudja, mikor használja az ember a szolgáltatást, és mikor nem, mi lehet ennek az oka. Gyanús, ha nincs fogyasztás, pedig ez van akkor is, ha hosszabb időre nincs a lakásban senki.
Szóval a szolgáltató "gyanakodik", ha nem az általa normálisnak gondolt átlag-fogyasztást mutat az óra... az okkal nem foglalkozik, feltételez...!

Az adott esetben nem derült ki, miért került óracserére sor, de aki leszerelte kitöltött egy nyomtatványt, amin az volt, hogy külsérelmi nyomok az órán nem találhatók, ezt a tulajdonos is aláírta. Igaz, hogy volt még a nyomtatványon "tanúk" helye, de ezzel nem törődött senki.
Aki az órát kicserélte, az nem "szakértő", hanem egy egyszerű gázszerelő szakember volt.
A beszélgetésből kiderül, hogy volt már korábban egy értesítés, hogy jelenlen meg a fogyasztó a szakértői vizsgálat céljából. Azt nem tudni, hogy miért nem valósult meg.
Kapott még egy ilyen "meghívót", ahova már a felvevővel és tanúkkal együtt ment, akik a TEMPO párt vezetői voltak.
A TIGÁZ embereinek a viselkedése érthetetlenül ellenséges, és semmire nem vezető volt, de sugárzott róluk, hogy itt most ők azt akarják bizonyítani, hogy az óra a külső látszat ellenére buherált volt. Magyarul, a fogyasztó lopta a gázt...
Az utána való beszélgetésben is elhangzott, hogy nagyon sokan úgy "lopnak", hogy kívülről nem látszik, és ebből a szolgáltatónak sok vesztesége keletkezik...
A dolog tanulsága, hogy a szolgáltató szolgáltat a kiszolgáltatott fogyasztónak. Eleve feltételezik a lopást, de a tisztességes nyilvánvaló szakértői vizsgálatnál nem adnak lehetőséget arra, hogy a "vádlott" is láthassa, hogy valóban az óra érintetlen, vagy buherált.
Elégedjen meg mindenki azzal, amit ők megállapítanak, és ezt sok fogyasztóval megteszik, aki az atyaúristenen kívül sehova nem mehet, mindenütt ajtót mutatnak neki, és behajtják a feltételezett követelésüket.
Itt pedig a paragrafusok ismeretében a Tempo megpróbálja a jogainkat érvényesíteni, hogy ne legyen kedvük ezt csinálni...
#6 | bibor - 2011.07.13. 00:08:17
"Tehát gázórát kellett cserélni(időszakos?)erre kiment a szagértő és megállapította hogy meg volt buherálva de közbe persze nem is csak ugye mindenki csal és lop.Ezért bírságot kellene fizetni a fogyasztónak(extra bevétel)és természetesen ezt nem vette jó néven hiszen tudja magáról hogy ártatlan.Ráadásul valami szagértői papírt is meghamisítottak." * 5 Smile gratulálok, így van !
#7 | Pitkin - 2011.07.13. 00:20:26
Az első vizsgálaton is megjelentek, de a Tigáz, akkor is elzárkózott a felnyitás elől, de először is a hatósági intézkedés jogosultságát nem volt hajlandó bizonyítani az intézkedés jogalapját. Jogalap egy Alkotmány nélküli országban. Már ezért is rablók, mert nincs joguk pénzt beszedni se, mert nem határozza meg semmi ezt a jogukat. Jogtalanság nem szülhet jogot.
#8 | Tulok - 2011.07.13. 20:55:10
Adott első szinten, egy jogalap, és felhatalmazás nélküli, privatizáció, amelyben részt vettek olyan személyek, akiket írd, és mond, ezért vesztegettek meg! Ez volt a szolgáltatást jogosulatlanul "eladók", "parlamenti" felhatalmazása. Tovább osztani, és terhelni népességet, és figyelmen kívül hagyni, hogy a Tolvajt nem lehet felhatalmazni a lopásra, viszont a törvényt meg lehet kerülni. Módosítani is lehet, megfelelő "idegen szívű" megvásárlása mellett, megfelelő számú azonos érdekeltségű, és lehetőséggel rendelkező, kétes hátterű "képviselő" miatt, és mellett. A visszaélés első szintje itt jön létre, és innen ágazódik el bűnszervezetben tovább! Vizsgálni kellene, hogy egy közérdeket képviselő személy, a "mi alkalmazottaink", az érdekeinknek megfelelő szinten jártak-e el! Egy munkahelyen, és az országgyűlés is ilyen, - és a jelenlegi béna rendszer is annak tekintető, némileg- , ez alapján, mennyiben tekinthető bűnösnek- , a jóhiszemű, törvényes felhatalmazást "sejtő", a társadalom törvényesített, bár manipulált felügyeleti jogainak végrehajtására! A jelenlegi, és korábbi kormányzatok célja, a döntésjog, saját privilégiumként, feltüntetett, és etikátlan módon propagált törvények mögé bújtatott gyakorlása, ami mindaddig diktatórikus jellegű, amíg kizárják a döntéseikből, az eltartóikat! Eddig szépen, majdnem jogi formuláknak megfelelően beszéltem! Valószínűleg jogszerűen is, de....
Akár Lázár zsidó, akár Varga, Rogán, Szijártó, akár Orbán a "keverék", de lehet a GYF platform is, jó lenne, ha helyére kerülne! A hely, vitatott, de a kötél, és Nyugat-Szibéria között bármi lehetne "jutalomként", mert nincs "titok", olyan tényezők, bizonyítékok mellett, amik ne lennének elegendőek, hogy szívbaj nélkül, bármelyiket feltrancsírozzuk. Felvállaltak egy "ügyet", és becsaptak mindenkit, akit meg tudtak téveszteni, azzal, hogy az érdekeiket képviselik! Nem csak munkakörükben elkövetett, hatáskörrel és hatalommal való visszaélés a vád, hanem hazaárulás is (még ha a zsidó esküjük mentesítené is ez alól őket, a saját -és holdudvaruk szemében), amiért akkor is kötél jár, ha hamis esküt tett az egyik oldal felé, és rajtakapták! A felelősség, és annak vállalása, elkötelezettségekkel jár, de a hazugság is! A személyes névmás használatánál a kisbetű, ugyanannyi, mint amikor egy szervezetben, nem "csak ennyivel" bélyegezzük meg az árulókat! Foglyokat nem ejtünk! Ők is a bőrünkre pályáznak! Muszáj nekünk eltartani elnyomóinkat, jogaink korlátozóit, adónkból ellenünk hadsereget fenntartókat, kisembereket, mint a Tigáz képviselőjét, ellenünk fordítókat," bepalizókat", "mély sötétségben" tartókat támogatni? Nem! Ne adjunk nekik pénzt, hogy ellenünk fordíthassák, a rajta vásárolt bérgyilkosokat, a megélhetésükre hivatkozó megalkuvókat! Jöjjenek rá arra, hogy a terror-rendszerüket addig tudják fenntartani, amíg mi álljuk a számlát! Ha nincs rávaló, rendszer sincs, ami elnyomjon!
#9 | piskota - 2011.07.14. 09:46:18
"A hatalombitorlók, a hatalom, szabályos gazdasági háborút folytat a társadalom ellen, kimerítve a lámpavasra érettség minden kritériumát!" -írtam fenn.
Rosszul fogalmaztam! Valamiféle szabályozott gazdasági háborúról szó sincs, hivatkozhatok a TEMPO által is ismerté vált esetekre, ezek parttalan, minden szabály nélküli, mindenre gondosan kiterjesztett háborút, népirtást folytatnak nemzetünk ellen! Ez annyira nem tűri a szabályozottságot, hogy épp a TEMPO-párt ügyein keresztül láthatjuk, hogy a saját maguk szája-íze, és kénye-kedvére hozott törvényeiket, rendeleteiket is folyamatosan rúgják fel!
Ezeket az ügyeket meg sem kell kapargatni, mindegyikből azonnal kitűnik a zsidó machináció!
Végtelenül sajnálatos, hogy az ország rendjére és biztonságára vigyázó titkosszolgálatok, nyilván kényelemből, nem tájékozódnak az interneten, így honlapunkat sem olvassák! Vagy úgy-tesznek, mintha semmiről sem tudnának... Vagy éppen ellenségeink táborát gyarapítják?
Konkrét példát is felhozhatok: tud e valaki arról, hogy a Cool tévés leégett házas Müller Attilát beidézték azon kijelentéséért a vele készült riport kapcsán, hogy oltotta a tűzet, ahogy Izraelben oktatták!
Kinek nem nyilvánvaló, hogy nem tűzoltási gyakorlaton járt Izraelben! Mint fiatalemberember, s nyilván zsidó, ezer százalék, hogy katonai kiképzésben részesült, melynek hozadéka volt a tűzzel szembeni védekezés, oltás!
Beidézték? Megkérdezték, hogy milyen kiképzésben részesült, milyen fegyverek kezelését sajátította el, s milyen célból? S főleg ki ellen?!
A parlamenti csőcselék Nemzetbiztonsági Bizottsága miért nem tárja az ország elé, hogy ellenséges ügynökök ezreit képezik ki Izraelben!
Az a kérdés is adódik, hogy ezen ellenséges ügynököket, kémeket miért nem távolítják el alapesetben, vagy miért nem likvidálják őket, érdemeiknek megfelelően?!
Hol a felelős kormány, hol a felelős miniszterelnök?
A parlament, mint a tények mutatják, s megerősítik, ténylegesen csőcseléknek minősül?
Vagy csak tényleg arra alkalmasak, hogy emberiségellenes soviniszta-rasszista, gyűlölködő-kirekesztő zsidó egyházakat támogassanak, "történelmi" jelzővel illessenek?!
Arra képtelenek, hogy összeismerkedjenek a zsidó vallásnak nevezett ideológiai tételekkel, melyek a zsidó világuralmi törekvéseket szolgálják, melyek ellen minden nem-zsidónak kötelezettsége, kötelessége fellépni!
Erre, a megmagyarázhatatlan állapotokra nyújt háttérfedezetet az a bíróság, az az ügyészi "teljesítmény", melyet a látványosan gonosz ostobaságok következtében a TEMPO-párt látványosan a sárgaföldig alázott!
Gyöngyösi Zoltán
#10 | Arany - 2011.08.06. 12:26:03
Olvasgatok...
Lehet a "fotelforradalmárokat" lenézni, megszólni...
Lehet, velük nem számolni az egyik résznek, és lehet őket szidalmazni a "harcosoknak".
Változatlanul azt gondolom, mindenkinek meg van a helye az életben, és a helyén a szerepe is, amit a közösség javára fordíthat, még akkor is, ha mindez nem látványos.
Ilyenkor gyakran eszembe jut a "történet", amikor Anyahita lebénult, attól az időtől a legfőbb feladatának tartotta a tudást átadni a fiataloknak, és mindenkinek, aki meghallgatta őt.
Minden tudás és ismeret fontos, amit a másik nem tud!
Írásokban megjelenik itt is sok olyan, amiről ha itt nem olvasom, nincs összefoglaló képem róla.
Volt dolgom a bírósággal, még akkor is, ha nekem személy szerint nem. A fiamtól egy ügyvéd elsikkasztott 6 milliót... Akkor volt alkalmam belelátni a törvényeink "rugalmasságába", a kiskapuk, és a bírók kedv szerinti fogalmazásába, még az is lehet, hogy az az ügyvéd, aki a fiam segítségére sietett, nem sokkal utána azért ment el, mert a törvények kiforgatása már sok volt neki is... A legfelsőbb Bíróságot is bejárta az ügy, a tapasztalt ügyvéd (aki volt korábban bíró is) egyszerűen nem értette, hogy hogyan hozhattak olyan ítéletet, amilyet...
De én, aki az átkosban IS éltem, láttam az ügy kapcsán, a résztvevő felek "hangulatváltozásán", hogy mennyire működik még a múlt, és egy polgári perben azt döntenek, ami a hálózatban még kötődő embernek jó!
Nem az igazság számított!
Utólag ezt az egész agyrémet annak értékeltem, hogy valamitől mégis megszabadult a fiam, bár kegyetlenül nagy áron, akkor, 2002-ben ez még nagyon nagy pénznek számított...
Van egy bűntetőper ítélet, hogy mennyi jár neki, kamatostul, csak éppen nincs amiből megkapja... Mert ehhez értenek...

Még emlékszem arra, hogy volt, aki azért jött haza Izraelből, mert ott jött rá, hogy a lányoknak is kötelező a katonai szolgálat, és lánya volt...
A lányokat is arra nevelik, hogy élvezzék a gyilkolást... Mit tud a gyerekének egy ilyen anya továbbadni?

A liberósok nálunk megszüntették a katonai szolgálatot - majd a NATO megvéd... -, a fiatalok örültek is neki, de még annyit sem tudtak így megtanulni, hogy a parancsot megb@szni nem érdemes, mert szaporodik.
A fiam még volt katona... Nagy gyakorlat a Bakonyban... Az egyik katona "begyűrődött" a lánctalpak közé... A kérdésemre a válasza: nem tartotta be a szabályokat, nyitva volt a mikádója...
Milyen egyszerű szabály, és mi a következménye???
Nem sírom vissza azt a katonaságot. De a rendre és a fegyelemre ma senki nem szorítja rá a fiatalságot, és a következményekkel sincsenek tisztában.

A TEMPO munkája pedig élő bizonyítéka, hogy a törvényeink mennyit érnek. Vannak, de minek? Nekik!
A nyilvánvaló tényeket és igazságokat is addig csűrik-csavarják, rakosgatják az aktákat, amíg minden elévül, vagy a feledés homályába süllyed.

Olyan pedig nincs, ha valaki akar tenni valamit, hogy ne tudna... Csak lehet, hogy nem látványos.
A tudat épülése és kialakulása soha nem látványos, csak a hatása lesz érzékelhető, amikor szükség lesz rá.

Van olyan hírem is, hogy ma már vannak olyan történelemtanárok, akik halkan elmondják a tanulóknak, hogy a honfoglalás nem olyan volt, ami a könyvben van, csak neki azt kell tanítani, és a gyerekeknek azt kell tudni.... De beszél a valóságról is!

Tudom, hogy ezek kis lépések, és az IDŐ kevés, de minden elejtett mag valahol számít!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 100% [3 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum