Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A dzsinn kiszabadult a palackból...

2. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

3. Mit csináljunk a zsidókkal?

4. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

5. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

6. Saját energiával az NWO ellen

7. A hazudozás ideje lejárt!

8. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

9. Mi lesz veled emberke?

10. Rezervátum

11. Tigáz vs Esküdtszék

12. Az első szemita csavar

13. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

14. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

15. Leltár

16. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

17. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

18. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

19. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

20. Most akkor ki a hülye?

21. DIME: Izrael tiltott fegyvere

22. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

23. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

24. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió
- Szada előadás...
- Csellengők 1...
- 6. PECSÉT Jásdi Kiss Imre...
- Megjelent Jásdi Kiss Imre...
- Hasi hasadék...

Puzdra
- Magyarországra Németorszá...
- Érdemes élni...
- JKI-Akták...
- Az Inkák halála Craugonor...
- Lovasnomád bányász-iparos...

PJP Egyesület
- Magyar internacionalizmus...
- Állam...
- Husvéti köszönt...
- Jog-erő...
- Hét év...

Posta Imre
- Putyin: az internet a CIA...
- Hitlert is megszégyenít&#...
- Welsz és a vádalku...
- Hogy is van ez? EU-szkeps...
- Szia!...

Tempo Hírek
- 794.) Vége a tanácskirály...
- 793.) A Szent Korona Bank...
- 792.)FACEBOOK! Eltűn...
- 791.)10 millió magyart ké...
- 790.)Megszületett a PC- s...

Hun Unio
- EURÓPAI PARLAMENT által ...
- OROSZORSZÁG BEVEZETI AZ A...
- GODFREY BLOOM AZ EU POLIT...
- Nemzeti kataklizma kö...
- Jó nekünk az aranyfedezet...

Szent László Zászlóalj
- Mire jó a "devizahitel"?...
- 2014, az évfordulók éve...
- Silva-féle Agykontrollal ...
- Az elme gyógyíó ereje...
- Kásler megsértőd&oum...

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kiket akar "megmenteni" a NATO?
Kiket akar "megmenteni" a NATO?Egyértelmű, hogy nem a békés, kifosztást, elnyomást és lassú megsemmisítést elszenvedő lakosságot. Még mielőtt mindenki azt gondolná, csak Ukrajnáról van szó, Európa és az USA lakossága is éppen annyira érintett. Az uniós védelmi miniszterek "messzemenő következményekkel számolnak". Legalábbis most jön majd, hogy védjük meg tolvajaink, kirablóink, kiárusítóink harácsolt vagyonát azoktól, akik visszaadnák jogos tulajdonosaiknak, esetleg még ténylegesen is lehetne "demokratikus választásokat" tartani. Megértem a "hazai kormányálláspontot", valóban szoros együttműködést kell kialakítani azzal az amerikai hadsereggel, amely "hivatalos" felmérések szerint is háromnegyed részében nem akar külföldön, idegen, illetve nem az amerikai nép érdekeit képező célokért harcolni. Ugyanúgy megérthető, hogy Európa egyetlen tagállamának lakossága sem akar az "Uniós" rablóbanda, és a NATO terrorszervezete érdekeiért azok ellen harcolni, akik honfitársaik és a jogos jussukat követelik, mikor ugyanezek lopják el tőlük is mindenüket. Természetesen a "zsoldos" más. Nincs identitása, hazája, eladta magát azoknak, akik megfizetik. A köznyelv nevezi bérgyilkosnak, "fogdmegnek" is az ilyeneket, de ettől még nem lesz elfogadott a tevékenységük. Főleg az nem, hogy közpénzekből fizessék ezért őket.

  Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

  Az európai vágóhíd...
Az európai vágóhíd...Vagy lehetne a cím "Európa el(ki)rablása", de kinek kell egy örökké veszekedő, fogatlan, öregkorára ráncai redőiből muszlimokat és négereket potyogtató magatehetetlen halálsápadt vénasszony, akinek a döglött bikájába már defibrillátorral sem lehet életet lehelni? A cél még mindig ugyanaz, elvenni összegyűjtött értékeit, a "nyugdíját", és belesegíteni a gödörbe, lehetőleg derékig elásva, hogy hátralévő kevés idejében ápolhassa saját sírját. Röviden: Európa döglődik. A kegyetlen hóhéroknak több neve is van, úgymint bankok, bankárok, "befektetők", brókerek, tisztviselők, rendőri és katonai vezetők, "jogászok" és politikusok, akik kiszolgálják az akasztásra már régen megért rendszerműködtetőket, és külföldi megbízóikat. Bár sokan még képmutatásról beszélnek a nyugat eme, egérrágta "bástyája" esetében, csak kétféle kommunikáció létezik. A sunyin meghunyászkodó, vagy kollaboráló "kormányok" hazugságai, és a korrupt kormányhivatalnokok napvilágra került visszaéléseinek, csalásainak, lopásainak, jogtiprásainak, hazaárulásának mindent és mindenkit beborító szemete.

  Armageddon az örök világossághoz...
Armageddon az örök világossághoz...A zűrzavaros ukrajnai helyzet sokakban vált ki indokolatlanul kis mértékű, vagy félelemtől vezérelt, túllihegett reakciókat, de mindig előtérbe nyomakodik a kérdés, kiknek milyen haszna származik az ukrajnai válságból? Miért áll érdekében az USA-nak, Izraelnek, Sorosnak, Merkelnek, Kínának és Putyinnak, hogy a nemzetközi helyzet - ronda kifejezéssel élve - eszkalálódjon? Mert, hogy kiknek okoz kárt, és kiknek fog még, nem nehéz kitalálni. Az előbbivel kapcsolatban célszerű egy kicsit a múltba "révedni", vagyis Európa és a Szovjetunió újrafelosztásánál kezdeni az "aknakeresést", mivel Trianontól a Szovjetunió felbomlásáig olyan határ, nemzetiségi és vallási konfliktusok előre tervezett lehetőségeit építették be a szétdarabolással, amelyekről csak a "tervezők" és a beavatottak tudhattak. Közel-Kelet, Afrika és a Távol-Kelet csakúgy része ennek, mint ahogy Dél-Amerika is. A "képlet" nem olyan bonyolult, mint amennyire sokan hiszik.Valójában primitíven egyszerű, csak nem a részletekben kell keresni az alapgondolatokat, hanem azt kell látni, hogy mennyire egyszerű az alapséma vonalvezetése.

  Petőfiért! - Kerekasztal a nemzeti kegyeletadás kötelezettségéről
Március 15-én délután megtartotta minden hónap derekán esedékes nemzetpolitikai előadását Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke, amelyet kerekasztal beszélgetés tett teljessé.

Mostani előadását, amelyet Petőfi Sándor hamvai méltó eltemetése nemzeti imperatívuszának szentelt, az MVSZ elnöke ezúttal mindössze félórásra méretezte. Ezt követően, folytatólag kerekasztal beszélgetést moderált ugyanarra a témára Fuksz Sándor, Drábik János, Grespik László és Alekszej V. Tyivanyenko részvételével.
A telt ház előtt zajló, élénk érdeklődéssel követett előadás és kerekasztal három órán át tartott. Teljes felvétele a világhálón, ide kattintva megtekinthető. Link

  A 2014-es választások által generált déja vu érzés...
A 2014-es választások által generált déja vu érzés...'Az Egyenlítő TV blog exkluzív információkat kapott egy – állítása szerint – választási csalásba bevonni próbált álláskeresőtől. A blogunknak névtelenül nyilatkozó úr beszámolója szerint az I. kerületi fideszes önkormányzathoz köthető személyek és más, adminisztratív munkát vállaló álláskeresők a Hunyadi János utca 9. szám alatti Gong Restaurant pincehelyiségében határon túli magyar választók adatait írják át listákról és adatbázisokból "formanyomtatványokra".
Informátorunk szerint a munkáltatót csak hosszas unszolásra nevezte meg a folyamatot irányító hölgy és az étterembe telepített "rendszergazda": állításuk szerint a "győztes pártnak", a Fidesznek kell dolgozni. A munkáért állítólag készpénzben fizetnek, és a megbízás csak ma éjfélig tart.'
'A hír hallatán az Egyenlítő TV munkatársai kiszálltak az étteremhez. Először felhívtuk a honlapon jelzett számon a helyet. Telefonon egy férfi jelentkezett, aki azt felelte kérdésünkre, hogy "még folyik az adatrögzítés, de az éttermet be kellett zárniuk". És valóban: a Gong "rendezvénye" hirtelen zártkörű lett.
Ezt követően nem sokkal megjelent az étteremnél több különböző autó is, amelyekbe nagy mennyiségű iratot helyeztek el az "adminisztrátorok". Kollégáink a helyszínen folytatják az étterem környékének megfigyelését, illetve kérdésekkel fordultunk az ügyben az I. kerületi önkormányzat jegyzőjéhez.'
Link

  TISZTELT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK!
TISZTELT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK!Mi, Magyar Állampolgárok, Magyar adófizetők, Magyar családosok, Nemzetüket szívből szerető polgárok a következő keserű tény előtt állunk:

Állampolgárokként nem áll módunkban demokratikus, békés úton eltávolítani a nemzete ellen tevékenykedő regnáló kormányt, illetve annak - ellenzéknek nevezett - politikai mutyikörét, illetve gazdasági, banki háttérhatalmat (közös megnevezésük politikai-, gazdasági elit), ezért az alábbiakat kell kijelentenünk közösen úgy, hogy alkotmányos jogainkat sértették, emiatt nem élvezzük államunk védelmét, mint Magyar Állampolgárok!

Mint állampolgárok, nem érezzük biztonságban értékeinket, nem tisztelik munkánkat, nem becsülik a családhoz, gyermekhez való jogunkat!

  Melyik ország lesz a következő "célpont"?
Melyik ország lesz a következő "célpont"?Az ukrajnai példa ragadós lehet, mert kicsit mássá nőtte ki magát, mint amire Klicskóék számítottak, a neheze még most jön, főleg a tömegek elégedetlenségének valódi okai miatt. Nem biztos, hogy a "hullámot" az ő orrával meg lehet lovagolni, mert nem az európai csatlakozás az igazi probléma Ukrajnában, hanem a mérhetetlen vagyonokat összelopkodó-raboló oligarchák országkifosztása és a korrupció, ami már túlmutat a kezdeti "forradalmi célkitűzéseken", amit még azért generált a nyugat, hogy stratégiailag gyengítse az oroszokat, és egyúttal átvegye a felügyeletet az orosz gáz és olajszállítás elosztója felett. Oroszország GDP-jének 40%-a ebből származik. Ha összekapcsoljuk az Európában, az USA-ban és Ukrajnában erősödő korrupt politikusok és állami támogatással fosztogatók ellen megindult elégedetlenségi hullámokat, jól látható, hogy a cél ugyanaz, mint a ciprusi bankösszeomlás előidézésénél. Ott 188 orosz oligarcha Oroszországból összelopott vagyona vált ködé, illetve vándorolt Görögországon keresztül a Goldman-Sachshoz, sok más illetőségű, többek közt magyarországi bűncselekményekből származó vagyonokkal együtt. A Rothschild-Rockefeller gengszter-klán módszeresen kapcsolja ki a nagy hatalmú, még összefogásképes pénzügyi rablóbandákat. Nem a nép érdekében, hanem azért, hogy az összerabolt vagyonok bitorlói ne tudjanak összefogni ellenük, esetleg felfegyverezni nagyobb magánhadseregeket.

  Az "arab tavasz kopogtat" Európa ajtaján
Az "arab tavasz kopogtat" Európa ajtajánBár gazdaságilag nem jelent nyereséget az Európai Unió és az USA számára az ukrajnai konfliktus, de két korábbi nyugati "célkitűzést" ismételten nem árt feleleveníteni. Az egyik, a 2010. februárjában kiszivárgott és gyorsan cenzúrázott EKB-tervezet (európai gazdaságok leépítése, nemzeti kormányok szuverenitási jogkörének minimalizálása, katonai irányítás bevezetése), a másik Ukrajna stratégiai jelentősége, melyről Zbigniew Brzezinski 1994-ben azt írta, "Soha nem lehet azt mondani, hogy Oroszország Ukrajna nélkül megszűnik mint nagyhatalom, hanem azt, hogy a megvásárolt, majd rabszolgává tett Ukrajna, Oroszországot automatikusan nagyhatalommá teszi". Csak egy kicsivel több, mint egy éve, az Egyesült Államok rejtett mondandóját Hillary Clinton tolmácsolta, miszerint bármit megtennének, hogy kiküszöböljék az orosz gazdasági integrációra tett erőfeszítéseket, nem számít milyen áron. Azután, hogy az eurázsiai orosz tervek a térség "re-szovjetizálásának" nevezik a folyamatot, a Clinton alapú beszéd fenyegetést tartalmaz: "Mi tudjuk, mi az orosz cél, és szívesen megtaláljuk a hatékony eszközöket, hogy késleltessük a végrehajtását, illetve megakadályozzuk" a megvalósítását.

  COM-ok és üres fenyegetések
COM-ok és üres fenyegetésekAzt mondják, az utánzás a legőszintébb formája a hízelgésnek. Ebben az értelemben, az Egyesült Államok Különleges Műveleti Parancsnoksága / US SOCOM (a további részleteket lásd alább Link) tevékenységét nagy dicséret illeti az egész amerikai fegyveres erőkkel egyetemben. A Pentagon az elmúlt évtizedekben valóban akkora erőre tett szert, amit senki sem tudott elképzelni. A Világot - minden egyes négyzetcentiméterét - mint egy hatalmas tortát (hat felelős regionális parancsnokságra) osztva, hat nagy szeletként kezelik. Az Egyesült Államok Európai Parancsnoksága / EUCOM (Stuttgart) felelős az európai régiójáért. Az Egyesült Államok csendes-óceáni Parancsnoksága / PACOM felelős Ázsiában, az amerikai Központi Parancsnokság / CENTCOM felelős a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, az Egyesült Államok Déli-Parancsnoksága / SOUTHCOM felelős Latin -Amerikában. A "díszlethez" tartozik, csak ebben a században megalakult USA Északi-Parancsnoksága / NORTHCOM, amely felelős az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó felügyeletéért, és szintén a közelmúltban, 2007-ben alakult, mint utolsó, az amerikai Afrika-Parancsnoksága / az AFRICOM (szintén Stuttgart), a legtöbb afrikai tevékenységben felelősként. (Lásd még: Link).

  Kopás
KopásA FIDESZ 1988-ban beperelte a Magyar Hírlapot, mert sértő minősítést tett róluk. A pert elvesztették, Orbán Viktor utána az alkotmány felrúgása miatt kesergett. A Fekete Doboz Alapítvány filmje.
Gyártási év: 1988

Link

"O. V.: Laci, ha nem nyerünk, hazamegyek, és kitörlöm a fenekemet az Alkotmánnyal, azt megígérhetem.
Komoly lelkiismereti konfliktusokat okoz ez az ítélet számomra, tekintve, hogy én fölesküdtem erre a magyar jogrendre, amikor doktorrá avattak, és amikor azt látom, hogy ezzel a jogrenddel azt lehet csinálni, ami ma történt, akkor erősödik bennem az az indulat meg az a hajlam, hogy nemhogy jogszerűen kell cselekedni, hanem ha kell, akkor a jog ellenében kell cselekedni, ami nekem konfliktust okoz, mert én egy fölszentelt vagy fölkent jogász vagyok.

  Esélyegyenlőség...
Esélyegyenlőség...2013. is egy újabb súlyos "csepp" volt a világ átalakulásának tengerében. Egyesek "paradigma megváltásról", mások cseréről, a legtöbben pedig belenyugvásról beszélnek itthon, ill. nem akarnak róla beszélni, mert szégyenlik tehetetlenségüket. De nem csak paradigmák veszik körül világunkat. A legtöbb normális ember nem akar gyökerestől szakítani az eddigi életformával, a "civilizáció" általa hasznosnak tartott vívmányaival, az elért "eredményekkel", csak ki szeretné vonni belőle a rá és környezetére károsnak és veszélyesnek ítélt elemeket - melyek egy részének "magját" azok ültették el tervszerűen, akik az életére törnek - és vissza szeretne térni egy olyan világ értékrendjéhez, amelyet ugyan nem élt meg, nem ismer, nem ismerhet a tényleges egykori valójában, és amelyről csak bizonyos "értéknormák" foszlányai jutottak el hozzá. Az ősi magyar törzsi felépítmény legnagyobb bűne az volt a "fejlett", vagyis a "nyugat nemesi rendszere" szemében, hogy megszilárdított uralmukra veszélyt jelentett a "szabadság szele", a szkíta hun-magyar törzsszövetség emberközpontú felépítménye...

  A 2014-es választások előestéje!
A 2014-es választások előestéje!Az emberek 10%-a, akik nem éber kómában élnek, észrevették, hogy az égbolton látható kondezcsíkok nem a normál üzemű repülőgépek hátrahagyott termékei. Erről már nagyon sokat írtunk, így itt erre nem térek ki. Akit érdekel, és még számára nem ismeretes a következő linkeken utána nézhet. (Link)
Érdekes, azokat megkérdezni akik még mindig az éber kómában élnek, hogy mikor ébrednek fel, mert a felébredtek legalábbis, amit a Chemtrail-t illeti már felismerték a dilemmát. Ennek ellenében a magasabb beosztású állami vezetők, ahol feltételezhető, hogy tudnak a chemtrails létezéséről, s még is hallgatnak, ha erről kérdezik őket, és felteszem a kérdést, hogy forog-e minden kerekük? Feltétezhetjük, hogy "gyáva nyulak", és félnek hogy állás nélkül maradnak, és inkább eltűrik, végrehajtják a bűncselekményt, a népárulást, mert az állása fontosabb mint a saját népe, a családja, népének összefogása, mert egyszerűen egoisták. Az államapparátus és az igazgatási rendszer minden dolgozója, itt beleértve az összes dróton vagy zsinóron rángatottakat, függetlenül, hogy az alagsorban vagy a felső páholyban ül, már évek óta, ami tény, hogy népe ellen cselekednek hallgatásukkal, ugyanúgy bűnösök, és az sem segít hogy a másik is hallgat. Azok is akik utasításra, ész nélkül végzik munkáikat, mert távirányított rabszolgák.

  Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet minden Barátunknak!


  Szabadság vagy önkéntes rabszolgaság?
Szabadság vagy önkéntes rabszolgaság?Elgondolkodtató, hogy a végnapjait élő EU döglődő bikájára miért kapaszkodnának fel olyan USA, izraeli és európai kényszertől tőlünk kevésbé szenvedő országok, mint Ukrajna lakossága. Az Európai Unió eddig már sikeresen kifosztotta a szegényebb és gazdagabb tagállamait, a gazdaságokat, az éhséggazdálkodásnak, és politikai érdekeknek megfelelően szabályozott támogatású és időjárás-módosítással megspékelt mezőgazdaságaikat, iparuk termelését. Erőforrásaikat tönkretették, majd felvásárolták, leépítették, szétlopták. A lakosságot egyre "szigorodó rendelkezésekkel, törvényekkel és megfélemlítéssel" ugyanúgy getókba akarják tereleni, mint ahogy az USA 5000 FEMA táborát is ilyen céllal hozták létre. Az "engedetlen lakosságot" Orosz-Kínai valamint főként ENSZ "vegyes haderő" közreműködésével kívánja a cion-terrorista USA kormány megtölteni. Görögország kifosztása, a török-görög ellentét eredményeként létrehozott Ciprus, megosztással offshore paradicsommá változtatott "új kis állam", a Lévi-medence rá eső részét játszotta át orosz és Goldman Sachs kézre, de még így is jobban jártak, mint az USA , izraeli, brit, francia kirablást elszenvedő Líbia, Irak és Afganisztán, vagy az aranykészletétől 90%-ban megszabadított NSZK.

  Erőforrás alapú gazdaság, avagy a Vénusz-projekt
Erőforrás alapú gazdaság, avagy a Vénusz-projektA következő írás és a videók ugyan a szokásostól eltérően más portálokról, nevezetesen a mernokbazis.hu és az ujvilagtudat.blogspot.hu oldalakról származnak, de a jelzett Vénusz-projekt kivitelezési lehetőségeivel kapcsolatban kíváncsi lennék a véleményekre. Annál is inkább, mert a kérdés az, hogy mennyire és hogyan küszöbölhetők ki az emberi természetből, beleértve a torzultakból is származó tényezőket, kezdve a lustasággal. Érdekes kérdés lehet az is, hogy megáll-e a társadalom fejlődése, és hogyan lehet kezelni egyes népek "túlszaporodási hajlamát"...

"A Vénusz projekt egy futurisztikus társadalom modellje, amely 10 éven belül elérhető, ha úgy döntünk, hogy elfogadjuk a "frissítést". Mivel erőforrás alapú gazdaságra épül, nem lesz több pénzügyi intézmény, így nem lesz elit, korrupció, gyenge minőségű termékek, háborúk, szegénység, éhínség és így tovább.

  Már összeesküvés-elméletre sem telik...
Már összeesküvés-elméletre sem telik...Így kénytelenek vagyunk megbarátkozni a valósággal. Az USA stafétabot negyvenkétezredik átadása ismételten "világbékével fenyeget", és egyetlen reményük az iráni jackpot megnyerése. Viszont, a feltételezett fődíjat csak kettős lépéssel lehet elérni. Először is meg kellene szerezni az erősen meggyengült tevékenységükkel tarkított szíriai székhelyet, majd le kellene győzni Irán szövetségesét, a Hezbollahot. Közben egy alkalmas indokkal, ami most a katasztrófákra való felkészülés, megfélemlítik saját lakosságukat. A "daráló" nem áll meg. A néphülyítés sem. A magukat cionistának nevezők, minden eszközt megragadnak, hogy elbutított, félretájékoztatott áldozataikat betereljék a gödörbe, amit saját magukkal ásatnak meg. Biztos, hogy sajnálatos, de egyre kevesebben dőlnek be nekik, ahogy akár a demokratikus átalakítás, akár a kommunizmus vagy a terrorizmus elleni harcra hivatkozva irtják a lakosságot világszerte. Már nem igazán lehet takargatni, hogy nincs Egyesült Államok. Preston James, Ph.D szerint az Egyesült Államok, az "alkotmányos köztársaság", megszűnt 1989 . január 20-án, és egy külföldi székhelyű bűnözői szindikátus ragadta magához a hatalmat, jogtalanul. Valójában a "szabadság országa", az USA nem is jött létre, vagy ha mégis, csak rövid időszakot véshetnek a sírkövére.

  Ez a "vonat" már elment...
Ez a "vonat" már elment...Éves megemlékezésként túl vagyunk a Halottak Napján, leróva kegyeletünket elhunyt szeretteink sírjainál, megemlékezve eltávozott rokonokról, barátokról, ismerősökről és szívünkhöz közel álló, történelmünkből ismertekről, de elsősorban olyanokról, akiknek köszönhetően lehetőségünk van emlékezni rájuk, mert még élünk. Sajnos a Hallowin-őrület "játékos perverziója" fertőzésként hatol be a még érintetlen társadalmakba is. A koponyák és rothadó zombik felizgatják a lelkileg sérült, vagy lelketlen embereket, így a Halloween perverz szexuális orgiává vált! A Sátáni Biblia helyet a Halloween az egyik a két legfontosabb fesztivál közül a sátáni naptárban, miközben akár "HD minőségben" is, de torz gumiálarcok és valódi hús vér halottakban "gyönyörködhet" a szemlélő, mert a mindennapok részévé vált a hatalom által nyereségvágyból elkövetett erőszak. Az emberáldozat, a vér és szexuális orgazmus, október 28-tól november 1-ig, a druida Shamhain szüreti fesztiválja. A teokrácia, a rabszolga sorba taszított parasztság elleni terror párosult a tömeges emberáldozatokkal, amikor több ezer férfit, nőt és gyermeket élve elégettek az "ünnepen". Talán nem meglepő, hogy a gall druida tömeges áldozatok bemutatásának hagyománya feltámadt az Illuminátusok megjelenése és a francia forradalom alatt.

  A SOROKBAN REJLIK A LÉNYEG ÉS AKI FIGYEL MEGÉRTI AZ IGAZSÁGOT (Fontos!)
A SOROKBAN REJLIK A LÉNYEG ÉS  AKI FIGYEL MEGÉRTI AZ IGAZSÁGOT (Fontos!)Nem sorolom, mert felesleges, de mindenki érzékeli, hogy a társadalom minden szegmensében egyre növekvő bajok / panaszok uralkodnak és a különböző problémára alakult szerveződések (pl. hitelesek vagy kisgazdák stb-stb ) külön nem képesek érvényesíteni jogaikat s az összefogást személyi ellentétek vagy az alap-problémák különbözősége is hátráltatja .
Minden ilyen szerveződés a tehetetlensége okán eljut arra a felismerésre, hogy csak a Korona Jogfolytonossága, azaz annak helyreállítása képes konkrét megoldást és pozitív változást biztosítani. De a cél megvalósítását a 22-es csapdájába lépve indítják kivitelezésre.

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor omlik össze az euró?

Még tavasszal...
Még tavasszal...
16% [3 Szavazat]

Kibírja nyárig...
Kibírja nyárig...
32% [6 Szavazat]

Nem omlik össze...
Nem omlik össze...
16% [3 Szavazat]

Mi az az euró?
Mi az az euró?
37% [7 Szavazat]

Szavazatok: 19
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2013.01.13. 16:38

Archívum