Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. Sötét fellegek Európa egén...

2. A dzsinn kiszabadult a palackból...

3. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

4. Mit csináljunk a zsidókkal?

5. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

6. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

7. Saját energiával az NWO ellen

8. A hazudozás ideje lejárt!

9. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

10. Mi lesz veled emberke?

11. Rezervátum

12. Tigáz vs Esküdtszék

13. Az első szemita csavar

14. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

15. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

16. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

17. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

18. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

19. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

20. Most akkor ki a hülye?

21. DIME: Izrael tiltott fegyvere

22. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

23. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

24. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió
- Szada előadás...
- Csellengők 1...
- 6. PECSÉT Jásdi Kiss Imre...
- Megjelent Jásdi Kiss Imre...
- Hasi hasadék...

Puzdra
- Három mag-Ister...
- Keve Hun gondolatok...
- Széna, csikó, ladik, guly...
- Magyarországra Németorszá...
- Érdemes élni...

PJP Egyesület
- Ha cselekvéssel kezdő...
- Minden rendben...
- Dogmák között...
- Pityu-király állama beoml...
- A pénzért magyar...

Posta Imre
- A nemzetközi pénzvil...
- Az oroszok fel vannak kés...
- A CIA által konstruált ol...
- Ki is az a André Goodfrie...
- Szia Imre...

Tempo Hírek
- 728.)Felhívás a tüntetni ...
- 727.)Ultimátum...
- 726.)Most akkor ki Habony...
- 725.)Meghívó...
- 724.)Szentesi hatalomátvé...

Hun Unio
- A tőkefelhalmozás vi...
- A világ pénzrendszer váls...
- ITT AZ úJ ARANY FEDEZET&#...
- Hozzányúltak az aranyhoz?...
- A magyar állam jogilag ne...

Szent László Zászlóalj
- A háttérhatalom felépítés...
- Jogtalanságok és végrehaj...
- ?? Hadházi Dániel verse...
- indexen a chemtrailról: m...
- Rovásírásunk nemzetkö...

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Putyin a nyugat halálos döfését készíti elő?
Putyin a nyugat halálos döfését készíti elő?Az úgynevezett multi-kulti politika elterjesztése nem a mi kívánságunkra történt. Kieszelője a zsidó hatalmi központ, ellensége és gyökere a fehér "rassz", a faj, többek között a magyar faj, Gömbös, Szálasi, de különösen a német faj Luther-től, Schilleren át egészen Hitlerig. Felvetődik a kérdés, hogy végül is miért?
Mert ezek a fajok akik alapjában felismerték a világ pénzrendszere szervezőinek a kilétét és céljait, amit közismerté tettek. A pszichológiailag és katonailag kiszolgáltatott németeknél kitalálta a zsidó hatalmi központ a világtörténelemben a legnagyobb és egyben egyedülálló jogi bűncselekményét, az úgynevezett nürnbergi nemzetközi katonai tribunált. Ezen terrorista tribunálon keresztül létrejött a "hazugságok gyára", amely a történelmi eseményekről szóló "leírásokba" hazugságait "bebetonozta".

  Oszoljunk kérem, oszoljunk! Három ember már tömeg...
Oszoljunk kérem, oszoljunk! Három ember már tömeg...Európa bekerítése, kényszerhelyzetbe hozása és feldarabolásának szándéka, tekintve a kialakított és nem spontán kialakult körülményeket, megköveteli egy "világkörkép" bemutatásán keresztül, párhuzamot vonva Magyarország feldarabolásával, feltárni a cionizmus ködébe burkolt valódi elképzeléseket és a végrehajtás módozatait. A Trianon előtti Magyarország felaprítását ugyanaz az "eszme" tette lehetővé, mint most Európáét. Magyarország esetében is el kellett érni, hogy idegen, magyarellenes irányítás alá kerüljön a soknemzetiségű, de egységben, a Szent Korona oltalma alatt még létező, lassú kínhalálra ítélt ország, ahogy a Lisszaboni Szerződés szerint egy, az európai tagországok nemzetállamai ellenes EU irányításnak is ugyanez a cionisták által kirótt feladata. A felbomlás ilyen idegenszívű, korrupt és nemezetek elleni irányítás mellett szükségszerű bekövetkezik, ám a legyengített tagországok már képtelenek az egyedi védekezésre olyan ellenségek mellett, mint az USA, Izrael, Nagy Britannia, Oroszország és Kína, valamint a beépített emberek, szervezetek és "kormányok".

  Harc a törvényesített rablás monopóliumáért
Harc a törvényesített rablás monopóliumáértJúnius - augusztus között a "A csapda", a "Sötét fellegek Európa felett", és a "Koporsószögek" című írásaimban előre jeleztem a jelenlegi állapotokat, bár a módszerek széles tárháza miatt nehezen meghatározhatók előre az "alkalmazásra" kerülő trükkök. Nehéz dolga így sem volt a feszültséget keltőknek, miután az 1989-utáni rendszereket maguk alakították ilyenre, ezért jól ismerik a felhasználható elemeket és a társadalmi elégedetlenség szítására alkalmas "részleteket". Ez utóbbi tevékenységből az áljobboldali kormány és álellenzéke is kiveszi a részét, nem különbül a nyugat minden részéről idesereglett titkosszolgálati felforgatók és André Goodfriend, amerikai ügyvivőként. Hogy milyen feladattal, azt jól tudjuk, de azt is, hogy a tüntetésekre felbujtók "alkalmi süketségben" is szenvednek. Ezért van az, hogy október 23-ra "csak" rossz idővel reagáltak segítve a FIDESZ-KDNP bábkormányt, valamint azért is, hogy ne akkor legyen megmozdulás, amikorra nem tervezték be... 2003-ban még 38%-os volt az EU-s csatlakozás támogatottsága. 2014-re 9,5%-ra csökkent az EU-ban maradásé és ezen még a liberális szabadrablás elkötelezett atlantista hívei sem tudnak változtatni. Az EU szétrobbantásához a Magyarországnak nevezett, 70 éve meghatározhatatlan államformájú területet választották.

  A GMO-s "kukorica gyermekei" és a globális felmelegedés
A GMO-s "kukorica gyermekei" és a globális felmelegedésA klasszikus horrorfilm jelenkor aktualitásaihoz igazított címe stílszerűen és horrorisztikusan lefedi a bankárkaszt, a szabadkőműves elit éghajlat-módosítási törekvéseit. Bár kevesen tudják, de egy vulkánkitörés több szennyezőanyagot és üvegházhatást okozó gázt, port juttat a légkörbe, mint a bolygó összes ipara együttvéve. A légkör CO2-szintje a mérések szerint az utóbbi időben mégis csökkent. Ezt indokolja a világ iparának folyamatos leépítése, és a csökkenő fosszilis energiahordozó felhasználás. Esősorban az energiahordozó árak magasan tartása miatt, és annak ellenére, hogy a "tiszta energia" termelésének technológiái a multinacionális konszernek nyomása hatására háttérbe szorulnak. Az amerikai kormány 2013. elején törvényben terrorcselekménynek minősítette a szabadenergia kutatásokat, fejlesztéseket, és a "szabadenergiát előállító készülékek, berendezések gyártását és forgalmazását. Kevés háttér információ és még kevesebb tudás birtokában "sikeresen" lezajlottak az "ember által okozott klímaváltozás" elleni tüntetések szeptember 21-én. Közel 160 országban demonstráltak az "ember okozta klímaváltozás" ellen, csak eltévesztették a "házszámot". Az "ember által" okozott felmelegedés stimmel, de az, hogy milyen aljas indokból, és "milyen" emberek által előidézve, és milyen "módszerekkel", arról nem szólnak az emberellenes "médiakampányok".

  Putyin végjátéka
Putyin végjátékaÍgy akarják az emberiség selejtjei az atlanti médián keresztül Putyin által vezényelve a független nemzetállamok "nyalókájára" épülő új világrendet az emberiség torkán lenyomni.
Erről jut eszembe egy nagyon régi magyar szójárás: "látlak cigány gyere elő"! A világban folyó események őrült gyorsasággal haladnak az armageddon felé anélkül, hogy a tömegek észrevennénk. A világsajtóban tallózva a következőket gyűjtöttem össze, amit szeretnék veletek megosztani.

Kezdjük az elején, Putyin népszerűsítésével. Ahhoz, hogy valakit befuttassunk, szükségünk van egy felmérésre. Ez így volt a múltban és így működik a jelenben is. Hogy valaki mennyire közkedvelt, az alábbiakban olvasható: "Soha nem volt annyira közkedvelt Vladimir Putyin mint 2014. augusztusában. A zsidó CNN- Korrespondentin, Elise Labott, nem tudta meghazudtolni „az augusztusi vélemény kutatás eredményét. Putyin még a grúziai katonai győzelme után sem volt annyira közkedvelt mint ma.” (edition.cnn.com, August 7, 2014)

  A "nemzeti oldal" erőtlen próbálkozásainak elemzése...
A "nemzeti oldal" erőtlen próbálkozásainak elemzése..."Talán elfogadtok egy általános bevezetőt, amit egy olvasás után átléphetünk. -írja "Naív", és itt említem meg, hogy bárkinek lehetősége van... gondolkodni. /Tulok/

Messziről indulunk, kit zavar, lépje át!

Fogadjuk el kiindulási alapnak, hogy a Teremtők (nevezhetjük másként is), kik létrehozták a jelenlegi emberi civilizációt (ne menjünk messzebb), jóval fejlettebbek voltak nálunk.
Technikailag biztos, gyanítom szellemileg is. A nagy kérdés e kettő milyen arányban áll, és ez milyen irányba tendál. Szeretet, vagy erőszak.
Sajnos, nem tudok egy magasan fejlett civilizáció szintjén gondolkodni, így csak remélni merem a tiszta jó szándék elvét.


  Hasznos lehet...
Hasznos lehet...A bizonytalan politikai helyzet és a várható energia árnövekedés, vagy esetleges hiányhelyzet kialakulása miatt néhány adalék a túléléshez. Ahogy megígértem, néhány apróságot ismét felteszek végszükség esetére, de esetleg továbbfejlesztéshez ötletadónak is.
Az oldalon már szerepelt korábban néhány, viszonylag könnyen megvalósítható készülék. Nem is annyira (vég)szükségmegoldások címmel . Akkor a szivattyúra szerelhető vízszűrő és a Rocket-kályha került ismertetésre. Most a vízszűrő kút nélküli, egyszerűen, bárki által könnyen elkészíthető változata, a csőfűtő berendezés, és az őszi-tavaszi időszakban mennyezetfűtésre, nyáron hűtésre használható egyszerű megoldások kerülnek terítékre. Külön megemlítésre kerül egy "ezüst-kolloid készítő" áramkör, és hogy miként lehet a "Zappert" is befogni a biológiai víztisztításba.

  Koporsószögek...
Koporsószögek...Tévedés ne essék, a nagyon vagy még jobban "Nyugat" folytatja Európa-ellenes szankcióit, ami látszólag a "rest macska" esete, de a valós cél nem a "lusta asszony munkára fogása", vagyis az EU háborúra kényszerítése, hanem az agyonverése, de minimum, hogy beledögöljön "utolsó munkájába". A történet nem azzal kezdődött, hogy 2010. februárjában az EKB kiadta az EU tagországok vezetői számára a gazdasági leépítés, a nemzeti kormányok szuverenitási jogköreinek lecsonkolását, és a katonai irányítás bevezetéséről szóló utasítását. City of London elsődleges feladatának látta, hogy fel kell robbantani a világkereskedelmet, ami tényleges alapja lenne a globális fejlődésnek, de ellensége a globális hatalomnak, mert a kettő kizárja egymást. Az oroszellenes kereskedelmi szankciók - a gyárak, üzemek távol-keleti kitelepítése után - az utolsó csapás Európára. A kereskedelmi embargók felszámolják az utolsó bevételi forrásokat. Megkezdődött a defláció végső szakasza, belső és amerikai katonai terrorral megspékelve.

  Aki másnak vermet ás...
Aki másnak vermet ás...És kit, vagy kiket lök bele? A többesszám is indokolt, de kérdéses a látszólag "közmunkát" végző(k) nevesítése is. Amikor információhoz szeretnénk jutni sorsunk alakulása, várható újabb átverésünk megelőzése céljából, egy nagy rakás szeméten, figyelem elterelő híreken bosszankodhatunk és kell átrágni magunk, hogy kiszűrjük, milyen aljasságot akarnak lenyeletni velünk ismét, miközben a lényeges, sorsdöntő kérdésekről elterelik a figyelmet, úgymint: ki menti meg a nemzetet, mivel akarnak újabb társadalmi reakciót kiváltani, mit kell "társadalmi összefogással" megoldani, mivel próbálják nem létező jogainkat csorbítani. Ez utóbbiak nélkülözik a realitás legcsekélyebb esélymérlegeléseit is, tekintve, hogy egy ésszerű helyzetfelmérés azt diktálná, hogy fogadott és fogadatlan prókátorok helyett saját kezünkbe vegyük sírásóink sorsát. Az elemi logika a hatás-ellenhatás törvényére épül, viszont a sorozatosan megtervezett hatáskombinációk átlátása a sakk logikáját követi és követeli meg. A "kidolgozás nem a véletlen műve", férgek rágják Európát...

  Sötét fellegek Európa egén...
Sötét fellegek Európa egén...Amint várható volt, a gázai "offenzíva" négy irányú célt szolgál ki. Elsődleges célként figyelemelterelés az ukrajnai eseményekről, másodlagos célként Gáza felszámolása, harmadlagos szempontként arab támadás kiprovokálását, és nem utolsó sorban a gázai területek olaj -és gázkincsének 1976-óta folyó palesztin népirtás keretében való megszerzését. De súlyos következményekkel jár az oroszellenes szankciók bevezetése, elsősorban Európa vonatkozásában is, mint a "buta gyerek esetében, aki azért sem fogadja el az ételt, inkább éhen halna", mert vélt vagy bebeszélt sérelme miatt "durcás". Európa megvásárolt és idegen érdekeket képviselő kormányainak nagy szüksége lesz hamarosan az országaikat ellepő idegen haderőkre, hatalmuk fenntartása érdekében (mert a lakosságra nem számíthatnak). Túl sokba kerülnek az amerikai, brit és izraeli érdekek elsősorban Európának, de főleg a lakosságnak. Ez a sarokba szorított patkány tipikus esete. Az összes patkány szívesen leválna erről a "csecsről", mert bármikor "felrobbanhat", de ebből a "mókuskerékből" nincs kiszállás, csak koporsóban, bár a sírjukat maguk ásták meg, "jó Júdás-pénzért"...

  A csapda...
A csapda...

Júliust írunk. Néhány nap múlva hatályba lép a deviza-adósokat "mentő törvény", ha elfogadja az Alkotmány Bíróság és aláírja a Köztársasági Elnök, amely 30 napot ad a bankoknak az ÁSZF-ik felülvizsgálatára és 90 napot a hitel-károsultak kárrendezési tételeinek kiszámítására. A "változás" így is csak részleges lehet. Nem csodálatos, hogy az Orbán-kormánynak négy év nem volt elég a jogtalanságok kiküszöbölésére és a törvények érvényesítésére? Arra, hogy észrevegyenek egy világra szóló törvénysértés -és csalás sorozatot. Meg kellett várni az aranyrubel bejelentése miatt, a nyugat és az USA által pénzelt és kirobbantott "ukrajnai válságot", valamint az Európa keleti és középső részének energiaellátása elleni "merényleteket"... Bár látszólag nincs összefüggés, mégis van. Három hónap múlva október lesz, fűtési szezon. Az amúgy is feltöltetlen gáztárolók kiürülnek, főleg, hogy Ukrajnát is Magyarország látja el gázzal. Az ukrán néptől, függetlenül attól, hogy megvezették őket, még nem is sajnálná senki, feltéve, hogy fizetni tudnak érte, de Valcman Porosenkóba és "csapatába" fizetés ellenében is kár még a levegő is.


  Serleg vagy urna?
Serleg vagy urna?A végén általában mindig urna, de odáig is vezet egy út... A világ működése egyáltalán nem olyan. mint aminek látszik, vagy amilyennek láttatják. Az országnak nevezett vállalatok "kormányai és sleppjük" részvény-érdekeltségi rendszerben kapcsolódnak egymáshoz, de az osztozkodás eldurvult. Nem csak Ukrajnában, hanem már az I. Világháborút megelőzően az 1848-as szabadságharcok után. Az első világháború az osztrák-magyar monarchia végét jelentette, és a túl nagynak tartott méretű és erejű Magyarország feldarabolását. A II. Világháború Németország likvidálásához, az 1989-es peresztrojka pedig a Szovjetunióéhoz vezetett. A 2011-es "Arab Tavasz" a Közel-Kelet ugyan csak részleges, de annál embertelenebb lerohanásával és kifosztásával járt. 2013-2014 pedig az oligarchák elleni háború kezdetét jelenti, mert Donyeck esetében már nem csak Ukrajna széthullása vagy "átrendeződése" a tét. A néptől ellopott közvagyon visszaállamosítása a világon az összes milliárdokat összeraboló gazemberek rémálma, ami abban is megnyilvánul, hogy az USA Kelet-Európába utcai harcokra kiképzőket küld a "perifériaországok" különleges alakulatainak idomítására, bár azoknak sem lesz más választása, mint Ukrajnában. A magyar katona és rendőr át fog állni a nép oldalára, amelyik meg nem, az nem magyar... A jutalmát mindenki megkapja. Serleg vagy urna...

  Bábel tornya és a pokol tornáca
Bábel tornya és a pokol tornácaKét érdekes, bár nem sorsdöntő választás is tartósan borzolhatja a kedélyeket. Az egyik az ukrajnai, "nyugati mintára" előkészített választás, a másik az érdeklődés hiányában is megtartott Európa Parlamenti Választás, amin a részvételi arány már a 40%-ot is alig haladta meg. Az előbbiről tudható, hogy az illegitim, puccsista diktatúra próbálja eljátszani a törvényesség látszatát, belekapaszkodva az ukrán államiságba, de főként a NATO-ba, az utóbbiról meg, végéig nézve a "magyar kollekciót", kiderül, hogy nem Magyarországot képviselik és többnyire nem is magyarok a "jelöltek", talán az egyetlen, meghurcolt, hazaárulónak kikiáltott Kovács Béla kivételével. Mivel azzal kezdtem, hogy nem sorsdöntő választásokról van szó, meg is indokolom miért. Az EP választások érdektelenségével azért érdemes foglalkozni, mert a már várhatóan is alacsony részvételi arány okát ugyan a média minden képviselője boncolgatta, de a két legfontosabb okról mégsem írtak.

  A nyugat gyilkos "demokráciája" és a "főpróba"...
A nyugat gyilkos "demokráciája" és a "főpróba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le az Egyesült Nemzetek Közgyűlésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az időszak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket előidéző USA és az EU tagországai is. A határozat lehetővé és jogszerűvé  teszi régiók népszavazással történő leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkező pénzekből, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriában is, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki csőcseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat "megszülhesse" Európa halálos ítéletét, a "Szabadság! Egyenlőség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadkőműves háttérrel.


  Más farkával a csalánt...
Más farkával a csalánt...A nyugat által előidézett és pénzelt polgárháborús ukrajnai helyzet, a teljes Európára kiterjedő "kormányzati hazaárulások" tömege, és a brüsszeli EU vezetés amerikai talpnyaló tevékenysége azt célozza, hogy a krími vízellátás leállításához hasonlóan orosz "válaszcsapásként", a felvonultatott NATO és amerikai haderő fenyegetésére - megtorló intézkedésként - Moszkva leállítsa az orosz gázszállítást Európába, ami nem csekély mennyiséget, a Fitch szakértői szerint 145 milliárd köbmétert tett ki tavaly. Az európai hazaárulók és amerikai gazdáik felelősek Európa hamarosan és szándékosan bekövetkeztetett gazdasági összeomlásáért, pedig, hogy ne történhessen meg, csak egy néhány ezer fős gengszterbandát kellene agyonverni. Sokan csak azt látják az ukrajnai egyre durvábbá váló "nemzetiségi háborúból", hogy Ukrajnával kezdik a nemzetállamok nemzeti szintű szétszabdalását, és polgárháborús helyzet előidézését, de valójában már Hruscsov idejében és tevékenységének következményeként "letették az alapokat" a Krim és az orosz-lakta területek Ukrajnához csatolásával, amit a trianoni "elcsatolási és szétszabdalási szerződés" polgárháborús helyzete fog követni, majd a német, spanyol-katalán, skót-brit és egyéb betelepített muszlim és néger konfrontációk egy "gazdasági -és pénzügyi összeomlás" keretébe ágyazva.

  Kiket akar "megmenteni" a NATO?
Kiket akar "megmenteni" a NATO?Egyértelmű, hogy nem a békés, kifosztást, elnyomást és lassú megsemmisítést elszenvedő lakosságot. Még mielőtt mindenki azt gondolná, csak Ukrajnáról van szó, Európa és az USA lakossága is éppen annyira érintett. Az uniós védelmi miniszterek "messzemenő következményekkel számolnak". Legalábbis most jön majd, hogy védjük meg tolvajaink, kirablóink, kiárusítóink harácsolt vagyonát azoktól, akik visszaadnák jogos tulajdonosaiknak, esetleg még ténylegesen is lehetne "demokratikus választásokat" tartani. Megértem a "hazai kormányálláspontot", valóban szoros együttműködést kell kialakítani azzal az amerikai hadsereggel, amely "hivatalos" felmérések szerint is háromnegyed részében nem akar külföldön, idegen, illetve nem az amerikai nép érdekeit képező célokért harcolni. Ugyanúgy megérthető, hogy Európa egyetlen tagállamának lakossága sem akar az "Uniós" rablóbanda, és a NATO terrorszervezete érdekeiért azok ellen harcolni, akik honfitársaik és a jogos jussukat követelik, mikor ugyanezek lopják el tőlük is mindenüket. Természetesen a "zsoldos" más. Nincs identitása, hazája, eladta magát azoknak, akik megfizetik. A köznyelv nevezi bérgyilkosnak, "fogdmegnek" is az ilyeneket, de ettől még nem lesz elfogadott a tevékenységük. Főleg az nem, hogy közpénzekből fizessék ezért őket.

  Az európai vágóhíd...
Az európai vágóhíd...Vagy lehetne a cím "Európa el(ki)rablása", de kinek kell egy örökké veszekedő, fogatlan, öregkorára ráncai redőiből muszlimokat és négereket potyogtató magatehetetlen halálsápadt vénasszony, akinek a döglött bikájába már defibrillátorral sem lehet életet lehelni? A cél még mindig ugyanaz, elvenni összegyűjtött értékeit, a "nyugdíját", és belesegíteni a gödörbe, lehetőleg derékig elásva, hogy hátralévő kevés idejében ápolhassa saját sírját. Röviden: Európa döglődik. A kegyetlen hóhéroknak több neve is van, úgymint bankok, bankárok, "befektetők", brókerek, tisztviselők, rendőri és katonai vezetők, "jogászok" és politikusok, akik kiszolgálják az akasztásra már régen megért rendszerműködtetőket, és külföldi megbízóikat. Bár sokan még képmutatásról beszélnek a nyugat eme, egérrágta "bástyája" esetében, csak kétféle kommunikáció létezik. A sunyin meghunyászkodó, vagy kollaboráló "kormányok" hazugságai, és a korrupt kormányhivatalnokok napvilágra került visszaéléseinek, csalásainak, lopásainak, jogtiprásainak, hazaárulásának mindent és mindenkit beborító szemete.

  Armageddon az örök világossághoz...
Armageddon az örök világossághoz...A zűrzavaros ukrajnai helyzet sokakban vált ki indokolatlanul kis mértékű, vagy félelemtől vezérelt, túllihegett reakciókat, de mindig előtérbe nyomakodik a kérdés, kiknek milyen haszna származik az ukrajnai válságból? Miért áll érdekében az USA-nak, Izraelnek, Sorosnak, Merkelnek, Kínának és Putyinnak, hogy a nemzetközi helyzet - ronda kifejezéssel élve - eszkalálódjon? Mert, hogy kiknek okoz kárt, és kiknek fog még, nem nehéz kitalálni. Az előbbivel kapcsolatban célszerű egy kicsit a múltba "révedni", vagyis Európa és a Szovjetunió újrafelosztásánál kezdeni az "aknakeresést", mivel Trianontól a Szovjetunió felbomlásáig olyan határ, nemzetiségi és vallási konfliktusok előre tervezett lehetőségeit építették be a szétdarabolással, amelyekről csak a "tervezők" és a beavatottak tudhattak. Közel-Kelet, Afrika és a Távol-Kelet csakúgy része ennek, mint ahogy Dél-Amerika is. A "képlet" nem olyan bonyolult, mint amennyire sokan hiszik.Valójában primitíven egyszerű, csak nem a részletekben kell keresni az alapgondolatokat, hanem azt kell látni, hogy mennyire egyszerű az alapséma vonalvezetése.

  A 2014-es választások által generált déja vu érzés...
A 2014-es választások által generált déja vu érzés...'Az Egyenlítő TV blog exkluzív információkat kapott egy – állítása szerint – választási csalásba bevonni próbált álláskeresőtől. A blogunknak névtelenül nyilatkozó úr beszámolója szerint az I. kerületi fideszes önkormányzathoz köthető személyek és más, adminisztratív munkát vállaló álláskeresők a Hunyadi János utca 9. szám alatti Gong Restaurant pincehelyiségében határon túli magyar választók adatait írják át listákról és adatbázisokból "formanyomtatványokra".
Informátorunk szerint a munkáltatót csak hosszas unszolásra nevezte meg a folyamatot irányító hölgy és az étterembe telepített "rendszergazda": állításuk szerint a "győztes pártnak", a Fidesznek kell dolgozni. A munkáért állítólag készpénzben fizetnek, és a megbízás csak ma éjfélig tart.'
'A hír hallatán az Egyenlítő TV munkatársai kiszálltak az étteremhez. Először felhívtuk a honlapon jelzett számon a helyet. Telefonon egy férfi jelentkezett, aki azt felelte kérdésünkre, hogy "még folyik az adatrögzítés, de az éttermet be kellett zárniuk". És valóban: a Gong "rendezvénye" hirtelen zártkörű lett.
Ezt követően nem sokkal megjelent az étteremnél több különböző autó is, amelyekbe nagy mennyiségű iratot helyeztek el az "adminisztrátorok". Kollégáink a helyszínen folytatják az étterem környékének megfigyelését, illetve kérdésekkel fordultunk az ügyben az I. kerületi önkormányzat jegyzőjéhez.'
Link

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor merénylik meg a gázszolgáltatást?

Karácsonyi "ajándéknak"
Karácsonyi "ajándéknak"
0% [0 Szavazat]

Januárban, mert elmúltak az ünnepek, fába szorulnak a férgek...
Januárban, mert elmúltak az ünnepek, fába szorulnak a férgek...
29% [2 Szavazat]

Februárban, a "globális elhidegülés" jegyében
Februárban, a "globális elhidegülés" jegyében
29% [2 Szavazat]

Majd ha fagy...
Majd ha fagy...
43% [3 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2014.11.07. 12:48

Archívum