NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az 'Angolsz√°sz misszi√≥' √©s m√°s disszonanci√°k
Az 'Angolsz√°sz misszi√≥' √©s m√°s disszonanci√°kA t√∂rt√©netet kezdhetn√©m 2000 √©vvel ezel√Ķtt, vagy m√©g j√≥val kor√°bban, amikor az els√Ķ zsid√≥ lej√∂tt a f√°r√≥l, √©s √©szrevette, hogy a n√°la √©rtelmesebb, fejlettebb rasszok m√°r a csillagokat vizsg√°lj√°k, piramisokat √©p√≠tenek bonyolult csillag√°szati, geometriai √©s matematikai √∂sszef√ľgg√©sek alapj√°n. A "vil√°gelit" t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t alkot√≥ asken√°zi-zsid√≥s√°g sz√°m√°ra szinte minden faj konkurensnek sz√°m√≠t. F√∂ldrajzilag, ha v√©rszerinti zsid√≥kat n√©zz√ľk, mert azok is Izraelben √©lnek, konkurens, a szint√©n s√©mi arab, energiahordoz√≥k √©s rassz szempontj√°b√≥l. gazdas√°gilag, √©s √©rtelmi k√©pess√©gek szempontj√°b√≥l a feh√©r, √©s szint√©n gazdas√°gilag, valamint szaporod√°s vonatkoz√°s√°ban a s√°rga.
Talán érdemes elvégezni egy szín(kép) elemzést, és megvizsgálni, hogy melyik "szín", mit takar!

Benj√°min n√©pe Jeruzs√°lem r√≥mai lerohan√°sa el√Ķtt kereket oldott (I.sz. 70-ben, a r√≥maiak f√©lmunk√°t v√©geztek Jeruzs√°lemben, √©s r√°ad√°sul el is k√©stek). "A K√∂zel-keleti √©s Kis-√°zsiai tart√≥zkod√°s ut√°n a benj√°minit√°kat, a korai n√©pv√°ndorl√°sok kor√°ban mag√°val sodorta egy nagyobb, Eur√≥p√°b√≥l Kis-√°zsi√°ba bet√∂r√Ķ g√≥t n√©phull√°m. A nevezetes Max M√ľller professzor (1832-1907, a keleti nyelvek, vall√°sok √©s kult√ļr√°k kutat√≥ja) szerint a g√≥tok i.sz. 267-ben t√∂rt√©nt kalandoz√°sai sor√°n ragadt√°k magukkal a benj√°minit√°kat. A n√©pv√°ndorl√°sok tov√°bbi hull√°maiban a g√≥tokt√≥l elv√°lva v√°ndoroltak tov√°bb Skandin√°vi√°ig, √©s az √Ķ lesz√°rmazottaik voltak a normann √©s izlandi vikingek. Ekkorra term√©szetesen m√°r r√©gen elvesztett√©k kereszt√©ny vall√°sukat, √©s pog√°ny vall√°sokat vettek fel. Az angliai normann inv√°zi√≥t k√∂vet√Ķen Angli√°ba is jelent√Ķs normann elemek telepedtek meg. A normannok Benj√°min t√∂rzs√©nek a lesz√°rmazottai. A normannok √©s a saxonok [angolsz√°szok] egy t√Ķr√Ķl erednek [Mindk√©t n√©pess√©g Izrael fiai, egy any√°t√≥l, R√°khelt√Ķl], amit m√°r Juli√°nus is felismert].
A normannok mindig is k√ľl√∂n√°ll√≥ n√©pcsoportot k√©peztek, amelynek volt egy saj√°tos √©s jellegzetes von√°sokat - Benj√°min von√°sait - visel√Ķ magja". I.sz. 860-ban a Rollo vezet√©se alatt kalandoz√≥ vikingek leteleped√©si enged√©lyt kaptak a francia kir√°lyt√≥l, √©s annak a ter√ľletnek m√°ig is Normandia a neve. [A kanadai Quebec tartom√°nyba letelep√ľlt "franci√°k" d√∂nt√Ķ t√∂bbs√©ge normandiai, azaz benj√°minita volt] Dudo a Normann (i.sz.960 k√∂r√ľl) kijelentette, hogy √Ķk azoknak a Daanoknak (a d√°noknak, illetve D√°n t√∂rzs√©nek) a rokonai, akik az √Ķsi id√Ķkben, G√∂r√∂gorsz√°gban √©l√Ķ daanokt√≥l sz√°rmaznak, m√≠g √Ķk maguk [a normannok] D√°ci√°b√≥l val√≥k, s onnan v√°ndoroltak tov√°bb √©szakra. Kanada: Brit √©s francia telepesek √°ltal alapult meg… a francia nyelv√Ľ lakoss√°g legnagyobb r√©sze azonban Franciaorsz√°g Normandia √©s Britannia nev√Ľ tartom√°nyaib√≥l telepedett √°t ( Link

Mivel konkurens n√©pnek sz√°m√≠t, a szint√©n s√©mi arab, zsid√≥√ľgyileg, √©s mert a n√©v k√∂telez, indokolt, hogy √Ābrah√°m fiai, a kezdetekt√Ķl fogva ut√°lj√°k egym√°st, √©s mivel ugyanazon a ter√ľleten kellett osztozkodniuk, a mai napig nem tudt√°k eld√∂nteni, ki√© legyen az "id√Ķs", Atlantisz √∂r√∂ks√©g√©b√Ķl √∂sszelopkodott vagyonk√°ja.

A s√°rg√°k szint√©n a konkurens fajok sz√°m√°t n√∂velik, mivel a "T√°vol-Kelet zsid√≥i", a k√≠naiak l√©leksz√°m√°nak n√∂veked√©se m√°r az √≥korban is el√Ķre l√°that√≥ volt. Nem k√ľl√∂nben az indiaiak, √©s a k√≠nai-rokon t√°vol-keletiek√©.
A "s√°rga v√©szt", a Biblia is kiemelt "t√©mak√∂rk√©nt" kezeli. A zsid√≥k felm√©rt√©k a faji szok√°sokat, a t√°rsadalmak √©letvitel√©t, termel√©kenys√©g√©t, √©s szaporod√°si k√©pess√©geit. M√°r akkor is mindent maguknak akartak, mert a har√°csol√°s genetikailag k√≥dolt fajukba, csak√ļgy, mint a hasonsz√Ķr√Ľ fajokba (kaz√°r, √∂rm√©ny stb.). A T√°vol-Kelet zsid√≥i", a k√≠naiak, annyiban az√©rt k√ľl√∂nb√∂znek a zsid√≥, √©s zsid√≥ felfog√°s√ļ, mentalit√°s√ļ n√©pekt√Ķl, hogy szorgalmasan dolgoznak is, nem csak azzal t√∂ltik az idej√ľket, hogy m√°sok megtermelt javait ellopj√°k, vagy er√Ķszakkal elvegy√©k kicsalj√°k!
A zsid√≥kat √©s a zsid√≥-t√≠pus√ļ n√©peket (kaz√°r) s√ļjt√≥ paranoid-skizofr√©nia jegyei, civiliz√°lt k√∂rnyezetben, helyesen, m√°s rasszok √°ltal l√©trehozott civiliz√°lt k√∂rnyezetben, feler√Ķs√∂dtek, √©lesen kirajzol√≥dtak, egyre jobban k√∂rvonalaz√≥d√≥, t√°rsadalomfejl√Ķd√©sbeli k√ľl√∂nbs√©gi kontrasztot, √©s kisebbs√©gi komplexusokat sz√ľltek. A belterjess√©g ok√°n, a t√°rsadalmi deformit√°sokon k√≠v√ľl, biol√≥gia defektusok is jelentkeztek, ami kialak√≠totta az √°lland√≥ bossz√ļ√°ll√°si v√°gyat. Ez hasonlatos, az erk√∂lcsi, etikai, mor√°lis g√°takkal nem rendelkez√Ķ b√Ľn√∂z√Ķ eset√©re, aki mindig rosszat tesz, de elk√∂vetett b√Ľnei√©rt esze √°g√°ban sincs felel√Ķss√©get v√°llalni, viszont, ha lef√ľlelik, bossz√ļt esk√ľszik, "lebuktat√≥i", √©s felel√Ķss√©gre von√≥i ellen. Ha esetleg fegyverhez jut, "pszichopat√°s" (szabadon t√Ķlem) hozz√°√°ll√°ssal kizsigereli, majd meg√∂li azokat, akik ellen m√°r kor√°bban is b√Ľncselekm√©nyt k√∂vetett el, √©s ezt "jogos bossz√ļnak" nevezi. M√©g ideol√≥gi√°t √©s "vall√°st" is kre√°l hozz√°! √ćgy sz√ľletett meg a v√©res jelenetekben b√Ķvelked√Ķ T√≥ra, √©s a Talmud "rabl√≥bibli√°ja"!
Manaps√°g m√°r nem kiz√°r√≥lag a b√Ķrsz√≠n a d√∂nt√Ķ, mert az 1800-as √©vek v√©g√©n m√©g Hertz Tivadar, √©s 1952-ben Rabinowitz rabbi sem ismerhette a 2000-es genetikai jelent√©s eredm√©nyeit. Nekik a "feh√©rbe" beletartozott a kifakult genetikailag rokon norv√©g, sv√©d, francia, √©s brit normant√≥l kezdve, a d√°nig mindenki, de ugyanez a helyzet a v√©rs√©gi rokon, egykor zsid√≥ vall√°s√ļ palesztinokkal szemben is. Manaps√°g, a vall√°s n√©lk√ľli cionist√°k ugyan√ļgy feh√©rek, mint a t√©nyleges feh√©r faj alapj√°t k√©pez√Ķ Szk√≠ta, Hun, Magyar, Avar, Sz√©kely, √©s szl√°v n√©pek, de ez csak b√Ķr sz√≠ne. A germ√°nokat sz√°nd√©kosan nem eml√≠tettem, mert a m√°s n√©ven "fekete hunoknak" is nevezett germ√°nok, vel√ľnk 93 % felett megegyez√Ķ genetikai egyez√©st mutatnak, tekintve, hogy Eur√≥pa n√©pess√©ge a K√°rp√°t-Medenc√©ben v√©szelte √°t a legut√≥bbi, 10000 √©vvel ezel√Ķtt v√©get √©rt j√©gkorszakot. Atlantisz 11500 √©vvel ezel√Ķtti pusztul√°sa (helye megtekinthet√Ķ itt: Link ), √©s a j√©gkorszak v√©ge teremtette meg, az afrikai, t√°rsadalmilag, kultur√°lisan, √©s erk√∂lcsileg lemaradt, vagy k√©s√Ķbb civiliz√°l√≥dott n√©pess√©g√©nek el√Ķre t√∂r√©si lehet√Ķs√©geit. Az √ļjabb csillag√°szati, m√°gneses, geol√≥giai, √©ghajlati v√°ltoz√°sok k√ľsz√∂b√∂n √°llnak, amelyek a "vil√°gelitet" arra sarkalja, hogy a v√©lt, vagy kor√°bban ebb√Ķl val√≥sz√≠n√Ľleg "vizsg√°zott" t√ļl√©l√©si ter√ľleteket mag√°nak "megtiszt√≠tsa", kisaj√°t√≠tsa. Hogy k√©szleteket halmozzon fel ezen a helyeken, b√°r nem tudni, hogy t√ļl√©l√Ķ bunkereik, saj√°t k√°rokoz√°suk √°ltal kiv√°ltott katasztr√≥f√°k, vagy egy korl√°tozott atomh√°bor√ļ eset√©re k√©sz√ľlnek.
A komplex min√Ķs√©gmeghat√°roz√°si processzusok helyes √©s kvalitat√≠v √©rt√©kel√©s√©hez lehet, hogy nem rendelkez√ľnk el√©g kompetenci√°val, de ez nem is v√°rhat√≥ el, mert m√°r sz√ľlet√©s√ľnk el√Ķtt is m√©rgeznek s√≥jukkal, m√©rgeikkel - amib√Ķl f√∂ldi l√©t√ľnk alatt tudatlanul, n√©h√°ny tonn√°t elfogyasztunk - gondoskodva arr√≥l, hogy ne n√∂velj√ľk a sz√©ndioxid kibocs√°t√°st t√ļl hossz√ļ √©lettel. Sz√Ľk√≠tik az √©letter√ľnk, minden eszk√∂zt alkalmazva ellen√ľnk, t√ļln√©pesed√©sre hivatkozva! Pedig csak arr√≥l van sz√≥, hogy a t√ļl√©l√©si lehet√Ķs√©geket pr√≥b√°lj√°k kisaj√°t√≠tani! Ez a "sz√°mukra nemes terv" tartalmaz n√©h√°ny hib√°t. Mi lesz, ha elmarad, vagy csak 50-60 √©v m√ļlva k√∂vetkezik be a p√≥lusv√°lt√°s? Mi van akkor, ha a j√©gkorszak nem akar ide√©rni, hi√°ba siettetik √©ghajlat-m√≥dos√≠t√°ssal, √©s a h√Ķfut√≥szalag le√°ll√≠t√°s√°val? Ha nem j√∂n a Nibiru, √©s nem akar egyetlen f√∂ldet elpuszt√≠tani k√©pes aszteroida sem becsap√≥dni? Ha foszilis energiahordoz√≥k m√©g azel√Ķtt sz√ľks√©gtelenn√© v√°lnak, hogy m√©g t√∂bbet felfedezn√©nek bel√Ķl√ľk? Ha nem kell az olaj√©rt √©s a g√°z√©rt n√©peket kiirtani, korm√°nyokat likvid√°lni, mert alig lesz ezekre sz√ľks√©g (esetleg az√©rt kell ezeket kitermelni √©s el√©getni, hogy a fl√≥ra megtart√°sa √©rdek√©ben elegend√Ķ sz√©ndioxid ker√ľlj√∂n l√©gk√∂rbe)?
"Sz√©p terv" az, hogy a gy√ļjt√≥kan√≥cot a K√∂z√©p Keleten √ļjra meggy√ļjts√°k, m√©ghozz√° √ļgy, hogy mellette a legut√≥bbi K√∂z√©p Keleti v√°ls√°g j√°tsz√≥t√©ri dulakod√°snak fog t√Ľnni. Az √©szak-afrikai √©hs√©gl√°zad√°sok egyenes√°gi k√∂vetkezm√©nyei, a 2010-ben felfokozott, chamtrails √©s HAARP tev√©kenys√©gekkel el√Ķid√©zett eur√≥pai, orosz, √©s t√°vol-keleti mez√Ķgazdas√°gi term√©skies√©seknek, de hasonl√≥ "k√°rok" √©rt√©k az Ausztr√°l mez√Ķgazdas√°got is. Sokaknak felt√Ľnt 2010-ben, hogy Oroszorsz√°g 30%-os, "asz√°ly" okozta term√©skies√©se mellett export-tilalmat vezetett be, mik√∂zben az USA, t√∂bb mint 1,5 billi√≥ doll√°ros √©lelmiszer felv√°s√°rl√°sba kezdett. Felhaszn√°l√°s√°n√°l gondoljunk a "l√°zong√≥" orsz√°gok korm√°nyainak "jobb bel√°t√°sra b√≠r√°s√°ra"!
Ir√°n viszonylag hirtelen, kiker√ľlt az els√Ķdleges c√©lkeresztb√Ķl, amint elkezdtek k√≥sza h√≠rek keringeni, az ir√°ni atomfegyverzetr√Ķl. Eg√©szen pontosan, a K√≠na, vagy √Čszak-Korea √°ltal "v√©lhet√Ķleg" Ir√°n sz√°m√°ra sz√°ll√≠tott taktikai atomfegyverek miatt. Ahogy az S-300-as embarg√≥b√≥l is az lett, ahogy Ir√°n gy√°rtja, √©s nem import√°lja a rak√©t√°kat. Ez nem jelenti azt, hogy cion√©k lemondtak volna Ir√°nnal, √©s az arab vil√°ggal kapcsolatos h√°bor√ļs terveikr√Ķl, de ez m√©g egy kicsit k√©s√Ķbbi r√©sze a "forgat√≥k√∂nyvnek". El√Ķsz√∂r √∂ssze kell ugrasztani √Ķket, meg kell akad√°lyozni az arab egys√©g l√©trej√∂tt√©t. Ir√°n "n√©pszer√Ľs√©ge" a r√©gi√≥ban vesz√©lyes m√©rt√©k√Ľv√© v√°lt 2009-2010 id√Ķszak√°ban. Az 1996. √≥ta kipr√≥b√°l√°s alatt √°ll√≥ chamtrailez√©s megfelel√Ķ m√≥dszer k√≠n√°lt, √©s k√≠n√°l az √©hs√©g-kuf√°rkod√°sra √©s a sz√≥ legszorosabb √©rtelm√©ben, √©hb√©res csatl√≥sok begy√Ľjt√©s√©re.
A mez√Ķgazdas√°gi ter√ľletek "le√©p√≠t√©se", most is folyamatban van, ami azt mutatja, hogy els√Ķsorban a NATO √©gisze alatt fut√≥ permetez√©sek, hosszabb t√°v√ļ "elk√©pzel√©seket" takarnak. Nem neh√©z kik√∂vetkeztetni, hogy azokon a ter√ľleteken, ahol a "szokatlan" √°rvizek okoznak mez√Ķgazdas√°gi "anom√°li√°kat", a helyi korm√°nyok is egy k√∂vet f√ļjnak a permetez√©st v√©gz√Ķ NATO-val.
Az id√Ķj√°r√°s befoly√°sol√°sa, m√≥dos√≠t√°sa, ill. taktikai fegyverk√©nt val√≥ alkalmaz√°sa, egyezm√©nyekkel nem szab√°lyozott, nem tiltott, nemzetk√∂zi bizotts√°gok, fel√ľgyeletek √°ltal nem szankcion√°lhat√≥, mert nyilv√°nosan √©s hivatalosan elhallgatott, nem l√©tez√Ķnek kommunik√°lt tev√©kenys√©g. Olyan ez, mint a korrupt, csal√≥, tolvaj politikusok √©s gazdas√°gi haszon√©lvez√Ķik tev√©kenys√©g√©nek takargat√°sa, vagy ahogy √©rtelmesnek tartott k√∂zgazd√°szok, p√©nz√ľgyi szakemberek √∂nhipn√≥zist alkalmazva, l√°tsz√≥lag el is hiszik azt, amit hazudnak a k√≠nkeservesen √∂sszeizzadt v√°ls√°gr√≥l. Ilyen az egyre hiteltelenebb√© v√°l√≥ "demokratikus jogok" emleget√©se, a maffi√°kba t√∂m√∂r√ľl√Ķ b√≠r√≥s√°gok, √ľgy√©szs√©gek, rendv√©delmi szervek, √©s jogalkot√≥k, lakoss√°g ellenes band√°kba t√∂m√∂r√ľl√©se is.

√Čszak-Afrika, √©s a K√∂zel-Kelet, a t√°vlati tervek szerint lerad√≠roz√°sra ker√ľl. Ez el√Ķre l√°that√≥ volt m√°r kor√°bban is, de semmi sem t√∂rt√©nik meg egyik napr√≥l a m√°sikra. A "sz√∂vegk√∂nyvet", √©s a tervezett esem√©nyeket nem mi √≠rjuk. Legjobb esetben m√∂g√© l√°tunk, vagy esetleg el√Ķre is. Kor√°bban, 2010. elej√©n, az Ir√°n-Izrael, √©s √Čszak -√©s D√©l-Korea- k√∂z√∂tti konfliktus l√°tszott els√Ķ sz√°m√ļ h√°bor√ļs oknak, "mell√©kesen" egy kasm√≠ri √©s Venezuela-Kolumbia k√∂z√∂tti incidenssel, de a 2010-es √°rvizek bor√≠t√©kolt√°k az √©lelmiszer importra k√©nyszer√ľl√Ķ orsz√°gokban m√°ra m√°r jelentkez√Ķ √©lelmiszerhi√°ny k√∂vetkezm√©nyeit, √©s v√°laszreakci√≥it. Az er√Ķviszonyok folyamatosan v√°ltoznak!
Egyiptom, Izrael √©s Ir√°n ut√°n, a legnagyobb fegyverzettel √©s hader√Ķvel rendelkez√Ķ orsz√°g a r√©gi√≥ban. 460 ezer akt√≠v, √©s ugyanennyi bevonultathat√≥ katon√°ja, viszonylag modern amerikai √©s orosz fegyverarzen√°lja meg√≥vhatja ellens√©gei elhamarkodott l√©p√©seit√Ķl. Viszont az id√Ķz√≠t√©s pontos. Az Ausztr√°li√°t "s√ļjt√≥ ciklonok okozta" √°rvizek t√∂nkretett√©k szinte a teljes gabonaterm√©st, √≠gy onnan sem v√°rhat√≥ a vil√°g, √©s f√Ķleg Afrika sz√°m√°ra seg√≠ts√©g.

Mostan√°ban gyakran elhangzik az "angolsz√°sz misszi√≥" kifejez√©s. Ami K√≠na let√∂rl√©s√©t jelenti a f√∂ld felsz√≠n√©r√Ķl.
Tudjuk kik az angolsz√°szok √©s, hogy a brit kir√°lyi csal√°d Efraim lesz√°rmazottjai. Az "angolsz√°szok", l√©v√©n Benj√°min n√©pe, kor√°n felismert√©k, hogy fajuk fennmarad√°sa √©rdek√©ben le kell sz√°molni a konkurens fajokkal. Kell enn√©l t√∂bb? Persze, hogy kell! A kaz√°r-zsid√≥nak a feh√©r faj kiirt√°sa is fontos. Se k√≠nai, se feh√©r, teh√°t maradnak "sz√≠nesek", √°m az arab is √Ķsellens√©g! A glob√°lis tervben a K√∂zel-Keletnek is pusztulnia kell Izrael igazi zsid√≥ lakoss√°g√°val egy√ľtt, de a l√°rvak√©p√Ľ angolsz√°sz is kifakult, ahogy a kaz√°r-zsid√≥ is! Kiz√°r√°sos alapon maradnak a n√©gerek √©s a kaz√°r, √°lgenetikai alapokkal rendelkez√Ķ zsid√≥k, mert a kis l√©tsz√°m√ļ nemzeti k√∂z√∂ss√©geket egym√°ssal gyilkoltatn√°k le.
Bill Ryan interj√ļt k√©sz√≠tett, a h√°t√©rhatalom nem is annyira titkolt sz√°nd√©kaival kapcsolatban, a mag√°t megnevezni nem sz√°nd√©koz√≥, "titokzatos" Mr. "W"-vel, aki hat√°rtalan naivit√°ssal nem akarta √©rteni, √©s felfogni sem, a k√∂r√ľl√∂tte zajl√≥ folyamatokat pedig, ha valakinek igen, akkor egy magas rang√ļ brit katonatisztnek, tudnia kellene, hogy "mit√Ķl d√∂glik a l√©gy", vagy adott esetben, kik miatt kell pusztulnia a F√∂ld n√©pess√©ge t√ļlnyom√≥ r√©sz√©nek.
Mr. "W", "√∂ntudatlanul", √©s val√≥sz√≠n√Ľleg "mag√°n k√≠v√ľli" okokb√≥l, a londoni milli√°rdosok klubja rendezv√©ny√©re kapott megh√≠v√≥t, vagy valamelyik szabadk√Ķm√Ľves p√°holy tal√°lkoz√≥j√°ra, ami ugyanaz. Mivel Mr. "W" nem tudta meghat√°rozni a hierarchia rendszer√©ben, a jelzett csoport "fokozat√°t", felt√©telezhet√Ķ, hogy nem a Rothschildok, politikai csal√°sb√≥l, megt√©veszt√©sb√Ķl, gazdas√°gi vissza√©l√©sekb√Ķl, p√©nz√ľgyi machin√°ci√≥kb√≥l, lop√°sokb√≥l, nyeres√©gv√°gyb√≥l elk√∂vetett gyilkoss√°gokb√≥l, kateg√≥ri√°jukban "7 danos" fokozatot el√©rt csapat√°val tal√°lkozott.
Az ilyen "szabadk√Ķm√Ľves klubok", √°tsz√∂vik a vil√°got. Legkisebb "band√©riumaik", a csal√°sokkal, politikai vissza√©l√©sekkel megtollasodott Rotary klubok tagjai. A k√∂vetkez√Ķ l√©pcs√Ķn a politikai ir√°ny√≠t√°s b√°bjai, √©s holdudvaruk szerepel, szint√©n kl√°nokba, "klubokba", p√°holyokba t√∂m√∂r√ľlve, hogy kiszolg√°lhass√°k a r√©gi√≥k ir√°ny√≠t√°s√°t, akik az NWO nem is annyira titkos vezet√©s√©t√Ķl kapj√°k a parancsokat. Politikusok, katonatisztek, rend√Ķr√∂k, a gazdas√°gi hatalom k√©pvisel√Ķi, √©s ideol√≥gia √∂tletgazd√°k. Mindegy, hogy kik, csak sz√°mot tev√Ķ hatalommal rendelkezzenek. K√©t √°ll√°spont √ľtk√∂zik egym√°ssal. Az egyik, a gazdas√°gi, √©s ezen kereszt√ľl a p√©nz√ľgyi, politikai √©s katonai hatalmat birtokl√≥k √©rdekeinek √ľtk√∂z√©se, a F√∂ld n√©pesed√©s√©nek n√∂veked√©se, √©s ter√ľleti integrit√°s√°nak k√©rd√©s√©vel.

Hogyan kapcsolódik ehhez, az "angolszász misszió"?

Van egy tervezett harmadik vil√°gh√°bor√ļ lebonyol√≠t√°s√°ra, amelyet nukle√°ris √©s biol√≥giai szinten k√≠v√°nnak "megv√≠vni". Egyesek √ļgy v√©lik, hogy ez "j√≥ √ļton" halad afel√©, hogy elkezd√Ķdj√∂n a k√∂vetkez√Ķ 18-24 h√≥napban.
Az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©s√©r√Ķl, √©s az ebben deklar√°lt "50-50-50" c√©lkit√Ľz√©sekr√Ķl m√°r besz√°moltam kor√°bban ("Az ENSZ (NWO) szerepe... √©s szeptemberi jelent√©se" cikkben).
A k√≠nai ipar gig√°szi m√©ret√Ľre fejleszt√©se nem kiz√°r√≥lag a k√≠naiak √©rdeme. A gonosz terv szerint, a t√ļln√∂vekedett "√≥ri√°s b√©bi" t√°pl√°l√°s√°hoz sok-sok "t√°pcsatorna" sz√ľks√©ges, de elz√°r√°sukhoz, √©s a b√©bi sint√©rk√©zre juttat√°s√°hoz, fel kellett √°ll√≠tani a "sz√∂vets√©get". Az USA, bels√Ķ p√©nz√ľgyi v√°ls√°gra hivatkozva z√°rja el K√≠na exportpiacait, ahogy a csatl√≥s EU-nak is ezt k√∂telez√Ķ k√∂vetnie, mik√∂zben katonai √©s gazdas√°gi nyom√°sgyakorl√°ssal Indi√°t, Ausztr√°li√°t, √©s Jap√°nt is, K√≠na ellenes t√∂mbbe k√©nyszer√≠tett√©k. Az √°ltalunk is megfigyelt √©s elemzett r√©szfolyamatok, a mozaik darabjaik√©nt illeszkednek √∂ssze.

A fel√°ll√°s nem annyira bonyolult, ha halmazokat haszn√°lunk! Az elemz√©s √ļgy kivitelezhet√Ķ, ha minden r√©gi√≥nak, √©s a r√©gi√≥kon bel√ľl az orsz√°goknak is, meghat√°rozzuk a viszonylagos, sz√°mokban kifejezett-kifejezhet√Ķ k√∂zel√≠t√Ķ √©rt√©k√©t, majd h√≠rad√°sok √©s elemz√©sek alapj√°n el√Ķ√°ll√≠tjuk k√ľl√∂nb√∂z√Ķ halmazm√Ľveletekkel a r√©szhalmazok √∂sszeg√©t. A "nagyok" is √≠gy dolgoznak, de nem v√°rhat√≥ el minden embert√Ķl, hogy az am√ļgy el√©g egyszer√Ľ halmazelm√©letet megtanulja (metszet, unio stb.).

Az √Čszak-afrikai jelenlegi esem√©nyek olyb√° t√Ľnnek, mintha a val√≥di szabads√°g ir√°ny√°ba tett l√©p√©sek lenn√©nek. A t√∂megek ezt is gondolj√°k nagyr√©szben, de minden okunk megvan felt√©telezni, hogy ez r√©sze egy nagyobb destabiliz√°ci√≥s folyamatnak, a r√©gi√≥ √°ltal t√°mogatott amerikai √©s t√∂bb nemzet √°ltal l√©trehozhat√≥ h√≠rszerz√©si, √©s t√∂megir√°ny√≠t√°si gy√Ľr√Ľk √©rdek√©ben.
Az afrikai √©s K√∂zel-keleti destabiliz√°ci√≥ t√∂bb szempontb√≥l is sz√ľks√©ges cion√©knak. Egyr√©szt az arab katonai egys√©g l√©trehoz√°s√°nak megakad√°lyoz√°sa szempontj√°b√≥l, m√°sr√©szt ezen kereszt√ľl, az Ir√°n-K√≠na √©rdekk√∂z√∂ss√©g lehet√Ķs√©geinek korl√°toz√°s√°ra.

A "N√©pi" K√≠na √©let-hal√°l harc√°t v√≠vja, mik√∂zben az USA √©s az EU ir√°ny√≠t√°s√°nak csorog a ny√°la a k√≠nai mint√°j√ļ, "szuperkapitalizmus a kommunizmusban", terrordiktat√ļra megval√≥s√≠t√°s√°√©rt. A k√≠nai t√∂megek el vannak z√°rva a nyugati vil√°g h√≠reit√Ķl. A net cenz√ļr√°z√°sa, a hatalmas appar√°tussal m√Ľk√∂d√Ķ lehallgat√°si rendszerek befel√© idilli k√©pet mutatnak az √°tlag k√≠nai sz√°m√°ra, de kifel√© sincsenek h√≠rek! Egyetlen k√≠nai port√°lon sincs √©rdemleges politikai, vagy katonai inform√°ci√≥, de a sajt√≥ban sem! Oroszorsz√°g kir√°lyk√©nt, vez√©rnek haszn√°lja K√≠n√°t, amit be lehet √°ldozni egy matt rem√©ny√©ben, mivel tudja, hogy K√≠na terjeszkedni csak Mong√≥lia √©s Kelet-Ororszorsz√°g fel√© tud (t√∂bbsz√∂r meg is pr√≥b√°lta). Ennek k√∂sz√∂nhet√Ķk az oroszok n√©ha, egyesek sz√°m√°ra nehezen √©rtelmezhet√Ķ l√©p√©sei.
A f√©ligazs√°gokra √©p√ľl√Ķ ideol√≥gi√°kkal becsaphat√≥ hadseregek ideje lej√°rt. A harcol√≥ katon√°k jogos ig√©nye, hogy telefonon, Skype-on, MSN-en, E-mailben kapcsolatot tudjanak tartani hozz√°tartoz√≥ival, miut√°n kiharcolta mag√°t a zsoldj√°√©rt napi 8-10 √≥r√°ban.
Ha nem kapja meg az "adagj√°t", vagy a vezet√©st terhel√Ķ inform√°ci√≥kat kap, √°tmegy k√≠naiba, √©s ferde szemmel n√©z parancsnokaira (eleinte).
B√°rmely rendszer csak addig k√©pes fenntartani mag√°t, am√≠g ideol√≥gi√°t, √©s a katon√°i csal√°dj√°nak biztons√°got tud ny√ļjtani. Ha ez nincs meg, mindenki meg√©lhet√©si katona akar lenni, ami hamar √°tcsap k√∂lcs√∂n√∂s rabl√°sba, fosztogat√°sba, majd a vezet√©s likvid√°l√°s√°ba! A t√∂rt√©nelem sz√°mos p√©ld√°t vonultat fel a vil√°gbirodalmak buk√°sair√≥l.

Itt j√∂n be a k√©pbe a m√©rgez√©ses, √©s elektrom√°gneses tudatm√≥dos√≠t√°s. A mesters√©gesen elh√ľly√≠tett, degener√°lt kiszolg√°l√≥kkal, √©s szaporod√°suk szab√°lyoz√°s√°val, ami az emberi faj kihal√°s√°hoz vezet, mint oly sokszor kider√ľlt ez, az evol√ļci√≥ zs√°kutc√°iba t√©vedt fajokr√≥l. Nagy b√°tors√°got, vagy ink√°bb botors√°got mutat, a v√°rhat√≥ kataklizm√°k el√Ķtt n√©pess√©get cs√∂kkenteni, mivel a nagy l√©tsz√°m az emberi faj t√ļl√©l√©s√©nek z√°loga!

Az NWO tervei szerint, DNS-specifikus v√≠rusok alkalmaz√°s√°val kell bizonyos fajokat, els√Ķsorban a k√≠naiakat - katonai tev√©kenys√©g mellett - kiirtani, de ez √©rinten√© a T√°vol-Kelet szinte minden n√©pcsoportj√°t. A kor√°bbi fejteget√©seink, √©s Mr. "W" interj√ļban elmondott "kagyl√≥z√°sa" alapj√°n is, ezek atomcsap√°sokat jelenten√©nek az √©rintett kiirtand√≥k r√©sz√©r√Ķl, megtorl√°sk√©nt.
Ne feledkezz√ľnk meg r√≥la, hogy hatalmas atomarzen√°llal rendelkezik K√≠na, a K√≠n√°hoz loj√°lis Pakiszt√°n, √Čszak-Korea, de India is! Ehhez kapcsol√≥dik az Ir√°ni taktikai rendszer, √©s a m√©rleg nyelv√©nek maga fel√© billent√©se √©rdek√©ben esetleg az orosz. Ez, m√©g a leggondosabb, legalaposabb tervez√©s mellett is, mag√°ban hordozza, a F√∂ld h√°borg√≥ magj√°nak, l√°ncreakci√≥-szer√Ľ megmozdul√°s√°t, ami a felsz√≠nen bel√°thatatlan k√∂vetkezm√©nyekkel j√°rhat. A chilei nagyerej√Ľ f√∂ldreng√©skor keletkezett l√∂k√©shull√°m, sz√∂k√Ķ√°rral bor√≠totta volna be a k√≠nai partvid√©ket, ha nem √°ll√≠tj√°k meg 11 √≥r√°val, az elindul√°sa ut√°n K√≠n√°b√≥l, mivel 21 √≥ra alatt el√©rte volna k√≠nai partokat (Jap√°nra nem lett volna vesz√©lyes, mert Jap√°n keleti partjain√°l h√ļz√≥dik a Jap√°n (Marianna)-√°rok). Cion√©k, a kiprovok√°lt k√≠nai atomcsap√°sokkal region√°lis atomh√°bor√ļ kirobbant√°s√°ban gondolkodnak, de a teljes k√≠nai atomarzen√°l egyidej√Ľ felrobbant√°sa egyed√ľl is el√©g lenne a szil√°rd k√©reg olyan ar√°ny√ļ felszak√≠t√°s√°ra, hogy jobbik esetben csak kontinensek cs√ļszn√°nak az als√≥bb l√°var√©tegekbe.
A "nagyesz√Ľek" gyakran elfelejtik, hogy a szil√°rd k√©reg √°tlagosan alig 30-33 km vastag, ami bolyg√≥ sugar√°nak f√©l sz√°zal√©ka. Egy v√©kony h√°rty√°n "j√°tszanak Istent", olyan emberek, akik az el√©rhet√Ķ emberi megalom√°nia cs√ļcs√°ra degener√°l√≥dtak.

2012. december 21-re dat√°lj√°k az "eg√©sz vil√°got √©rint√Ķ v√°ltoz√°st", de honnan tudunk r√≥la? Term√©szetesen a netr√Ķl. V√°rhat√≥an lesz v√°ltoz√°s, de szinte biztos, hogy nem olyan, mint amilyenben sokan hisznek. Ez a v√°ltoz√°s a vil√°gelit hatalm√°nak √°tment√©s√©t szolg√°l√≥ h√°bor√ļ lesz, de erre r√°mehet az eg√©sz bolyg√≥! Ha belegondolunk, mi√©rt nem engedik haszn√°lni a "tiszta energia" termel√©si m√≥dszereket. Mi√©rt kell glob√°lis felmeleged√©si csal√°ssal sarcolni a n√©peket? Mi√©rt kellett meg√°ll√≠tani a Golf-√°ramlatot? Mi√©rt permeteznek, √©s mi√©rt id√©znek el√Ķ f√∂ldreng√©seket?
Ennek m√°r semmi k√∂ze, az oknak kiki√°ltott vall√°si k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©geknek, ind√≠t√©koknak. Semmi k√∂ze az ideol√≥gi√°knak, izmusoknak. Legv√©gs√Ķ soron, a t√ļln√©pesed√©s r√©mk√©p√©nek sem, mivel a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ rasszok egy bizonyos t√°rsadalmi fejletts√©gi szintet el√©rve nem szaporodnak t√ļl (j√≥l l√°that√≥ Eur√≥pa, Ausztr√°lia, Kanada √©s az USA n√©pess√©g√©nek cs√∂kken√©s√©b√Ķl, ha lesz√°m√≠tjuk az er√Ķszakkal leg√°lisan bev√°ndoroltatottakat √©s az illeg√°lis bev√°ndorl√≥kat)! A szerves √©s szervetlen hullad√©kok sem enn√©k meg a vil√°got, mert megvan a technol√≥gia a feldolgoz√°s√°ra.
Egyetlen ok van, ami indokolhatja az NWO embertelen programját: A világ feletti hatalom megszerzése és megtartása!

A nyugat, √©s az asken√°zi zsid√≥s√°g vil√°ghatalomm√° v√°l√°s√°nak folyamat√°t visszan√©zhetj√ľk. A sorba beillesztett elemek, vagy ak√°r az els√Ķ √©s m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ egy megtervezett folyamat eredm√©nyei, ahogy a k√∂vetkez√Ķ is. A kataklizma ut√°ni √ļj f√∂ld ben√©pes√≠t√©s√©nek lehet√Ķs√©g√©√©rt folyik a harc. Egyesek szerint ebbe bekapcsol√≥dnak nem f√∂ldi eredet√Ľ hatalmak is, de ezt a k√©rd√©st hagyjuk az olyanokra, akiket "diszn√≥v√° v√°ltoztattak (de m√°r elm√ļlt)".
Egy szuper civiliz√°ci√≥ nincs r√°szorulva sem az er√Ķforr√°sainkra, sem a nyersanyagainkra. Majdnem korl√°tlan energia birtok√°ban, jelenleg is el√Ķ√°ll√≠that√≥ lenne magf√ļzi√≥val b√°rmilyen elem! A t√°rsadalmi berendezked√©sre meg nem hiszem, hogy r√°izguln√°nak, mert az a saj√°t civiliz√°ci√≥juk hal√°l√°t jelenten√©!

Felvet√Ķdik az olvasottak ut√°n, hogy mit lehet tenni ezek a "nagyon hatalmas", √©s "nagyon okos", "vaslogik√°val rendelkez√Ķ", hatalom√©hes √©s nem utols√≥ sorban, nagyon p√©nz√©hes emberek(?) ellen? A legkevesebb, hogy ne dolgozzunk nekik, ne szolg√°ljuk √Ķket! Ha egym√°st seg√≠tj√ľk, √©s a k√∂z√∂s c√©ljainkat szolg√°ljuk, akkor is meg tudunk/lehet √©lni!
Valamikor az 50-es √©vekben, √©s a 60-as √©vek elej√©n m√©g, a magyar paraszt alig haszn√°lta a p√©nzt. Toj√°st cser√©lt tejre vagy krumplira, gid√°val, ty√ļkkal, lib√°val fizetett a sz√°nt√°s√©rt, ha nem voltak lovai. Megtermelte a gabon√°j√°t, kukoric√°j√°t a csal√°dj√°nak √©s j√≥sz√°gainak. Felnevelte a diszn√≥it, √©s nem √©hezett a csal√°d. V√°s√°rolnia csak azt kellett, aminek az el√Ķ√°ll√≠t√°s√°ra nem tudott berendezkedni. A zsid√≥k √°ltal kiagyalt kommunizmus csak arra kellett kiagyal√≥inak, hogy kifoszthass√°k azt, aki megtermelte a javait. Persze ezt a vil√°got sem k√∂nny√Ľ vissza√°ll√≠tani, mert az √©gb√Ķl m√°s "√°ld√°s", vagy ink√°bb √°tok hullik al√°, mint kor√°bban, de √∂sszefog√°ssal, ez ellen is lehet v√©dekezni. Aki pedig nem hajland√≥ √∂sszefogni a m√°sik embert√°rs√°val, ne s√≠rjon, hogy nem akarnak rajta seg√≠teni!

  HozzŠszůlŠsok
Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 40% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 40% [2 szavazat]
Jů 20% [1 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum