Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/04/1008704/hungarianrealnews.com/public_html/infusions/rss_parser_panel/feeds.php on line 22 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/04/1008704/hungarianrealnews.com/public_html/infusions/rss_parser_panel/feeds.php on line 87 Hungarian Real News
Navigci
· Fõoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategrik
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szõkenõs

Fontos hrek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erõbõl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendõ!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdõráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az elsõ szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll elõttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hrek oldalra...

RSS
Hrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?RT A BAZ?R - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) Szolglati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) Vlaszts 2022?...
- 781.) Nem kell vrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Tempo Hírek
2021. Szeptember 09, 21:53:1
740.) A Magyar Nemzeti Bank beolvadt a Szent Korona Bankba2021. Augusztus 29, 20:25:0
739.) Szolglati közlemny2021. Július 08, 13:05:4
738.) Oszolj

A mai napi hatllyal kormnyzi tisztsgemnl fogva feloszlattam az illegitim 3. magyar köztrsasg orszggyűlst. Ezzel a közjogi aktussal Magyarorszg hivatalos llamformja ismt kirlysg. Erről a tnyről az albbi levlben tjkoztattam der Jnost, Orbn Viktort s Kövr Lszlt. A prtok működst mr korbban betiltottam, melynek most szerznk rvnyt. A vgre prtok nlkl maradt magyar llampolgrok összefogsnak megszervezsvel Dr. Hips Frigyest bztam meg.2021. Február 28, 22:56:4
782.) Vlaszts 2022?

Kedves honfitrsaink!
Gyertek velnk, valstsuk meg egytt az j vilgot, az aranykort. Mind a 106 vlasztkerletben indtunk jelöltet, melyre vrjuk a rtermett, a hzrt s a szabadsgrt tenni kpes karizmatikus jelölteket. A női jelölteket előnyben rszestjk, mert a magyar anyk mr nem egyszer mentettk meg a hazt.

A kpviselőjelöltek mell koordintorokat is keresnk, akik ltrehozzk az alapszervezeteket, azt a cselekvőkpes csapatot, akik gond nlkl össze tudjk gyűjteni a szksges ajnli alrsokat, valamint a tagdjakat s adomnyokat, amiből finanszrozni tudjk a kampny költsgeit. Azok jelentkezst vrjuk, akik szeretnk bevezetni a felttel nlkli havi alapjövedelmet, visszalltani a valdi llamformt, a kirlysgot, megvalstva egy olyan politika s korrupcimentes llamot ahol a szegnysg azonnal felszmolsra kerl, s az egszsges letmd s az emberek boldogsga kerl előtrbe.

A munka ne knyszer legyen, hanem egy minősgi olyan elfoglaltsg, ami jl meg lesz fizetve, mert a meglhets az alapjövedelemből lesz biztostva.
Haznk erőforrsai: vz, termőföld, gőz, svnyi kincsek bőven elegendőek a jlti llam megvalstshoz. A magyar tuds pedig kiteljesti a gazdasgot, az oktatst, a kultrt. gy megvalsulhat a 8 ra munka, 8 ra pihens, 8 szrakozs, de a 8 ra munka csak egy hten hromszor.

Ezzel a programmal a cignysg integrcija is teljes mrtkben megvalsul.

A fenti program megvalstsa csak az akaraton mlik. Ha valakinek ktsge merl fel az ilyen fok vltozs elrhetősgvel kapcsolatban, az forduljon hozznk, mert mindent bizonytani tudunk, hogy elrhetőek a fenti clok.

Ehhez foghat program mg soha nem kerlt meghirdetsre, jllehet mr korbban is meg kellett volna valsulnia, de az emberek hite ehhez nem volt elg.

A jelenlegi llamformval ez nem valsthat meg, mert ugyan azzal a gondolkodsmddal, amivel a problmt ltrehoztk, nem lehet vltozst elrni. Ide gyökeres vltozs kell, visszanylva az alapokig, visszatrve a teremtőhöz, a Szent Koronhoz, azaz a klyhhoz.

A bősg kosarbl mindenki egyarnt vehet, de csak egy bizonyos mrtkig, a mltsgteljes letvitelhez szksges hatrig alanyi jogon. Ha valaki ennl többet akar, akkor annak dolgozni, alkotni kell.

Hamarosan közztesszk a koordintorok nevt s elrhetősgt, addig is keressetek a 70/6000-134-es s a 70/371-0005-ös telefonszmon, vagy kldjetek e-mailt rövid önletrajzot mellkelve.

Istenrt, a hazrt s a szabadsgrt

Testvrisg, egyenlősg

Hamarosan zszlt bontunk.

Nyergelj, fordulj!

Borbly Jzsef
kormnyz
TEMPO Prt elnöke

2020. November 30, 11:15:4
781.) Nem kell vrnunk a brsszeli döntsre

A devizahitellel slytott emberek nagy remnyeket fűznek a 2019. december 20-n a Győri tlőtbla ltal benyjtott C-932/19 gy tlethez. Viszont a hazai jogszablyok alkalmazsval mr most kedvezőbb tlet harcolhat ki, mint ami a brsszeli döntstől vrhat.

2020. november 27-n Borbly Jzsef a TEMPO Prt kpviseletben megnyerte a pert, mely tletben mondta ki visszamenőlegesen a deviza-kölcsönszerződs teljes rvnytelensgt. Ez alapjn mr csak azt kell vizsglni, hogy forintban több pnzt adott-e a hitelfelvevő a banknak, mint amennyit kapott a hitel felvtelekor. Ha igen, akkor a knönbözet visszajr.

Ehhez nem kell vizsglnia az Eurpai Brsgnak, hogy milyen rfolyamokon vltogattk a devizkat. Elegendő tny, hogy a bank a devizarfolyam-vltozsbl eredő összes kockzatot a hitelfelvevőre terhelte. Ez mindegyik hitelintzetnl gy törtnt. Hanyagolhatjuk a kamatlbakat meg az rfolyam-varzslatokat, egyszerű összeads-kivons, jöhet az rthető elszmols...2020. Augusztus 15, 20:33:2
780.) Utols trgyals2020. Július 13, 11:15:2
797.) Utols rs

Ezeket a sorokat mr nem n rom. Amikor ezt az rst ksztettem, mg nem tudhattam, hogy ma jszaka elmegy a ltsom. Ezen rst egy baloldali szrke eminencis bartom krsre nem hoztam korbban nyilvnossgra, most gy döntöttem, hogy ezen szmomra szomor esemny miatt közz teszem, fogadjtok szeretettel. Ha mindenki megteszi, amit köll', akkor minden gy lesz ahogyan köll'.

Ellenzki Prtok

Trgy: Orbn kormny eltvoltsa
Dtum: 2020.06.27.

Tisztelt prt Vezetők! Tisztelt Tagok!

Az Orbn kormny vlasztsok tjn nem tvolthat el. A maffia llam gazdasgi erőfölnye biztostja a szmukra a minden nemű erőfölnyt, gy többek között a mdia tlslyt is. Radsul, a friss közvlemny kutatsok szerint a fidesz ltal kizskmnyolt több mint ötmilli vlasztpolgr 75 szzalka a fideszre szavazna, ha ehhez hozzadjuk azt a mintegy kt milli vlaszt polgrt aki a fidesz holdudvarhoz tartozik, ők a haszonlvezők, akkor be kell ltnunk, hogy egy teljes gynevezett ellenzki összefogs is slyos szinte ngyötödös megsemmistő veressget szenvedne egy soron következő vlasztson.

Radsul az ellenzki prtok nem mindegyike tnylegesen is ellenzki prt, illetve sok ?ellenzki? politikus valjban a httrben mr a fidesz szekert tolja, megvettk őket, mint mr sok ms unis parlamenti kpviselőt is, mely szemlyeket most nem kvnunk megnevezni.

Tovbb az ellenzki prtvezetők, illetve klönböző vezető tisztsg viselőik jelentős rsze egyszerűen fogalmazva lejratdott, vagy mint egyesek karaktergyilkossg ldozatai lettek. Ezen körlmnyek, a tovbbi hasonl problmkat mr fel sem sorolva fogalmilag, illetve matematikailag is kizrtt teszi, az Orbn kormny illetve a fidesz levltsnak a lehetősgt. Ezek tnyek, mrpedig a tnyek makacs dolgok.

A fentiek megcfolhatatlan konkrtumok ismeretben, ha tovbbra is asszisztltok a parlament működshez, illetve ha el akarjtok hitetni a magyar emberekkel, hogy le tudjtok vltani az Orbn kormnyt, s meg tudjtok szntetni a kizskmnyolsunkat, az nem lenne tisztessges, mrpedig a tisztessg az hossztvon megri Slyom Lszl elhreslt mondsa szerint, kr, hogy ő sem ennek szellemben vgezte a munkjt, mivel nem lt a parlament feloszlatsnak a jogval, mikor erre szksg lett volna, akkor nyilvn ezt hiba vrnnk el egy fidesz kder ?köztrsasgi elnöktől?.

Örömmel hozzuk a szves tudomsotokra, hogy van jogi megolds a maffia llam megszntetsre egy nagyszerű közjogi aktussal, ami a jelenlegi Magyarorszg Alaptörvnyvel szoros összhangban ll, többek között a Nemzeti Hitvalls, s az R.) cikk (3) bekezdsben foglaltak - Az Alaptörvny rendelkezseit azok cljval, a benne foglalt Nemzeti hitvallssal s törtneti alkotmnyunk vvmnyaival összhangban kell rtelmezni. - alapjn.

Magyarorszg valdi llamformja valjban kirlysg, azaz az Apostoli Magyar Kirlysg, mely tnyt az ANTANT is tudomsul vett, illetve az első vilghbor győztes hatalmai sem tettk vita trgyv soha mind a mai napig, ezrt tudta Horthy Mikls kormnyz a tancsköztrsasgi llamformt megszntetni, s az orszg egysgt helyre lltani, mely tisztsget csak azzal a felttellel vllalta el, hogy biztostottk szmra a parlament feloszlatsnak a jogt, mely jog jelenleg engemet illet meg, miutn 2009 jnius 13. - ta köztudoms tny, hogy n ltom el a kormnyzi teendőket a polgri törvnykönyv (r.Ptk. 484. ) megbzs nlkli gyvitel szablyai alapjn.

A trianoni dikttum 100 ves vfordulja megfelelő erkölcsi s szellemi valamint szakrlis alapot adhat az Apostoli Magyar Kirlysg kibontakozshoz, melyet mr jbl letre hvtunk 2011.11.11.-n a Krpti Emlk Turn a Budapest hajn Budapest s Esztergom között. Ezt követően mind a mai napig szmos stcin keresztl bontogattuk a csodlatos ősi kirlysgunk szrnyait, melyeket az interneten mindvgig szles kőrben lthatv tettnk, többek között megalaptva a Szent Korona Net Vilg Bankot, ltre hozva a tökletes elektronikus tiszta fizetőeszközt A Szentkoront (STK).

Mg a kormny s a parlamenti ellenzke semmit nem tett az eladsodott hitel s rendszer krosultjai milliinak megsegtsrt, sőt hatlyban fenntartottk a vgrehajtsi törvnyt, megfosztva ezzel közel ktszz ezer embert az otthontl, addig mi az elmlt 9 vben több mint ezer csald kilakoltatst akadlyoztuk meg, mra sorra nyerjk embertrsaink pereit a bankokat s a kormnyt kiszolgl brsgokon jogvgzettsg nlkl embersgből, mra mr nemcsak erkölcsi, hanem tudsbeli fölnnyel.

2010-2014. között a Tiszta Energival Magyarorszgrt Prt (TEMPO Prt) titkra hrom s fl vig a jobbik jogi szakrtőjeknt a parlamentben igyekezett az ellenzki prtokat informcikkal s hiteles közokirati bizonytkokkal altmasztva kpbe helyezni a hazai korrupcis gyeket illetően, segtve az ellenzkiek parlamenti munkjt, sajnos szinte eredmnytelenl, mivel ezen prtok akkor gy tűnik nem ebben voltak rdekeltek.

Az elmlt 13 vben feltrtuk s nyilvnossgra hoztuk haznk csodlatos bnya kincseit s energia mezőit, valamint feldertettk s nyilvnossgra hoztuk, hogy az Orbn kormny csak 2010 s 2012 között 5 ezer millird forint rtkű gzt lopott el az orszgbl a MET nevű NER cgn keresztl. Jogszerűen szereztk meg az Orbn Viktor főpnztrosnak Dr. Magyari Jzsef Kossuth Holding Zrt-s Szingapri konzul a brk lefizetsről szl mintegy 600 oldal NBH-s lehallgatsi jegyzőkönyveit.

A felsorolhatatlanul sok nemzet mentő munknk elvgzse okn feljogostva vagyunk a kormnyzi feladatok folytatsra. Ismt felajnljuk az egytt működsnket s segtsgnket a hazai jogllam s jogrend helyrelltsa megvalstsnak rdekben.

Ezrt feloszlatjuk a parlamentet, melyet mr nemcsak mint kormnyz hanem mint I Jzsef Nimrd Btor Atilla Apostoli Magyar s Vilg kirly tudunk megtenni. Ennek a közjogi aktusnak az rvnyre juttatsban azzal tudtok a Nemzet segtsgre lenni, ha egyttesen bejelentitek, hogy tudomsul veszitek a parlament ltalunk törtnő feloszlatst s örökre kivonultok a parlamentből, ezzel amnesztiban rszesltök, s bizonyos kivltsgot szerezhettek, ha flre lltok a halads tjbl, az amnesztia hrre a 133 btor gyilkos fidesz kpviselő jelentős rsze is lve a az amnesztia lehetősgvel, el fogja hagyni a parlamentet.

Az Orbn kormny tvozst egyb mdon is el tudjtok rni, elegendő ha valamelyik ellenzki prt vissza hvja valamelyik listn bejutott kpviselőjt, a helyt a szemlyemnek felajnlva, amint a ?nagyvezr/bandavezr meglt engem a parlamenti patk valamelyik sornak szkben Pintr szoknyja al fog bjni aki szgyen szemre kiszaladt előlem a sajt hivatalbl (mert szgyen a futs, de hasznos).

A fentiek megvalstsa rdekben ugyan egyelőre ezen levelnket nem hozzuk nyilvnossgra, jllehet, hogy Orbnk rövid ton szereznek tudomst erről, de mr nem tehetnek semmit, mert aminek eljött az ideje azt semmi nem llthatja meg.

A mostani koronavrus jrvny megmutatta, hogy működhet a vilg bke, hiszen fegyversznet nlkl is a jrvnykezdete ta bke honol a vilgon. Mindentt a közellts kerlt előtrbe, mely biztostsnak zloga hossztvon a teljes körű llamosts, melyet csak Magyarorszgon követ ismtelt privatizci fillrekrt a rabl NER lovagok rszre, mely emberisg elleni bűntett.

Mi mr a jövő kihvsainak megfelelően bevezettk a felttel nlkli havi alapjövedelmet. MI nemcsak az Eurpai Egyeslt llamokban, hanem az Egyeslt Vilgkirlysgban gondolkodunk, mivel jelenkorban az informatika vilgban a napkirly győzedelmeskedni tud harc nlkli hdtssal, beteljestve npnk kldetst, Őseink grett az ARANYKORT! Ezen csodlatos dolgokra az EU parlamenti kpviselőitek rirnythatjk a klföldi kpviselőtrsaik figyelmt, mintegy kirlysgi nagykövetknt, Pio atya jslatt beteljestve.

Vrjuk megtisztelő vlaszaitokat, bzva egy minl hamarabbi szemlyes tallkozsban.

Elrhetősgem: 70/6000134

Szeretettel:

I Jzsef Nimrd Btor Atilla
Apostoli Magyar s Vilg kirly

Borbly Jzsef kormnyz
a TEMPO Prt elnöke

2020. Február 12, 12:19:5
Figyelem! Figyelem!

Borbly Jzsef a TEMPO Prt elnöke konzultcis fogadnapot, illetve jogseglyszolglati tjkoztatt tart Dunajvrosban a hitelkrosultak rszre Rozmn Erzsbet Okleveles Adtancsad irodjban, 2020. februr 13-n cstörtökön 9-16 rig, 2400 Dunajvros, 1. Piactri Szolgltathz 111-116 szm alatt.

Jogsegly szolglatunk 2011 ta több mint 1000 csald kilakoltatst akadlyozta meg. A vgrehajtsi eljrsokat perek indtsval, tlnyom rszt fel tudjuk fggesztetni, majd a per jogerős befejezsvel megszntetni. Az aut hiteles pereket is megnyerjk. Gyertek el minl többen a tjkoztatra, hogy tudjunk segteni. A tjkoztat 9 s 16 ra között folyamatosan ltogathat.2020. Február 12, 12:18:3
795.)Addik a krds, hogy mirt szavazzatok Borbly Jzsefre?

Azrt mert az ltala működtetett jogseglyszolglat az elmlt kilenc vben több mint 1000 csald kilakoltatst akadlyozta meg jogi ton, nem gy mint a jobbik aki egyet se, s nem gy mint a fidesz, aki 40.000 csaldot lakoltatott ki ugyan ezen idő alatt, amihez az összes parlamenti prt, azaz ellenzk is asszisztlt.

Azrt mert az ltala alaptott TEMPO Prttal feltrta, hogy Orbn Viktor a MET nevű cgvel ötezer millird forint rtkű földgzt lopott el 2010 s 12 között.

Azrt mert feltrta, s bizonytkokkal altmasztotta, hogy az elmlt 25 vben Orbn Viktor fő pnztrosa a secus Dr. Magyari Jzsef a Kossuth Holdingjval 50,000 millird forintnyi llami vagyont kebelezett be a felszmolsi eljrsaik sorn, majd Orbn kinevezte Szingaprba konzulnak, gy, hogy közben ő egyben a Vrtesi Erőmű igazgatja is, de ő szerezte meg a NER-nek a takarkbankot s a takark szövetkezeteket is, mint ahogyan a Gyilkos Gyurcsnynak meg a Bajnainak is a Hajdbt ?libit?, Borbly Jzsef pedig az őket terhelő mintegy 600 oldal NBH-s lehallgatsi jegyzőkönyveket szerezte meg rluk. Emiatt kell tvoznia Polt Pternek is.

Azrt mert a TEMPO Prt az ltala elvgzett korrupci feltrs eredmnyeit, bizonytkokkal egytt a hazai s az Eurpai Uni, illetve a vilg fontosabb bűnldöző szervei rszre hivatalosan megkldte, mr csak ennek a nyilvnossgra hozatala az akadlya a hazai politikus bűnözők s oligarchik őrizetbe vtelnek.

Azrt mert ezzel elhrul az akadly az elől, hogy a magyar emberek jobban ljenek, hogy a jlti llam működhessen haznkban.

Azrt mert Borbly Jzsef mr felosztotta a Nemzeti Vagyont 10 milli egyenlő rszre.

Azrt mert Borbly Jzsef megalaptotta a Szent Korona Net Bankot.

Azrt mert Borbly Jzsef kibocstotta az j Nemzeti fizető eszközt a 20 ezer millird Szentkoront.

Azrt mert Borbly Jzsef mr be is vezette a felttel nlkli havi 400.000 Ft-nak megfelelő 2000 Szentkorona alapjövedelmet.

Azrt mert felismerte, hogy a jövő kihvsa nem a migrci hanem, az j digitlis ipari forradalom s hatsai, valamint klpolitikai clkitűzse a vilgbke gyors megteremtse, ami a környezet vdelem zloga vilggazdasg összehangolsval, az j tervgazdlkodssal.

Ezek az Isten igi.2020. Február 12, 12:14:5
794.)Kedves Dunajvrosi Polgrok!

Nagyon szpen köszönjk Mindenkinek, hogy kedvesen, fogadtatok bennnket az alrsgyűjts sorn az otthonaitokban, hogy indulni tudjunk a februr 16-i Dunajvrosban tartand időközi orszggyűlsi vlasztson.

Februr 16-n Dunajvrosban eldőlhet az orszg sorsa

Mindegy, hogy szegfű vagy narancs, Izraelből jön a parancs, ugyan a jobbik mög bellt a parlamenti ellenzk, de hiba mert egy a kuck a kemencvel, hiszen a jobbik is fidesz.

Ne szavazzatok a parlamenti prtok jelöltjeire, ha valdi vltozst akartok, mivel a parlamenti prtok kpviselői loptk el az letnket is. El loptak mindent ami mozdthat volt ebben az orszgban az elmlt 30 v alatt.

A Parlament lett a Terror Hza.

Mindegy hogy Kllra vagy rgyelnra szavazntok, mivel az egyik a rgi, a msik az j jobbik, azaz mind kettő a fidesz, pontosabban az MSZMP, mert mindnyjan abbl alakultak. A Fidesz, a Polgri körök, a Hatvanngy Vrmegye, mondjuk mg?

Ha a Kllt vagy rgylnt juttatntok be a parlamentbe, nem tennnek mst mint a most bent lvő többi hazarul kpviselő, szavaz gpp vlnnak a havi ktmilli forintrt.

Teht mindegy, hogy szegfű vagy narancs, mert ezeknek tovbbra is Telavivbl jön a parancs, mivel a fidesz jelöltje a Molnr Tibor, de korbban mr nyilatkoztak, hogy rgyeln Jnos s Dr. Sűrű Renta is tmogathat jelölt lehet a fidesz szmra.

Ezrt szavazzatok rnk, mert a TEMPO a legzöldebb prt, mi nem vesszk fel a parlamentben a ktmillit, neknk elg lesz a havi 400.000, Ft felttel nlkli alapjövedelem, de az orszg orszg összes llampolgra szmra, mert ha mi nyerjk Dunajvrosban a vlasztst, akkor bezratjuk a parlamentet örökre, hogy a politikusok ne sanyargathassk tovbb a Magyar npet.

Februr 16-n Dunajvrosban eldőlhet az orszg sorsa

Hajr Dunajvros!

ljen Dunajvros!

2019. Január 10, 15:04:4
793.)A fogyaszt nem finanszrozhat

Egyetlen egy fogyaszt sem hitelkpes, ezrt a bankoknak meg kellett volna tagadnia a folystst.2018. November 07, 09:45:2
792.)Tisztelt Honfitrsunk!

Elrkezett az ideje a trsadalmi összefogsnak annak rdekben, hogy az ltalnos npjltet meg tudjuk valstani, s nem a demokrcit ami egy hamis fikci, mivel a sz npuralmat jelent, s az nem megvalsthat, ugyanis fogalmilag van kizrva, a np nem akart soha uralkodni, mert az azt jelenten, hogy mindenki csak uralkodna elvben mindenkin, de hogyan?

Ami viszont megvalsthat, az a np jlt, s a np erre vgyik. A jelen kor kihvsa nem a migrci, vagy a globlis felmelegeds meglltsa elssorban, hanem a mr javban zajl 4. ipari forradalom hatsra kb. 80% -os rtra emelked munkanlklisg okozta elszegnyeds megakadlyozsa.

Ezt csak s kizrlag a felttel nlkli alapjövedelem az egsz vilgon egysgesen s nagyjbl egyszerre törtn bevezetsvel lehet meglltani, melynek kifizetsre az llamok csak akkor lesznek kpesek, ha termföldek s termel berendezsek az egsz vilgon ismt llami tulajdonba kerlnek a közellts biztostsa rdekben.

Elssorban a fegyver s gygyszer gyrakat kell llamostani, hogy megsznjön a profit orientltsg, mert akkor nem lesz több hbor, s nem fognak jabb vrus törzseket ellltani a gygyszer eladsok növelse rdekben. A hbork ra fedezi az alapjövedelemre fordtand összegeket.

A fentiek megvalstsa rdekben megalkottuk a 2. Aranybulla 2012.-t, mely az Apostoli Magyar s Vilg Kirlysg mködsnek az abszolt monarchikus alapja, melyhez elksztettk a szerzdseket a vilg orszgainak a csatlakozshoz, ez a 3. Bcsi Dönts.

Ez az j online llam s vilg irnytsi rendszer a Szent Korona Bank (Szent Korona Net World Bank) szervern fut.

Az Apostoli Magyar Kirlysg letre hvst 2009. jnius 13-n jelentettem be, ekkor vllaltam el önknt a kormnyzi feladatok elltst, mra szksgess vlt a Vilg Kirlysg ltrehozsa rdekben az seink nevnek a felvtele a szakrlis megersts okn, gy immr I Jzsef Nimrd Btor Atilla knt lpnk fel a nemzetközi politikai porond mvszbejrin, egyelre lthatatlanul.

Termszetesen a hazai politikai relitr1; azaz a horda mindent tud errl, mivel n vagyok az egyetlen valdi ellenzki vezet, gy rajtunk kvl tnylegesen senkit nem kell megfigyelnik, s tzzel-vassal kzdenek az ellen, hogy forrsokhoz jussunk a szksges utazsok finanszrozsnak rdekben, illetve, hogy fent tudjuk tartani az ehhez szksges httr bzist.

Az összefogsra ezen anyagi felttelek megteremtse rdekben van szksg, nem utcra kell vonulni, s nem kell Molotov koktlokat doblni. Egyrszt semmi rtelme, mivel az automata fegyverek ellen hatstalan, msrszt ez sz jtk ami a Mrki Zay-nak ehhez nincsen.

Sajnos a Szent Korona Bank els szoftvert beptett emberek korbban megszereztk s SzentKoronaBank.hu oldalt k mködtetik, s hamis Magyarigazolvnyok kiadsval az emberek anyagi tmogatst sokszor a nevemet felhasznlva lenyljk.

Az alapjövedelem minl gyorsabb bevezetse rdekben krnk, hogy legalbb havi ezer forinttal tmogasd a munknkat, a vilgon van erre fogadkszsg, mert csak Magyarorszgon nem lehet bevezetni.

Az ltalunk eddig a kilenc v alatt elvgzett munkrl a honlapjainkon s facebookos oldalainkon tjkozdni tudsz, ahol közokirattal zrt logikai lncban tallhatak meg a bizonytkaink az lltsainkrl.

Az adomnyod vagy az bel Klaudia Erika Sberbanknl vezetett 14100141-26085349-01000008 szm szmlra, vagy a posta cmemre: 6000 Kecskemt, Tavaszmez utca 18. szmra levlben vagy piros csekken tudod elkldeni.
Köszönettel:

Borbly Jzsef
kormnyz

2018. Október 19, 18:43:1
791.)Oktber 23-ra s ms korra is

Nemcsak Orbn Viktor az aki hallos veszedelmet hoz rnk a Magyar Npre, hanem els sorban azok az "ellenzki" prt "vezrek" s tuaregek meg Br Ick akik az utcra meg stlszeren most a Vrmezre hvjk az Orbn rendszer ellen tntetni a mr szinte vgskig elkeseredett embereket megismtelni az 56'-t, mely vgs veszedelembe sodor mindenkit, mert az utcn az llig felfegyverzett, s az öldöklsre kikpzett "anyagyilkos" tlnyomrszt izraeli zsoldos katonk vrbe fojtank ezt a kvzi forradalmat is, ugyanis ez az Orbnk s a teljes hatalmi elit rdeke is, mert a bal s a jobb oldal egytt tettk tönkre, illetve loptk el az orszgot, s miutn mr nem tudjk titkolni, kiderlt orszg vilg eltt, ht kellene nekik a forradalom mint egy falat kenyr, hogy a hatalmukat megtartsk. A "Shepherdek", a Hazt elad Kslerek, "Alkotmnyos Ellenllk" Nemzet gylk stb. is mind mind tudottan, vagy tudni kelletten a hatalom kutyi. Soha a vilgon mg ez idig nem tudott gyzni egyetlen egy forradalom sem, kamu az errl szl törtnelem, Dzsa magas rang katonatiszt volt, nem pedig a felkel np gyermeke, Bem ap pedig karrier katona volt aki miatt rengeteg magyar honvd esett ldozatul feleslegesen, majd török pasaknt fejezte be katonai plyafutst.

Hogy akkor mi a teend? Nem szabad az kottjukbl jtszanunk, ne n gyzzelek meg benneteket, hanem nzzetek utna amiket lltok, hogy gy van-e, hogy gyzött e valaha egy forradalom is, hogy ezek az utcra hv emberkk kicsodk, s akkor rjöttök, hogy tvers, csak akkor felmerl a krds, hogy akkor kik is ezek a Br Ick - sajnlom, hogy most t kellett megtallnom, de hiba figyelmeztettem, hogy nem j ton jr, nem brtam meggyzni, hogy egyedl a jogi t ltezik ami eredmnyre vezethet, mivel a hazarul senkihzi jogszai mind tvertk - viszont mindnyjunk rdekben Icura sem lehetek tekintettel, pedig nyilvn s nagyon bzom benne, hogy nem gazember mint a Pataki Attila akivel annak idejn tartottunk egytt Bicskn lakossgi frumot a hitel krosultaknak, azta viszont 6 millrt beszorult a feje Orbn farpofi köz, ennyit a celeb forradalmrokrl, ja s persze Attila a Bkemenet lharcosa lett azta, ilyenek a Szandi meg az 56' -s gyilkos felmenkkel rendelkez Hob is.

Nagyon szpen krnk Mindenkit, hogy minden utcai rendezvnytl, legyen az akr nnepsg, vagy tntets tartstok magatokat s csaldtagjaitokat bartaitokat s ismersöket tvol, illetve az ismeretleneket is szltstok meg, s beszljtek le az utcai demonstrcirl ha kell ezt az rsomat ajnljtok a rszkre tjkozdsul.
Többet sszel mint ervel, biztos tudjtok, hogy csak az eredeti ötletrt "fizetnek". Ktszer ne lpjnk ugyanabba a folyba.

Ha a trelmnket nem vesztjk el, s nem tncolunk gy ahogy k furulylnak akkor hamarosan mink a gyzelem. Ki kell tartanunk. Kitarts!!!
BorblyJzsef
kormnyz

Kelt Kecskemten, 2018 oktber 17. napjn

2018. Szeptember 13, 19:51:5
790.)Tisztnlts vgett

Tisztn lts vgett közreadunk nhny fontos szempontot annak megllaptshoz, hogy a politikusok közl ki kicsoda, illetve most akkor ki a hazarul

I.

Minden politikus hazarul, illetve brkit brmikor, de leginkbb a vlasztit szemrebbens nlkl elrulja, mert gazember, ezt onnan lehet tudni, hogy rendes ember nem vlasztja a politikai plyt. A törtnelmet gyztesek rjk, ezrt van az, hogy nhny politikusrl gy emlkszik meg az "utkor", hogy rendes ember volt, mert gy elhisszk, hogy lehetnek, illetve voltak ilyen emberek.

II.

A kormnynak soha nincsen tnyleges ellenzke, mivel egy a kuck a kemencvel, rszletezve, s lassan m o n d v a, h o g y m i n d e n k i m e g r t s e, hogy a politikusok sznhzat csinlnak neknk, eladjk, a nagy operettet, hogy k lethall harcot folytatnak egyms ellen, bal s jobb oldal a vlasztik rdekben. Ez egyltaln nincs gy, mert akkor 2002 utn a baloldal becsukatta volna ezeket a mri gyilkossgot megrendel Orbn Pintr trsasgot, s elrendeltk volna a vagyonuk elkobzst, ehelyett 8 vig egytt zletelt a kt prt pnztrnok, a Simicska s a Puch Lszl. Majd a következ 8 vben Orbn sem szmoltatta el a Gyurcsnykat, nem koboztatta el a lopott vagyonokat, -holott az egsz bagzsnak börtönben lett volna a helye a hatlyos törvnyek szerint - s nem fordtottk azokat közclra. Ha ebbl valaki nem tudja leszrni, hogy a politikusok egy csaldba valk, akkor nem tudunk segteni a megrtsben, illetve csak annyit, hogy Mricz Zsigmond ezt mr j rgen lerta a Rokonok cm mvben, illetve akkor idzzk a klasszikusok közl Csurka Istvnt, aki azt mondta, hogy Edurd Rzsa Flores, Bajnai Gordon, s Morvai Krisztina az ugyanaz, s persze fellehetne sorolni a vilg összes politikust a Csurkval egytt, de legalbb beismerte.

III.

Akkor vegyk t mg egyszer Sargentini fle tegnapi Orbn Viktor felett aratott ktharmados gyzelmt. Ez nem a magyar np, hanem csak egy magyar npet megnyomort cigny vajda feletti gyzelem, de ettl mg fontos, mert ezt a gyzelmet
sokan sok fle clra kvnjk majd felhasznlni.

A Trianon II -t persze ezzel is el lehet segteni, de arrl nemrgiben mr rtam, hogy ismt hrom rszre akarjk szaktani haznkat csak most mr vgleg, ezrt albb idemsolom az elz rsomat is.

Teht mind a kt oldal hazarul a fentiek alapjn aki megszavazta, s aki nem az is. Ezek a tnyek. Bennnket most az Orbn foszt ki, de az ellenzk a hibs akik direkt nem fogtak össze, s hagytk, hogy ez a bdös tolvaj maradjon hatalmon. Nem kellene senkit kilakoltatnia, mert a 2/3 -al hatlyon kvl tudn helyezni a vgrehajtsi törvnyt, illetve a lopott pnzbl ki tudn fizetni egyfajta krptlsknt az emberek tartozsait, vagy elengedtetni a bankokkal, hiszen az is az övk, s belehetne vezetni a felttel nlkli havi alapjövedelmet.

"Vgveszlyben a haza

jra hrom rszre akarjk szaktani haznkat

Tiszig jönnnek majd a romnok, a többi rsz sorsa mg nem teljesen tisztzott, szerb, horvt, osztrk, s szlovk nacionalistk leselkednek a Dunar11;Tisza közre, s a Dunntlra

Orbn Viktor az aki ezt biztostan az jabb Bratianu s Benes tengely rszre, mivel ez a cölöptekns mini dikttor pnzhessge, az összes többi cigny vajdt fell mlja.

Orbn Viktor a tudsval senkit sem tudna legyzni, mg a lopott pnzvel egytt sem, mivel teljesen bunk kpessg nlkli piti tolvaj, viszont vakmer s becsvgy, a haznkra leselked nagyhatalmi karvalytkseknek gy kapra jön Viktor, ezrt van az, hogy egyenlre mindenkit legyzhet r11; hol az IMF -t, hol az Eurpai Unit, hol pedig a teljes hazai rellenzketr1;-, s ptheti az jabb Hitleri ncizmust amit majd ha eljön az id nemzetközi összefogssal (antant) legyzhetik a dikttorkt, aki majd egy dl amerikai llamban sajt lbra ll a kis csaldjval, Magyarorszgot pedig ismt hrom rszre szaktank, csak most mr vgleg.

A fentieket a dlszlv titkos szolglatoktl szivrogtattk ki mr vagy hrom ve, de nem tettk közz, mivel remnykedtnk benne, hogy nem marad hatalmon, viszont az ördögi terv kiötli a fent lertak miatt hatalomban tartottk, hogy ltre hozza s felfegyverezze a nci Magyarorszgot, mg lehet, hogy koncentrcis tborokat is ptenek annak rdekben, hogy mg inkbb eltlhetbb legyen a rncir1; Magyarorszg, az jabb holokausztrt, s mlt bntetsl vgleg hrom rszre szaktsk.

Drga magyar testvreim, a fentieket vegytek nagyon komolyan, mivel aki olvasta rsaimat az elmlt tz vben az tudja, hogy sajnos minden gy alakult ahogyan elre jeleztem azokat, mivel n nem js vagyok, csak jl tjkozott.

A NER csak ebbl ll, s addig is mehet a lops rabls, s npirts, amirl az egsz vilg tud, csak senkit nem rdekel.

Kelt: Kecskemten, 2018 augusztus 22.

Borbly Jzsef
kormnyz"

2018. Szeptember 13, 18:32:3
789.)Mr ezer ve...

A termszetes agyagbl, szalmbl s fbl kszlt szlmalmok becslse szerint 1000 ve rlik a gabont lisztt. A fggleges tengely kialaktsa valsznleg hasonlt a perzsk ltal az idszmtsunk szerint 500 körl kifejlesztett szlmalmokhoz, ami egy olyan szerkezet, amely lassan elterjedt az egsz vilgon, s amelyet ksbb a hollandok s msok is alkalmaztak.Forrs: A teljes cikk

2018. Június 08, 18:20:1
788.)Miheztarts vgett

Segtsgre voltam a kecskemti jrsbrknak a jogszablyok helyes rtelmezsben2018. Május 25, 21:16:2
787.)Senkinek nem kell visszafizetnie a felvett hiteleket

A Ptk. 312. (3.) bekezdse, a pnzgyi kötelmek esetn is alkalmazand, mivel a jogosultaknak, azaz a bankoknak felrhatan lehetetlenltek el az llampolgrok a szerzds teljestsvel, azaz a visszafizetssel. A bankoknak egyedl Rogn Antalt nem sikerlt ellehetetlenteni, rajta s bntrsain kvl mindenkit.2018. Május 10, 18:28:0
786.)Innen szp a gyzelem

Innen szp a gyzelem, mivel a mai a gyzelem napja nemcsak az oroszoknl, hanem nlunk is most mr


Vgre eljött a valdi kommunizmus, azaz az Apostoli Magyar s lassan a Vilg Kirlysg ideje is az Aranykor.


Magyarorszgon a tegnapi nappal vilgoss vlhatott minden rtelmes ember szmra, hogy itt a vge. A 4 Orbn kormny tejhatalmt a parlamenti "ellenzk" semmilyen mdon sem veszlyezteti, st kifejezetten egytt mködik a kormnyz prttal. Minden tvers volt az ellenzk rszrl a mostani tntetsek is, a jgvers pedig Istenvers, hogy a npnek, ha nincs annyi esze, hogy ne menjen az utcra, akkor a Teremt vissza parancsol mindenkit.


Ezek a parlamenti kpviselk mr 29 ve jtszanak össze, hogy tverjenek bennnket a demokrcira hivatkozva, tolvajok k mind prtllsra tekintet nlkl.


A fentiek vonatkoznak szinte az összes civil s szakszervezetekre, egyhzakra kivtel nlkl. A parlamenten kvli gynevezett nemzeti oldalra is, egyedl az AMK az egyetlen tiszta szervezet, melybl is van kett, mivel a kormny "j" szoksa szerint beptett mellnk secus elvtrsakat, akik elloptk az ltalam alaptott Szent Korona Bank els szoftvert, s most koronatancs nven tetszelegnek, nyilvn a tancskirlysg ugyangy nem legitim, mint a rossz emlk tancsköztrsasg.


Az elmlt napok esemnyei mindnyjunk szmra vilgoss tette, hogy mindenki tbaszott bennnket aki a hatalom gyakorlsban, illetve a vlasztsi "kzdelmekben" rszt vett brmikor is. Orbn könnyen betartja grett, mivel mr nem grt senkinek semmit, tovbbra is magnak tekinti a teljes nemzeti vagyont, a Parlamenti "ellenzk" pedig az egyharmaddal semmilyen grett nem tudja tartani, de nem is akarja, mert most mr k is Orbntl kapjk a gzsit.


Adjunk hlt a Teremtnek, hogy a fidesznek sikerlt elcsalniuk a vlasztst, gy elmaradt a polgrhbor, mivel a lopott vagyont önknt nem adtk volna vissza.


Most jön az, hogy de akkor mi a megolds?


Megolds mindig van, a földön keletkezett problmkat a földön kell megoldani, de Isteni segtsggel, az Apostoli Magyar Kirlysg felsbb hatalom, azaz Isteni Hatalom, aki ltal segtve tudtam felvenni megerstsl seink nevt szakrlis kirlyknt I Jzsef Nimrd Btor Atilla Apostoli Magyar s Vilg Kirly, gy volt ez az idejkben is, ezrt van az, hogy a magyar kirly mindig a rmai ppa fölött llt s ll.


A hatalom gyakorls mdja abszolt monarchia, egyszemlyi vezets, mely gyakorlatban a következ kpen nz ki:


A kirly a termföldeket s termel berendezseket llami tulajdonba veszi, s felttel nlkli havi alapjövedelmet folyst minden ember szmra.


Megszervezi a tökletes közelltst, megtöri a kiskirlyok hatalmt.


Ennek megvalstsa most tud rdemben elkezddni, mivel mostanra vlt egyrtelmv mindenki szmra, hogy az illegitim 3 Magyar köztrsasg nem knl semmilyen megoldst sem a szmunkra.


Sokan tudtak rlunk mr idig is, de azt hihettk, hogy ez egy utpisztikus lom marad csupn, illetve azt hihettk, hogy valamelyik ellenzki prt betartja majd a vlasztsi grett, s hanem is lesz minden hepi, de azrt valahogy csak ellesznk, de sajnos mint ahogyan a plda mutatja, itt szmunkra a NER rendszerben mr nem jut se hely se kenyr se megbecsls. Remnyeink szerint egyre kevesebb ember veszi be ezt a demaggiai kormnyzati maszlagot, s kezdi el keresni a megoldst, s gy elbb utbb rnk tall, amirt persze mi is megtesznk mindent.


Ha Isten velnk, ki ellennk.
Kelt: Kecskemten, 2018.05.09.
Borbly Jzsef
kormnyz

2018. Április 19, 17:09:5
785.)Nlunk van a Bölcsek köve

Mindenben s mindenkiben csaldott honfitrsaim!


Senki de senki ne merje feladni, mert a haza mst vr el tlnk.


Mst, mert elevenen nem megynk a srga föld al, önknt nem adjuk oda az otthonainkat a hinknak, a vgrehajtknak a mögöttk ll uzsorsoknak s politikusoknak. A politikusok ralkottkr1; meg a vgrehajtsi törvnyt, melyrt jl megfizetik ket a pnzemberek, illetve mi, az llam ltalunk megtermelt közpnzbl. A Gyrfsok ideje letelt, gy az Orbnok, Gyurcsnyok, Vonk s a Schifferek ideje is.


A vlasztsok vlheten csak 2022-ben kerlnek rmegismtlsrer1;, s a tntetsek hatsra se mond le a fidesz maffia. Na persze nem ezen megllaptsoktl vagyunk mi a legokosabbak, hanem attl, hogy tudjuk a megoldst.


A MEGOLDS


A megolds a jogi t, amely ugyan sz jtk, de nem gyzzk hangslyozni, hogy többet sszel mint ervel. (Nem lehet a megolds az utcai harc, mert a np nincs nincsen kikpezve, s felfegyverezve sem, tegyk hozz hla Istennek.) Ettl retteg a hatalom, ettl rettegnek Orbnk oligarchi is. A TEMPO Prt r11;mely arra jött ltre, hogy magval egytt az összes többi prtot s egyhzat, valamint az emberek tversre ltrehozott civil szervezetet is megszntesse r11; titkra s a kormnyz, valamint az ltala fvdnökölt jogseglyszolglat vezetje egyttesen elrtk jogi ton, hogy Magyarorszgon mr senkinek nem kell visszafizetni a felvett hitelt, aki hozznk fordul, ha idben keresnek meg bennnket, jogi ton fel tudjuk fggesztetni a vgrehajtsi eljrsaikat, majd töröltetjk szintn jogi ton a tartozsaikat.


A fentiek alapjn vgl a politikus s bank maffia r11;Vatikn r11; hzza a rövidebbet. Ez vonatkozik a prtokra is, ha rnk hallgattok. Orbnkat az rellenzkkkelr1; egytt kell levltani, mert Orbnnak a valdi ellenzke nem az mszp, vagy a Simicska, hanem a valdi Magyar llam az Apostoli Magyar Kirlysg s a kormnyzja, mert Orbnk egy kamu llamot az illegitim 3 Magyar köztrsasgot vezetik, mely csak ugyan annyira legitim mint az gynevezett Korona Tancs, a Szent Koronnak nincsen tancsa, mert az olyan lenne mint a tancsköztrsasg, azaz tancskirlysg, helyette van mr mr valdi szakrlis kirlya Mi I Jzsef Nimrd Btor Atilla, Apostoli Magyar s Vilg Kirly, aki az Apostoli Magyar Kirlysg kormnyzjaknt 2009 jnius 13-a ta betöltve a tisztsget megalaptotta a Szent Korona Bankot s ksbb fedezettel kibocstotta az j elektronikus vilgpnzt,a Szentkoront (STK).


A megolds az, hogy nem vesztek rszt a hazarul kormny s ellenzke megoszt rendezvnyein, bkemenet, ellenzki tntetsek, tovbb nem jrtok a misikre, pedofil katolikus papok, tolvaj zsid rabbik, szlhmos ATV tulajdonos hitgyli, valamint fanatikus iszlm csaldirtk szenszaira, hanem követtek vgre egyedliknt csak bennnket kik az Univerzum Törvnyeit közvettjk feltek.


Ha az llamokat finanszroz bankok vitorlibl kitudtuk fogni a szelet, gy Orbn s a tolvaj elvtrsai sem gyzedelmeskedhetnek velnk szemben, sorba nyerjk mr az llam elleni pereinket. Az ellensget csak a sajt fegyvervel lehet legyzni, a pnzket nem tudtuk elvenni, ezrt ltre hoztunk helyette egy jat, egy sokkal jobbat r11;ez a legnagyobb innovci volt idig a vilgon r11; a fegyvereiket nem is akartuk, mert a bossz bosszt szl, s aki öl nem ltja meg fnyt r11; viszont a jogot elvettk tlk, s ms fegyverk pedig nincs s a jogar mr az Apostoli Magyar s Vilg Kirly kezben van.


Aki velnk tart az a gyztesekkel van.


Isten velnk ki ellennk.Kelt: Kecskemten az Apostoli Magyar Kirlysg fvrosban az r 2018 esztendejnek prilis havnak 17 napjn (egy nappal a 2011. prilis 16. napjn r11; a zsid hsvtkor alaptott - Szent Korona Bank alaptsnak 7 ves vfordulja utn egy nappal).2018. Április 13, 13:40:1
784.) Felhvs a Nemzethez

Tisztelt Magyar llampolgrok!


Azzal a krssel fordulunk mindenkihez, hogy gondoljtok t, hogy mit tesztek, s hogy kire hallgattok, mivel a nem kvnt polgrhbortl mr lehet, hogy csak egy nap vlaszt el bennnket.


Jusson eszetekbe a dlszlv hbor, ahol alig kt vtizede szinte minden csaldnak lett halottja, amit mai napig sem tudtak feldolgozni, s semmivel nem lett jobb a helyzetk, nem oldottak meg vele semmit!


Az izraeli mesterlövszek mr a tetkön vannak. Az ellenzki vezetk becsaptak benneteket, eladtk a vlasztst, de a np mindenki meglepetsre mgis rjuk szavazott, ezrt a fidesznek el kellett csalni a vlasztst, hogy k nyerjenek, mert a lopott vagyont nem akarjk visszaadni, s a börtönbe se szeretnnek bekerlni. Ezrt, most, mivel ha nem lesz forradalom, akkor kiderl a csals s megbuknak, velk egytt a lefizetett ellenzki vezetk is, meg az rintett hivatalnokok.


gy knytelenek utcai zavargsokat generlni, amit aztn Orbn leveret az utcn, vrrel bortva az aszfaltot. Ezt követen bevezeti a rendkvli llapotot legalbb 30-vre megrizve ezzel a hatalmt.


A forradalmak mg soha nem vltottk be a hozzjukfzött remnyeket, a np mg soha nem gyzött s nem is fog mert ez törvnyszer. Az utca nem a mi terepnk, hazarul np ellenes hbors bnös az aki a fegyvertelen embereket szembe lltja az llig felfegyverzett karhatalmistkkal. Ez szjtk, nem a migrci veszlye a kihvs ma Magyarorszgon, hanem a nhny ven bell beköszön kb. 80% -o munkanlklisgi rta, a 4 ipari forradalommal jr robottechnika bevezetse okn. Ezrt be kell vezetni a felttel nlkli alapjövedelmet a közellts biztostsa rdekben, melyre Magyarorszgon meg van a fedezet, egyrszt a Mszros Lrinceknl, msrszt eltitkolt vagyon formjban, Föld mhnek kincsei, stb.


Az elmlt vtized sorn ltre hoztuk a mai kornak megfelel modern szmtgpes llamirnytsi s pnzgyi rendszert, mely mindenki ltal ellenrizheten, illetve hozzfrheten biztostani tudja a npjltet, mert a demokrcia az prtokrcia tverse, ugyanis soha sehol nem volt, s nem is lehetett npuralom, mert az fogalmilag kizrt, viszont helyette npjltet tudunk biztostani a Szent Korona Bank ltal www.apostolimagyarkiralysag.hu/stk.


A holnapi s a következ napoknak teht nem kisebb a ttje mint, hogy Lbia, vagy Szria sorsra jutunk, vagy helyette pldt mutatva a vilgnak, hogy nem dlnk be az relitnekr1;, bevezetjk az alapjövedelmet, s visszalltjuk a törvnyes llam formt a kirlysgot, ahol több nem lopjk ki a szemnket a tolvaj politikusok, mert most is egytt zletel a kormny s ellenzke.


Ne fogadjtok el azt az rvelst, hogy azrt kell az utcra menni, mert mr nem trhetjk tovbb, nem is trjk, csak nem azon a mdon cseleksznk, ahogyan azt az Orbn, Gyurcsny flk szeretnk, hanem azon a platformon ahol nem vagyunk legyzhetek, s ez nem a tr, s az utca, hanem a brsgi trgyal termek, ahol laposra verjk a kollgimmal az illegitim 3 Magyar köztrsasgot, pldul a vgrehajtsi eljrs megszntetse irnti perekben.


Mirt van az hogy a tlnyom rszt jogvgzett ellenzki parlamenti kpviselk nem tudjk azt, hogy van r törvny, hogy a deviza hiteleket nem kell visszafizetni, mi asztalosok meg gpszek s tehenszek pedig sorba nyerjk ezeket a pereket, illetve fggesztetjk fel a vgrehajtsi eljrsokat, addig ezek a hazarul ellenzki kpviselk a Koppny csoporttal hlyttetik az adsokat, utcai demonstrcik stb formjban, csak ppen a krosultat meg közben mindig kilakoltatjk.


Ha otthon maradtok, s emiatt nem tudjk a mocskos tervket megvalstani, gy rövidesen t tudjuk venni tlk az irnytst.


Többet sszel mint ervel.


A haza s a testi, meg a gyerekeitek testi lelki psgAnek rdekben krnk benneteket, hogy mindenki kövessen el mindent annak rdekben, hogy senki ne menjen az utcra, lehet engemet lejratni, bolondd nyilvntani, de gondnoksg al mgsem tudtak venni, mi mindig csak a tnyekre hivatkozunk, s a tnyek makacs dolgok.


Az Isten legyen velnk.Kelt: Kecskemten, 2018. prilis 13. napjnBorbly Jzsef
kormnyz
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archvum