Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/04/1008704/hungarianrealnews.com/public_html/infusions/rss_parser_panel/feeds.php on line 22 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/04/1008704/hungarianrealnews.com/public_html/infusions/rss_parser_panel/feeds.php on line 87 Hungarian Real News
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Posta Imre
ep 2. 5. 20, . 08:06
Világosság az előtérben a pokol.ep 2. 5. 20, . 21:28
BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR SENKI NE IRJON BE ÚJ HOZZÁSZÓLÁST

Tisztelt hölgyeim és uraim, barátaink és ellenségeink, kicsik és nagyok, nagypapák és nagymamák, kismamák meg nagyfiúk és macsók és szeretetrezgők, valamint hívők és hitetlenek, civilek és szolgálatosok, szűkszeműek és csavart pajeszúak, oktondiak és okosok, no meg okoskodók és bugyuták persze a mindentudók és mit sem értök is...
Ezennel hivatalosan bejelentem, hogy megint elérkeztünk egy naphoz amikor az itt látható oldal befejezi ténykedését... helyette - jogfolytonosan a http://postaimre.magyarnemzetikormany.com veszi át a staféta botot.
Miután ez a webcím már be van járatva, holnap estétől átirányítom az előbb írt címre Ez az oldal pedig harmadikként bekerül az eddigi Archív weboldalak mellé.

A mór ...


megtette eddigi kötelességét, de miután még nem fejezte be a dolgát így folytatólagosan az új weboldalon megtalálható lesz.
Ameddig világ a világ - esetleg nem egészen addig.

Ha hétfő akkor ... de ezt már írtam.ep 2. 5. 20, . 21:37
Soros azokat is elhozná, akik még el sem indultak

Évekkel ezelőtt, már 2010-ben létrejött az a Soros Györggyel összefüggésbe hozható honlap, amely az Európába tartó migránsoknak ad tanácsokat, miként juthatnak el a kontinens egyes országaiba.

ep 2. 5. 20, . 11:50
Ali Baba és a 40 rabbi

Ez az az írás, aminek nem kellene megszületni, de léten-nyomon utamban állt, így kipenderítem, ne maradjon a szülőcsatornában. Fájjon másnak is a fail, avagy náci-faj újkori története, mely a régi korokat idézi, amikor még körök voltak, hol most ökrök elletve lettek. Akkor belevágok, hátha megjön a kedvem is, ahhoz, amit most inkább a kény szeréből teszek.

ep 2. 5. 20, . 10:01
Svájc Európa pusztulására készül - bevetik a hadsereget is

Posta Imre már 2009-ben megmondta- az ióta-, hogy jön a "valami", oszt nem jött. A svájci titkosszolgálatnak személyesen juttattuk el a "forgatókönyvet", de se egy svájci bicskát, se egy svájci sapkát, de ..., na mindegy is!Landnahme Israels in Ungarn - Von Csaba Kenessey, 20.06.2009. Link Svájc az elmúlt napokban hadgyakorlaton modellezte az etnikai és pénzügyi feszültségek nyomán felbomlott európai rendet. A washingtoni stratégák már pár éve figyelmeztettek a demográfiai összeroppanásra és a muszlim bevándorlók kihívására Európában.

ep 2. 5. 20, . 06:18
Orosz gyakorlattól rettennek az izraeliek

Én is hadgyakorlok itt újzizraelben, melyet Magyarországnak hisz a sok balga. Jaj, mit is mondok, hát már fordulat van, mert megy a reklámban, hogy Itthon otthon vagy és csinálhatsz vidit és bekűddheted az MTI-nek, miért szereted a hazádat! Én mondjuk a sok rohadt zsidó-cigány hazaáruló görény miatt és azért mert remélem hamarosan végezhetek velük...is! Mindenki amiatt fél, hogy az oroszok bemennek Szíriába, Putyin pedig emeli a tétet, hadgyakorlatot tart az izraeli partoknál.


ep 2. 5. 20, . 20:23
Véget ért Szlovákia történetének legnagyobb hadgyakorlata

Véget ért az eddigi legnagyobb hadgyakorlat a szlovák hadsereg történetében. A Slovak Shield (Szlovák pajzs) elnevezésű katonai akción magyar, lengyel, cseh és amerikai katonák is részt vettek.

ep 2. 5. 20, . 20:05
Érdemes meghallgatni.

Megdöbbentő videó! Egy arabul beszélő európai nő beszámolója a magyarországi migránsokról
Link

ep 2. 5. 20, . 19:13
Haarp, plazmafegyver, időjárásfegyver...

Orosz, korábban hoztam, de kicsit frissítették az infókat..., mondjuk a vegyipermetről az orosz is hallgat mélyen, de van itt Monsanto és minden egyéb, nem nagyon kényeskednek a témában. Link

ep 2. 5. 20, . 18:15
Obama-Putyin találkozó lesz hétfőn

Átveszi a FED kulcsait és a hadsereg parancsnokságot....mármint a zusa-ét! Netanjahu már megvolt. Orsós eztán lesz. Vlagyimir Putyin orosz elnök szeptember 28-án New Yorkban találkozik és tárgyal amerikai kollégájával, Barack Obamával.


ep 2. 5. 20, . 17:58
Újabb csúcsot döntött az orosz korrupció

Ki gondolta volna! Hisz az állam a legnagyobb maffia, illetve maga a maffia. FSB, f@szák vagytok! Eztán minden f@sza lesz! Van még pár gajzer és gajzember..., de ezt ti znajete! Oroszország egyik legnagyobb köztársaságának szinte teljes állami vezetését letartóztatták r11; a nyomozók szerint a kormány bűnszövetkezetként működött.

ep 2. 5. 20, . 10:13
Exhumálták az utolsó orosz cár és felesége holttestét

A birodalom éled! Persze az "angol" titkosszolgálat lesz az elkövető, de ezt már vizsgálat nélkül is tudjuk. 100 évre rá Raszputyint is eltették láb alól. Orosz törvényszéki szakértők exhumálták szerdán az egykori fővárosban, Szentpéterváron eltemetett II. Miklós utolsó orosz cár és felesége, Alekszandra cárné maradványait az 1918-ban történt meggyilkolásuk ügyében újraindított bűnvádi eljárás keretében.

ep 2. 5. 20, . 10:09
A csehek besegítenének a magyar határ védelmébe

Akkor most csehül állunk? Zéman eleget emlegette a közös európai haderőt, de akkor még Kína Ázsiában volt. Csehország segítséget ajánlott fel Magyarországnak a schengeni határ őrzéséhez r11; írja az MTI a cseh védelmi miniszter nyomán.

ep 2. 5. 20, . 10:03
Kínai-magyar védelmi stratégiai párbeszéd

Micsa? Lassan kisül a pekingi gácsér és kikel a 100 naplós tojás is? Igaz van annak bőven már 1000 napja és 1001 écakája is! Siklósi Péter, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi tervezésért felelős helyettes államtitkára vezette azt a delegációt, amely szeptember 21-23. között tartózkodott a Kínai Népköztársaságban, a két védelmi tárca között évente megrendezendő stratégia párbeszédprogram második találkozóján. Az első találkozót 2014-ben Magyarországon rendezték meg.

ep 2. 5. 20, . 14:07
24. órában vagyunk a pontos idő: 23 óra 50 perc!

Mészáros az NBH-s? Ettől azért komolyabb elemzést el bírtam volna viselni a nagy büdös zsidó--cigány helyzettel kapcsolatban, de nyilván így üzentek, hogy mire nem szabad figyelni, vagy mégis! A pontos idő, 32 óra 45 perc...a meccsnek rég vége! "Nekünk és főleg nekem nagyon tele van a hócipőm ezekkel az életükért futó menekültekkel! Miért is? Többek közt azért is, mert az európai vezetők mintha elfelejtenék, hogy Európát mi tettük Európává!


ep 2. 5. 20, . 14:05
A vadak segítségét kérjük

Mackó testvér...brumma-brumma brummadzag! Ja, ez nem vicc! Ma délután kezdődött Dobogókőn az a válságmegbeszélés, ahová a Dobogói Négyek voltak hivatalosak. A Dobogói Négyek (DN) a magyar nemzet spirituális elitjének a legkiválóbb sámánjait foglalja magába. Itt volt a Vadak Ura r11; Ilek, a Dübörgő r11; Zsejke, a Gyógyító Csöged és jómagam. Ilek késve érkezett, mert a vadon magához hívta az éjjelr30; sajnos óriási pusztítást végeztek a határon beszivárgó alakváltó menekültek, akik őzekre vadásztak pusztán a hecc kedvéért. Határaink romokban hevernek és a Szent Föld segítségért kiáltott.

ep 2. 5. 20, . 13:58
Az USA atombombát szerelne a német harci gépekre

Jaj mán...nem unjátok? Kelet és Nyugat látványosan kettéválik, tán Berlinben is lesz egy nagyobb zsidó-fal-ó megent...oszt jön a zezeréves béke... A német ZDF értesülései szerint az Egyesült Államok ezekben a napokban megkezdte a előkészületeket, hogy 20 atombombát telepítsen a német légierő bücheli légitámaszpontjára. A csatorna az amerikai költségvetési tervekben szúrta ki, hogy szerepel egy olyen tétel, amivel B 61-12-as rendszereket szerelnének a német Tornado gépekre. Így azok egy háború esetén a amerikai atomtöltetekkel tudnának felszállni.

ep 2. 5. 20, . 20:11
Eljött az ideje a szíriai helyzet politikai rendezésének - mondta a palesztin hatóság elnöke

A palesztin vezető a moszkvai főmecset megnyitására érkezett Oroszországba. A találkozó előtt kiemelte, hogy a világban számos fontos esemény zajlik, amellyel kapcsolatban szeretné megismerni az orosz elnök véleményét. Utalt a szíriai helyzetre, a jeruzsálemi feszült állapotokra, az izraeli telepek kérdésére, továbbá a régióban tapasztalható terrorista tevékenységre. Hangsúlyozta, megérett az idő arra, hogy politikai döntés szülessen a szíriai kérdésben.

ep 2. 5. 20, . 18:17
Kihirdették a honvédség és a rendőrség kibővített feladatait szabályozó törvényt

Megjelent a Magyar Közlönyben és így szeptember 22-én, kedden hatályba lép az a hétfőn elfogadott törvény, amely a rendőrségnek és a honvédségnek is új jogosítványokat, valamint feladatokat ad a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idejére.

ep 2. 5. 20, . 16:09
'Nincs szükség a NATO katonáira Afganisztánban'

A külföldi fegyveres erők kivonulása nélkül nem lehet béke Afganisztánban r11; mondta Manszúr molla, a tálibok júliusban megválasztott új vezetője a szélsőséges mozgalom honlapján közzétett keddi üzenetében. A tálibok hisznek abban, hogy az afgán politikai erők közötti belső párbeszéd útján megoldást találhatnak "az afgánok problémáira" r11; hangoztatta a mozgalom vezetője. Ehhez azonban elkerülhetetlen az, hogy a külföldi "megszálló" erők elhagyják az országot.

ep 2. 5. 20, . 16:07
Izrael egyre közelebb Oroszországhoz

Izrael és Oroszország között új partnerség alakulhat ki az izraeli kormányfő moszkvai útja kapcsán. Egyik állam sem szeretné a másikkal való összezördülést, s mindketten elismerik a másik befolyását a Közel-Kelet ügyeiben. Ez pedig hosszú távon más utakat is kijelölhet számukra.


ep 2. 5. 20, . 20:03
Walter Rathenau

Befejeződött a nagy világháború. Harmincnégy egymásnak kölcsönösen hadat üzent állam hetvenmillió katonája harcolt a frontokon. Tízmillió elesett, húszmillió kórházba került. A háborús kiadások csillagászati őszszeget tettek ki, kétszázmilliárd dollárnál többet emésztettek fel. Aztán a résztvevők képviselői, aláírták Compiegne-ben a fegyverszünetet.

ep 2. 5. 20, . 17:23
SKYPE elérhetetlen

Ma késö délelött óta a Skype az egész világon összeomlott, az Online Skype (Weboldali) müködik

Skype derzeit nicht erreichbar
Microsofts Chat- und Videotelefonie-Dienst Skype ist derzeit von einem weltweiten Ausfall betroffen. Es können weder Nachrichten versendet oder Anrufe getätigt werden.


ep 2. 5. 20, . 16:09
Menekül a média Oroszországból

Na, eztán a zsidó csak a neten támadhat, vagy belföldi zsidó váltja a "külföldit"? Egy új törvény miatt az Axel Springer német médiakonszern orosz leánycége eladja valamennyi oroszországi médiaérdekeltségét.

ep 2. 5. 20, . 10:24
Szakértő: Brüsszelben 2030-ra muszlim többség lesz

A mostani 70%-os zsidó bagázs helyett? És miért csak ilyen lassan, hisz 70 + 30 az így is 100, nem? De! Egy nehéz folyamattal állunk szemben, ami a világtörténelemben többször ismétlődött: a kevésbé népes, jobb életszínvonalat kínáló területekre megindul a népvándorlás r11; jelentette ki Maróth Miklós klasszika-filológus, orientalista, az MTA alelnöke a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

ep 2. 5. 20, . 10:03
A hét mérlege: erőteljesen romló biztonsági helyzet Izraelben

Na, lassan a lényegre térhetünk. Rettegő zsizsikek hada jön jewrópába..., de hogy, mikor itt már nincs hely? Ja, ők repülővel, hivatalos papírokkal, állatpolgársággal érkeznek...az egészen más, kérem szépen! Akkor azonnal agyon is lehet és kell lőni a határon, mint ellenséget, hazaárulót, kémet..., persze demokratikusan! A héten hirtelen és erőteljesen romlott a biztonsági helyzet a zsidó államban. Jeruzsálemben a Templom-hegyen kitört zavargások átterjedtek Izrael más területeire is. Az izraeli kormány vasárnap ülésezett a terjedő erőszak miatt.


ep 2. 5. 20, . 06:03
FÉLELEM KELLTÉS MAGAS FOKON!

Nem szeretem, sőt elszomorít az ilyen fajta megközelítés - ennyi erővel - készíthetett volna az írója egy statisztikát, hogy az emberi emlékeztet óta a háborúkban mennyi ember pusztult el - például II.vh. 300 MILLIÓ - HA NEM TÖRTÉNIK MEG MOST 2015-RE A NÉPESSÉG NEM 7 MILLIÁRD MÁR HANEM 8 MILLIÁRD ÉS

ep 2. 5. 20, . 20:07
Posta Imre interjú az LDR TV-ben (T-Ma) 2010. június

Tán tanulságos így 5 év távlatából. Link

ep 2. 5. 20, . 17:49
Csúszós lejtő

Antiszemitának lenni hazafias kötelesség! A többi meg már lassan tényleg csak vagonkérdés.Az emebriség férgei megmutatkoznak teljes mivoltukban. Fölöttébb gyönge lábakon áll az a kultúra, amely veszélybe kerül, ha megjelenik mellette egy más gyökerű hagyomány, véli Köves Slomó rabbi, aki szerint a menekültválság csak felhívja figyelmünket az európai értékrend egyébként is meglévő válságára. Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezetőjétől alternatív antiszemitizmus-értelmezést is kapunk.

ep 2. 5. 20, . 14:34
Így szól Európa végromlásának forgatókönyve

Európa megroppanhat három esemény súlya alatt: a bevándorlási hullám, az eurózóna válsága és a Nagy-Britannia esetleges uniós kilépése olyan csapásokat mérhet az államközösségre, amelynek hatására az EU jelentéktelen szervezetté rogyhat össze - véli a Financial Times szakírója.

ep 2. 5. 20, . 13:11
Magánhadseregek (orosz nyelvű)

A lényeg: nem a nemzeti sergek, hanem a lenyúlt aranyból, pénzekből, drogkereskedelem, korrupció...finanszírorzott magánhadsereg végzik a "titkos operációk", kormánydöngetések "fekete munkák" zömét, teljesen "legálisan", valójában illegálisan. SzerinteTEK itt mi a helyzet? A zusa haderő, vagy zizraeli ami benn van a berkeken belül, ugyan mennyire zsoldos? A benn lévő zsidók és a most beáramlók? Hm?Link

ep 2. 5. 20, . 11:35
Kilenc perc alatt eltörölhetnék Izraelt a föld színéről 2012 02 05

Mértétek a zidőt? Sokszor kilencven perec telt el és a zsidók azóta is menekülnek...ide! Miért nem nyolc, vagy hét, esetleg hat, vagy öt...4, 3, 2, 1...? rKevesebb mint kilenc perc alattr1; el lehetne törölni Izraelt a föld színéről, írja szombati blogbejegyzésében Alireza Forghani iráni kompjutermérnök, az iráni Forradalmi Gárda Baszidzs milíciájának volt tagja. A hangsúlyozottan magánvéleményét közlő Forghani tervét az iráni sajtó is felkapta és részletesen közölte, írja a Ynet News.

ep 2. 5. 20, . 10:14
50-60 ezernyi CAHAL katona a Kárpát-medencében 2011 02 25

Nekem úgy tűnik az archivumot blokkolják...de olvassatok addig is...! NaplóKét filmélményem ötvöződik most bennem, de nem hiába, illetve nem véletlenül. Apokalipszis most; Kocka trilógia r11; és minden metafizikai üzenetük most dolgoznak bennem. De lásuk először a lényegtelen dolgokat. Netanjahu óva intette az izraelitákat hogy belevágjanak lendületből egy háborúba, mert nagy meglepetés érheti őket. A CAHAL (IDF) nincs felkészülve egy elhúzódó háborúra és lassan leszerelik őket pszichológiai paradoxonokkal körüllőve a terror-hordát. A paradoxon szerint, ha gyengékre támadnak és legyőzik őket, akkor terroristák, s ha a gyengék győzik le őket, akkor meg pipogyák. Ez a vesztes-vesztes pozíció a játék-elméletben. A kis huncutok most eljátsszák a hat tyúk cahalálát, miközben a lényeg már megint nem ott, hanem nálunk történik.

ep 2. 5. 20, . 09:36
A menekültek összehozták a szlovák és a magyar szélsőjobbot

Összefújja a szemetet a szél. A jóbikos zsidó-cigány banda, hvim-es zsidó banda és a néppárt ...micsoda határrevízió lesz itt! Marian Kotleba vezette Mi Szlovákiánk Néppárt szimpatizánsai szombaton Bősön tüntettek, ahová megérkeztek az első menedékkérők az ausztriai menekülttáborból - adta hírül az Új Szó. A szlovák szélsőségesekhez csatlakoztak a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Priama demokrácia képviselői is.

ep 2. 5. 20, . 09:03
Értem

Rozsolával még 2013-ban leveleztünk! Tán most még érthetőbb, bár kétlem.
"A cikksorozatnak van egy fontos üzenete. Románia nagy gondban van.
Áprilisban Nagyszebenben volt a cigányvilágtalálkozó. Érdemleges dolog nem történt hála " valakinek ".
A napokban a Likud-PDL soraiban a jelenlegi államelnök vezetésével beindult az önálló Erdély gondolatának felvetése.

ep 2. 5. 20, . 08:12
Zsidó betelepítés Magyarországra

Csurka István Magyar szemmel 2001. június 28.-augusztus 02.
Sorozatot kezdek el ma. A közlendő anyag terjedelme nagy, megmondani sem tudom, hogy ennek az írásnak hány része lesz. Az Izraelből Magyarországra irányuló tőkebefektetés útját, módját, célját kívánom végigkísérni, különös tekintettel az "ingatlanfejlesztésekre". Ez a szó azért van idézőjelben, mert új keletű, és talán szándékosan is homályos tartalmú. A magyar fül még nemigen érti, hogyan lehet egy ingatlant fejleszteni.

ep 2. 5. 20, . 06:58
Megszólaltak a szabadkőművesek

Ezen be kell xarni! Még több kettős kereszt, szentkoronázás...és a csapat tele van velük...de siralmas...ha pl. d'rabik is hozná a köténykéjét, bogár is...varga is...és patrubány is... Az Európát végveszéllyel fenyegető népvándorlásról tartott szeptemberi nemzetpolitikai előadása végén Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke kérdésre válaszolva említést tett az európai szabadkőművesség egy héttel korábbi, szokatlan megszólalásáról.

ep 1. 5. 20, . 18:22
Vona Gábor: Izrael egy agresszor állam 2010 11 09

Az arc-hívumból...ugye értitek milyen bonyolult ez az "EU"...izrael és befogadás, menekülés kérdés? Azóta zazri nem kicsit copja őket...de hát csak meg kell legyen az akasztása es! Ejnye, miket nem beszél a Zazri, még a végén csúnya antiszemét lesz Soros Gyuri örömére? Paranoid? Vona Gábor, a Jobbik elnöke az izraeli társulási szerződéssel kapcsolatban kijelentette, hogy ez a szerződés olyan elemeket tartalmaz, melyeket izrael az Európai Uniós csatlakozáskor is megkapna.

ep 1. 5. 20, . 16:59
Kínai lap: Magyarország befogadó ország

Ahhát, csak hát ez már rég nem "Magyarország", hanem qva zsidó-cigány és mindenféle szemét gyűjtő - és gyújtóhelye. Az európai életmód, az oktatás színvonala, a levegő minősége és az üzleti életben rejlő lehetőségek teszik vonzóvá Európát a kínaiak számára - állapítja meg a China Daily című angol nyelvű napilap, amely Magyarországot befogadó országként illusztrálva, egy Budapestre költöző kínai példájával indítja hétfői összeállítását.

ep 1. 5. 20, . 16:56
Defektes a magyar menekültvédelmi rendszer 2012. április 24

Csak ismétlésnek...! Link
De sürgős lett! De ki "mene, mene, menetekel" ide, ha nem a mocskos zsidó? Miért is lettünk törvényileg "befogadó ország"? Gottfried Köfner, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) közép-európai regionális képviselője szerint sürgős intézkedésekre van szükség ahhoz, hogy a magyarországi menekültvédelmi rendszer a nemzetközi normáknak megfelelően működjön.

ep 1. 5. 20, . 16:55
55/2010. (III. 11.) Korm. rendelet a befogadó nemzeti támogatás részletes kormányzati feladatairól

Mivel a "menekültek" NATO katonai operáció résztvevői és az ország területe MŰVELETI TERÜLET...így mi a kérdés? A Kormány a honvédelemről és a Magyar Honvédségről szóló 2004. évi CV. törvény 37. § (2) bekezdés a) pontjában, 50. § (4) bekezdésében és 207. § (1) bekezdés g) pontjában kapott felhatalmazás alapján, az Alkotmány 35. § (1) bekezdés b) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

ep 1. 5. 20, . 16:49
Balog: a befogadó Magyarország képét szeretnénk erősíteni 2011-04-08 12:21

A cigány-zsidó már akkor ezt nyekeregte! Tessék figyelni! Bár akkor a cigány-zsidóról volt szó. Ja, most is! Balog: a befogadó Magyarország képét szeretnénk erősíteni A kormány, a civil szervezetek, az egyházak a befogadó Magyarország képét szeretnék erősíteni - jelentette ki Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára pénteken Budapesten.

ep 1. 5. 20, . 13:48
Ismét bevethetik a japán katonákat külföldön

Tanuljátok meg: "Szájjon arra!" Így köll köszönni a japán deszantosnak, ha a kert végében összefuttok véle. Rögtön aztán használjátok a "drasztye" kifejezést, mely nemzetközi hívójel. A most megszavazott törvények úgy szólnak, hogy kizárólag Japán szövetségeseinek védelmében, az országra leselkedő közvetlen veszély esetén lehet mozgósítani a hadsereget.


ep 1. 5. 20, . 12:20
El­ren­del­ték az ön­kén­tes tar­ta­lé­kos ka­to­nák be­hí­vá­sát!

Nyugi, béke van! Most mit aggódtok? Ja, hogy a határok záródnak, EU "hullik", katonai mozgósítás van...usa-izrael...Oroszország és Kína...én szótam! A Ha­tá­ro­zott Fel­lé­pés 2015 el­ne­ve­zésű gya­kor­lat fel­ada­ta­i­ban vesz­nek majd részt, rész­le­ge­sen hív­ják be őket a mig­rá­ciós hely­zet miatt.

ep 1. 5. 20, . 07:53
Hogyan változtassuk meg a világot?

Há, hogy? Egy atomháború, vagy hagyományos, de aztán pacekba...? Esetleg öngyiklkos lehetene az összes tetves zsidó-cigány, szabadkőműves titkostársaságos....és a többivel már elboldogulunk magunk is, a nukikuki qva anyját ennek a tetves művilágnak! Ha nem arra koncentrálunk, hogy mik a lehetőségeink, hanem arra, hogy mi az, amit valójában meg akarunk oldani, gyorsabb és erősebb hatást érhetünk el. Itt az ideje átkapcsolni a gondolkodásunkat.

ep 1. 5. 20, . 00:10
Az igazság értéke

Gyakran előfordul, hogy túl sok energiánkba kerül egy információkkal tele, hosszabb cikk elolvasása, vagy egy tartalmasabb előadás meghallgatása. Szükségünk van a vázlatos, gyorsan átfutható irásokra, melyek egy sorban foglalják össze a lényeget, amit aztán gyorsan, rohanás közben "bekapunk".

No, de mennyivel jobb egy szépen megteritett asztal mellett, a számunkra megfelelő társaságban házifőztet falatozni!?

... tovább a teljes íráshoz


ep 1. 5. 20, . 19:39
Magyarországon is parancsnoki központot akar létesíteni a NATO

Na a nato hozza össze a Varsói Szerződés logisztikáját? Micsoda csavar. A NATO további regionális parancsnoki mközpontokat akar létrehozni a keleti tagországokban, így Magyarországon és Szlovákiában - közölte pénteken a német médiának adott nyilatkozatában az atlanti szövetség egyik szóvivője. E tervekről a tagállamok védelmi minisztereinek október 8-ikai brüsszeli tanácskozásán kívánnak dönteni.

ep 1. 5. 20, . 14:50
Oroszország óriási lehetőséget kapott

Befejezett tényként közli, múltidőben. Azt a Surgyelánját! De most akkor az lesz, hogy.... Oroszország az elmúlt években megmutatta, hogy már nem papírtigris. Érdekeit saját közel-külföldjén igen hatékonyan érvényesíti, Amerika belebukott a vele való konfrontálódásba, és most az amerikai és európai bizonytalankodás miatt óriás tér nyílt számára a világhatalmi bemutatkozáshoz, nem is hagyja ki.

ep 1. 5. 20, . 11:34
Közös szerb-magyar határ menti járőrözés lesz a jövőben

2,5 éve már tudták...és? Mit nem lehet ezen érteni? Magamat ismétlem 3013 februárjából. Körkörös védelem? De hol a kör és ki a támadó? Tán nem a illegális betelepülők? Közös szerb-magyar határ menti közös járőrözésről írt alá jegyzőkönyvet szerdán Belgrádban Pintér Sándor magyar belügyminiszter és Ivica Dacic szerb miniszterelnök, aki a belügyi tárcát is vezeti - jelentette a Tanjug szerb hírügynökség.

ep 1. 5. 20, . 10:53
Orbán: Nincs zsidó összeesküvés az ország megszállására

Biztos? 2011-s nyekergése ennek a díszvaxnak, aki maga is összeesküvő..., de kinek van még kérdése?
(Olstein, tán a stratégiai elemzőid jelezték, hogy többet kellene olvasnod az oldalt, hogy tudd, mi lesz a vége? Minden szavad fordítottja igaz, de köszönöm, hogy felhívod a köz figyelmét arra, hogy a zsidó közellenséggé tette magát!) A kormányfőt nem aggasztják a magyarországi antiszemita tendenciák.Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum