NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k


let√∂lthet√Ķ: Link

  HozzŠszůlŠsok
#1 | piskota - 2011.07.11. 09:30:03
A hatalombitorl√≥k, a hatalom, szab√°lyos gazdas√°gi h√°bor√ļt folytat a t√°rsadalom ellen, kimer√≠tve a l√°mpavasra √©retts√©g minden krit√©rium√°t!
Az elnyom√°s, a jogfosztotts√°g, -/TALMUD: "...az a nem-zsid√≥ aki a joggal foglalkozik m√©lt√≥ a hal√°lra!"/- biztos√≠t√°s√°ra az er√Ķszakszervezetek mell√©, a lakoss√°g teljes kiszolg√°ltatotts√°gnak a beteljes√≠t√©s√©re a /K√ĖZ-/ "szolg√°ltat√≥kat" is felsorakoztatt√°k!
Ezekn√©l a "szolg√°ltat√≥kn√°l" ma az egyik legfontosabb a nemfizet√Ķk ar√°ny√°nak figyelemmel k√≠s√©r√©se.., amint az √°ltaluk, profitjuknak megfelel√Ķ, meg√°llap√≠tott sz√°zal√©k al√° cs√∂kken ez az ar√°ny, azonnal kezdem√©nyezik a tov√°bbi √°remel√©st, annak minden k√∂vetkezm√©ny√©vel!
Term√©szetesen k√∂lts√©gk√©nt sz√°molj√°k el a k√ľlf√∂ldi tulajdonosok eszm√©letlen nagy √©s indokolatlan j√∂vedelm√©t, valamint a folyamatot biztos√≠t√≥ magyar k√°p√≥k jutal√©k√°t!
Ezen t√ļl, mint az ismertetett esetben is, fenn√°ll a lehet√Ķs√©ge a "szolg√°ltat√≥" r√©sz√©r√Ķl, hogy er√Ķf√∂l√©ny√ľkkel vissza√©lve tov√°bbi tr√ľkk√∂k, tisztess√©gtelen elj√°r√°s keret√©ben fesz√≠ts√©k keresztre a kiszolg√°ltatott elszenved√Ķt!
Ezt az elj√°r√°st, tr√ľkk√∂z√©st, √°ltal√°noss√°gban alkalmazz√°k!
Konkr√©t p√©ld√°t is eml√≠thetek a "szolg√°ltat√≥k" √°ltal gyakorolt tisztess√©gtelen elj√°r√°sra, p√©ld√°ul: felt√©telezhet√Ķen korrupci√≥s elj√°r√°s √ļtj√°n √©rt√©k el azt az ellehetetlen√≠t√Ķ szab√°lyoz√°st, hogy √∂t √©venk√©nt a v√≠z√≥r√°kat "hiteles√≠teni" kell! A gy√°ri √ļj v√≠z√≥r√°t kell esetenk√©nt lecser√©lni, amelyen m√©g az √∂tsz√°z k√∂bm√©teres √°tfoly√°s sem t√∂rt√©nt meg!
Arr√≥l a tisztess√©gtelen, min√Ķs√≠thetetlen elj√°r√°sr√≥l nem is besz√©lve, hogy a m√°r szinte hivatalb√≥l nemfizet√Ķ r√©teg k√∂lts√©geit is a m√©g fizet√Ķk√©pesekre terhelik!
Mindezt az √°llam cinkos hozz√°j√°rul√°s√°val tehetik meg, melynek alapvet√Ķ oka az √°llamappar√°tus bels√Ķ rothadts√°ga! Kezdve a parlamenti cs√Ķcsel√©ken, a korm√°ny √©s hatalmi szerveken kereszt√ľl!
Felel√Ķss√©gre-von√°suk, az elj√°r√°s, a z√ļg-szt√°r √ľgyv√©dek, a b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°st megcs√ļfol√≥ "hivatalos" szem√©lyek felf√ľggeszt√©s√©vel kell v√©grehajtani!
El√©g volt a "Tocsik-Princz", meg a hasonl√≥, a t√°rsadalmat arcul-csap√≥ √ľgyekb√Ķl, "√ľgyint√©z√Ķkb√Ķl"!
Gyöngyösi Zoltán
#2 | Arany - 2011.07.11. 09:51:06
Csak egy közvetlen adalék a vízórákhoz...
A fiam kapott egy 40 ezer forintos vízszámlát...
Nem "k√∂vett√©k kell√Ķ figyelemmel" hogy eltelt az √∂t √©v, √©s √≠gy a h√°z "elfoly√≥" viz√©t azokra terhelt√©k, akik √≠gy j√°rtak!
Az órákat kicseréltették...
De erre senki nem figyelmeztette √Ķket, szerintem ink√°bb lesik, kin√©l fordul el√Ķ hasonl√≥, mert a t√∂rv√©nyekben benne van, ha nincs hiteles √≥ra, akkor nem aszerint sz√°molnak el...
Az √©let mindennapi k√ľzdelmeiben, a csal√°d gondjaiban m√©g ezt is tartsa sz√°mon a polg√°r, ha m√©gsem teszi, akkor lecsapnak.

A videon l√©v√Ķ eset egyenesen v√©rl√°z√≠t√≥. Eleve felt√©telezik, hogy mindenki lop!
Mindezt teszik akkor, amikor a fogyaszt√≥ tudja, hogy az √≥ra hiteless√©g√©√©rt a szolg√°ltat√≥ felel, √©ppen ez√©rt cser√©lik id√Ķnkint az √≥r√°t. Azt az √°tlagember nem is felt√©telezi, hogy mit akarnak a nyak√°ba varrni, mert sz√°nd√©k√°ban sem √°llt csalni!
A sok milliárdos hiányt nem a magánembereknél, hanem a nagy cégeknél kellene keresni, de az is haver...
#3 | piskota - 2011.07.11. 11:01:06
Vitatnám a videón elhangzó "antiszemitizmus" szó létjogosultságát! Sem Magyarországon, sem a világ egyetlen országában sem létezik ANTISZEMITIZMUS!
Ez a sz√≥kre√°ci√≥ a vil√°guralomra t√∂r√Ķ rasszista, elembertelenedett zsid√≥s√°g elnyom√≥, h√≥d√≠t√≥ ideol√≥gi√°j√°nak szerves √©s meghat√°roz√≥ r√©sze!
√ĖNV√ČDELEM, Isten √©s a term√©szet √°ltal j√≥v√°hagyott √ĖNV√ČDELEM l√©tezik! /M√©g az sem antiszemita, ki annak vallja mag√°t!/ Ez az √ĖNV√ČDELMI jog, m√©g az √°llatot is megilleti, mely l√©tezik, m√Ľk√∂dik! Ez az√©rt fontos kit√©tel, mert a soviniszta-rasszista zsid√≥s√°g vall√°sk√©nt vallhatja √©s gyakorolhatja az al√°bbi felfog√°s√°t, egy √°ll√≠t√≥lag demokratikus jog√°llamban!- id√©zve a Talmudot:
"...a nem-zsidóknak nem lehet mondani: Ti embernek neveztettek. A gójok között egy sincs, aki embernek neveztetnék. Vannak parancsok, melyeknek áthágása miatt egy nem-zsidó halált érdemel, míg a zsidóknak megengedett dolog.
...egy nem-zsidónak megrablása meg van engedve,..."
Ehhez a mocskos soviniszta-rasszista felfog√°shoz assziszt√°l az √°llam, a hatalom, mely alapvet√Ķen a zsid√≥s√°g kez√©be cs√ļszott √°t.
√Čppen ideje lenne a b√Ľn√ľld√∂z√Ķ szerveknek vizsg√°lni az √°llami zsid√≥ maffia m√Ľk√∂d√©s√©t!
Az egyik zsid√≥ eladja ami nem az √∂v√©, a m√°sik pedig az√©rt nem fizet √©rte, mert a S√°t√°nisten√ľk a lelk√ľk√©rt mindenest√ľl, a rajtad-l√©v√Ķ feh√©rnem√Ľt is bele√©rtve, az √Ķ rendelkez√©s√ľkre bocs√°totta, felfog√°suk, vall√°suk szerint!
Vagyis nem kifoszt, kirabol, ellehetetlen√≠t, csak a soviniszta-rasszista vallott "vall√°suknak" megfelel√Ķen j√°r el!
ESK√ú-K√ČPTELENEK! Esk√ľk√∂teles k√∂zszolg√°latot nem t√∂lthetnek be, mert a "vall√°suk" felmenti a g√≥joknak tett esk√ľ k√∂telezv√©nye al√≥l!
Gyöngyösi Zoltán
#4 | gabesz - 2011.07.11. 12:09:23
Megn√©ztem a vide√≥t, lehet hogy r√∂vid az eszem de nekem egyenl√Ķre "csak" annyi j√∂tt le hogy valami mocskos nagy diszn√≥s√°g t√∂rt√©nt(t√∂rt√©nik folyamatosan)!
Ha lenne kedves valaki elmagyar√°zni p√°r sz√≥ban hogy pontosan mi t√∂rt√©nt azt megk√∂sz√∂nn√©m, m√°r csak az√©rt is hogy tanuljak √©s tan√≠thassak bel√Ķle embereket akikkel szint√©n el√Ķfordulhat hasonl√≥ helyzet.Pl.ha √©n nem a Tig√°z-n√°l vagyok akkor ez r√°m nem is vonatkozik?A k√©rd√©s persze k√∂lt√Ķi...persze hogy igen mert gondolom a t√∂bbi mocskos banda(pl.GDF Suez)ugyanezen az elven m√Ľk√∂dik!
Felvázolnám én hogy látom és javítsa ki valaki ha nem jól értem.
Teh√°t g√°z√≥r√°t kellett cser√©lni(id√Ķszakos?)erre kiment a szag√©rt√Ķ √©s meg√°llap√≠totta hogy meg volt buher√°lva de k√∂zbe persze nem is csak ugye mindenki csal √©s lop.Ez√©rt b√≠rs√°got kellene fizetni a fogyaszt√≥nak(extra bev√©tel)√©s term√©szetesen ezt nem vette j√≥ n√©ven hiszen tudja mag√°r√≥l hogy √°rtatlan.R√°ad√°sul valami szag√©rt√Ķi pap√≠rt is meghamis√≠tottak.
Ne nagyon bántsatok ha nem így vanSmile
Am√ļgy p√°r napja, tal√°n egy hete is volt a "hazugl√°d√°ba"(√©rtsd.TV) egy hasonl√≥ eset a g√°z√≥r√°val.J√≥l gondolom hogy egy √©s ugyanaz a t√∂rt√©net??Esteleg meg lehetne k√ľldeni a hazugoknak a t√©nyfelt√°r√≥ bizony√≠t√©kokat b√°r ugye ez √ľgybe nincsenek ill√ļzi√≥imFrown
#5 | Arany - 2011.07.11. 12:38:55
Kedves gabesz!
Nem rövid az eszed, csak nem voltál eléggé figyelmes...
Csak a videor√≥l ismerem √©n is a helyzetet, amit azon k√≠v√ľl tudok, az a k√∂vetkez√Ķ:
A villany √©s a g√°z√≥ra hiteless√©g√©r√Ķl a szolg√°ltat√≥ gondoskodik!
Cser√©lni is √Ķ szokta, nem tudni milyen elv szerint.
Van, amikor a fogyaszt√≥ k√©ri, ez k√ľl√∂n√∂sen a villany√≥ra eset√©n szok√°sos, ha nagyobb teljes√≠tm√©ny√Ľ kell.
A g√°z√≥r√°n√°l akkor fordulhat el√Ķ, ha a fogyaszt√≥ √ļgy √©rz√©keli, hogy t√∂bbet mutat az √≥ra, mint amennyit √Ķ gondol, hogy fogyaszt...

Ezen fel√ľl a szolg√°ltat√≥ akkor cser√©li, amikor felt√©telezhet√Ķen valami√©rt "gyan√ļs", ami nem jelenti, hogy b√°rki b√°rmit manipul√°lt volna, hiszen a szolg√°ltat√≥ nem tudja, mikor haszn√°lja az ember a szolg√°ltat√°st, √©s mikor nem, mi lehet ennek az oka. Gyan√ļs, ha nincs fogyaszt√°s, pedig ez van akkor is, ha hosszabb id√Ķre nincs a lak√°sban senki.
Szóval a szolgáltató "gyanakodik", ha nem az általa normálisnak gondolt átlag-fogyasztást mutat az óra... az okkal nem foglalkozik, feltételez...!

Az adott esetben nem der√ľlt ki, mi√©rt ker√ľlt √≥racser√©re sor, de aki leszerelte kit√∂lt√∂tt egy nyomtatv√°nyt, amin az volt, hogy k√ľls√©relmi nyomok az √≥r√°n nem tal√°lhat√≥k, ezt a tulajdonos is al√°√≠rta. Igaz, hogy volt m√©g a nyomtatv√°nyon "tan√ļk" helye, de ezzel nem t√∂r√Ķd√∂tt senki.
Aki az √≥r√°t kicser√©lte, az nem "szak√©rt√Ķ", hanem egy egyszer√Ľ g√°zszerel√Ķ szakember volt.
A besz√©lget√©sb√Ķl kider√ľl, hogy volt m√°r kor√°bban egy √©rtes√≠t√©s, hogy jelenlen meg a fogyaszt√≥ a szak√©rt√Ķi vizsg√°lat c√©lj√°b√≥l. Azt nem tudni, hogy mi√©rt nem val√≥sult meg.
Kapott m√©g egy ilyen "megh√≠v√≥t", ahova m√°r a felvev√Ķvel √©s tan√ļkkal egy√ľtt ment, akik a TEMPO p√°rt vezet√Ķi voltak.
A TIG√ĀZ embereinek a viselked√©se √©rthetetlen√ľl ellens√©ges, √©s semmire nem vezet√Ķ volt, de sug√°rzott r√≥luk, hogy itt most √Ķk azt akarj√°k bizony√≠tani, hogy az √≥ra a k√ľls√Ķ l√°tszat ellen√©re buher√°lt volt. Magyarul, a fogyaszt√≥ lopta a g√°zt...
Az ut√°na val√≥ besz√©lget√©sben is elhangzott, hogy nagyon sokan √ļgy "lopnak", hogy k√≠v√ľlr√Ķl nem l√°tszik, √©s ebb√Ķl a szolg√°ltat√≥nak sok vesztes√©ge keletkezik...
A dolog tanuls√°ga, hogy a szolg√°ltat√≥ szolg√°ltat a kiszolg√°ltatott fogyaszt√≥nak. Eleve felt√©telezik a lop√°st, de a tisztess√©ges nyilv√°nval√≥ szak√©rt√Ķi vizsg√°latn√°l nem adnak lehet√Ķs√©get arra, hogy a "v√°dlott" is l√°thassa, hogy val√≥ban az √≥ra √©rintetlen, vagy buher√°lt.
El√©gedjen meg mindenki azzal, amit √Ķk meg√°llap√≠tanak, √©s ezt sok fogyaszt√≥val megteszik, aki az atya√ļristenen k√≠v√ľl sehova nem mehet, minden√ľtt ajt√≥t mutatnak neki, √©s behajtj√°k a felt√©telezett k√∂vetel√©s√ľket.
Itt pedig a paragrafusok ismeret√©ben a Tempo megpr√≥b√°lja a jogainkat √©rv√©nyes√≠teni, hogy ne legyen kedv√ľk ezt csin√°lni...
#6 | bibor - 2011.07.13. 00:08:17
"Teh√°t g√°z√≥r√°t kellett cser√©lni(id√Ķszakos?)erre kiment a szag√©rt√Ķ √©s meg√°llap√≠totta hogy meg volt buher√°lva de k√∂zbe persze nem is csak ugye mindenki csal √©s lop.Ez√©rt b√≠rs√°got kellene fizetni a fogyaszt√≥nak(extra bev√©tel)√©s term√©szetesen ezt nem vette j√≥ n√©ven hiszen tudja mag√°r√≥l hogy √°rtatlan.R√°ad√°sul valami szag√©rt√Ķi pap√≠rt is meghamis√≠tottak." * 5 Smile gratul√°lok, √≠gy van !
#7 | Pitkin - 2011.07.13. 00:20:26
Az els√Ķ vizsg√°laton is megjelentek, de a Tig√°z, akkor is elz√°rk√≥zott a felnyit√°s el√Ķl, de el√Ķsz√∂r is a hat√≥s√°gi int√©zked√©s jogosults√°g√°t nem volt hajland√≥ bizony√≠tani az int√©zked√©s jogalapj√°t. Jogalap egy Alkotm√°ny n√©lk√ľli orsz√°gban. M√°r ez√©rt is rabl√≥k, mert nincs joguk p√©nzt beszedni se, mert nem hat√°rozza meg semmi ezt a jogukat. Jogtalans√°g nem sz√ľlhet jogot.
#8 | Tulok - 2011.07.13. 20:55:10
Adott els√Ķ szinten, egy jogalap, √©s felhatalmaz√°s n√©lk√ľli, privatiz√°ci√≥, amelyben r√©szt vettek olyan szem√©lyek, akiket √≠rd, √©s mond, ez√©rt vesztegettek meg! Ez volt a szolg√°ltat√°st jogosulatlanul "elad√≥k", "parlamenti" felhatalmaz√°sa. Tov√°bb osztani, √©s terhelni n√©pess√©get, √©s figyelmen k√≠v√ľl hagyni, hogy a Tolvajt nem lehet felhatalmazni a lop√°sra, viszont a t√∂rv√©nyt meg lehet ker√ľlni. M√≥dos√≠tani is lehet, megfelel√Ķ "idegen sz√≠v√Ľ" megv√°s√°rl√°sa mellett, megfelel√Ķ sz√°m√ļ azonos √©rdekelts√©g√Ľ, √©s lehet√Ķs√©ggel rendelkez√Ķ, k√©tes h√°tter√Ľ "k√©pvisel√Ķ" miatt, √©s mellett. A vissza√©l√©s els√Ķ szintje itt j√∂n l√©tre, √©s innen √°gaz√≥dik el b√Ľnszervezetben tov√°bb! Vizsg√°lni kellene, hogy egy k√∂z√©rdeket k√©pvisel√Ķ szem√©ly, a "mi alkalmazottaink", az √©rdekeinknek megfelel√Ķ szinten j√°rtak-e el! Egy munkahelyen, √©s az orsz√°ggy√Ľl√©s is ilyen, - √©s a jelenlegi b√©na rendszer is annak tekintet√Ķ, n√©mileg- , ez alapj√°n, mennyiben tekinthet√Ķ b√Ľn√∂snek- , a j√≥hiszem√Ľ, t√∂rv√©nyes felhatalmaz√°st "sejt√Ķ", a t√°rsadalom t√∂rv√©nyes√≠tett, b√°r manipul√°lt fel√ľgyeleti jogainak v√©grehajt√°s√°ra! A jelenlegi, √©s kor√°bbi korm√°nyzatok c√©lja, a d√∂nt√©sjog, saj√°t privil√©giumk√©nt, felt√ľntetett, √©s etik√°tlan m√≥don propag√°lt t√∂rv√©nyek m√∂g√© b√ļjtatott gyakorl√°sa, ami mindaddig diktat√≥rikus jelleg√Ľ, am√≠g kiz√°rj√°k a d√∂nt√©seikb√Ķl, az eltart√≥ikat! Eddig sz√©pen, majdnem jogi formul√°knak megfelel√Ķen besz√©ltem! Val√≥sz√≠n√Ľleg jogszer√Ľen is, de....
Ak√°r L√°z√°r zsid√≥, ak√°r Varga, Rog√°n, Szij√°rt√≥, ak√°r Orb√°n a "kever√©k", de lehet a GYF platform is, j√≥ lenne, ha hely√©re ker√ľlne! A hely, vitatott, de a k√∂t√©l, √©s Nyugat-Szib√©ria k√∂z√∂tt b√°rmi lehetne "jutalomk√©nt", mert nincs "titok", olyan t√©nyez√Ķk, bizony√≠t√©kok mellett, amik ne lenn√©nek elegend√Ķek, hogy sz√≠vbaj n√©lk√ľl, b√°rmelyiket feltrancs√≠rozzuk. Felv√°llaltak egy "√ľgyet", √©s becsaptak mindenkit, akit meg tudtak t√©veszteni, azzal, hogy az √©rdekeiket k√©pviselik! Nem csak munkak√∂r√ľkben elk√∂vetett, hat√°sk√∂rrel √©s hatalommal val√≥ vissza√©l√©s a v√°d, hanem haza√°rul√°s is (m√©g ha a zsid√≥ esk√ľj√ľk mentes√≠ten√© is ez al√≥l √Ķket, a saj√°t -√©s holdudvaruk szem√©ben), ami√©rt akkor is k√∂t√©l j√°r, ha hamis esk√ľt tett az egyik oldal fel√©, √©s rajtakapt√°k! A felel√Ķss√©g, √©s annak v√°llal√°sa, elk√∂telezetts√©gekkel j√°r, de a hazugs√°g is! A szem√©lyes n√©vm√°s haszn√°lat√°n√°l a kisbet√Ľ, ugyanannyi, mint amikor egy szervezetben, nem "csak ennyivel" b√©lyegezz√ľk meg az √°rul√≥kat! Foglyokat nem ejt√ľnk! √ēk is a b√Ķr√ľnkre p√°ly√°znak! Musz√°j nek√ľnk eltartani elnyom√≥inkat, jogaink korl√°toz√≥it, ad√≥nkb√≥l ellen√ľnk hadsereget fenntart√≥kat, kisembereket, mint a Tig√°z k√©pvisel√Ķj√©t, ellen√ľnk ford√≠t√≥kat," bepaliz√≥kat", "m√©ly s√∂t√©ts√©gben" tart√≥kat t√°mogatni? Nem! Ne adjunk nekik p√©nzt, hogy ellen√ľnk ford√≠thass√°k, a rajta v√°s√°rolt b√©rgyilkosokat, a meg√©lhet√©s√ľkre hivatkoz√≥ megalkuv√≥kat! J√∂jjenek r√° arra, hogy a terror-rendszer√ľket addig tudj√°k fenntartani, am√≠g mi √°lljuk a sz√°ml√°t! Ha nincs r√°val√≥, rendszer sincs, ami elnyomjon!
#9 | piskota - 2011.07.14. 09:46:18
"A hatalombitorl√≥k, a hatalom, szab√°lyos gazdas√°gi h√°bor√ļt folytat a t√°rsadalom ellen, kimer√≠tve a l√°mpavasra √©retts√©g minden krit√©rium√°t!" -√≠rtam fenn.
Rosszul fogalmaztam! Valamif√©le szab√°lyozott gazdas√°gi h√°bor√ļr√≥l sz√≥ sincs, hivatkozhatok a TEMPO √°ltal is ismert√© v√°lt esetekre, ezek parttalan, minden szab√°ly n√©lk√ľli, mindenre gondosan kiterjesztett h√°bor√ļt, n√©pirt√°st folytatnak nemzet√ľnk ellen! Ez annyira nem t√Ľri a szab√°lyozotts√°got, hogy √©pp a TEMPO-p√°rt √ľgyein kereszt√ľl l√°thatjuk, hogy a saj√°t maguk sz√°ja-√≠ze, √©s k√©nye-kedv√©re hozott t√∂rv√©nyeiket, rendeleteiket is folyamatosan r√ļgj√°k fel!
Ezeket az √ľgyeket meg sem kell kapargatni, mindegyikb√Ķl azonnal kit√Ľnik a zsid√≥ machin√°ci√≥!
V√©gtelen√ľl sajn√°latos, hogy az orsz√°g rendj√©re √©s biztons√°g√°ra vigy√°z√≥ titkosszolg√°latok, nyilv√°n k√©nyelemb√Ķl, nem t√°j√©koz√≥dnak az interneten, √≠gy honlapunkat sem olvass√°k! Vagy √ļgy-tesznek, mintha semmir√Ķl sem tudn√°nak... Vagy √©ppen ellens√©geink t√°bor√°t gyarap√≠tj√°k?
Konkr√©t p√©ld√°t is felhozhatok: tud e valaki arr√≥l, hogy a Cool t√©v√©s le√©gett h√°zas M√ľller Attil√°t beid√©zt√©k azon kijelent√©s√©√©rt a vele k√©sz√ľlt riport kapcs√°n, hogy oltotta a t√Ľzet, ahogy Izraelben oktatt√°k!
Kinek nem nyilv√°nval√≥, hogy nem t√Ľzolt√°si gyakorlaton j√°rt Izraelben! Mint fiatalemberember, s nyilv√°n zsid√≥, ezer sz√°zal√©k, hogy katonai kik√©pz√©sben r√©szes√ľlt, melynek hozad√©ka volt a t√Ľzzel szembeni v√©dekez√©s, olt√°s!
Beid√©zt√©k? Megk√©rdezt√©k, hogy milyen kik√©pz√©sben r√©szes√ľlt, milyen fegyverek kezel√©s√©t saj√°t√≠totta el, s milyen c√©lb√≥l? S f√Ķleg ki ellen?!
A parlamenti cs√Ķcsel√©k Nemzetbiztons√°gi Bizotts√°ga mi√©rt nem t√°rja az orsz√°g el√©, hogy ellens√©ges √ľgyn√∂k√∂k ezreit k√©pezik ki Izraelben!
Az a k√©rd√©s is ad√≥dik, hogy ezen ellens√©ges √ľgyn√∂k√∂ket, k√©meket mi√©rt nem t√°vol√≠tj√°k el alapesetben, vagy mi√©rt nem likvid√°lj√°k √Ķket, √©rdemeiknek megfelel√Ķen?!
Hol a felel√Ķs korm√°ny, hol a felel√Ķs minisztereln√∂k?
A parlament, mint a t√©nyek mutatj√°k, s meger√Ķs√≠tik, t√©nylegesen cs√Ķcsel√©knek min√Ķs√ľl?
Vagy csak t√©nyleg arra alkalmasak, hogy emberis√©gellenes soviniszta-rasszista, gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ-kirekeszt√Ķ zsid√≥ egyh√°zakat t√°mogassanak, "t√∂rt√©nelmi" jelz√Ķvel illessenek?!
Arra képtelenek, hogy összeismerkedjenek a zsidó vallásnak nevezett ideológiai tételekkel, melyek a zsidó világuralmi törekvéseket szolgálják, melyek ellen minden nem-zsidónak kötelezettsége, kötelessége fellépni!
Erre, a megmagyar√°zhatatlan √°llapotokra ny√ļjt h√°tt√©rfedezetet az a b√≠r√≥s√°g, az az √ľgy√©szi "teljes√≠tm√©ny", melyet a l√°tv√°nyosan gonosz ostobas√°gok k√∂vetkezt√©ben a TEMPO-p√°rt l√°tv√°nyosan a s√°rgaf√∂ldig al√°zott!
Gyöngyösi Zoltán
#10 | Arany - 2011.08.06. 12:26:03
Olvasgatok...
Lehet a "fotelforradalmárokat" lenézni, megszólni...
Lehet, vel√ľk nem sz√°molni az egyik r√©sznek, √©s lehet √Ķket szidalmazni a "harcosoknak".
Változatlanul azt gondolom, mindenkinek meg van a helye az életben, és a helyén a szerepe is, amit a közösség javára fordíthat, még akkor is, ha mindez nem látványos.
Ilyenkor gyakran eszembe jut a "t√∂rt√©net", amikor Anyahita leb√©nult, att√≥l az id√Ķt√Ķl a legf√Ķbb feladat√°nak tartotta a tud√°st √°tadni a fiataloknak, √©s mindenkinek, aki meghallgatta √Ķt.
Minden tudás és ismeret fontos, amit a másik nem tud!
√ćr√°sokban megjelenik itt is sok olyan, amir√Ķl ha itt nem olvasom, nincs √∂sszefoglal√≥ k√©pem r√≥la.
Volt dolgom a b√≠r√≥s√°ggal, m√©g akkor is, ha nekem szem√©ly szerint nem. A fiamt√≥l egy √ľgyv√©d elsikkasztott 6 milli√≥t... Akkor volt alkalmam belel√°tni a t√∂rv√©nyeink "rugalmass√°g√°ba", a kiskapuk, √©s a b√≠r√≥k kedv szerinti fogalmaz√°s√°ba, m√©g az is lehet, hogy az az √ľgyv√©d, aki a fiam seg√≠ts√©g√©re sietett, nem sokkal ut√°na az√©rt ment el, mert a t√∂rv√©nyek kiforgat√°sa m√°r sok volt neki is... A legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°got is bej√°rta az √ľgy, a tapasztalt √ľgyv√©d (aki volt kor√°bban b√≠r√≥ is) egyszer√Ľen nem √©rtette, hogy hogyan hozhattak olyan √≠t√©letet, amilyet...
De √©n, aki az √°tkosban IS √©ltem, l√°ttam az √ľgy kapcs√°n, a r√©sztvev√Ķ felek "hangulatv√°ltoz√°s√°n", hogy mennyire m√Ľk√∂dik m√©g a m√ļlt, √©s egy polg√°ri perben azt d√∂ntenek, ami a h√°l√≥zatban m√©g k√∂t√Ķd√Ķ embernek j√≥!
Nem az igazság számított!
Ut√≥lag ezt az eg√©sz agyr√©met annak √©rt√©keltem, hogy valamit√Ķl m√©gis megszabadult a fiam, b√°r kegyetlen√ľl nagy √°ron, akkor, 2002-ben ez m√©g nagyon nagy p√©nznek sz√°m√≠tott...
Van egy b√Ľntet√Ķper √≠t√©let, hogy mennyi j√°r neki, kamatostul, csak √©ppen nincs amib√Ķl megkapja... Mert ehhez √©rtenek...

M√©g eml√©kszem arra, hogy volt, aki az√©rt j√∂tt haza Izraelb√Ķl, mert ott j√∂tt r√°, hogy a l√°nyoknak is k√∂telez√Ķ a katonai szolg√°lat, √©s l√°nya volt...
A lányokat is arra nevelik, hogy élvezzék a gyilkolást... Mit tud a gyerekének egy ilyen anya továbbadni?

A liber√≥sok n√°lunk megsz√ľntett√©k a katonai szolg√°latot - majd a NATO megv√©d... -, a fiatalok √∂r√ľltek is neki, de m√©g annyit sem tudtak √≠gy megtanulni, hogy a parancsot megb@szni nem √©rdemes, mert szaporodik.
A fiam m√©g volt katona... Nagy gyakorlat a Bakonyban... Az egyik katona "begy√Ľr√Ķd√∂tt" a l√°nctalpak k√∂z√©... A k√©rd√©semre a v√°lasza: nem tartotta be a szab√°lyokat, nyitva volt a mik√°d√≥ja...
Milyen egyszer√Ľ szab√°ly, √©s mi a k√∂vetkezm√©nye???
Nem sírom vissza azt a katonaságot. De a rendre és a fegyelemre ma senki nem szorítja rá a fiatalságot, és a következményekkel sincsenek tisztában.

A TEMPO munk√°ja pedig √©l√Ķ bizony√≠t√©ka, hogy a t√∂rv√©nyeink mennyit √©rnek. Vannak, de minek? Nekik!
A nyilv√°nval√≥ t√©nyeket √©s igazs√°gokat is addig cs√Ľrik-csavarj√°k, rakosgatj√°k az akt√°kat, am√≠g minden el√©v√ľl, vagy a feled√©s hom√°ly√°ba s√ľllyed.

Olyan pedig nincs, ha valaki akar tenni valamit, hogy ne tudna... Csak lehet, hogy nem l√°tv√°nyos.
A tudat √©p√ľl√©se √©s kialakul√°sa soha nem l√°tv√°nyos, csak a hat√°sa lesz √©rz√©kelhet√Ķ, amikor sz√ľks√©g lesz r√°.

Van olyan hírem is, hogy ma már vannak olyan történelemtanárok, akik halkan elmondják a tanulóknak, hogy a honfoglalás nem olyan volt, ami a könyvben van, csak neki azt kell tanítani, és a gyerekeknek azt kell tudni.... De beszél a valóságról is!

Tudom, hogy ezek kis l√©p√©sek, √©s az ID√ē kev√©s, de minden elejtett mag valahol sz√°m√≠t!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [3 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum